Wolves [Tigerclaw] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Wolves [Tigerclaw]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Amberhunt
Member
Wolves [Tigerclaw]  Tumblr_mxi8j4ETrl1so7kmyo4_r2_250
Bo3
3421
Actief
"I'm forced to deal with what I feel"

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Amberhunt
BerichtOnderwerp: Wolves [Tigerclaw]    Wolves [Tigerclaw]  Icon_minitimedo 11 jul 2019 - 23:37

Met een gefrustreerde grom haald Amber zijn nagels over de bast van een boom. Hij had geen goede dag, veel zat tegen en hij had een zinloze discussie gehad vanochtend. Daarom had hij het kamp verlaten en geprobeerd alles op een rijtje te krijgen. Maar het was niet echt gelukt. Nu liep de kleine kater met een geïrriteerde pas tussen de bomen door. Hij hoopte dat hij niemand tegen zou komen, niemand hoefde hem zo te zien. Maar het geluk was niet aan zijn kant, want hij rook de onmiskenbare geur van een shadowclan Warrior.


Wolves [Tigerclaw]  Os_1_310
Art:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigerclaw
Member
Wolves [Tigerclaw]  Tumblr10
Mark
127
Actief
"The end."

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Tigerclaw
BerichtOnderwerp: Re: Wolves [Tigerclaw]    Wolves [Tigerclaw]  Icon_minitimevr 12 jul 2019 - 10:27

Tigerclaw gaf een laatste lik over zijn poot heen voor hij zijn lichaam ophees en het kamp uit stapte. De tom had zijn gestreepte pels een wasbeurt gegeven, vannacht had hij namelijk met een patrouille in het moeras gejaagd waardoor zijn lichaam half besmeurd geweest was met modder. Nu was hij weer schoon en een stuk aantrekkelijker voor de dames. Immers was de tom opzoek naar een vrouwtje en je wist maar nooit wanneer je die tegenkwam, hij moest er altijd knap bijlopen voor het geval dat. Niet dat Tigerclaw opzoek was naar liefde, laat staan een vast relatie. Nee, hij wou enkel de poes gebruiken zodat zij sterke kinderen voor hem kon werpen. Daarna kon ze mooi weer de hoek in net als bij kinderen die klaar waren met het spelen met hun speelgoedje. Jammer genoeg zou de tom vandaag zijn slachtoffer niet vinden want zijn plan werd onderbroken door een rode pels dat geïrriteerd tussen de bomen heen zigzagde. De sterke tabby duwde zijn oren in zijn nek en bromde. Fijn. Had hij weer.. De tom wou zich omdraaien en zich absoluut niet mengen met de problemen van Amberhunt tot een belletje bij hem ging rinkelen. De rode tom had nu oplopende emoties, wie wist wat hij de ander wil inpraten kon. Tigerclaw greens kort voor hij naar zijn clangenoot afstapte en hem aankeek met opgetrokken wenkbrauw. “Kopzorgen?” Vroeg hij laag.


Wolves [Tigerclaw]  Xm87ck10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amberhunt
Member
Wolves [Tigerclaw]  Tumblr_mxi8j4ETrl1so7kmyo4_r2_250
Bo3
3421
Actief
"I'm forced to deal with what I feel"

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Amberhunt
BerichtOnderwerp: Re: Wolves [Tigerclaw]    Wolves [Tigerclaw]  Icon_minitimevr 12 jul 2019 - 21:47

De plotselinge stem zorge ervoor dat Amber stil bleef staan en nadacht. Razendsnel wist hij de stem te plaatsen: Tigerclaw. De oudere kater vroeg of hij kopzorgen had. Langzaam draaide Amber zich om en probeerde zich te kalmerem. Hij keek de ander recht aan en knikte. Natuurlijk was het Tigers's zaak niet, maar dat kon hij uiteraard niet zomaar zeggen. "Het gaat wel, ik moest gewoon even wat tijd voor mezelf hebben" Hij keek de ander onderzoekend aan. Hij kende hem niet echt en wist absoluut niet wat hij van Tigerclaw moest denken. Wel wist hij dat Tiger zelf sowieso dacht dat hij de kleine warrior makkelijk aan zou kunnen.


Wolves [Tigerclaw]  Os_1_310
Art:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Wolves [Tigerclaw]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: