[Kitten Search] For once, I will do it right 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [Kitten Search] For once, I will do it right

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Nevermind
Member
[Kitten Search] For once, I will do it right KnAKe1D
Sean
3461
Actief
and as he was the black canvas, they drew stars and a moon to make him a glorious night


CAT'S PROFILE
Age: 96 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Old man
Nevermind
BerichtOnderwerp: [Kitten Search] For once, I will do it right   [Kitten Search] For once, I will do it right Icon_minitimedi 9 jul 2019 - 20:35


"His name will be Burnetkit... Or Burnet for short. He will be my son, my little boy, and i will raise him,"

Heyhoi sunshines!

Nou, idk of je dit zag aankomen maar er komt een nieuw nestje aan. Jaja, Nevermind is weer druk bezig geweest en heeft weer een dame kunnen versieren. Deze keer is het Juicebubble die voor hem is gevallen. Een prachtige riverclan warrior.
Hoe dan ook zullen deze kittens niet allemaal naar riverclan gaan. Nope! Twee van de bolletjes gaan mee met Nevermind naar Bloodclan waar hij ze zal opvoeden op zijn manier. De eerste kinderen waar hij volledig voor mag zorgen zonder dat iemand er iets tegenop kan zeggen. Zijn babys.

Het plot is simpel; Juicebubble zal bevallen van drie of vier kittens, twee hiervan zullen meegaan naar Bloodclan. Hoe dan ook zullen de kittens, ja zelfs degene die meegaan naar bloodclan, een -kit naam krijgen van Nevermind. De kit(tens) die ofc bij Juice blijven zullen de naam van haar krijgen. Een dochter en een zoontje zullen meegaan naar bloodclan. Twee perfecte kindjes. Voor never, zijn kleine Burnetkit en ???kit, maar voor de rest en de buitenwereld is het gewoon Burnet en ???. De kittens zullen dus opgevoed worden en als het ware -kit als een soort speciale naam hebben. Daarbij zal Never, zodra ze een apprentice worden, in het geheim dan ook hun -paw naam geven. Nevermind klampt immers vast aan clan gewoontes. Hij is wat ouder dan de gemiddelde kat en wilt uiteraard dat zijn kinderen deels willen mee genieten van iets waar hij ook van heeft kunnen genieten. Wat echter daarop volgt, ligt geheel aan de spelers. Zullen ze verklikken aan bloodclan wat Nevermind aan het uitspoken is? Of zullen ze het geheimpje voor zich houden?

Kort samengevat:
- Als je je aanmeld voor BC kit meld je die aan met het voorvoegsel en maak je deze dan ook zo aan. Zoals bv Burnetkit word Burnet, een Bunnykit word Bunny. Denk er echter wel aan dat de naam in clanbetekenis iets voor Never moet betekenen.
- Ik zou het liefst een dochter zien die mee gaat naar BC, maar als je echt nog een zoon wilt aanmelden hiervoor heb ik daar geen enkel probleem mee.
- Er is een zoogmoeder voor de bc kits, meer info zal hiervoor volgen.
- Dit is kleine Burnet, een van de twee kittens die al sws mee gaat naar BC
- De enigste (of mss zelfs twee) kitten(s) die achterblijven zullen wss nog wel een plotje opzich krijgen. De kittens die meegaan naar BC worden immers gestolen van Juice wanneer ze aan het bevallen is (om wat context te geven)

Qua kleuren doen we niet zo heel moeilijk. Juicebubble is een knappe flame-point poes met blauwe ogen en Nevermind is een grote, gespierde blauwzwarte kater met blauwe ogen. Nevermind is daarbij ook geboren met een verminderde geur.
De grootouders zijn Butterstar (een flame-point poes) en Blizzardstorm (een bruine tabby met groene ogen) voor Juice. En voor Never is het Lítill (een kleine rood-witte kater met groene ogen) en een onbekende poes (een grote zwarte kattin met blauwe ogen).

Voor de namen willen we ofc iets leuks zien, iets creatiefs! De kittens zullen ook zeker van Never, wanneer ze een member worden, een soort van warriornaam krijgen. Als je evt wilt dat je kat uiteindelijk zijn warriornaam als volledige naam heeft (dus ook zijn gebruikersnaam) kan je dit best ook even vermelden in je aanmelding (waarom zou de kit het doen en ga zo verder).

Veel liefs,
Bo, Lianne en Dodo ♥


and as he was the black canvas
[Kitten Search] For once, I will do it right MiQen3rW_o
they drew stars and a moon to make him a glorious night

Theme
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Kitten Search] For once, I will do it right DPKsfdL
Bunny
169
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pythongaze
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten Search] For once, I will do it right   [Kitten Search] For once, I will do it right Icon_minitimewo 10 jul 2019 - 12:41

Gloom(kit)

Naam Dit poesje kreeg haar naam "Gloomkit" om verschillende redenen. Ten eerste verwijst het natuurlijk naar haar donkere vacht. Daarnaast is het echter ook een verwijzing naar Shadowclan, naar Tallshadow, naar het leven dat Nevermind in de clan had. Tenslotte is Gloom ook een stoere naam voor zijn dochter, die natuurlijk wel haar mannetje moet kunnen staan in de elite.

Uiterlijk Gloom is een grofgebouwde, kortharige poes met een zeer donkere zwarte vacht met hier en daar een rood plekje. Ze heeft veel spieren die duidelijk zichtbaar zijn onder haar korte vacht en een brede kop. Niets aan haar is fragiel te noemen en zo heeft ze het graag. Gloom heeft donkerblauwe ogen. Ze heeft ook, net als haar vader, last van een verminderd geurvermogen - ze ruikt nog wel iets, maar minder dan de gemiddelde kat.

Innerlijk Gloom ontpopt zich al snel als een koppige, rebelse kattin. Ze leeft voor conflict en zal er alles aan doen om dat uit te lokken. Ze is daarom ook niet bang om te liegen of manipuleren; in tegendeel, ze maakt er een spelletje van. Gloom is niet de serieuste kattin, al is ze wel zeer snel op haar teentjes getrapt. Zij mag grapjes maken zoveel ze wil, maar o wee als iemand grapjes maakt over haar.. Gloom heeft een absolute hekel aan haar clanverleden en van zodra ze snapt wat haar vader doet, ook aan hem. Ze zal nooit reageren op haar clannaam en het is niet vergezocht dat ze haar vader zou verklikken aan de elite, als dat haar goed uitkomt. Gloom zal waarschijnlijk ook haar naam veranderen als ze member word, naar iets dat minder doet denken aan de naam die ze in de clan gehad heeft. (Denk aan iets compleet tegengesteld, zoals "Light" of misschien "Lux", maar dat zal ze wel verzinnen als het moment daar is)


[Kitten Search] For once, I will do it right BTbZYY
Thanks jamie voor het awesome setje <333
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Kitten Search] For once, I will do it right Dcb702r-5e0d288b-85a9-40ea-94b5-11b21c056d44.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2NmMjgzNmNiLTU4OTMtNGE2Yy1iMTU2LTVhODlkOTRmYzcyMVwvZGNiNzAyci01ZTBkMjg4Yi04NWE5LTQwZWEtOTRiNS0xMWIyMWMwNTZkNDQuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Lyra
171
Actief
I fell for you like an apricot from a tree
Hard, but I was ready for it

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Apricotpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten Search] For once, I will do it right   [Kitten Search] For once, I will do it right Icon_minitimema 15 jul 2019 - 2:32

Ik meld me graag aan voor het bolletje dat bij Juicebubble in de RiverClan achter zal blijven (;

Cicadakit
THE BASICS
Name Cicadakit - Cicadapaw - Cicada ?
Meaning Cicada verwijst naar het karakter van het beestje zelf; hoe harder het geluid van de cicade, hoe meer hij krijgt wat hij wil. Juicebubble/haar ouders hoopt/hopen dat ze van zich af leert te bijten en haar mannetje zal kunnen staan, zoals cicaden dat doen met hun geluiden.
Based on Lydia Martin - Teen Wolf
Gender Female ♀
Age Unborn
Parents Juicebubble x Nevermind
Sexuality Hetero - mentally unavailable
Clan RiverClan
Bloodline 50% BloodClan, 50% RiverClan

CHARACTER TRAITS
Leader Cicada is een geboren leider; ze bedenkt binnen de kortste keren een plan van aanpak en voert deze dan ook zonder pardon uit, met iedereen die aan haar zijde wil staan. Ze wil later geen clanleider worden, maar wordt wel graag gezien als de leider onder haar vriendengroep.
Intelligent Cicada is uitzonderlijk slim, maar schaamt zich hiervoor. Ze zal daarom ook haar uiterste best doen om dit niet te laten zien, door zich dommer voor te doen dan ze is. Later zal ze dit overkomen en schaamteloos laten zien waartoe zij allemaal in staat is; ze zal er trots op worden.
Unstable Stabiliteit is niet haar sterkste kant; de poes is erg breekbaar. Ze zal altijd haar best doen om het te verschuilen, maar eigenlijk heerst er vaak chaos en onzekerheid in haar koppie.
Determined Wanneer Cicada iets wil, zal ze hiervoor vechten tot het einde - letterlijk. Als ze eenmaal haar zinnen ergens op heeft gezet, zal niks haar weerhouden om dit te verkrijgen. Vaak zijn dit moeilijke kwesties die zij wil oplossen, om haar brein te kunnen blijven uitdagen.
Loyal Als het om vrienden, familie of clangenoten gaat, zal Cicada deze altijd beschermen en bij hun zijde staan. Ze zal altijd aan hun kant staan, wat er ook gebeurd.
Kind Als je eenmaal door haar muurtje heen bent, zul je merken hoe zorgzaam en vriendelijk de poes kan zijn. Ze maakt zich snel zorgen over anderen en zal altijd haar best doen om anderen gelukkig te kunnen maken.
Feisty Dit woord spreekt vrijwel voor zichzelf; Cicada kan nog wel eens de pittige tante uithangen.
Sarcastic Haar natuurlijke reactie tegen pijn; sarcasme. Ze probeert hieronder te verschuilen hoe ze zich echt voelt, en reageert daarom vaak sarcastisch.
Independent De poes is goedgebekt en kan goed voor zichzelf zorgen en opkomen; ze wil van niemand afhankelijk zijn.
Brave Wat er ook mag gebeuren, welke pijn en welk verdriet ze ook zal moeten doorstaan; ze zal zich er altijd doorheen vechten voor haar naasten.

APPEARANCE
Fur color Rood - wit
Fur pattern Flame point
Fur length Halflang
Eye color Blauw
Nose & pawpads Lichtroze
Picture

ABOUT ME
Name Lyra
Age 19 jaar
Rpg experience ± 7 jaar
Motivation Ik ben afgelopen september begonnen aan een BSc Biotechnologie, die helaas al mijn tijd in beslag nam. Gelukkig heb ik inmiddels een propedeuse en hebben we het eerste jaar alweer achter de rug. Net voordat ik mijn lieve Apricotpaw inactief heb laten gaan, werd ik gekozen in het nestje Smokebreath x Hailstorm. Ik heb toen ter tijd besloten om me met (toen genaamd) Cinnamonkit terug te trekken, maar ik heb hier eigenlijk al een vol jaar spijt van. Warrior Cats is me altijd dierbaar gebleven, en daarom zou ik graag alsnog met dit karakter willen starten. Apricotpaw zal waarschijnlijk minder actief blijven. Een enkele kitten actief houden met mijn werklast in het tweede jaar en grote motivatie voor dit bolletje zal zeker lukken. En tja, I'm just really in love with her (oeps). Ik hou wel van een beetje chaos, dus dit nestje is precies wat Cicada's karakter mooi zal kunnen vormen. Also weet ik dat het half 3 's nachts is, maar op de een of andere manier werkt mijn brein dan het beste haha.

What cicadas leave behind is a kind of crystallized memory; the stubborn detail of, the shape
around a life turned

thanks tayter


Under the apricot tree
Stands you and me
Unlikely, it seems
This tree, it breathes
[Kitten Search] For once, I will do it right Dyfcr0-27c8684b-ff34-4e2c-ac2c-5da65d99b0fc.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2UwNDI4N2FkLTM0Y2YtNGQ4ZS04OTAxLTJjZjE2Mzk0MmMwZVwvZHlmY3IwLTI3Yzg2ODRiLWZmMzQtNGUyYy1hYzJjLTVkYTY1ZDk5YjBmYy5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ


Topic search


Laatst aangepast door Apricotpaw op vr 2 aug 2019 - 19:15; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laurelpaw
Member
[Kitten Search] For once, I will do it right 3ww6bzmw
Dine
160
Actief
"Spoiler, we all die in the end."

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 8
Gender: She-cat ♀
Rank:
Laurelpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten Search] For once, I will do it right   [Kitten Search] For once, I will do it right Icon_minitimewo 17 jul 2019 - 12:51

[Kitten Search] For once, I will do it right 2ymru0uh0


N A M E Lionkit - Lionpaw - Lionking/Lionhunt 
M E A N I N G Door zijn gevlamde en gouden vacht, was het niet moeilijk om te raden waarom deze kitten deze naam draagt. Bij zijn geboorte is Lion een aardig grote kitten en ziet er sterk uit, maar niks is minder waar. De moons na zijn geboorte groeit hij namelijk amper en komt uiteindelijk dus alsnog op een achterstand. Lion slaat (later) ook op het feit dat de kitten het gevoel heeft dat hij niet genoeg is, omdat zijn vader niet hém, maar twee andere siblings heeft meegenomen. Dit zorgt ervoor dat hij zich heel graag wilt bewijzen, maar tegelijkertijd heel erg kwetsbaar is en onzeker is.  (Een beetje zoals Simba uit de Lionking, vandaar. : D )
[Kitten Search] For once, I will do it right 555d2ds91
C H A R A C T E R 
Deze kat is erg onzeker over zichzelf. Vooral als mensen waar hij omgeeft, of die om hem geven teleurgesteld zijn in hem, of hem niet goed genoeg vinden, komt dit tot uiting. Daarnaast kan hij dagenlang door piekeren over bepaalde situaties en op een gegeven moment zit het hem dwars dat zijn vader hem niet gekozen heeft om mee te gaan naar BC. 
Daarnaast heeft deze kat een groot beschermend karakter. Als hij om je geeft, gaat hij door vuur en zal je altijd beschermen. Als een moederleeuw, bijvoorbeeld. Echter weigert hij anderen voor te trekken en zal altijd eerlijk zijn, hoe moeilijk hij dat soms ook vindt. 
Hij houd er niet van alleen te zijn, maar is wel erg zelfstandig. Heel erg speciaal intelligent is hij niet, maar deze kat is zeker niet dom. Het liefste maakt hij je trots en zijn enigenwaardigheidsgevoel ligt daardoor ook veel in jou hande- uhm, poten. Als jij vindt dat hij niks is, dan vindt hij dat ook, maar als jij vindt dat hij iets goed gedaan heeft, voelt hij zich ook trots.


[Kitten Search] For once, I will do it right Pr5szo
B O D Y T Y P E Tall and athletic 


F U R C O L O R Red, flamed, on fire :' )
F U R L E N G T H Short (really short)
P A T T E R N Not really


E Y E C O L O R (Left) Blue, (Right) Green
E Y E S H A P E Almond


C L A W S Long
P A W S Brown/darkbrown


[Kitten Search] For once, I will do it right Ogbzw0es6
M O T I V A T I O N 
Toen ik deze KS voor het eerst las, kwam dit karakter haast direct in me op, maar ik heb toen niet direct een aanmelding geschreven, omdat ik twijfelde over een uiterlijk. In mijn hoofd was Lionkit namelijk een 'Abyssinian Cat' en ik wist gewoon niet zeker of een kat zoals hij in deze familie paste. Ik heb een tijdje gekeken naar andere katten die bij Lionkit paste, maar er was gewoon niks dat zo goed paste als dit ras. Dus heb ik nu toch maar mijn idee uitgeschreven. Lionkit is z'n karakter die al tijden door mijn hoofd dwaalt en waar nooit een goede KS voor was. Tot nu. Ik heb heel veel zin om hem te spelen en omdat hij ook in een leuk contrast met mijn andere karakter, Laurelkit, staat, lijkt het me ook leuk om hem te spelen. Dus dat was het. :' ) 


Evt. setje:


[Kitten Search] For once, I will do it right Oie_3e10
_________________________________
Barnpaw • Beetle • Laurelpaw • Taipan 


Laatst aangepast door Laurelpaw op vr 2 aug 2019 - 10:52; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blueberry
Member
[Kitten Search] For once, I will do it right DPKsfdL
Eden
162
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blueberry
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten Search] For once, I will do it right   [Kitten Search] For once, I will do it right Icon_minitimewo 17 jul 2019 - 23:07

Bloodclan was toch te verleidelijk :')
Dus Skykomt braaf met haar vader mee

[Kitten Search] For once, I will do it right WN72Ho9
They told my I couldn't,
so that's why I did
.

✠ NAME: Sky (Skykit)
✠ FUR COLOUR: Tabby
✠ PATERN: Some with on her cheek, chin, chest and belly. Also some at here tail and paws
✠ COAT LENGTH: long
✠ EYES: bright blue
✠ NOSE: pink
✠ PAW PADS: pink, some grey spots
✠ BUILD: Skinny, but muscular a long tail
✠ SCARS: none for now, fighting is for later
✠ ATTITUDE: none for now, To bussy with kitten stuffName:
Skykit heeft haar naam te danken aan de lucht. De lucht is de drager van de zon, het gene dat de bomen doet fluisteren en het gene dat door elk leven wezen blaast. Skykit's ogen stralen als de zon, haar vacht is zo zacht als wolken en haar staartje zwaait als een boom in de wind. Skykit kan uren kijken naar de prachtige sterren die zich in de hemel vormen. De maan die opkomt en neer gaat. Enzo de zon. Die net zo'n kracht heeft als haar karakter.

Look:
Een mooi langharige Cyperse poesje met een prachtige witte borst en buik. Een klein roze neusje en stralende blauwe ogen, de kleur van lucht en het water. Met haar pluizige vacht lijkt ze op een donderwolk. Ongevaarlijk op het eerste gezicht. Maar kan elk moment losbarsten in een onweersbui Oftewel: Klik klik

Personality:
Skykit groeit op als een enorm koppige jonge kat. Ze heeft een sterke persoonlijkheid en laat niemand dat veranderen. Ze erg egoïstisch en denkt vaak niet na voordat ze iets doet, laat staan dat ze aan andere denkt. Ze heeft een eigenwilletje en wil het liefst alles zelf uitvinden. Niks geen broertje of zusje of moeder die haar overal bij helpt. Ze kan alles toch makkelijk zelf? Ze is erg snel opgefokt en neemt alles heel letterlijk. Ook is ze vrij gewelddadig. Ze pakt vaak haar kans haar tanden of nagels een diep in haar nestgenootjes te zetten. Ze heeft een duistere kant van haar vader, maar ergens heel diep een tikje zachtaardigheid van haar moeder.n

Mocht je iets willen vragen kan je pb doen op Discord (Blueberry)


[Kitten Search] For once, I will do it right 2gxnp75 [Kitten Search] For once, I will do it right 10pvxmw [Kitten Search] For once, I will do it right Db4vcln-46ef6919-d662-459f-85a0-2b9416ef32cf.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2E3NzZhZWVmLTc1NGYtNGQ0Zi1iZTRjLTU3YmU2NzM3MTQwNFwvZGI0dmNsbi00NmVmNjkxOS1kNjYyLTQ1OWYtODVhMC0yYjk0MTZlZjMyY2YucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0[Kitten Search] For once, I will do it right 34nodx3[Kitten Search] For once, I will do it right 2iha58wLaatst aangepast door Blueberry. op vr 19 jul 2019 - 16:49; in totaal 6 keer bewerkt (Reden van aanpassing : Nog even een passpoortje toegevoegd, en enkele dingen aangepast :))
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mudkit'
Member
[Kitten Search] For once, I will do it right DPKsfdL
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: X
Gender: She-cat ♀
Rank:
Mudkit'
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten Search] For once, I will do it right   [Kitten Search] For once, I will do it right Icon_minitimevr 19 jul 2019 - 10:42

'There's this chaos inside of me I can't seem to control.'
C H A O S M I N D
Name Chaoskit ~ Chaospaw ~ Chaosmind
Meaning Chaos is gearriveerd. Waar Chaoskit staat of gaat. Ze zal omringd zijn door chaos. Als er iets groots gaande is in de Clan, dan is ze daar zeker aanwezig. Het is alsof ze een magneet is voor chaos, of is het anders? Is chaos een magneet voor haar? Wie weet? Maar ik weet dat ik er de brenger van Chaos ben, dat is zeker.
Gender Pretty and lovely she - cat.

Character
Chaoskit groeit op in de Clan. Chaos zal haar naam ontvangen omdat ze werd geboren in de chaos of in een chaotische situatie. Op het eerste gezicht lijkt Chaos erg verlegen, bijna bang. Maar dat is niet waar. Chaos is erg nieuwsgierig en ze wilt alles weten! Ze lijkt erg betrouwbaar, maar de waarheid is. Ze is behoorlijk duister. Natuurlijk is ze loyaal aan haar Clan en familie, hoewel ze situaties zou handelen op de manier zoals zij het wil, op de manier waarop zij zich goed bij voelt. Of het tegen de code is of niet. Ze heeft ook de drang om zichzelf te bewijzen aan..haarzelf. Het is alsof ze zichzelf niet tevreden kan stellen en ze voelt de behoefte om dat te doen. Dit kan haar soms zelfzuchtig en egoïstisch maken. Chaos houdt ervan als er een drama aan de gang is. Ze vindt het leuk anderen in pijn te zien of katten te zien vechten. Dat zijn een paar dingen die haar zeker doen genieten. Chaos houdt ervan om de reden te zijn waarom er een goed drama en een goede chaos is. Als ze ouder word, zal ze de behoefte voelen om macht te willen verkrijge. Ze wil de macht hebben van niet alleen haar familie, maar ook de clan. Zelfs als dat betekent dat ze alles moet doen om het te krijgen. Dit misleidende meisje heeft zeker hersens, zelfs als ze soms is dom reageert of antwoord, maar dat is meer haar goed stuk acteerwerk. Kortom, Chaos zal voor veel chaos gaan zorgen.

Appearence
Chaos zal een ietwat kleine kattin worden. Maar dat zal alleen maar verbergen hoe behendigd en sterk ze eigenlijk is. Ze zal wel vrij dun of mager tonen maar onder haar vacht schuilt er wel meer. Ze heeft een blauwzwarte vachtje. Grijze neusje en pootjes. Als kitten zal ze blauwe ogen met een groenige tintje erin hebben. Maar als ze opgroeit worden haar ogen steeds donkerder en zullen deze uiteindelijk een donkere blauw aannemen.

Chaoskit zal met Juicebubble mee gaan.


[Kitten Search] For once, I will do it right 30j00ol
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Kitten Search] For once, I will do it right XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten Search] For once, I will do it right   [Kitten Search] For once, I will do it right Icon_minitimevr 2 aug 2019 - 9:29

Ik zal vanavond de aanmeldingen sluiten en de resultaten bekend maken, als men zich daarom nog zou willen aanmelden; gelieve dit dan nu te melden!


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Kitten Search] For once, I will do it right Knipbrit
12
269
Actief
My name is Brittlepaw. I'm the apprentice sent by Shadowclan!

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brittlepaw
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten Search] For once, I will do it right   [Kitten Search] For once, I will do it right Icon_minitimevr 2 aug 2019 - 22:27

We hebben onze keuze gemaakt!

Gloom(kit) van Bunny zal de kitten zijn die nog meegaat naar Bloodclan!

Verder hebben we niet 1 maar 2 kittens genomen die bij Juice zullen blijven:
Lionkit van Dine
Cicadakit van Lyra

Bedankt voor alle aanmeldingen iedereen; ik had niet zoveel animo verwacht voor dit nest! Ze waren echt allemaal even super!
Ik moet wel even een headsup geven dat als je niet actief bent met het karakter in de eerste 2/3 moons van hun leven/of ze dood doet, wij deze zullen vervangen in het nest. Kom eerst naar ons toe (Dodo en ik) voordat je een besluit neemt/denkt dat je niet zo actief zal zijn voor een aankomende tijd met het account door iets. Dan kunnen we evt dingen bespreken voordat we het in eigen handen nemen!


WITH BRITTLE BONES AND A LIONHEART

Theme I


Topic Search!


Heb examens tot eind januari!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [Kitten Search] For once, I will do it right   [Kitten Search] For once, I will do it right Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Kitten Search] For once, I will do it right
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: