Star Gazing x 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Star Gazing x

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Softsnow
Member
Star Gazing x DPKsfdL
Q
212

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Softsnow
BerichtOnderwerp: Star Gazing x   Star Gazing x Icon_minitimeza 26 nov 2011 - 17:26

De hemel was bezaaid met duizenden sterren. Sommige helder fonkellend, andere wat zwakker en minder duidelijk zichtbaar. Zilverpelt was nog altijd het helderste van allemaal. Een langharige kater was diep in de nacht in de richting van Grote Steen gegaan. Zijn oranje ogen hielden alles goed in de gate. Hij kwam hier vaker als 'ie niet kon slapen. Het kijken naar de sterren en zachtjes zingen hielpen hem om zijn gedachten te verzetten en zo doende sneller in slaap te vallen. Een vreemd iets, maar het hielp hem nog altijd. Vroeger had hij het ook vaker gedaan en die 'traditie' is eigenlijk gewoon door gegaan nadat hij warrior was geworden.
Ook nu weer sprong hij soepel op de Grote Steen en draaide even een rondje om zijn lievelingsplekje te vinden. Met een glimlach op zijn snoet ging hij zitten. Softsnow's oranje ogen gleden via de bomen in de verte, in de richting van de hemel en bleven hangen op Zilverpelt. Een pijnlijke schok ging door hem heen. Zijn ouders, beide ouders, waren nu in StarClan. Ze hadden hem alleen gelaten. Hij wist dat ze nu rust hadden, maar toch bleef het pijnlijk. Hij was altijd de enige geweest, hij had geen broers of zussen, dus dan kreeg je de volledige aandacht van je ouders. Daar had hij lang gebruik van gemaakt, maar nu stond hij er alleen voor.
Met een zucht wende Softsnow zijn blik af van de hemel. Het bleef hem pijnlijk om aan zijn ouders te denken. "Het zal niet lang duren voordat je alleen bent, mijn jongen. Geniet van het leven en leer van onze fouten," De woorden van zijn vader galmde voor de zoveelste keer door zijn hoofd heen. Hij wist niet zeker wat zijn vader hier mee bedoelde, maar hij zou de woorden koesteren en snel genoeg erachter komen wat ze betekende.
Softsnow's oren schoten naar achter toen hij een tak hoorde breken achter zich. Hij draaide zijn kop om en keek in de ogen van een poes. Een kleine glimlach kwam op zijn snoet. "Ook hallo, Twilightsparkle." Hij schoof een stukje op, zodat de poes naar hem kon zitten als ze wilde. Hij sloeg zijn pluizige staart om zijn poten heen en richtte zijn aandacht weer op Zilverpelt.

Alleen Twilightsparkle!


Star Gazing x WaThnZr
» Every night I want to fall asleep in your arms, knowing that I'm save. «
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Star Gazing x DPKsfdL
Rainbowlicious ~
260

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons ♥
Gender:
Rank:
Twilightsparkle
BerichtOnderwerp: Re: Star Gazing x   Star Gazing x Icon_minitimeza 26 nov 2011 - 17:54

Stilletjes sloop de witte poes het kamp uit. Na alweer een vreselijke nachtmerrie moest ze gewoon even een luchtje scheppen. Rustig sloopt ze naar de grote steen. Ze zag een zwarte schim van een andere Windclan kat. Zou hij in contact met de Zilverpels zijn? Ze moest maar voorzichtig langs hem heen sluipen om hem niet te storen. Met haar kleingebouwde lichaam sloop ze voorzichtig langs de steen, haar witte flanken aan de zijkant schurende. Alles ging goed todat ze op een takje stapte en die brak. De oren van de kat schoten naar achteren en met een ruk draaide hij zijn kop naar haar om. "Ook hallo, Twilightsparkle." Zei hij kalm. Twilightsparkle probeerde zich een beetje terug te trekken in de duisternis, maar toen ze zag dat de kater voor haar opschoof durfde ze wel dihterbij te komen. Ze ging naast hem zitten en zuchtte, haar langharige staart nerveus heen en weer zwaaiende. ''Dag Softsnow,''[b] Zei ze een beetje onzeker haar kop de andere kant op draaiende. [b]''Mooie avond, niet?'' Zei ze op diezelfde toon als eerst iets meer weg geschuifeld.

Moet nog vreselijk met dr inkomen sorry ^^''


Laatst aangepast door Twilightsparkle op za 26 nov 2011 - 18:44; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Softsnow
Member
Star Gazing x DPKsfdL
Q
212

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Softsnow
BerichtOnderwerp: Re: Star Gazing x   Star Gazing x Icon_minitimeza 26 nov 2011 - 18:33

De gedachten van Softsnow dreven al weer weg, toen hij opeens de zachte vacht van Twilightsparkle langs de zijne voelde strijken. Zijn oranje ogen keek even opzij en hij glimlachte. Ze had zijn uitnodiging in ieder geval geaccepteerd. Dat was al mooi genoeg. Hij wist dat ze aardig schuw was, iets waar hij haar misschien wel mee kon helpen. Zelf was hij meer een flapuit, in ieder geval totaal niet schuw. Sinds hij een warrior was geworden had hij zich meermaals willen inzetten voor de Clan. Hij mocht soms dan wel een beetje te vol van zichzelf zijn, hij zou alles op alles zetten om te strijden voor zijn Clan.
Zijn pluizige staart zwiepte kalm achter hem en hij had zijn ogen gericht op de donkere bomen voor zich. Een zachte wind streek door zijn dikke vacht heen. Vanuit zijn ooghoek keek hij naar Twilightsparkle. Net toen hij wat wilde vragen, kreeg hij zelf haar stem te horen. "Mooie avond, niet?" Haar stem klonk nog altijd onzeker. Hij glimlachte en tikte met zijn staart zachtjes tegen die van haar aan. "Zeker een mooie avond," zei hij zachtjes. Op een of andere reden ging hij altijd zachtjes praten 's avonds. Alsof hij de wereld niet wakker wilde maken. Daar leek het wel op in ieder geval.
Hij zuchtte zachtjes. Probeerde de herinneringen aan zijn ouders uit zijn gedachten te verbannen. Vandaag wilde hij even niet depressief worden door zijn verleden. "Waarom ben je hier gekomen, Twilightsparkle?" vroeg hij daarna nieuwsgierig aan de witte poes naast hem.

Oke, mijn posts gaan omlaag ._. Sorry xD


Star Gazing x WaThnZr
» Every night I want to fall asleep in your arms, knowing that I'm save. «
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Star Gazing x DPKsfdL
Rainbowlicious ~
260

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons ♥
Gender:
Rank:
Twilightsparkle
BerichtOnderwerp: Re: Star Gazing x   Star Gazing x Icon_minitimeza 26 nov 2011 - 18:43

Twilightsparkle bleef naar de Zilverpels staren todat een stem haar onderbrak. "Zeker een mooie avond," Antwoordde Softsnow. De sneeuwwitte poes knikte en zocht naar iets om haar blik op de laten richten. Een lich gevoel van genieten drong bij haar binnen, maar dat verdween al snel als sneeuw voor de zon toen ze zich herinneren dat de duisternis haar elk moment kon doden. Diep dacht ze na, een beetje voor zich uit starende. "Waarom ben je hier gekomen, Twilightsparkle?" Klonk de stem van Softsnow opnieuw. Ze zuchtte. ''Dat is een lang verhaal, maar ik zal het even kort uitleggen.'' Zei ze zacht. "Nou, ik heb de laatste tijd veel nachtmerrie's over de duisternis die me elk moment naar de hell kan sleuren...'' Ze boog haar hoofd en een traan rolde over haar wang. ''Ik ben zo bang,'' Fluisterde ze haar ogen stevig dichtknijpende. Softsnow was nu de eerste die het te weten was gekomen. Zelfs haar bloedeiegen zus Angelvoice wist het niet. Ooit, kwam er een moment dat ze werd verbrand in de hel. Niemand zou haar dan komen redden. Ze zou er alleen voor staan. Die gedachtte maaktte haar nog het meest schuw.

Flut T_T


Laatst aangepast door Twilightsparkle op zo 27 nov 2011 - 11:50; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Softsnow
Member
Star Gazing x DPKsfdL
Q
212

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Softsnow
BerichtOnderwerp: Re: Star Gazing x   Star Gazing x Icon_minitimeza 26 nov 2011 - 19:01

De verandering in haar stem, die een vlaag van onzekerheid met zich meebracht, deed hem bijna pijn. Hij vond het nooit leuk om te zien dat iemand ergens last van had of zichzelf niet lekker voelde. Hij was dan misschien geen medicine cat, maar hij kon wel altijd proberen om er voor die katten te zijn en ze wat steun te geven. Dat werd meestal wel gewaardeerd.
Kalmpjes luisterde hij naar wat Twilightsparkle te vertellen had. "Nou, ik heb de laatste tijd veel nachtmerrie's over de duisternis die me elk moment naar de hell kan sleuren...'' Zijn oranje ogen volgde de traan die over haar wang liep. Voorzichtig likte hij de traan weg en snorde zachtjes. "Wat naar voor je Twilight," zei hij zachtjes. Het klonk allemaal zo erg. Zelf had hij er geen ervaring mee. Dit was volkomen nieuw voor hem. "Ik ben zo bang," Hij zag dat Twilightsparkle haar ogen had dichtgeknepen. Zielig poesje toch. Zo'n leed, zo'n pijn, terwijl ze zo lief en aardig kan zijn. Hij drukte zijn neusje tegen haar schouder aan. "Er zal je niets gebeuren," zei hij. De woorden waren er eerder uit dan dat hij hoopte. "Ik zal je helpen. Als vriend zal ik er voor je zijn en over je waken," zei hij daarna voorzichtig. Hij wist niet zeker hoe ze erop zou reageren. Misschien was hij wat overhaast bezig geweest? Af en toe kon Softsnow wat overhaast handelen en te veel hooi op z'n vork nemen. Maar nu was hij vastbesloten om deze arme poes te helpen! Niemand mocht zo in angst leven. Daar was het leven veel te mooi voor. Hij glimlachte eventjes en hoopte vurig dat hij haar niet had afgeschrokken.


Star Gazing x WaThnZr
» Every night I want to fall asleep in your arms, knowing that I'm save. «
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Star Gazing x DPKsfdL
Rainbowlicious ~
260

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons ♥
Gender:
Rank:
Twilightsparkle
BerichtOnderwerp: Re: Star Gazing x   Star Gazing x Icon_minitimezo 27 nov 2011 - 10:38

Langzaam richtte ze haar blik weer op de sterren. "Wat naar voor je Twilight," Zei Softsnow tegen haar. "Er zal je niets gebeuren," Vervolgde hij terwijl hij zijn neus tegen haar flank hield. Ze liep naar voren, naar het puntje van de steen. Ze stond rechtop met haar borst naar voren. De wind gleed langs haar pels en al haar haren danste vrolijk met de wind mee. Al was ze zlef niet zo vrolijk. Donkere wolken schoven voor de heldere maan en een donderslag kwam vlak voor haar neer. ''Aah!'' Gilde ze kort en de viel naar achteren tegen Softsnow aan. Toen ze dat merkte werden haar ogen groot en rond en snel krabbelde ze weer naar achter tot ze van de steen viel. Auch, op haar hoofd. Langzaam probeerde ze overeind te komen terwijl haar hart als een gek tekeer ging en bijna uit haar ribbenkast sprong.
Wat vreemde geluiden kwamen vanuit de bomen voor haar. Ze kneep haar amberkleurige oogjes tot spleetjes en wenste dat ze dat nooit gedaan had. Een grote, sterke, pikzwarte hond met bloedrode ogen kwam op haar afrennen. Als een stier zo snel ging hij. De hond zette zich af en sprong uitgestoken klauw en bek op haar af. De rende ver van hem weg maar de hond was sneller. Hij dook boven op haar, greep haar bij haar kop met z`n abnormaal grote bek en slingerde haar een rivier in. Ze vocht om boven te blijven en uiteindelijk hees ze zichzelf weer op de oever. Nog bewusteloos van de klap keek ze om zich heen. Ze was nu heel dicht bij het ravijn; De scheiding tussen Riverclan en Windclan. De regen kwam met bakken uit de hemel. Seiknat strompelde ze half bewusteloos naar een verlaten vossenhol. Ze ging liggen en viel huilend in slaap. Het was de duisternis bijna gelukt.....
Normale post! 83
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Softsnow
Member
Star Gazing x DPKsfdL
Q
212

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Softsnow
BerichtOnderwerp: Re: Star Gazing x   Star Gazing x Icon_minitimezo 27 nov 2011 - 12:26

Softsnow's oranje ogen gleden over haar witte vacht heen. hij vroeg zich af hoe het kon dat zo'n lieve poes zo veel ongeluk in haar leven kon krijgen. Hij volgde haar nauwgezet en hij stond op al alle vier zijn poten op het moment dat de donderslag neer kwam en de hemel aan het huilen maakte. Hij moest zich schrap zetten toen ze tegen hem aan viel en verloor bijna zelf zijn evenwicht. Snel krabbelde Twilightsparkel achteruit. Wat had hij verkeerd gedaan? Hij probeerde haar tegen te houden maar ze viel vlak voor zijn snuit van de steen af. Snel liep hij naar de rand toe. "Gaat het?" vroeg hij met een vlaag van bezorgdheid in zijn stem. Hij wilde net naar beneden springen toen een geluid van achter de bomen kwam. Zijn staart ging omhoog en zijn oortjes stonden overeind om elk geluid op te pikken.
Hij sprong naar beneden om het beter te kunnen zien en zag al snel een ravenzwarte hond met bloedrode ogen op hen afstormen. In een flits kwam de hond op hen afgerend en sprong op Twilightsparkle aan. Softsnow was zo verbijsterd en geschrokken dat hij nog geen nagel kon bewegen. Pas toen de poes in het water werd geslingerd kwam hij in actie. De hond liet hij maar even voor wat het was, hij moest nu eerst Twilight helpen!
Als een speer rende hij in de richting van de rivier. Zijn oranje ogen zochten het woeste water af, maar hij kon de witte poes niet vinden. Zijn hart hammerde in zijn borstkas. Dit wilde hij nou juist voorkomen. Hiervoor had hij zo veel getraind. Hij wilde niet meer zwak en hulpeloos zijn. Hij wilde andere kunnen helpen. Opeens zag hij, vanuit zijn ooghoek, iets wits aan de kant klimmen. "Twilightsparkle!" riep hij en rende op haar af. Toen ze in slaap viel, voelde hij een steek van medeleven. Dit was niet normaal meer! Hij kroop tegen haar aan, zodat zijn lange vacht haar warm kon houden. Hij was doorweekt, maar goed. Hij legde zijn kop op zijn pootjes en hielt de wacht voor als ze wakker werd.

Ik ben er van uit gegaan dat Softsnow ook de hond kon zien xD


Star Gazing x WaThnZr
» Every night I want to fall asleep in your arms, knowing that I'm save. «
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Star Gazing x DPKsfdL
Rainbowlicious ~
260

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons ♥
Gender:
Rank:
Twilightsparkle
BerichtOnderwerp: Re: Star Gazing x   Star Gazing x Icon_minitimezo 27 nov 2011 - 15:00

Teder voelde de witte poes de vacht van Softsnow tegen haar flanken. Hij was ook doorweekt, maar het hielp te verwrmen. Softsnow liet zijn kop op zijn poten rusten. ''Dat, dat was het, dat was de duisternis. Hij had me bijna...'' Huilde ze zachtjes terwijl ze haar kop onder die van Softsnow duwde en zo op zijn poten lag. ''Het was zo eng, en moet je me nu eens zien!'' Haar gezicht zat onder het bloed en haar oor was afgescheurd. Ze huilde en verstopte haar gezicht in zijn borst. Nog een donderslag. Hij landde boven op de grot waar ze in zaten. Twilightsparkle duwde Softsnow naar achteren en sprong zelf ook mee. De grot was nu niets meer dan duisternis aangezien hij dicht was gebrokkeld door stenen en aarde. Twilightsparkle zuchtte en hield haar tranen in. ''Ik geef het op. Neem me maar mee naar de hell!'' Ëén oog zat dicht en was overladen met bloed die van haar gescheurde oor af droop. Ze was bang, banger dan normaal. Opeens begon de hele wereld om haar heen te draaien en vlagen van misselijk heid drongen haar lichaam in. ''Ik voel me niet meer zo lekker.'' Zei ze nog zacht voordat ze flauw viel van de beneuwd heid en tekort aan zuurstof.C h i n u p , b e a u t i f u l,
Star Gazing x Twilight1b
d o n 't l e t I t g e t y o u s o e a s i l y. ♥️

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Softsnow
Member
Star Gazing x DPKsfdL
Q
212

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Softsnow
BerichtOnderwerp: Re: Star Gazing x   Star Gazing x Icon_minitimedi 29 nov 2011 - 20:07

[i"Dat, dat was het, dat was de duisternis. Hij had me bijna..."[/i] Softsnow voelde zich schuldig voor Twilight. Het was niet leuk om d'r zo te zien. Hij drukte zijn neus tegen haar schouder aan en glimlachte. "Het komt wel goed," zei hij zachtjes, terwijl hij haar met warme ogen aankeek. Hij glimlachte soft toen ze op zijn poten ging liggen. Voorzichtig legde hij zijn kop in haar nek en snoof haar geur op, die werd versterkt door de regen. "Het was zo eng, en moet je me nu eens zien!" Softsnow's oortjes zakte iets naar beneden en hij vroeg zich af wat hij kon doen om haar te helpen in deze donkere tijden. Voorzichtig likte hij het bloed bij het afgescheurde oor weg en keek naar de wond. "Zodra het droog is, kan je misschien het best even naar Leopardstrike gaan voor je oor. Tot die tijd zal ik je hier warm houden," zei hij kalm en probeerde logisch na te denken over wat ze verder konden gaan doen. Het leek wel alsof ze het erg moeilijk had met die duisternis, waar Softsnow zelf maar de helft van begreep. Maar hij wilde gewoon niet dat iemand pijn leed of ergens problemen mee had. "Ik geef het op. Neem me mee naar de hel!" Hij schrok een beetje van deze woorden. Hij keek Twilight eventjes geschrokken aan en likte daarna het bloed rond haar oog weg. "Jij gaat niet naar de hel. Je blijft hier, bij WindClan, bij ons," zei hij zachtjes.
Een golf van paniek ging door hem heen toen Twilightsparkle opeens flauw viel. Hij was geen medicine cat en had geen idee wat hij nu moest doen. Hij stond op, zonder haar te veel schade toe te brengen en begon licht in paniek te ijsberen. Hij had geen idee wat hij nu moest doen. Ooit had hij gehoord dat iemand kon flauwvallen door te weinig zuurstof. Softsnow's ogen gleden over de ingang die was ingestort. Die kon dus de veroorzaker zijn. Hij liep naar de ingang toe en bekeek de schade. Waarschijnlijk zou hij niet veel kunnen uithalen. Maar hij kon het altijd proberen. Toen hij ergens een gaatje kon vinden, drukte hij zijn snuit er door heen. Oke, dat hielp dus niet. Hij haalde diep adem en zetten zijn schouder er tegen aan, in een poging om de weg te maken. Er zat geen enkele beweging in, maar door de trillingen stortte een gedeelte van de muur in. Softsnow probeerde weg te komen, maar kon niet voorkomen dat een rotsblok op zijn achterpoot terecht kwam. Een schreeuw van pijn vulde de grot en door de felle pijn verloor ook de kater het bewustzijn, voordat zijn kopje op de grond viel.

Lekker dramatisch xD


Star Gazing x WaThnZr
» Every night I want to fall asleep in your arms, knowing that I'm save. «
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raintail
Member
Star Gazing x DPKsfdL
Linn
269

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons
Gender:
Rank:
Raintail
BerichtOnderwerp: Re: Star Gazing x   Star Gazing x Icon_minitimewo 30 nov 2011 - 21:23

- twilight had gevraag dat Rain jullie kwam helpen x3 -

De stevige kater keek het kamp door. Iedereen was er, behalve Softsnow en Twilightsparkel. het regende, en de onweer sloeg meerdere malen in op plaatsten in het Windclan territorium. Hij moest de twee vinden, Er mochten geen warriors sterven deze avond. Hij keek even naar de Leaderden, wetend dat het heel gevaarlijk was om nu alleen door het gebied te lopen. Hij schudde even met zijn hoofd, Nee, Hij ging het niet aan Hollystar vertellen. Dit kwam zo wel goed. Hij liep het kamp uit en nam het op een rennen. Met zijn neus naar voren kon hij de geur van de twee al ruiken. De geur werd steeds sterker. Totdat hij bij een grot kwam waarvan de ingang een beetje ingestort was. Hij snoof kort. "Softsnow?" Hij luisterde goed of hij iemand hoorde, maar geen reactie. "Twilightsparkle?" Sprak hij even hard uit. Maar weer geen reactie. Hij keek even om zich heen. De geur kwam hier uit, ze moesten wel hier zijn. Hij ging met een versnelde pas richting de grot en begon aan de stenen te duwen. Maar dit ging niet, ze zaten muurvast. Hij snoof nogmaals en besloot heel slim te zijn. Hij klom omhoog, en begon met een poot aan de bovenste steen te trekken. Deze steen viel eruit. Waardoor er een gat ontstond. Hij zag Softsnow en twilightsparkle bewusteloos liggen en wist dat hij ze snel moest helpen. Snel ging hij verder, hij haalde veel stenen eruit. Totdat hij een goede opening had waar hij de twee uit kon halen, en naar het kamp kon 'slepen'. Hij kon de twee beter zo snel mogelijk naar Leopardstrike brengen. Hij liep eerst naar Softsnow en greep hem vast bij zijn nekvel. Hij tilde de kater op, en met een beweging legde hij de kater over zijn rug heen. Het was zwaar, maar het moest maar voor even. Hierna greep hij twilightsparkle op, Die een stuk lichter was dan de kater. Hij besloot haar gewoon zo te tillen, omdat twee katten op zijn rug waarschijnlijk voor enorme rug problemen kon zorgen. Het regende buiten, vreselijk hard. Maar hij kon niet anders dan ze nu naar Leopardstrike te brengen. Hij zag dat Softsnow iets aan zijn poot had, en twilightsparkle aan haar oor (?). Langzaam, maar zeker liep hij richting het kamp.

- mag ik een post aanmaken bij de medicine cat den? :3 -


Star Gazing x 2v7sytk
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Star Gazing x
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: