Playground 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Playground

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rascal
Member
Playground PNRbcUd
Renske
410
Actief
When I'm good, I'm very good
But when I'm bad, I'm better

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Rascal
BerichtOnderwerp: Playground   Playground Icon_minitimewo 26 jun 2019 - 23:58

De zon die tevoorschijn kwam was altijd heerlijk, maar het had ook andere bijwerkingen. Tweebenen kwamen op de been als nooit tevoren. Rascal had een slechte dag uitgekozen om naar het park te gaan, want het krioelde van de tweebenen. Tweebenen, plus de dingen die ze meenamen: hun kits en honden. Daarom bleef Rascal van de paden en zocht een plekje onder een grote boom om van de zomerse zon te genieten. Maar eenmaal gesetteld in het zachte gras, werd dat plezier hem ontnomen. Opeens hoorde hij luid geblaf dichterbij komen. Rascal sprong op vier poten en zijn haren kwamen overeind. Hey, de tweebenen hoorden hun honden hier aan touwtjes te houden, toch? Maar hij was gespot door de hond. Rascal racete de eerste de beste boom bij hem in de buurt omhoog en hees zich op de laatste tak, net buiten bereik van zijn klapperende tanden. Rascal blies plagend naar de hond die bij de stam omhoog stond en een grijns kwam op zijn bek. Stom beest. Niet veel later kwam een tweebeen dichterbij, die kwaad schreeuwend de hond weer aan een touwtje bond en hem wegtrok. Rascal blies hem nog eens aan. Triest hoor.

- @Nevermind eerst


Playground Rascalos
But I've been thinking, I think it's time to cheer things up
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nevermind
Member
Playground KnAKe1D
Sean
3436
Actief
and as he was the black canvas, they drew stars and a moon to make him a glorious night


CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Nevermind
BerichtOnderwerp: Re: Playground   Playground Icon_minitimeza 29 jun 2019 - 17:19

In het park was het ongelofelijk druk. Hij haatte het en was dus maar een boom in geklauterd. Lekker deels in de schaduw, deels in de zon... Languit over een tak. Hij zuchtte even voldaan. Nou, dit was het leven jongens. Hij had die dag al gegeten en was gewoon lekker aant genieten van zijn perfecte dagje. Het duurde echter niet zo heel lang of zijn perfecte momentje werd verstoord. Het blaffen liet hem opkijken, de kat die vervolgens in zijn boom schoot liet hem zachtjes lachen. De ander daagde de hond nog es uit ook... Ja, het was een bloodclanner voor iets hm... Toen de twoleg de hond kwam halen, lichte Never zijn kopje wat meer, maar opstaan deed hij niet. "Hm... Mooi ontweken jochie..." sprak hij even kalm tegen de ander met een klein lachje op zijn gezicht.


and as he was the black canvas
Playground MiQen3rW_o
they drew stars and a moon to make him a glorious night

Theme
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Playground PNRbcUd
Renske
410
Actief
When I'm good, I'm very good
But when I'm bad, I'm better

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Playground   Playground Icon_minitimema 8 jul 2019 - 13:04


Rascal hoorde opeens eens stem naast zich. ‘Holy shi-’ miauwde hij geschrokken, waarbij hij bijna van de tak glibberde om op dezelfde snelheid weer naar de grond te stortten. Zijn ogen vonden een zwarte BloodClan kater. Pfft, gelukkig goed volk. Nou ja.. goed. Rascal rechtte zijn postuur en ging weer stevig op zijn tak zitten. Hij wierp een blik op het volk in het park, de tweebenen die over het gras struinden. ‘Honden zijn dom,’ miauwde hij met een schouderophaal. Een scheve grijns sierde zijn gezicht, waarbij hij de zwarte kat met een scheef kopje aankeek. ‘Maar nog een hele goeie middag,’ miauwde hij begroetend. Hij had de kat helemaal niet gezien. Er waren andere prioriteiten toen hij de boom op kwam krabbelen. Rascal gaf een paar likken over zijn borst, waarna hij zich ook nonchalant neerlegde op de tak.


Playground Rascalos
But I've been thinking, I think it's time to cheer things up
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Playground
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Linwood Park-
Ga naar: