You gain an angel. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 You gain an angel.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bloodhound
Member
You gain an angel. Tenor
Mark
521
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: ??!?!?
Gender: Tomcat ♂
Rank: Former Medicine cat of Shadowclan
Bloodhound
BerichtOnderwerp: You gain an angel.   You gain an angel. Icon_minitimewo 10 jul 2019 - 16:51


You gain an angel. EZCTNRm

Wind trok aan zijn dikke maine coon vacht toen de medicine cat apprentice van Shadowclan zich op de heides van Windclan waagde. Het was al een tijdje terug sinds hij hier voor het laatst geweest was en het liefst kwam hij hier nooit meer terug. Toch waren zijn poten, na enorm veel twijfel, deze pad gevolgd en was hij al snel op de grens te vinden geweest. Lang had hij daar gestaan.. Zichzelf de moed in moeten spreken om zijn grote poten over de grens heen te zetten. Hij wou hier niet zijn. Nooit meer. Maar toch moest hij het doen. Ondanks dat hij zware angsten aan zijn pels voelde trekken kon hij niet meer wachten om Oceanstar te spreken. De littekens die over zijn lijf liepen waren er gekomen door een Bloodclanner: de zwarte she-cat die hij zowat nog elke nacht in zijn dromen tegenkwam had hem geprobeerd te vermoorden. Het was door grijze Windclan Leader dat hij hier nog ademend stond en niet nu neerkijkend vanuit de sterrenhemel. Hoewel hij het liefst dit gedoe probeerde uit te stellen om zijn dankbaarheid te laten zien aan de she-cat wist hij dat hij niet langer kon wachten. Oceanstar had haar leven gewaagd om de zijne te redden, hij kon niet langer meer negeren wat de ander voor hem gedaan had. Met een bonzend hart liep Bloodpaw veder. Hopend dat zijn geur snel opgevangen werd en een Windclanner hem hier op de open vlaktes zou tegenkomen. Het liefst liep hij meteen Oceanstar tegen het lijf aan maar die kans schatte hij laag. Hoogst waarschijnlijk zou hij eerder door een patrouille gevonden worden. De medicine cat apprentice liep veder, wetend dat er gauw een kat zijn grote zwart rode lijf zou opvangen. De verse geur van Windclan en naderende pootstappen maakte hem dan ook niet verrast. Bloodpaw ging zitten in een neutrale houding. Latend ziend dat hij hier kwam zonder problemen te willen veroorzaken.. Alhoewel hij niks beloven kon, want toen hij merkte dat de naderende kat Dewpaw was begonnen zijn nekharen al geïrriteerd te tintelen.


You gain an angel. Bloodo10

pixie pix:
Terug naar boven Ga naar beneden
Dewberry
StarClan
You gain an angel. Dewpaw
dodo
443
Actief
we never bury the dead, not really, we take them with us.
It is the price of living

CAT'S PROFILE
Age: ➤ † 16 moons †
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dewberry
BerichtOnderwerp: Re: You gain an angel.   You gain an angel. Icon_minitimevr 19 jul 2019 - 22:43


Met een zwaar gevoel in haar poten liep de kattin het kamp uit. Ze moest nog naar Abysshowl toe, maar na wat er afgelopen nacht gebeurd was durfde ze eigenlijk niet meer. Haar oortjes hingen naar beneden en haar blik was op het pad gericht dat ze zou volgen naar wie zou weten waar. De ochtend was kouder geweest dan ze de afgelopen paar ochtenden hadden gehad en het gras was nog een beetje vochtig waardoor haar lange witte vacht een beetje aan haar pootjes begon te plakken. Ze zou later wel naar Abyss gaan om haar de boodschap van Oceanstar door te geven, maar nu wilde ze haar gedachten allemaal even op een rijtje zetten. De apprentice hief haar kopje even in de lucht toen ze dacht dat ze een bekende geur rook en stopte even met wandelen. Bloodpaw, maar natuurlijk, dat kon ze er ook nog wel bij hebben nu.


dewberry currently owns 5 little stars
dewberry
she was a giver
always poured, too much of love
never realized watering a rock
doesn't make it soft
Terug naar boven Ga naar beneden
Bloodhound
Member
You gain an angel. Tenor
Mark
521
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: ??!?!?
Gender: Tomcat ♂
Rank: Former Medicine cat of Shadowclan
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: You gain an angel.   You gain an angel. Icon_minitimeza 20 jul 2019 - 14:42

De ogen van de medicine cat apprentice vernauwde zich. Hij was niet zo goeie vriendjes met Windclan, en al helemaal niet met de she-cat die de naam Dewpaw droeg. Hij vond haar onrespectvol tegenover de doden en dat was in zijn ogen als toekomstige medicine cat schandalig: ook niet alleen dat, gewoon haar hele gedrag en uitstraling gaf hem de volle lading irritaties. Als het aan hem lag dan zou hij even haar mentor aanspreken hoe die zijn leerling moest opvoeden maar hoe graag hij dit wou.. was dit was niet zijn pakje aan. Bloodpaw was zelf ook nog jong van leeftijd, een oudere warrior zou waarschijnlijk niet gediend zijn als een jonge tom zoals hem hem even vertelde hoe het moest. Daarom hield maine coon maar zijn kaken op elkaar geklemd, wetend dat dat soms beter was om niks te zeggen dan je mening te uiten. De medicine cat apprentice hief zijn kop in trots en sprak de naam uit van de grijze witte she-cat in een neutrale klank- al had hij haar liever afgesnauwd. “Dewpaw,” Bloodpaw dwong zichzelf zijn dikke vacht in zijn nek plat te leggen. “Ik kom voor Oceanstar. Ik verzoek je om haar te halen zodat ik met haar spreken kan.” Mauwde de tom. Het klonk neutraal maar ook licht eisend. Zijn groen kopper kleurige ogen keken strak naar de Windclan apprentice, duidelijk dat hij niet weg ging voor hij de vrouwelijke leader gezien en gesproken had.


You gain an angel. Bloodo10

pixie pix:
Terug naar boven Ga naar beneden
Dewberry
StarClan
You gain an angel. Dewpaw
dodo
443
Actief
we never bury the dead, not really, we take them with us.
It is the price of living

CAT'S PROFILE
Age: ➤ † 16 moons †
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dewberry
BerichtOnderwerp: Re: You gain an angel.   You gain an angel. Icon_minitimedo 25 jul 2019 - 11:01


Haar oortjes draaide plat in haar nek toen de ander haar naam uitsprak en ze dwong zichzelf om zich weer te herpakken en om normaal te doen. ”Bloodpaw,” miauwde ze vriendelijk naar hem zoals ze altijd sprak. Het was niet zo dat ze de kater aardig vond, maar ze waren elkaar telkens op slechte momenten tegengekomen en daardoor was er bijna een soort vijandigheid ontstaan tussen de twee. ”Ik kom voor Oceanstar. Ik verzoek je om haar te halen zodat ik met haar spreken kan.” Met samenknepen wenkbrauwen liet ze zijn verzoek tot zich doordringen. ”Ik ben bang dat dat niet gaat” sprak ze redelijk zachtjes. Oceanstar’s dood was een verse wond in de clan en nu leek de clan nog sneller op zijn teentjes getrapt dan eerst.


dewberry currently owns 5 little stars
dewberry
she was a giver
always poured, too much of love
never realized watering a rock
doesn't make it soft
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: You gain an angel.   You gain an angel. Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
You gain an angel.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: