Grace of Life [OPEN]



 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT



Deel
 

 Grace of Life [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gracekit
Member
Grace of Life [OPEN] DPKsfdL
10
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Gracekit
BerichtOnderwerp: Grace of Life [OPEN]   Grace of Life [OPEN] Icon_minitimezo jun 30, 2019 12:51 pm

rain is grace
without rain there would be no life.

@Open!
De kitten had haar ogen op twee weken voor het eerst kort geopend, echter had dit voor problemen gezorgd. Alles was te fel, te veel en hierdoor had ze koppig haar ogen snel weer gesloten en had ze van het tijdelijk blinde leven proberen te genieten. Ze had af en toe in het midden van de nacht als ze wakker was haar prachtige blauwe ogen open gedaan om naar haar moeder te kijken en haar drie nestgenootjes. Waarna ze zich dieper in diens vacht had gedrukt en weer had opgekruld om verder te slapen. Ondanks het feit dat het weer steeds warmer werd, leek de kitten het nog ijskoud te hebben. Rillingen liepen over haar rug heen en haar pootjes schokten iets. Het was minder geworden dan kort naar haar geboorte, maar elke beweging kostte te veel energie. Alsof ze een marathon had gelopen. Klagen deed ze echter niet, het was nog redelijk gezellig in het nest en haar moeder leek geduld te hebben. Iets dat de kleine Gracekit ook bezat, er was geen reden voor haast waardoor ze deze prachtige ochtend rustig en alert in haar nest overeind was gekomen. Het was duidelijk dat ze nog steeds niet dezelfde vooruitgang boekte als de andere kittens, maar ze kon al wel wat meer dan drinken en slapen. Haar blauwe ogen richtte ze op een van de katten die haar aandacht trok, voordat ze voorzichtig in die richting probeerde te stappen. Eerst hees ze zichzelf overeind, met haar poten onhandig uit elkaar alsof ze een jong veulen was dat moest leren lopen. Met hoge bijna waggelende passen stapte ze er nieuwsgierig op af. Wellicht dat het eindelijk tijd was voor haar eerste avontuur sinds ze geboren was. Immers had ze de Nursery nog niet verlaten en bijna nooit haar nest achter zich gelaten. Haar blauwe ogen gleden nieuwsgierig langs de kat waar ze naar toe was gelopen voordat ze voorzichtig met een poot de grond onderzocht. Het was kouder dan haar nest waardoor een klagelijk geluidje haar keel verliet. Haar poten leken de grip te verliezen waardoor ze als een hoopje in elkaar zakte en zacht snufte. Nou zeg! Zo moeilijk leken de andere kittens dit niet te vinden. Onhandig hees ze zichzelf weer overeind waarna ze trots nog een vrolijk stapje zette. Zie dan! Ze kon het wel. Waar was mama! Ze moest het mama zeggen!


Grace of Life [OPEN] 722FOVc
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Grace of Life [OPEN] YCOZmau
Camilla
627
Actief
and so the adventure begins

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Silverwish
BerichtOnderwerp: Re: Grace of Life [OPEN]   Grace of Life [OPEN] Icon_minitimezo jun 30, 2019 1:39 pm


  Silverpaw was niet meer de Nursery in geweest sinds het incident met Sunkit. Ze had de kitten per ongeluk pijn gedaan en het was niet echt meer goed afgelopen. Silver hoopte dat ze het weer bij kon leggen met de kitten, ze wilde geen ruzie met een Clangenoot hebben, zeker niet als het een kitten was.
  Een beetje zenuwachtig stapte de zilveren kattin de Nursery binnen. Ze keek om haar heen, op zoek naar het rode bolletje dat de naam Sunkit droeg, maar zag een andere katten in plaats van haar. De kitten liep wat raar, met haar pootjes hoog opgetild en trilde wat. Misschien was ze ziek, dacht Silverpaw. Of misschien kan ze nog helemaal niet zo goed lopen. Ze snuffelde de grond, waarna ze een klagelijk geluidje liet horen en plots zakte ze in elkaar op de grond. Ze besloot het onderwerp Sunkit maar even opzij te schuiven en stapte op de andere kitten af.
  Terwijl ze naar haar toe liep hees de kitten zichzelf al weer overeind, al was het wat onhandig. Waarschijnlijk had ze gewoon wat hulp nodig met lopen, bedacht Silver. En omdat de vorige ontmoeting met een kitten niet zo goed ging wilde ze er zeker van zijn dat deze wel goed ging.
  'Hallo,' begroette Silver de kitten op een zachte en vriendelijke toon. 'Wie ben jij?' Eerst maar even kennismaken, dacht ze.


❀ I'll be your silver lining ❀
Grace of Life [OPEN] DUZkBwu
✧ Now make a wish
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gracekit
Member
Grace of Life [OPEN] DPKsfdL
10
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Gracekit
BerichtOnderwerp: Re: Grace of Life [OPEN]   Grace of Life [OPEN] Icon_minitimezo jun 30, 2019 2:15 pm

rain is grace
without rain there would be no life.

De andere kat was mooi. De zachte grijze kleur die ze droeg was lichter dan die van haar eigen vacht. Al was ze geen cyperse kattin zoals de ander, die duidelijk al wat Moons ouder was. Trots had ze zich overeind gehezen waarna ze de lichter gekleurde Apprentice aan keek. Deze kende ze nog niet, nieuwe katten waren altijd leuk. Mama was nog niet in de buurt en misschien dat de ander wel wist waar de rode kattin zich bevond. "Hallo," Klonk er vriendelijk terwijl de kitten op haar pootjes trilde. Het kostte teveel energie waardoor ze met een zachte zucht tegen de ander aan kroop en haar heldere blauwe ogen kort sloot. "Wie ben jij?" Vroeg de vriendelijke Apprentice waardoor de kitten vermoeid haar kopje weer hief en trots haar naam uit sprak. "Gwracekit," Haar naam paste niet bij haar manier van lopen. Ze liep als een vogel, niet als een normale kat. Haar mama had haar nog zien lopen, anders was de kans groot geweest dat ze de Medicine Cats had aangesproken. Zelf begreep ze nog niet dat ze anders was. Haar spieren leken gewoon niet mee te willen werken. Haar oren drukte ze in haar nek terwijl ze met een pootje de grond weer aantikte. "Jij?" Klonk er zacht en nieuwsgierig waarna ze haar kopje tegen de schouder van de ander drukte. Als ze mama niet haar nieuwe kunsten kon laten zien, misschien dat deze kattin dan wel wilde zien hoe goed ze al wel niet kon lopen! "Waar mama?" Klonk er een tikkeltje gebrekkig. Waar was haar mama? De rode vacht had ze nog niet gezien. Wellicht dat ze wat eten was gaan halen. Vaak was ze niet lang uit het kamp.


Grace of Life [OPEN] 722FOVc


Laatst aangepast door Gracekit op zo jun 30, 2019 3:05 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Grace of Life [OPEN] YCOZmau
Camilla
627
Actief
and so the adventure begins

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Silverwish
BerichtOnderwerp: Re: Grace of Life [OPEN]   Grace of Life [OPEN] Icon_minitimezo jun 30, 2019 2:33 pm


  Verbaasd keek Silverpaw toe hoe de kitten trillend op haar pootjes stond. Ze had nog nooit katten zo zien trillen, zelfs kittens niet. Met een zucht zakte de kitten tegen haar aan. Silver keek toe hoe de kitten vermoeid tegen haar aan kroop, maar ze keek op toen ze haar een vraag stelde.
  'Gwracekit,' stelde de kitten haarzelf voor. Gracekit, dus. Prachtige naam, ging her door Silvers kopje. 'Jij?' vroeg de kitten toen zacht, waarna ze haar kopje tegen Silvers schouder aan drukte.
  Silver glimlachte vriendelijk naar de kitten. Dit was een al veel aangenamere ontmoeting dan met Sunkit. Ze had ook wel het idee dat deze kitten niet zo snel boos zou worden. Gelukkig maar, dacht Silver. 'Ik ben Silverpaw,' stelde ze haarzelf voor.
  'Waar mama?' vroeg Gracekit toen.
  Oh jee. Waar is mama. Dit probleem had ze ook gehad met Sunkit. Dit moest ze niet weer verpesten. Ze wist ook eerlijk gezegd niet wie haar mama was. Zo vaak kwam ze eenmaal niet in de Nursery. 'Uh... Hoe ziet je mama er uit?' vroeg ze dus maar. Hopelijk kreeg ze niet het idee dat ze haar niet kon helpen.


❀ I'll be your silver lining ❀
Grace of Life [OPEN] DUZkBwu
✧ Now make a wish
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gracekit
Member
Grace of Life [OPEN] DPKsfdL
10
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Gracekit
BerichtOnderwerp: Re: Grace of Life [OPEN]   Grace of Life [OPEN] Icon_minitimezo jun 30, 2019 3:03 pm

rain is grace
without rain there would be no life.

Het leek erop dat ze een nieuw iemand had gevonden om rustig mee de Nursery mee te verkennen. Iemand die een stuk ouder was dan de jonge kitten. Waarschijnlijk zou de zilveren kattin al Warrior zijn voordat ze Apprentice zou worden. De jonge Gracekit had nog niet door dat ze waarschijnlijk nooit in staat zou zijn om te jagen en vechten, laat staan het bestaan van een Warrior te leiden. De jonge calico kitten vroeg de ander naar haar naam, immers was ze nog te jong om veel van haar Clangenoten te hebben ontmoet. Zeker aangezien ze zich vaak verschool in haar nest. De kattin glimlachte vriendelijk waardoor de jonge kitten blij haar oortjes wiebelde. Ze vond het veel leuker als de oude katten niet zo serieus waren. Mama was ook altijd lief, ze was rustig en hield ook niet zo van de drukte. Net zoals kleine Gracekit. "Ik ben Silverpaw," Stelde de Apprentice zich voor waardoor de kitten kort fronsde. Een naam onthouden koste werk maar deze was niet al te moeilijk. Mama had ook niet zo een heel moeilijke naam. Al noemde ze haar nooit anders dan mama. Voorzichtig vroeg ze naar de rode kattin met amberen ogen, ze wilde mama laten zien dat ze net zo goed was als alle anderen! Mama zou vast trots zijn. Uh... Hoe ziet je mama er uit?" Vroeg de Apprentice waardoor de kitten een trillend, schokkend pootje naar haar rode vlekjes wees. "Rwood..." Mauwde ze waarna ze naar de cyperse plekken op het gezicht van de ander wees. Die strepen, een soort van die strepen, had mama ook. "En strwepen." Mauwde ze onhandig waarna ze weer overeind kwam. "Mwama zoekwen." Sprak ze vastberaden waarna ze onhandig haar balans weer zocht en in de richting van de uitgang waggelde. Mama was vast buiten in de zon. Misschien dat ze daar ook kon slapen. Ze wilde slapen in de warmte, niet dat het de trillingen minder maakte. Waarom hadden Driftingkit, Everkit en Fishkit daar geen problemen mee?


Grace of Life [OPEN] 722FOVc
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Grace of Life [OPEN] YCOZmau
Camilla
627
Actief
and so the adventure begins

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Silverwish
BerichtOnderwerp: Re: Grace of Life [OPEN]   Grace of Life [OPEN] Icon_minitimezo jun 30, 2019 3:19 pm


  Ze was bang dat de kitten verdrietig en boos zou worden, net zoals Sunkit, maar dat werd ze gelukkig niet. Met een trillend pootje wees ze naar haar eigen rode vlekken in haar prachtige vacht. 'Rwood...' mauwde ze, waarna ze naar Silvers gezicht wees. 'En strwepen.'
  Silver knikte. Oké, dat moest te doen zijn. Er waren niet heel veel rode she-cats. Ze kon er echter geen zien in de Nursery, dus moest ze wel buiten zijn. Silver dacht bijna koortsachtig na om te herinneren of ze buiten een rode kattin had gezien. Met strepen.
  'Mwama zoeken,' sprak Gracekit toen vastberaden waarna ze onhandig opstond en naar de uitgang waggelde. Oh nee, ho even. Silverpaw kwam snel achter haar aan om te zorgen dat ze niet over de rand heen kukelde. Dat zou nog veel en veel erger zijn dan de mosbal die ze per ongeluk tegen Sunkits gezicht aan had geslagen. Naja, soort van geslagen. Ze had de mosbal gewoon los gelaten toen de rode kitten er aan trok.
  'Rustig aan, Grace. We vinden je mama wel,' miauwde ze zo kalm mogelijk. Voorzichtig hield ze de kitten tegen met haar poot bij de rand van de Nursery. Zo konden ze naar buiten kijken, terwijl Silver haar poot voor de kitten hield zodat ze er niet uit kon vallen. Ze keek het kamp in, op zoek naar de rode kattin met strepen, maar ze zag haar niet. Misschien was ze wel blind. 'Zie je je mama al?' vroeg ze voorzichtig aan Grace, terwijl ze nog goed het kamp door keek.


❀ I'll be your silver lining ❀
Grace of Life [OPEN] DUZkBwu
✧ Now make a wish
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gracekit
Member
Grace of Life [OPEN] DPKsfdL
10
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Gracekit
BerichtOnderwerp: Re: Grace of Life [OPEN]   Grace of Life [OPEN] Icon_minitimezo jun 30, 2019 3:28 pm

rain is grace
without rain there would be no life.

Het leek erop dat Silverpaw nog niet wist wie haar mama was. Haar mama was mooi en klein, en vast héél sterk. De Moon oude kitten vond dat in ieder geval, de meeste katten waren sterk in vergelijking met de kleine calico. Zelfs Silverpaw die vast niet de grootste kattin van de Clan was. De zilverkleurige kattin leek haar actie niet verwacht te hebben, waardoor ze snelle pootstappen achter haar onhandige aan hoorde. Haar nestgenootjes mochten ook de Nursery onder begeleiding uit, dus zag de jonge Gracekit geen probleem. "Rustig aan, Grace. We vinden mama wel." Klonk er van achter haar waardoor ze haar kopje nadenkend schuin hield. Met een grote poot werd ze tegen gehouden waardoor ze koppig haar pootje eroverheen probeerde te tillen. "Buiten!" Piepte ze zacht. Ze wilde naar buiten toe, een kleine drempel ging haar echt niet tegen houden. Ze kon lopen en dus ook wel zo iets kleins overwinnen! "Zie je mama al?" Vroeg de zilveren kattin. De kitten schudde haar kopje en drukte voorzichtig tegen de ander aan. "Buiten?" Zelfs als het betekende dat de ander haar naar buiten wilde helpen. Ze kon echt wel lopen! Mama moest zien dat ze net zo goed en sterk was als de anderen. Ze zou ooit net zoals Silverpaw zijn, toch?


Grace of Life [OPEN] 722FOVc
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Grace of Life [OPEN] YCOZmau
Camilla
627
Actief
and so the adventure begins

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Silverwish
BerichtOnderwerp: Re: Grace of Life [OPEN]   Grace of Life [OPEN] Icon_minitimezo jun 30, 2019 3:42 pm


  Gracekit was echter niet gediend van haar actie om haar tegen te houden. 'Buiten!' piepte ze zacht terwijl ze over haar poot probeerde te klimmen. Silverpaw had even een crisis vanbinnen. Wat als dit weer zo zou aflopen zoals met Sunkit? Ze kon niet nóg een kitten vijand erbij. Ook al was dit de tweede kitten die ze echt ontmoet had, maar dat doet er niet toe. Zo kreeg ze wel een heel slechte reputatie bij de kittens en hoogst waarschijnlijk ook de Queens en voor je het wist mocht ze nooit meer de Nursery in. Oké, dat was misschien een beetje overdreven, maar je kon beter maar van het slechte uitgaan, bedacht ze.
  Inmiddels drukte Gracekit weer tegen haar poot aan. 'Buiten?'
  Oh, ze vroeg het zo lief. Silverpaw zuchtte even en keek naar buiten. Geen spoor van een rode kattin. Met strepen, natuurlijk. Ze wist niet of Grace de Nursery al mocht verlaten. Zeker omdat ze zo apart liep. Maar met haar begeleiding moest het vast wel goed komen, toch?
  'Uh, oké...' stemde ze wat aarzelend toe. Ze boog ze haar kopje en voorzichtig pakte ze de kleine kitten op om haar zo over de rand te tillen. Langzaam liet ze haar weer op haar vier pootjes zakken. 'Blijf dicht bij me in de buurt, oké?' Ze wilde niet dat ze de kitten kwijt raakte of dat ze gewond zou raken. Ze moest dit goed doen.


❀ I'll be your silver lining ❀
Grace of Life [OPEN] DUZkBwu
✧ Now make a wish
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gracekit
Member
Grace of Life [OPEN] DPKsfdL
10
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Gracekit
BerichtOnderwerp: Re: Grace of Life [OPEN]   Grace of Life [OPEN] Icon_minitimezo jun 30, 2019 3:57 pm

rain is grace
without rain there would be no life.

Het was echt geen ramp om over een rand heen te komen. Zelfs al was het vinden van de balans niet erg makkelijk, als ze zich goed focuste dan moest het vast en zeker goed komen. Haar blauwe ogen richtte ze weer op de open plek terwijl ze naar Redpetal zocht. Waar was haar mama! Ze wilde naar mama voordat ze te moe was om haar te laten zien dat ze net zo sterk was als alle anderen. Haar pootjes leken niet mee te willen werken en trilden onder haar lichte gewicht. Ze had nog nooit zo lang gelopen maar wilde Silverpaw niet laten helpen. Ze kon het echt wel, als de andere kittens dit ook konden. Gewoon op haar tanden bijten en doen, toch? De andere kattin hield haar nog steeds tegen waardoor ze haar zachtjes vroeg of ze naar buiten mocht. Ze wist wel beter dan eisen en geduld was een schone zaak. Silverpaw zuchtte voordat ze naar enkele seconden eindelijk antwoord kreeg. "Uh, oke..." stemde ze wat aarzelend toe waardoor de kitten blij snorrend haar kopje tegen diens poot drukte. Voordat ze echter zelf over de drempel heen kon springen of hupsen, tilde de grijze kattin haar op. Langzaam werd ze weer op haar vier pootjes gezet waardoor ze haar kopje liet hangen. "Ikke lopen!" Verklaarde ze trots en zelfverzekerd. Ook al begon ze langzamerhand te begrijpen dat ze anders was. Ze wilde het niet tonen. "Blijf dicht bij me in de buurt, oke?" Mauwde de ander waardoor ze gretig knikte en omviel. Zacht giechelde ze terwijl ze speels de ander met haar trillende pootjes in diens vacht porde.


Grace of Life [OPEN] 722FOVc
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Grace of Life [OPEN] YCOZmau
Camilla
627
Actief
and so the adventure begins

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Silverwish
BerichtOnderwerp: Re: Grace of Life [OPEN]   Grace of Life [OPEN] Icon_minitimezo jun 30, 2019 4:19 pm


  'Ikke lopen!' verklaarde de kitten trots en zelfverzekerd. Silverpaw liet haar los en ging naast haar zitten. De kitten zal toch niet ver weg kunnen lopen. Alhoewel ze blijkbaar wel een eigen mening had en vond dat ze het allemaal zelf kon was Gracekit een stuk fijner om mee om te gaan dan Sunkit. Alhoewel het in het begin ook goed ging, tot het ongelukje. Ze wilde het nog steeds goed maken tussen hun, maar nu was het natuurlijk Gracekits beurt voor aandacht. En ze vond het geen probleem want ze mocht de kitten wel.
  Grace knikte gretig bij haar woorden en viel toen om. Silver wilde al overeind komen maar toen hoorde ze het gegiechel van de kitten. Oh gelukkig, ze had zichzelf geen pijn gedaan. Grace porde speels met haar trillende pootjes in haar vacht. Silver glimlachte naar haar. Ze vroeg zich af hoe ze toch aan die trillende pootjes kwam en of haar moeder daar ook vanaf wist. Misschien was er wel iets aan de hand en moest de Medicine Cat komen.
  Silverpaw keek weer even om zich heen, op zoek naar de rode gestreepte vacht van haar moeder. Maar die zag ze niet. Ze richtte haar blauwe ogen weer naar de kitten. 'Ik zie je mama niet, maar ze zal vast zo wel terug komen,' miauwde ze. 'Tot die tijd ben ik er wel.' Ze glimlachte naar de kitten, hopend dat ze het niet erg vond om in haar gezelschap te verkeren.


❀ I'll be your silver lining ❀
Grace of Life [OPEN] DUZkBwu
✧ Now make a wish
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
StarClan
Grace of Life [OPEN] BBTakD
Bunny
2462
Actief
I don't wanna be me anymore

CAT'S PROFILE
Age: Ageless // 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Redpetal
BerichtOnderwerp: Re: Grace of Life [OPEN]   Grace of Life [OPEN] Icon_minitimezo jun 30, 2019 4:34 pm

De kattin liep het kamp weer in na even haar poten gestrekt te hebben. Ze was vergeten hoe vermoeiend het was om voltijds voor kittens te zorgen - maar het was ook iets dat haar zeer veel voldoening gaf. Haar gouden ogen gleden even over de katten in het camp tot ze bleven steken bij Gracekit, die net buiten de nursery was met een apprentice. Wat deed ze zo ver al? Ze had Gracekit zelfs nog niet zien lopen, laat staan zo ver! Bezorgdheid bewolkte haar snuitje terwijl ze op het tweetal afliep. Met haar snuitje wreef ze even over het kopje van haar dochter, onderzoekend als om te zien dat er niets mis was met haar. Daarna keek ze op naar Silverpaw. "Wat doen jullie buiten de nursery?", vroeg ze, met haar zachte stem. Redpetal klonk duidelijk niet boos; maar ze was dan ook amper boos. Het was eerder bezorgd, bijna angstig. Was er iets mis?


Grace of Life [OPEN] BEqxnb
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gracekit
Member
Grace of Life [OPEN] DPKsfdL
10
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Gracekit
BerichtOnderwerp: Re: Grace of Life [OPEN]   Grace of Life [OPEN] Icon_minitimezo jun 30, 2019 6:44 pm

rain is grace
without rain there would be no life.

Het zag erna uit dat Silverpaw haar niet haar eigen gang liet gaan en toe liet over een kleine drempel heen te stappen. Aan de andere kant mocht ze nu wel naar buiten toe en werd ze al gauw weer op haar kleine pootjes gezet. Wat betekende dat de kitten zelfverzekerd wat stapjes wilde zetten. Terwijl ze gretig knikte leek haar lichaam er mee op te houden en viel ze om. Het deed niet zeer, immers was ze wel wat gewend en spelen kon ook ruw gaan. Ze was vaak niet sterk genoeg om mee te doen met de anderen maar dat weerhield haar er niet van om haar grenzen op te zoeken. Waardoor ze enkel giechelend de ander speels met haar pootjes aan tikte. Silverpaw leek het niet erg te vinden waardoor een uitdagend gegrauw haar mond verliet. De knappe Apprentice glimlachte naar de jonge kitten voordat ze weer naar de rode vacht van haar mama zocht. Deze was nog niet te vinden. "Ik zie je mama niet, maar ze zal vast zo wel terug komen," mauwde de licht gekleurde kattin waardoor de kitten even stopte met haar gepor en haar trillende pootjes in de lucht bleven hangen. "Tot die tijd ben ik er wel." Mauwde ze vervolgens met dezelfde glimlach. Silverpaw deed haar aan mama denken en mama was lief. Dus misschien dat Silverpaw ook wel lief was! Haar blauwe ogen richtte ze op de kattin voordat ze onhandig overeind kwam en haar oortjes kort liet hangen. Onschuldige oogjes ontmoette die van haar. "Eewrst avontuur!" Ja, ze moest de anderen laten zien dat ze héél dapper was. De kitten knikte om zichzelf voordat een heel bekende rode kattin het tweetal benaderde. Haar mama. Mama was bezorgd, verward keek de kitten haar aan. Ze had geen auwie! Een zacht snuitje werd over haar slanke kopje gestreken waardoor ze tevreden snorde voordat ze haar moeder's woorden hoorde. "Wat doen jullie buiten de Nursery?" Vroeg ze met haar zachte stem waardoor de kitten trots zichzelf overeind duwde. Ze onderdrukte een vermoeide gaap en drukte trots haar kleine maar duidelijk aanwezige borstkas naar voren. "Lopen. Avontuur!" Mauwde ze alsof dit niet al overduidelijk was. Mama moest zich geen zorgen maken want ze was sterk! Heel sterk en zou net zo groot worden als haar halfbroer en halfzus. Dat wist ze zeker! Ook al was ze anders, met trillende pootjes stond ze op waarna ze trots een rondje stapte met hoge passen, eerder waggelend als een eend. Het was duidelijk dat ze niet de sierlijkheid en kracht van een normale kat had. Vermoeid liet ze zich weer naast haar mama en Silverpaw neer zakken. Deze keer lukte het niet een gaap te onderdrukken. "Ikke sterk," Murmelde ze zacht. Ze moest doen alsof alles oke was, want ze wilde niet anders zijn. Ook al begon het in de Moon dat ze leefde op te vallen dat ze toch niet hetzelfde kon als haar nestgenootjes. Ze wilde zichzelf niet zielig opkrullen in haar mama's nest. Nee, ze was vastbesloten net zoals de anderen te zijn. Ook al was ze dat duidelijk niet. Nu pas viel het op dat het trillen en moeizame bewegen niet door de koude kwam of de moeizame geboorte. Er was wat goed mis, maar bekennen zou de kitten niet dat alles moeilijk was of dat ze snel moe was en dat ze daarom niet graag actief mee deed.


Grace of Life [OPEN] 722FOVc
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Grace of Life [OPEN] YCOZmau
Camilla
627
Actief
and so the adventure begins

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Silverwish
BerichtOnderwerp: Re: Grace of Life [OPEN]   Grace of Life [OPEN] Icon_minitimezo jun 30, 2019 7:01 pm


  Gracekit keek haar aan aan en stond toen wat onhandig op. Haar oortjes liet ze even kort hangen en haar ogen stonden onschuldig. 'Eewrst avontuur!'
  Silver grinnikte wat en knikte. 'Ja, ik zie het.' Dat de kitten niet zo goed kon lopen leek haar niet te stoppen, wat Silver wel aansprak. Zelf wilde ze ook niet graag toegeven dat ze iets nog kon of als er iets mis was. Ze herkende haarzelf op die manier wel in Gracekit.
  In haar ooghoek zag ze een rode vlek, wat haar deed opkijken. Ah, daar was de rode gestreepte vacht waar Gracekit het over had. Dat moest vast haar mama zijn. Silverpaw herkende haar wel, in de zin van wel eens gezien, maar verder wist ze haar naam niet. De rode kattin liep recht op Gracekit af en snuffelde bezorgd aan haar. Silver hoopte dat ze niet boos zou zijn. Ze had echt geen kwaad in de zin!
  De Queen keek naar haar op. 'Wat doen jullie buiten de nursery?' vroeg ze. Haar stem klonk niet boos, gelukkig, maar wel bezorgd. Dat snapte Silverpaw natuurlijk wel. Ze zou zelf ook bezorgd zijn.
  'Lopen. Avontuur!' mauwde Gracekit als antwoord op de rode kattins vraag. Ze vervolgde die woorden door wat rond te waggelen en daarna zakte ze vermoeid weer door haar pootjes en gaapte. 'Ikke sterk,' murmelde de kitten zacht.
  Silverpaw zuchtte even en keek op naar de Queen. 'Het spijt me, ze wilde heel graag naar buiten. Ik heb haar geen moment uit het oog verloren, ik zweer het,' ratelde Silver wat zenuwachtig. 'We waren op zoek naar u.' Waarom wist ze eigenlijk niet precies, Gracekit had niet in paniek geleken of zo iets. Maar gelukkig hadden ze haar mama gevonden, of eerder zij hun. En ze was niet boos, StarClanzijdank.


❀ I'll be your silver lining ❀
Grace of Life [OPEN] DUZkBwu
✧ Now make a wish
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
StarClan
Grace of Life [OPEN] BBTakD
Bunny
2462
Actief
I don't wanna be me anymore

CAT'S PROFILE
Age: Ageless // 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Redpetal
BerichtOnderwerp: Re: Grace of Life [OPEN]   Grace of Life [OPEN] Icon_minitimema jul 15, 2019 2:14 pm

Redpetal neusde opnieuw zachtjes tegen haar dochter toen die mauwde dat ze op avontuur was, al was duidelijk dat het poesje al heel moe was van het avontuur tot nu toe. "Shh, straks word je nog ziek..", mauwde ze zachtjes, tegen niemand in het bijzonder, waarna ze de calico een paar likken over haar kopje gaf. Gelukkig voelde ze niet overdreven koel, maar niet zo warm als ze graag zou hebben. Hoe lang waren ze zelfs al buiten? Silverpaw ratelde wat zenuwachtig dat ze haar nooit uit het oog verloren was en dat ze op zoek waren naar haar. "Een zeer jonge kitten laat je nooit de nursery uit, onder toezicht of niet. Ze kunnen het koud krijgen en ziek worden, zelfs als je hen in het oog houd.", mauwde ze zachtjes tegen de grijze poes; haar stem was niet bestraffend, maar eerder informerend. Nu was er niets gebeurd, maar in het vervolg zou het minder goede gevolgen kunnen hebben. Een gewaarschuwd kat was er twee waard.


Grace of Life [OPEN] BEqxnb
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Grace of Life [OPEN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: