klap me niet pls 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 klap me niet pls

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Brutus
Member
klap me niet pls 15046210
Ma r lie
20
Actief
Sesamstraat

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brutus
BerichtOnderwerp: klap me niet pls   klap me niet pls Icon_minitimedi 9 jul 2019 - 22:57

Elmo kwam de struikjes uitgesprongen nadat hij zijn blaas geleegd had. Nog snel schopte hij wat zand na met zijn achterpoten maar liep toen al gauw weer veder van zijn plasje weg. De haarloze kitten had een korte tussenstop gehad maar nu moest hij echt veder om voedsel te vinden. Hoewel het weer met de dag beter werd leek het eten voor de kitten steeds minder te worden. In de winter hadden andere katten en twolegs medelijden gehad maar nu het weer mooier werd en hij ouder werd leek hij niet meer te bestaan. Jagen kon hij niet, nooit geleerd, dus voedde op prooi zal ook niet gaan. Gelukkig had een oude zwerfkat hem enkele trucjes geleerd om prullenbakken omver te gooien en daar (met geluk) restjes uit te kunnen vissen. De sphynx kitten was dan ook net van plan om uit de eerste de beste kliko te gaan assen toen hij ineens gerommel in de steeg hoorde. Een beetje angstig stopte hij met lopen en liet zijn kop onderdanig hangen- dit werkte immers vaak om geen klappen te ontvangen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Locked
Member
klap me niet pls Z2elu27gf
Raven/Dine
24
Actief
Anderson, don't talk out loud. You lower the IQ of the whole street.

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Locked
BerichtOnderwerp: Re: klap me niet pls   klap me niet pls Icon_minitimedi 9 jul 2019 - 23:07

Het was al enkele weken geleden dat het vis-incident plaats had gevonden. Waffles, of eigenlijk Locked zoals hij zich nu noemde, was al zo veel gewicht kwijt geraakt, dat zijn vroegere vrienden hem niet meer zouden herkennen. Bij elke laagje vet dat opging in de lucht, leek Locked echter wel intelligenter te worden en steeds meer de wereld te begrijpen. 
Deze specifieke ochtend was de kater een rat aan het eten, die hij door een ingewikkelde constructie in de val had gelokt. Dat was een van zijn nieuwe kwaliteiten; het bedenken van vallen, zodat de kater zelf niet veel werk hoefde te doen. Plots hoorde hij het geluid van licht getrippel en toen, plots stopte het. Verstoord keek de zwarte, magere Locked op, om een hoopje botten te zien, die met moeite bij elkaar werd gehouden door een vel, dat trouwens duidelijk zichtbaar was. Was dit een van die naakte katten waar hij over had gehoord?


klap me niet pls Oie_yh10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brutus
Member
klap me niet pls 15046210
Ma r lie
20
Actief
Sesamstraat

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brutus
BerichtOnderwerp: Re: klap me niet pls   klap me niet pls Icon_minitimewo 10 jul 2019 - 16:15

Elmo stond verstijfd door de plotse kat die hij in de steeg zag. Het was een grijze tom, duidelijk al ouder en sterker dan hem.. Slikkend liet ij zichzelf nog meer zijn zwakke kant tonen zodat de enge waarschijnlijk ook erge gevaarlijke tom inzag dat hij geen ruzie wou. Pas toen de vreemdeling opstond zag hij hoe erg hij vermagerd was en wel elk moment dood neer kon vallen door verhongering. Elmo wist maar al te goed hoe het voelde om honger te lijden. Ook zijn ribben waren met gemak te tellen. Bibberend keek de naakt kitten naar zijn poten. "U-uh" Kwam er zachtjes uit zijn mond. Niet wetend wat hij zeggen moest, alhoewel.. was praten wel z'n slim idee? Waarschijnlijk niet. De sphynx kitten duwde zich nog lager naar de grond. Wat moest die doe.. wat moest die doen..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Locked
Member
klap me niet pls Z2elu27gf
Raven/Dine
24
Actief
Anderson, don't talk out loud. You lower the IQ of the whole street.

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Locked
BerichtOnderwerp: Re: klap me niet pls   klap me niet pls Icon_minitimewo 10 jul 2019 - 16:33

Locked was verbaasd dat de kat niet veel praatte, maar zag toen de rare verhoudingen. Dit was geen volwassen kat, dit was nog maar een kitten. Locked vroeg zich af hoe dit hoopje vel ooit had kunnen overleven, wetend dat hij het al lastig had gehad. In een Locked's hoofd ontstonden drie scenario's van wat er hierna zou kunnen gebeuren. 
De eerste was 'de val'. Wat als deze kwetsbare kitten alleen maar gebruikt werd als val, om hem te lokken en daarna neer te slaan. Toch viel deze mogelijkheid al snel af. Allereerst had niemand een reden om hem pijn te doen of te doden. Hij was geen lid van een groep én had eigenlijk geen bezittingen. Ook had de kater geen territorium (deels omdat hij geen zin had om iets te moeten verdedigen, deels omdat hij niks wilde veroveren). Het zou natuurlijk kunnen dat het doel achter hem in een val lokken, gewoon was dat de moordenaar hield van moorden. Maar de enige die hij nu voor zijn geest kon halen, die dat zouden doen, was Bloodclan. Maar die zouden nooit zoveel moeite doen voor een random kat, zoals hij nu was. 
De tweede mogelijkheid was dat deze kitten voor het eerst buiten was, maar nog wel in een huis woonde. Hoewel het allereerst heel dom zou zijn van een Twoleg om een kwetsbare kat (een kitten nogwel) zoals deze oóit buiten te laten, was het niet onmogelijk. Het feit dat de kat nog niet eens een klein beetje vet op zijn lichaam had, maakte het echter wel onmogelijk. Er was geen Twoleg die een kat zou uithongeren en daarna los zou laten.
Het derde (en meest logische) scenario was dat dit een straatkat was en (hoewel Locked het lastig vond om dit te geloven) om de een of andere reden zich door de winter heen gevochten had. En dat terwijl hij een makkelijke prooi was. Een héél gemakkelijke prooi. Té gemakkelijk zelfs.
"Hoe heet je?"


klap me niet pls Oie_yh10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
klap me niet pls
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: