Mistaken Identity 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Mistaken Identity

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Heatwave
Member
Mistaken Identity Ezgif_10

Elfje
266
Actief
Heat is not a luxury, It's an absolute must-have

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Heatwave
BerichtOnderwerp: Mistaken Identity   Mistaken Identity Icon_minitimedo 18 jul 2019 - 0:54

Kind hearts,
don't grab any glory


@No-one yet

Hij had het dan toch gewaagd om een paar stappen buiten de nursery te zetten in zijn eentje. Daar had hij de afgelopen drie manen nooit problemen mee gehad totdat Meneer Warrior hem had verteld over de roofvogels die hoog in de hemel vlogen. Natuurlijk had hij wel gezegd dat ze niet in de buurt van het kamp durfde te komen, maar Heatkit was alsnog wel bang dat ze zouden komen. Maar hij had zijn oogjes op de hemel gericht en er waren geen vogels geweest, dus zolang hij dat in de gaten hield moest hij oké zijn, toch? Eigenlijk was hij naar buiten gegaan om Meneer Warrior op te zoeken. De zwarte kater had hem verteld dat hij hem snel weer zou zien, maar toch was hij hem niet komen opzoeken, dus dan moest Heatkit hem maar opzoeken. Dus, toen hij een zwarte vacht zag, rende hij er gauw op af. "Meneer Warrior!" Riep hij uit, compleet overtuigd dat het de kater was die hij zocht. Dat was, todat hij dichterbij kwam en zag dat het iemand totaal anders was. Hoeveel katten met een zwarte vacht waren er dan wel niet in Windclan alleen al? "Uh sorry, ik dacht dat je iemand anders was. Sorry!" ratelde hij er gauw achteraan. Heatkit had wat Stallionheart hem had verteld over op zijn manieren te letten niet vergeten, maar hij had ook niet verwacht dat dit iemand was die hij niet kende. Oops. Zou deze warrior nou boos op hem zijn?

Crowfur eerstMistaken Identity Heatsi15
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowfur
Member
Mistaken Identity DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: Mistaken Identity   Mistaken Identity Icon_minitimeza 20 jul 2019 - 19:32

Crowfur keek tevreden zijnde naar het konijn dat hij had gevangen. De temperaturen waren voor het eerst sinds een lange tijd weer aangenaam en dus had hij, zonder gevaar voor zijn hart of iets dergelijks, hard achter een konijn aan kunnen rennen totdat zijn flanken zwoegden en hij wel neer kon vallen. Zijn conditie was een beetje achterop geraakt door heel die verwondingen en dat soort dingen, maar nu was het weer aan de betere hand en voelde hij zichzelf weer fit. Als het zo zou blijven, zou hij tevreden zijn. Crowfur richtte zijn blik op het kamp voor hem en snel rende hij naar de prooistapel zodat hij zijn konijn erop kon dumpen. Het deed hem goed om te zien dat de prooistapel weer netjes aangevuld begon te raken en met een tevreden blik in zijn ogen keek hij rond. Hij bewoog zijn oortjes wat verward toen er opeens een kitten op hem afrende en iets tegen hem riep, maar meteen verward zijn blik op Crowfur richtte toen deze al even verward terugkeek. “Meneer Warrior?” snorde hij geamuseerd. “Ik heb al veel namen gehoord, maar die nog niet. Kan het zijn dat we een unieke kat in ons midden hebben?” Hij nam de kitten kort in zich op en zag dat het Heatkit was. Hij was iets slechter geworden met de namen van de kittens sinds dat hij Leopardpaw daar niet meer op hoefde te zoeken, maar gelukkig wist hij deze wel. “Je hoeft je niet te excuseren omdat je een vergissing bent begaan, Heatkit,” zei hij vervolgens op een kalme toon. “Mag ik vragen wie je dan wel aan het zoeken was? Hoe ziet Meneer Warrior er precies uit?” Misschien had hij zelf wel een idee en kon hij ongeveer een tijdstip geven dat de gezochte tom terug zou komen.


Mistaken Identity Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Heatwave
Member
Mistaken Identity Ezgif_10

Elfje
266
Actief
Heat is not a luxury, It's an absolute must-have

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Heatwave
BerichtOnderwerp: Re: Mistaken Identity   Mistaken Identity Icon_minitimezo 28 jul 2019 - 17:34

Kind hearts,
don't grab any glory

De vreemde kater moest toch ook een warrior zijn, maar hij leek Meneer Warrior weer niet te kennen. Of in ieder geval niet bij die naam. Hij vroeg wel of het kon dat ze een unieke kat in hun midden hadden. Uh, uniek was zoiets als speciaal, toch? Heatkit vond Meneer Warrior wel speciaal, maar zou iedereen dat vinden. Wat onwetend hief het kleine katertje dan ook zijn schouders op om te zeggen dat hij geen idee had. Toch, voor hij kon vragen wat uniek precies betekende en hij dus een beter antwoord kon geven, vertelde de andere zwarte warrior voor hem dat hij niet hoefde te verontschuldigen als hij zich vergiste. Maar... Hij moest toch op zijn manieren letten? Zeker bij katten met een rang hoger als hem had hij geleerd. "Uh. Meneer Warrior heeft een zwarte vacht, daarom dacht ik dat jij hem was. Maar ik weet zijn naam niet precies, iets met, uh, Shady Feathers." Hij knikte tevreden bij die zin, alsof het al een heel iets was dat hij zoveel had herinnerd van de naam van de kater die voor hem gewoon Meneer Warrior was. Hij had immers geluisterd naar de naam die Heatkit hem had gegeven, dus had de kitten er geen reden voor gezien om die moeilijke naam van hem te herinneren. Namen waren allemaal maar moeilijk hoor, als je het over warriors had. Daarvoor hoefde je alleen maar het eerste deel van iemands naam te herinneren. "Namen zijn maar moeilijk hoor. En hij had beloofd dat hij mij ging opzoeken, maar hij was nog steeds niet gekomen. Daarom kwam ik hem zoeken," legde hij de situatie waar ze nu in waren wat meer uit. Want Meneer Warrior moest hem gaan beschermen van de roofvogels en hem vertellen over de wereld buiten het kamp en van alles en nogwat. Of zou deze warrior dat ook kunnen? Misschien, maar Heatkit dacht niet dat hij er op zat te wachten, want hij was net het kamp binnengekomen. En als warriors het kamp binnenkwamen waren ze moe omdat ze buiten het kamp coole dingen hadden gedaan. Wat hij toch wenste dat hij al snel een apprentice kon worden en hij ook allemaal coole dingen mocht doen en trainen en alles. Maar dan zou hij ook daar buiten zijn met die enge roofvogels die kittens stalen. Gauw schoot de rood met witte kitten weer een blik op de lucht. Helemaal vlekkeloos en mooi blauw. Dat was tenminste een opluchting.Mistaken Identity Heatsi15
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Mistaken Identity   Mistaken Identity Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Mistaken Identity
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: