[Clan Event] Yogja 2.0 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Clan Event] Yogja 2.0

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallshadow
Catministrator
[Clan Event] Yogja 2.0 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: [Clan Event] Yogja 2.0   [Clan Event] Yogja 2.0 Icon_minitimedo 27 jun 2019 - 18:55

Hij zou het niet zo makkelijk opgeven. Hij, de geweldige - ontzettend knappe - grappige en bovenal flexibele Tallstar zou zich niet laten pakken op het gebied van dat wat hem zijn edge gaf. En zijn clan zou delen in die edge. Als hij nou drugs dealde, maar dit was veel goedkoper! en minder slecht voor de gezondheid, don't do drugs Dus, piss off Acorn, dit ging gebeuren. Hij had zelfs een hele les voorbereid vandaag.

"Iedereen die in een goed humeur is mag zich verzamelen op de open plek," Mauwde hij dan ook luid, met een brede grijns op zijn gezicht. Hij kwalificeerde in ieder geval. Zelfs al had hij zijn hele ochtend gespendeerd met het vinden van de perfecte mosvierkantjes voor de oefeningen en het schoonmaken van de open plek zodat er goed geyoga'd kon worden. Nu was de plek schoon en lagen netjes in rijen de matjes klaar voor de flexibele oefeningen die ze gingen doen. Heck yes.

Note: Open voor iedereen, ook yoga-sceptische katten, don't try anything Tall zegt at home btw


[Clan Event] Yogja 2.0 Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Dorpsslet
[Clan Event] Yogja 2.0 6rUw8UC
Jamie
4514
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: [Clan Event] Yogja 2.0   [Clan Event] Yogja 2.0 Icon_minitimedo 27 jun 2019 - 20:45

De grote kater had zijn ochtend besteed met het aanschouwen van Tall zijn bezigheden. En hoewel er vast wel betere dingen te doen waren op zo'n normale clandag, waren er weinig dingen meer entertaining als dit beeld. De ander was zelfs aan het schoonmaken. Misschien moesten ze eens een yogales in zijn den houden, dan werd er ook eens gepoetst. Met een geamuseerd lachje keek hij naar de matjes gemaakt van mos die nu de open plek begonnen in te nemen. En toen Tall eindelijk klaar was, was hij natuurlijk de eerste paraat. "Klaar om versteld te staan van mijn behendigheid, oude man?" plaagde hij richting zijn vriend, zijn groene ogen vol met enthousiasme terwijl hij naast een van de matjes ging zitten. Hij wilde ze immers nóg niet pletten. Pas als ze officieel begonnen.


Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know. Live and die on this day
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Clan Event] Yogja 2.0 DPKsfdL
Dorian
43
Actief
♕Setje made by Kip

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ferretpaw..
BerichtOnderwerp: Re: [Clan Event] Yogja 2.0   [Clan Event] Yogja 2.0 Icon_minitimema 19 aug 2019 - 16:58


Ferretpaw keek op toen de stem van Tallstar door het ShadowClan kamp klonk. "Iedereen die in een goed humeur is mag zich verzamelen op de open plek," Daar hoefde hij niet lang over na te denken. Hij was immers in een goed humeur. En dus kon hij de rest vergezellen op de open plek. Nieuwsgierig en enthousiast als hij was trippelde hij snel naar de open plek om te zien wat er gaande was. De open plek zag er zeer netjes uit. Haast schoongemaakt. Op de grond lagen een soort van matjes. Ferretpaw keek er vragend naar. Wat zouden ze die voor gaan gebruiken? Wat was precies de bedoeling van dit event? Hij keek op. Tallstar en Acefray waren al present. Hij keek van de ene kater naar de ander en vervolgens weer terug naar de matjes. “Wat gaan we precies doen vandaag?” Vroeg hij nieuwsgierig.


[Clan Event] Yogja 2.0 K62wH9a
☾☾☾♖♜♖♜☽☽☽
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonflow
Member
[Clan Event] Yogja 2.0 Mini-avatar-moonkit
190
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: [Clan Event] Yogja 2.0   [Clan Event] Yogja 2.0 Icon_minitimedo 26 sep 2019 - 23:41

Saai was het in de kraamkamer, buiten in het kamp was altijd wel wat te beleven. Dus slok Moonkit uit het nest en drong door de ingang naar buiten. Daar hoorde ze een stem roepen om naar hem toe te komen. Moonkit stapte met nog wat wankele pasjes naar de grote kat die als eerste gesproken had, maar zag al gauw dat er meerdere katten aanwezig waren. Toch ging ze bijna op de poot van de grote kater zitten en keek hem aan met haar oogjes waarvan eentje zich begon te verkleuren. Zij was ook heel nieuwsgierig naar wat er allemaal ging gebeuren. Voorlopig zat het kitten hier goed.


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Clan Event] Yogja 2.0 NINTCHDBPICT000556913256
Blake
30
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 55
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Autumngaze
BerichtOnderwerp: Re: [Clan Event] Yogja 2.0   [Clan Event] Yogja 2.0 Icon_minitimevr 4 okt 2019 - 22:49

AutumnGaze
De stem van Tallstar galmde over de open plek. Autumngaze spitste zijn oren, een clanvergadering? "Iedereen die in een goed humeur is mag zich verzamelen op de open plek," De zwarte kater zuchte en draaide zich om in zijn mosbed, hij had gehoopt op een clanvergadering, er waren veel kittens en hij hoopte op een leerling. De woorden van zijn leider galmde nog door zijn oren, zou hij toch maar gaan? Hij was niet echt in een goed humeur, dat was hij nooit eigenlijk.
Ach ja, hij was nu toch wakker. Loom stond hij en strekte zijn achterpoten ver naar achteren. Hij likte snel nog een paar mossliertjes van zijn borst en stapte de Warriors den uit.
Hij zag dat verschillende katten zich al verzameld hadden, tot zijn verbazing ook een kitten en een oudste. "Even lekker de beentjes strekken." murmelde hij sarcastisch in zich zelf en hij had nu al spijt dat hij niet in zijn warme nest was blijven liggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
[Clan Event] Yogja 2.0 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: [Clan Event] Yogja 2.0   [Clan Event] Yogja 2.0 Icon_minitimeza 5 okt 2019 - 0:46

Het duurde niet al te lang voor er koppies verschenen die dus blijkbaar vrolijk waren. Dat was Tall's favoriete uitwerking van deze manier van samenroepen: je kreeg geen chagrijnige katten om je heen, en als dat al wel gebeurden dan hadden ze dat recht eigenlijk niet. Zelf stond hij dan ook met een blij gezicht voor het groepje, Ace al een schouderduw gevend want nee, wie was er ooit klaar de behendigheid van die kat te zien? Niemand. Juist. En niemand wilde er ook aan denken. Dus rolde Tall maar met zijn ogen tot er meerdere katten verschenen en hij besloot dat ze konden beginnen. "We houden het simpel vandaag, wat rustige oefeningen voor jullie verder kunnen met je dag," Want het was ook niet de bedoeling dat het te lang in beslag zou nemen of - oh help - Acorn er achter zou komen.


[Clan Event] Yogja 2.0 Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Clan Event] Yogja 2.0
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: