Let's talk in private 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Let's talk in private

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Let's talk in private UpUjbbT
Julia
894
Actief
We are all mistaken sometimes; sometimes we do wrong things, things that have bad consequences. But it does not mean we are evil, or that we cannot be trusted ever afterward

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Brindleleaf
BerichtOnderwerp: Let's talk in private   Let's talk in private Icon_minitimedi 9 jul 2019 - 13:47

Toen Barksound het er mee eens leek te zijn om een plekje op te zoeken, waar ze even rustig konden praten, nam Brindleleaf hem mee verder de Cave in. Op een rustig plekje, iets dieper de grot in, draaide ze zich weer naar hem om. Ze ging zitten en keek de WindClan kater met een glimlach aan. “Ja, je hebt een dochter.” Miauwde ze om weer terug te komen op het onderwerp. Toen gleed er ineens iets van verdriet door haar blik. “Er was ook een katertje, maar die heeft het niet overleefd. De bevalling was waarschijnlijk toch te vroeg door het rotsblok op mijn rug. Zijn offer heeft wel Bronze gered.” Daar putte ze dan tenminste nog een beetje troost uit. Als zij haar zus niet aan de kant had geduwd, was ze gedood door het rotsblok. Helaas had datzelfde rotsblok toen wel haar bevalling opgewekt, waarbij Mouse en Dream geboren waren. “Mouse is to-be nu, ze doet het heel erg goed. Ik zal haar zo even roepen. Maar hoe gaat het met jou? Hoe gaat het met iedereen in WindClan?” In haar houding leek ze bijna te hunkeren naar informatie over haar geliefde familie, die ze elke dag met haar meedroeg.

[& @Barksound]


Let's talk in private X4eC3NF
[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Barksound
Member
Let's talk in private JSBCQyy
Yanthe
672
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Barksound
BerichtOnderwerp: Re: Let's talk in private   Let's talk in private Icon_minitimeza 24 aug 2019 - 20:08

Barksound liep achter Brindleleaf aan toen ze een rustiger plekje opzocht voor hen beide. Zijn poten prikkelden van het nieuws dat hij een dochtertje had. En dat nieuws werd nogmaals bevestigd door de poes voor hem. Ze hadden zich geïnstalleerd achteraan in de grot. Wat volgde zorgde ervoor dat hij even op zijn lip beet. Een andere kitten had het niet overleefd, maar zijn dood had het leven van Bronzemask gered. Bronzemask. Starclan had haar dood uitgesteld, weg van haar zuster in de Tribe. En het was aan hem om haar dit nieuws te brengen, daar had hij op gestaan. Ze moest het van hem horen en dat liefs zo snel mogelijk. Dat was dan ook de reden waarom hij in eerste instantie naar hier gekomen was. “Mouse is to-be nu, ze doet het heel erg goed. Ik zal haar zo even roepen. Maar hoe gaat het met jou? Hoe gaat het met iedereen in WindClan?” Hun dochter was to-be, een benaming waar hij even over moest nadenken. Hij had het eerder gehoord en veronderstelde dat dit de apprentice leeftijd was. Wat was ze al oud. Hij had al enorm veel gemist van haar jonge leven. "W-weet ze van me af?" vroeg hij voorzichtig, niet wetend of ze iets over hem verteld had. Wat ze ook wel of niet van hem wist, zo'n eerste ontmoeting was altijd moeilijk. Niet dat hij uit ervaring sprak. Toen ze vroeg hoe het met hem ging en Windclan, zette hij zich iets dichter naar haar toe. "Je weet dat ik altijd klaar sta voor jouw en daarom wil ik je nu al vertellen dat je altijd bij me terecht kan als je wilt praten." begon de kater en trok even met zijn oortje. Slecht nieuws brengen was moeilijker dan hij gedacht had. "Ik breng geen al te best nieuws mee vanuit Windclan. Bronzemask, deputy van Windclan, heeft zich bij Starclan gevoegd."


:..:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Let's talk in private UpUjbbT
Julia
894
Actief
We are all mistaken sometimes; sometimes we do wrong things, things that have bad consequences. But it does not mean we are evil, or that we cannot be trusted ever afterward

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Brindleleaf
BerichtOnderwerp: Re: Let's talk in private   Let's talk in private Icon_minitimedi 27 aug 2019 - 15:08

Barksound vroeg of ze van hem afwist. “Natuurlijk.” Glimlachte ze. “En van haar broers en zussen. Al heeft ze jullie nog nooit in levende lijve ontmoet. Ze weet over WindClan en de familie die ze daar heeft.” Ze had daar nooit een geheim van gemaakt. Daar deed ze niet meer aan, niet meer sinds ze haar andere kinderen daar zo’n pijn mee had gedaan. Ze moesten hun geschiedenis kennen, ze moesten hun afkomst weten. Daar had elke kitten recht op. Die denkwijze was bij haar erg veranderd. “Dat weet ik Bark.” Fluisterde ze na zijn volgende woorden. “Maar je bent normaal gesproken in WindClan en ik hier.” Even schemerde er pijn door haar blik. Zag je aan haar dat ze hem miste, dat ze naar zijn aandacht verlangde. Dit werd alleen helemaal overschaduwd na het bericht van Barksound. Ineens krabbelde ze een heel stuk achteruit met pure ongeloof in haar houding. Ze schudde hevig haar kop, terwijl haar nagels over de rotsen krasten. Haar haren stonden recht overeind en haar oren waren in haar nek gezonken. “Nee, nee dat kan niet.” Het beeld van haar lachende zus werd op haar netvlies gebrand. Zij was liever gestorven dan dat haar zus weg was, haar zus deed alles zo goed, haar zus verdiende het veel meer om te leven.


Let's talk in private X4eC3NF
[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Let's talk in private
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: