To play or not to play 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 To play or not to play

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
To play or not to play Ezgif-4-15841b19d04a
Sean
41
Actief
They call him young sparrow

CAT'S PROFILE
Age: 4 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Driftingpaw
BerichtOnderwerp: To play or not to play   To play or not to play Icon_minitimeza 29 jun 2019 - 23:05

Met grote blauwe oogjes keek hij even naar zijn zusje. Hij wilde o zo graag spelen, maar ergens wilde hij haar ook niet storen. Nja, wat was ze eigenlijk aan het doen? Kort wipten zijn roodkleurige oortjes op in een verraste en nieuwsgierige beweging. Nee Drift! Je moest der verassen! Wel meteen zakte het mannetje terug door zijn poten en wiebelde zijn achterwerk even veel te hevig door de lucht. Hij was er zoooooo klaar vo- Wah! Met een klein gilletje viel de kleine man omver... Zijn ietwat bolle lijfje was eigenlijk helemaal niet klaar geweest voor een jachthouding, laat staan om zo hevig met zijn achterkant te bewegen. Tja, er zat nog werk in... Gelukkig was er nog tijd.

- Everkit


Let's believe
To play or not to play Ztut955
To play or not to play D9twuui-8723c687-d144-4612-baee-f659516fe0a1

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Everkit.
Member
To play or not to play Tumblr_ooxmeyZag81t0x810o1_500
Kip
33
Actief
"With rosy cheeks and glancing eyes and voices sweet as honey. "

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 2 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Everkit.
BerichtOnderwerp: Re: To play or not to play   To play or not to play Icon_minitimedi 6 aug 2019 - 20:52

To play or not to play Dc5dg8l-bac9e14b-72a9-47b2-8d1e-33e25c5b8573.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzA4ZGI1OGJmLWIyYTMtNGNkMS05YzAzLWY5M2RjZjE5NDIxMlwvZGM1ZGc4bC1iYWM5ZTE0Yi03MmE5LTQ3YjItOGQxZS0zM2UyNWM1Yjg1NzMucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
De poes had zich tot de uit- en ingang van de nursery gewaagd. Hier was ze gaan zitten, haar staartje over haar poten heen gelegd terwijl ze het kamp en al diens bewoners van een afstandje gadesloeg. Er waren zoveel katten en allen waren iets anders aan het doen. Ze spraken, ze aten, ze rustten inhet zonnetje... En geen van hen had door dat zij hen bekeek, het was wonderbaarlijk hoe iedereen leefde, iedereen bestond en dingen voelde net als zij. De jonge poes was diep in gedachten verzonken, toen haar grote oortjes een geluid van achteren oppikten. Wat verbaasd keek ze achter zich, waar ze een gestruikelde Driftingkit zat. Everkit gunde hem een vriendelijke glimlach en draaide zich naar hem om, waarna ze op haar broertje af stapte en haar neus tegen de zijne aan drukte. Hoi broertje!


Δαύοισ ἀπάλασ ἐτάρασ ἐν στήθεσιν
To play or not to play Dbitr8r-a9e704e0-05d9-4c69-9fe7-aaa8db4ede6e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2I3MTgwMWMwLTg5OTUtNDAwNy05OWU1LWZmMmU1Mjc4NTNiOFwvZGJpdHI4ci1hOWU3MDRlMC0wNWQ5LTRjNjktOWZlNy1hYWE4ZGI0ZWRlNmUuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Sleep thou, in the bosom of thy sweetheart
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
To play or not to play
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: