Sad but still rad. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sad but still rad.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sad but still rad. Tenor
Mark
476
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Sad but still rad.   Sad but still rad. Icon_minitimewo 10 jul 2019 - 17:40

Bloodpaw was uit het kamp vertrokken met een steen tussen zijn kaken geklemd. Vandaag had hij eindelijk een middagje vrij van zijn taken en besloot hij zijn vrije tijd eens te gebruiken om zijn cadeautje voor Chivysniff en Coyotepaw langs te brengen. Hij had de steen gevonden vlakbij het water en hem bewaard tot hij een goed moment had om deze speciale gunst aan de twee medicine cats te geven. Coyotepaw had net als hem ook een moeilijke periode achter de rug en ook Chivysniff had het niet al te gemakkelijk gehad. De wond die hij in haar nek had gezien maakte zijn vacht al aan het tintelen. Hij was Starclan dankbaar dat niet enkel hij een aanval overleefd had, maar ook de grijze she-cat.. al moesten beide katten nu leven met hun littekens. Een rilling liep over zijn ruggengraat, als hij al maar een seconde dacht aan de littekens die zijn brede lichaam nu sierde voelde hij de angst weer omhoog stromen. Het beeld van de zwarte Bloodclanner die zijn strot door bijten wou zal nooit meer uit zijn brein gaan, nog van zijn netvlies af. Bibberend schudde Bloodpaw zijn kop en stapte maar snel door richting de Riverclan grens. Daar legde hij zijn paarse steen neer en bleef wachten. Er zou vast wel een Riverclanner binnenkort hier langs lopen.

Cadeautje :
 
@Coyoyo<3


Sad but still rad. Bloodo10

pixie pix:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coyotespirit
Medicine cat
Sad but still rad. Images?q=tbn:ANd9GcQtKp-d3oGpfXIuJw8ZVUfUjCKKGjlHMbs-x6TMlH3LOpFA7W84pQ&s
Nynke
1286
Actief
dancing in my underpants.
i'm gonna run for government.
did mr. winter wonderland say:
"come here, kid, we really need to talk"?
bear with me, man, i lost my train of thought

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Coyotespirit
BerichtOnderwerp: Re: Sad but still rad.   Sad but still rad. Icon_minitimedi 16 jul 2019 - 18:52


Het was erg vermoeiend om haast full-time medicine cat te spelen. Chivysniff moest nog steeds genezen en kon daardoor weinig dingen doen, waardoor Coyotepaw druk bezig was met andere katten verzorgen, kittens checken en de voorraad aanvullen. Nu had ze zichzelf even een pauze gegund en had ze zin om wat nieuwe katten te ontmoeten. Daarom was ze nu langs de grens aan het lopen. Medicine Cat gaf haar namelijk het recht om niet aangevallen te mogen worden. Niet dat dat niet zou kunnen gebeuren, maar haar aanvaller zou dan een erg groot risico wagen, gezien die dan de code overtrad. Eén voordeel van fulltime medicine cat zijn was dat ze weinig tijd had om over Steppingstone te denken, over haar moeder die ook nog eens gewond was, en over de vele anderen die er zo slecht aan toe waren. Ze voelde zich sinds dat gevecht zo machteloos dat het gewoon niet meer leuk was. Ze werd er gefrustreerd van. Een Shadowclangeur dreef haar kant op. Hmmm, interessant. Shadowclanners waren altijd wel leuke kletsmaatjes, dus Coyo trippelde zonder te twijfelen richting de geur. En daar was Bloodpaw! Haar medicine cat maatje. Haar humeur klaarde meteen op. "Heee!" miauwde Co vrolijk, waarna ze begroetend met haar staart zwaaide. Haar blik ging automatisch naar de grote kras en slikte eventjes. Die had ook heel wat meegemaakt. "Hoe gaat het met je, Blood?" vroeg ze vervolgens. Ze had de paarse steen nog niet gezien.


Sad but still rad. Coyote12
“she looks as if she’s blowing a kiss at me,
and suddenly the sky is a scissor sitting on the floor with a tambourine,
crushing up a bundle of love”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sad but still rad. Tenor
Mark
476
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: Sad but still rad.   Sad but still rad. Icon_minitimevr 9 aug 2019 - 13:20

Bloodpaw was naar de grens gekomen om daar in de hoop Coyotepaw of Chivynsiff tegen te komen. Een Riverclan patrouille zou ook prima geweest zijn want dan kon hij hen vriendelijk vragen om zijn cadeautje af te geven aan de twee medicine cats. Toch was het leuker als hij zijn gevonden steen persoonlijk kon geven aan de twee she-cats die hij met tijd steeds liever begon te vinden. De tom moest zich dan ook inhouden om geen sprongetje te maken van blijdschap toen de geur van Riverclan sterker werd samen met de aroma van kruiden's. Al snel kwam de rossige snoet van Coyoyo in de verte ter voorschijn en klonk haar vrolijke stem in zijn pluizige roodkleurige oren. "Hallo!" Mauwde de tom vriendelijk en blij terug, daarna stak de maine coon kort de grens over om zijn medicine cat apprentice genoot- en natuurlijk goeie vriendin een vriendelijk neusje tegen haar kop te drukken. Beide hadden ze een moeilijke periode en hiermee liet hij zijn steun zien. Hopelijk vatte de flame-point she-cat het niet verkeerd op. "Hoe gaat het met je, Blood?" Vroeg Coyoyo aan hem waarna hij zich weer terugtrok. Bloodpaw hield zijn schouder op toen hij ondertussen ging zitten. "Het gaat wel," Beantwoorde hij simpel. "Hoe is het met jou?" Vroeg hij terug, oprecht. Hij voelde zich rot over dat ze beide nog zo jong waren en nu al zo klote in het leven stonden. Praten zou misschien werken?


Sad but still rad. Bloodo10

pixie pix:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Editor
Sad but still rad. Yx3a1dao_o
Babs
2218
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: Sad but still rad.   Sad but still rad. Icon_minitimema 12 aug 2019 - 21:16
Donkere wolken rollen over de hemel en langzaamaan beginnen er druppels uit de lucht te vallen. Het begin van een hevige regenbui of slechts miezerregen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coyotespirit
Medicine cat
Sad but still rad. Images?q=tbn:ANd9GcQtKp-d3oGpfXIuJw8ZVUfUjCKKGjlHMbs-x6TMlH3LOpFA7W84pQ&s
Nynke
1286
Actief
dancing in my underpants.
i'm gonna run for government.
did mr. winter wonderland say:
"come here, kid, we really need to talk"?
bear with me, man, i lost my train of thought

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Coyotespirit
BerichtOnderwerp: Re: Sad but still rad.   Sad but still rad. Icon_minitimedi 13 aug 2019 - 22:08


Eerlijk? Coyo was best wel blij om Blood weer eens te zien. Hoewel ze nog niet lang vrienden waren, kon ze hem wel beschouwen als een van haar beste. Zij waren immers zowat tegelijk medicine cat apprentice geworden en hadden daarmee zeker iets om over te bonden. Daarnaast voelde ze zich wat verder verwijderd van de normale apprentices die later allemaal saaie warriors zouden worden en vast ooit een gezin zouden starten. Dat zou zij nooit mogen doen. Nou ja, wat Starclan niet wist deerde niet, right? Bovendien had Coyo altijd al een beetje de regels aan haar laars gelapt. Voor nu had ze nog geen leuke kat op het oog, maar wie weet lol. Anyways, terug naar het nu, waar Bloodpaw haar een vriendschappelijke duw gaf tegen haar kop aan, waarop Coyo even moest glimlachen. Vervolgens antwoordde de kater dat het wel ging, en Coyote knikte daarop. Beide hadden ze al op jonge leeftijd veel te verduren gehad, en ze begreep daarom ook helemaal waarom hij niet 'het gaat goed' zei, maar 'het gaat wel'. Toen de grote kat aan haar vroeg hoe het ging haalde ze iet wat onverschillig haar schouders op. "Kan beter." miauwde ze eerlijk, waarna ze de ander recht in de ogen aan keek. "Maar ik heb er alle vertrouwen in dat het op den duur beter gaat." voegde ze er vervolgens aan toe, haast bijna om haar collega te bemoedigen. Dikke druppels drupten op haar vacht, waarna Coyo even omhoog keek. Donker grijze wolken hadden de lucht bedekt, en dat zorgde er nu voor dat Starclan aan het huilen was. Ofzoiets. Coyo kon nog steeds niet zo goed de tekenen van het weer begrijpen en wat nou wel of niet Starclan's wil was, maar dat zou vast wel komen. "Hmmmm, voel jij dat ook?" vroeg ze aan Blood, waarna een druppel op haar kop tikte. Ze lachte bij het gevoel van de druppels op haar gezicht. "Hopen dat het maar niet harder gaat regenen!" miauwde ze vrolijk, waarna ze weer naar Bloodpaw keek. Haar blik viel op de paarse steen die tussen de poten van de kater lag. Ze fronste nieuwsgierig, terwijl ze naar het ding bleef kijken. "Wat heb je daar?" vroeg ze, waarna ze met haar poot naar de steen wees. Interessant.


Sad but still rad. Coyote12
“she looks as if she’s blowing a kiss at me,
and suddenly the sky is a scissor sitting on the floor with a tambourine,
crushing up a bundle of love”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sad but still rad.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Boundaries-
Ga naar: