Ready. Set. Go. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ready. Set. Go.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dusk •
Member
Ready. Set. Go. DPKsfdL
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
Dusk •
BerichtOnderwerp: Ready. Set. Go.   Ready. Set. Go. Icon_minitimewo 26 jun 2019 - 21:11Dusk that Paints the Sky --

Dusk stapte een beetje verveeld de grot door. Het feit dat hij nu een to-be was betekende dat hij eigenlijk de grot uit mocht, maar het bleek daarbuiten nog best wel gevaarlijk te zijn om op zijn eentje op ontdekkingsreis te gaan - niet dat dat hem vaak ervan weerhield. Maar de grijze kater wist dat zijn mentor hem wellicht binnenkort zou ophalen voor een training, of misschien mocht hij wel eens mee op zijn eerste patrouille! Wie wist! Dusk stapte naar de uitgang, waar hij ging zitten en naar buiten keek. Zijn blik viel uiteindelijk op een van de pas benoemde To-Be's, Mouse! "Heey Mouse!" De twee waren technisch gezien bijna samen opgegroeid, dus dat betekende dat ze elkaar al best goed kenden. "Zin in een wedstrijdje?" Hij kon wel wat activiteit gebruiken!

& Mouse

42


Dusk that Paints the Sky
Fearless child,
broken boy;
tell me what it's like to burn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mouse •
Endless Hunting
Ready. Set. Go. DPKsfdL
Butter
151
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Mouse •
BerichtOnderwerp: Re: Ready. Set. Go.   Ready. Set. Go. Icon_minitimewo 26 jun 2019 - 22:16

Het waren tegenwoordig lange dagen voor de jonge To-be. In tegendeel tot vele anderen van haar leeftijd was ze niet totaal ongeschonden terug gekomen van haar eerste patrouille. Wisp, een prachtige kattin die ze als een tante had gezien was wreed vermoord. Niet door een roofvogel maar door een kat. Een kat van alle wezens. Haar oranje ogen had ze op haar poten gericht terwijl ze een tikkeltje mistroostig voor zich uit staarde. Het was absoluut niet haar idee om vandaag naar buiten te gaan; echter kon ze niet ontkennen dat het in de Cavern een beetje claustrofobisch begon te worden. Ze had nu eenmaal te veel energie om kwijt te raken. Een bekende kater van haar leeftijd stapte in de richting van de uitgang waardoor ze hem met haar heldere ogen volgde. Dusk, de To-be van Day. Een grote kater die haar de eerste helse nacht had doorgeloodst. Dusk had geluk met een goede mentor, al mocht ze ook niet klagen over die van haar. Het leek erop dat haar aanwezigheid ook werd opgemerkt toen ze hem naar buiten volgde. Een tikkeltje onzeker, dat wel. "Heey Mouse!" Riep de kate rwaardoor ze geschrokken in elkaar dook. Voordat ze zich laag over de grond en in elkaar gekrompen benaderde. Alsof ze onzichtbaar wilde blijven voor mogelijk vijandige ogen. "Zin in een wedstrijdje?" Vroeg de bekende To-be waardoor ze twijfelend knikte. "I-is.. Is go..goed?" Mauwde ze zacht.
:hearts: Isa


Ready. Set. Go. Mouseo11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ready. Set. Go.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: