Angus beef 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 22 °C - 38°C
Het is warm in het woud. In de middag kan het enorm heet worden. Pas op als je kat gevoelig is om te verbranden.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Angus beef

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Brutus
Member
Angus beef 15046210
Ma r lie
20
Actief
Sesamstraat

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brutus
BerichtOnderwerp: Angus beef   Angus beef Icon_minitimewo 10 jul 2019 - 15:37

De sphynx kitten was al enkele weken op straat aan het zwerven en nog altijd geen veilige haven gevonden. Natuurlijk had hij Agate nog, die hem beloofd had om hem een fijne thuis te geven zodra hij een bepaald leeftijd bereikt had. Nog een moon vertelde ze hem laatst nog, al wist hij geen flauw benul van hoelang een moon inhield. Hij vertrouwde er maar op dat de grijze she-cat de waarheid sprak en ze hem halen kwam wanneer hij dan eindelijk er klaar voor was om de clan te joinen. Voor nu moest hij proberen te blijven leven maar de honger maakte hem elke dag zwakker. Jagen kreeg hij niet onder de knie, ook al had Agate het hem geprobeerd uit te leggen.. Toch hield de naakt kat zijn kop stevig omhoog en probeerde hij aan voedsel te komen, al was het eten uit de prullenbak of het geluk dat een prooidier doof bleek te zijn. Elmo liep maar veder toen hij weer een mislukte jacht poging had op een vogel.. nu maar dan schuimend langs de twoleg huizen met de hoop dat iemand medelijden kreeg en hem wat brokjes toegooide.

@Rascal
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Angus beef DONWEST2
Renske
510
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Angus beef   Angus beef Icon_minitimewo 17 jul 2019 - 14:54


Rascal rekte zich uit in een heerlijk zomers zonnetje. Een slome uitdrukking stond op zijn gezicht toen hij eens smakte. Rascal sliep nu het ’s nachts heerlijk koel was, maar niet koud meer, op daken en goten. Daar waar hij bloot stond aan de elementen, maar veilig was voor het gepeupel op de grond. Maar Rascal wist ook wel dat je niet eraan kon ontsnappen, dus daalde hij af naar beneden. Zijn rommelde maag had zin in een hapje.
Rascal struinde al snel langs de straten. Op zoek naar de tweebeennesten met fatsoenlijke tuinen. Daar waar vogels nog wel eens in de struiken nestelden of muizen leefden van tweebeenvoedsel. Rascal was net van plan weer op een hek te springen, toen hij iets bijzonders in zijn ooghoeken opviel. De grote kater wierp zijn hoofd naar de kleine… kat? Was het een kat. Het was vlezig en ronduit smerig. Maar het had de vorm van een kat. Rascal benaderde het geval behoedzaam en een vragende blik stond op zijn kop. Hij leek op een kat. Hij rook als een kat, soort van. Maar er zat geen haartje op zijn huid. ‘Wat in hemelsnaam heb jij onder de leden, kleine?’ miauwde hij verbaasd toen hij tegenover het kleine katertje stond.


Angus beef Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Angus beef
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: