[18-07-'19] Ceremonie 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [18-07-'19] Ceremonie

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallshadow
Catministrator
[18-07-'19] Ceremonie 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: [18-07-'19] Ceremonie   [18-07-'19] Ceremonie Icon_minitimedo 18 jul 2019 - 14:10Shadowclan Ceremonie Juli


De zomer was warm en Tall had het heet. Even dacht hij verlangend terug aan de vakantie die hij en zijn deputy een tijd geleden genomen hadden – reken maar dat dat water fiks verkoelend zou zijn. Maar no way dat hij op dit moment nog zo’n actie zou wagen, het was al moeilijk genoeg om iedereen vrolijk te houden met dit weer, hij zou gelyncht worden.

“Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen.” Voordat dat zou gebeuren eerst nog een ceremonie though.

"Er zijn wat katten in ons midden die hun trainingen met andere mentoren zullen voortzetten. Ferretpaw en Stagpaw, willen jullie naar voren komen?" Hij gaf tijd aan de jonge apprentices om precies dat te doen. ”Beste apprentices, vanaf vandaag zullen jullie door nieuwe mentoren getraind worden. Stagpaw, jij zal met Watercolour trainen. Ferretpaw, Amberhunt zal jouw mentor zijn. Mentoren, leer deze jonge katten alles wat jullie weten opdat ze sterke en volwaardige warriors van Shadowclan mogen worden.” Een glimlach van de kater gaf aan dat de mentoren en apprentices elkaar konden begroeten.

“Dan is er nog een speciale kat die onze aandacht verdient.” Vervolgde Tall vrolijk, en keek vol trots in de richting een bepaalde apprentice. ”Ik, Tallstar, leider van Shadowclan, roep de warrior voorouders aan om neer te kijken op deze apprentice, hij heeft hard gewerkt om de wegen van uw regels te leren, en ik raad hem bij jullie aan als warrior.” Hierna ging zijn blik naar de desbetreffende kat. ”Settledpaw, beloof je de warrior code te eren, en je clan te verdedigen, zelfs al kost je dit je leven?” Hij wachtte rustig het antwoord af, de kat moest wel de kans hebben ‘ja’ te zeggen. Plus, hij bleef benieuwd of er ooit iemand zou zijn die ‘nee’ zou zeggen. Maar ook nu leek dit niet het geval. ”Dan, bij de kracht die Starclan mij gegeven heeft, geef ik je je warrior naam. Settledpaw, vanaf nu sta je bekend als Settleddust, Starclan eert jouw rust, intelligentie en standvastigheid.” Hierna sprong de kater naar beneden om de kat te begroeten en het ritueel af te maken. Korte business deze keer, maar je kon ook niet altijd eeuwig de spotlight claimen.

Toch had hij nog een laatste mededeling. "Als laatste wil ik jullie allemaal nog attenderen op de wekelijkse yogamogelijkheden," Mauwde de kater dan ook vol trots. "Niet alleen wordt je er fitter en uitgeruster van, maar het helpt ook de geestelijke gezondheid en flexibiliteit," Just so you know.

“Hierbij is deze ceremonie geëindigd.”

Klik hier voor Yogales (:

Lijstje:
 


[18-07-'19] Ceremonie Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amberhunt
Member
[18-07-'19] Ceremonie Tumblr_mxi8j4ETrl1so7kmyo4_r2_250
Bo3
3433
Actief
"I'm forced to deal with what I feel"

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Amberhunt
BerichtOnderwerp: Re: [18-07-'19] Ceremonie   [18-07-'19] Ceremonie Icon_minitimedo 18 jul 2019 - 22:04

De gebruikelijke oproep van Tallstar deed Amberhunt opschrikken uit een diepe mijmering. Hij had niet doorgehad dat de laatste ceremonie alweer een moon geleden was. Dat kwam waarschijnlijk doordat zijn naam al een lange tijd niet genoemd was in de ceremonies. Dit verbaasde de kater niet: hij verwachte niet dat hij van rang zou veranderen en speciale mededelingen waren gelukkig niet meer nodig. Ook vandaag liep hij dus naar voren met de verwachting dat hij een passieve rol in de ceremonie zou spelen. Dat betekende niet dat hij zich nergens op verheugde: Amber hoopte ten zeerste dat Settledpaw vandaag warrior zou worden. Hij was de jonge kat erg aardig gaan vinden en gunde hem de rang van harte. Langzaam stroomde de open plek vol en Tallstar begon aan zijn mededelingen. Ten eerste: twee apprentices zouden van mentor veranderen. De rode kater keek de menigte rond, op zoek naar Settled, tot hij plotseling zijn eigen naam hoorde. Hij was mentor geworden van Ferretpaw. Het kwam totaal onverwacht, aangezien Amber al een lange tijd geen apprentice meer had gehad. Maar al gauw had hij het nieuwtje verwerkt en hij knikte naar Tallstar toen die Watercolour en hem opdroeg om hun nieuwe leerlingen alles bij te brengen dat zij wisten. Amberhunt zocht oogcontact met Ferretpaw en wenkte hem om naar hem toe te komen.

De ceremonie ging verder, en toen Tallstar aankondigde dat er iemand warrior zou worden wist Amber meteen wie hij bedoelde. Hij grijnsde toen de apprentice naar voren kwam, hij was erg blij voor hem. Toen de eed was afgelegd en de beloftes waren gedaan ontving Settled zijn warriorsnaam: Settleddust voor rust, intelligentie en standvastigheid. Amber was erg blij dat Tallstar op deze dingen wees, want hijzelf had precies die dingen bij de kersverse warrior gemerkt. Het ritueel werd afgerond en Tallstar maakte zijn toespraak af.

Hij wende zich tot Ferretpaw en keek die vriendschappelijk maar serieus aan. ”Als je je fit genoeg voelt zou ik graag vandaag al onze eerste training willen beginnen. Ik wil niet dat je achter raakt. “ Hij had al gemerkt dat de zwarte kater en hij iets met elkaar gemeen hadden: beide waren redelijk klein van stuk, wat betekende dat hij zich tijdens de training beter in de jonge kat zou kunnen inleven. Hij vroeg zich af of dat was meegenomen in de beslissing om uitgerekend hém deze leerling te geven.

Tag: Ferretpaw


[18-07-'19] Ceremonie Os_1_310
Art:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
[18-07-'19] Ceremonie Original
Renske
1903
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: [18-07-'19] Ceremonie   [18-07-'19] Ceremonie Icon_minitimedo 18 jul 2019 - 22:54

Settledpaw had afgelopen dagen in de medicine cat den doorgebracht. Hij had Bloodpaw eerst geen oog waardig gegeven, boos omdat de medicine cat apprentice zonder twijfel zijn staart had geamputeerd. Maar hij kon natuurlijk niet lang om het feit heen dat het was gebeurd, dat hij niet zomaar terug zou groeien. Hij zou ermee moeten leren leven. De eerste paar dagen had hij er last van gehad en had hij zichzelf al helemaal niet in het kamp durven te vertonen. Maar hij moest accepteren, hij moest door de pijn heen bijten. Toen hij zich er al iets meer bij had neergelegd had hij weer wat om geschuifeld in het kamp. Maar het was nog vers en advies was om het tijd te geven. Natuurlijk, tijd. Want hij had alle tijd.
Totdat er een clan meeting werd opgeroepen. De woorden van Tallstar galmden door het kamp en zelfs Settledpaw vond dat hij moest aansluiten. Hij kon heus nog wel zijn eigen prooi vangen. Tijd voor zelfmedelijden was voorbij. En met enkele koppigheid probeerde hij uit de medicine cat den te glippen, al was het klunzig en zijn pootstappen waren zo luid als die van een sjokkende das. Lopen, opstaan, bewegen… alles was anders zonder zijn staart. En pas toen hij hem kwijt was, had hij gerealiseerd hoe zelfsprekend het was dat je je evenwicht kon herstellen met kleine bewegingen van je staart. Nu had hij slechts vier poten. Vier hele lompe poten.
Settledpaw verborg zich in de achterhoede, kijkend naar hoe hun leider een ceremonie voorbereidde. Het was het gewoonlijke gepeupel. Apprentices die nieuwe mentors kregen. Hij hoorde Amberhunts naam vallen, een kat waarvan Settledpaw een geheim met zich meedroeg. Maar hij leek kalm en lichtelijk verbaasd. Maar hoe weinig hij de kleine rosse kater kende, Settledpaw wist dat hij het uitstekend zou gaan doen als mentor.
Totdat opeens de aankondiging kwam dat een apprentice warrior zou worden. Een speciaal iemand? Settledpaws ogen lichtten kort op. Zou het? Nee, hij was nu niet van waarde als warrior. Hoewel hij zijn final assesment had gehad, Acorndust tevreden leek en hij hard had gewerkt. Nee, het kon niet. Hij moest eerst weer leren hoe hij dit moest verwerken voordat hij weer volleerd Warrior zou worden. Maar toen hij zijn naam hoorde vallen leek het net alsof iemand een lading koud water over hem had gegooid. Meende Tallstar dit? Hij bleef voor enkele luttele seconden zitten, zijn bek vol tanden. Hij keek van Tallstar, naar Acorndust, en weer naar Tallstar. Nee, het was overduidelijk hem. Settledpaw schudde zijn kop om zich weer terug in de realiteit te werpen. ‘Ja.’ Zijn stem klonk eerst wat zwak, ongelovig. Maar vervolgens keek hij vastberaden op, zijn kin iets geheven. Als Tallstar dacht dat hij het kon, als Acorndust het dacht, dan kon het. ‘Ja dat beloof ik,’ sprak hij krachtiger. Hij luisterde hoe Tallstar hem zijn nieuwe naam toewees. Settleddust. Wauw. Het was nu echt! Hij werd geëerd voor karaktereigenschappen waaraan hij zelf aan twijfelde. Maar het maakte niet uit. Hij was Settleddust nu. Tallstar sprong naar beneden en Settledpaw begroette de leider voor het eerst als Warrior. En toen was het gedaan. Zomaar, opeens. Hij grijnsde breed, maar alsnog ging een steek door zijn hart. Littlepaw had hier ook bij moeten zijn, toch?
S e t t l e d d u s t

I still see your shadows in my room
Can't take back the love that I gave you
It's to the point where I love and I hate you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[18-07-'19] Ceremonie DPKsfdL
Dorian
43
Actief
♕Setje made by Kip

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ferretpaw..
BerichtOnderwerp: Re: [18-07-'19] Ceremonie   [18-07-'19] Ceremonie Icon_minitimeza 20 jul 2019 - 18:54


Ferretpaw was vandaag extra vroeg opgestaan. Niet dat hij zich met deze zenuwen ook maar op enige manier zou kunnen verslapen. Vandaag was namelijk de grote dag waar hij al lange tijd naar had uitgekeken. Vandaag zou hij een nieuwe mentor krijgen! Een nieuwe kans om zichzelf te kunnen bewijzen. En bovenal, om zijn toekomstige mentor trots te kunnen maken. Want daar zou hij vol voor gaan. Sommige apprentices waren koppig tegenover hun mentor. Dat was iets wat Ferretpaw nooit begrepen had. Je mentor was er toch om je te helpen? Misschien was het iets wat later pas kwam. Hij kon het zich in ieder geval niet voorstellen. Wie zijn mentor ook zou worden, Ferretpaw was vastberaden zich honderd procent in te zullen zetten tijdens de lessen. “Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen.” Schalde Tallstar zijn stem door het kamp heen. Ferretpaw sprong op en trippelde met een enthousiast tempo richting de plaats van de ceremonie.
Hij kon Tallstar al zien zitten. Settledpaw was er ook bij. Samen met een hele hoop andere katten. Hij ging tussen twee andere katten in zitten en liet zijn blik over het aanwezige publiek glijden. Hij probeerde Stagpaw te spotten. Echter, nog zonder succes. Stag zou toch niet te laat zijn he? Wellicht had hij hem gewoon niet gezien. Stagpaw zou nooit te laat komen. Daar was zijn jeugdvriend immers een veels te goed persoon voor. "Er zijn wat katten in ons midden die hun trainingen met andere mentoren zullen voortzetten. Ferretpaw en Stagpaw, willen jullie naar voren komen?" Vroeg Tallstar. Ferretpaw slikte even. Nu werd het toch allemaal wel heel echt. En hoewel hij heel nieuwsgierig was naar zijn nieuwe menor, hope hij van harte dat deze hetzelfde over hem dacht. Wat als hij een teleurstelling zou zijn om te hebben als apprentice? Hij schudde zijn kopje. Niet te veel bij stil staan. Ferretpaw liep naar voren. Al snel stond Stagpaw aan zijn zijde. Voor een moment wisselde de twee een blik uit. Het was een bemoedigende blik. Ze waren zowat samen opgegroeid. En ook nu, op dit belangrijke punt in hun levens, stonden ze aan elkaars zijde. ”Beste apprentices, vanaf vandaag zullen jullie door nieuwe mentoren getraind worden. Stagpaw, jij zal met Watercolour trainen. Ferretpaw, Amberhunt zal jouw mentor zijn. Mentoren, leer deze jonge katten alles wat jullie weten opdat ze sterke en volwaardige warriors van Shadowclan mogen worden.” Sprak Tallstar hen toe. Ferretpaw keek om zich heen. Amberhunt? Waar stond Amberhunt..? Maar al snel voelde hij dat er naar hem gekeken werd. En toen hij deze intuïtie volgde, kruiste zijn blik met die van zijn mentor. Amberhunt was een roodkleurige kater met bruine ogen. Ferretpaw had wel eens wat over hem gehoord. Maar echt kennen deed hij hem niet. Hij gaf nog een laatste gemoedelijk knikje richting Stag, ter teken van succes. Om vervolgens richting zijn mentor te lopen en diens neus met zijn eigen neusje aan te raken.
En naast hem plaats te nemen.
De ceremonie ging verder. Settledpaw werd tot  warrior verklaart. En zou vanaf nu de naam Settleddust mogen dragen. Ferretpaw vroeg zich af wat zijn toekomstige warrior naam zou kunnen zijn. Hij was in ieder geval zeer blij voor Settleddust, aangezien het toch een heuse prestatie was. Uiteindelijk sloot Tallstar de ceremonie af. En wees alle katten er op dat een wekelijks yoga moment vanaf nu een optie zou zijn. Hmm… yoga. Hij had het nog niet eerder geprobeerd. Maar hij zag ook niet in waarom hij het af zou willen wijzen. Hij had het ten slotte nog nooit geprobeerd. En dus kon hij er nog geen oordeel over vellen. Amberhunt keek hem met een vriendelijke blik aan. . ”Als je je fit genoeg voelt zou ik graag vandaag al onze eerste training willen beginnen. Ik wil niet dat je achter raakt.” Zei hij. Ferretpaw knikte. “Ik ben er klaar voor om mijn training vandaag weer voort te zetten.” Zei hij opgewekt. Ergens had hij het trainen ook wel gemist. En wilde hij dus ook niet langer wachten.

-Excuses voor mijn beetje late reactie.[18-07-'19] Ceremonie K62wH9a
☾☾☾♖♜♖♜☽☽☽
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vipergaze
Member
[18-07-'19] Ceremonie DPKsfdL
Freedje
118

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vipergaze
BerichtOnderwerp: Re: [18-07-'19] Ceremonie   [18-07-'19] Ceremonie Icon_minitimema 22 jul 2019 - 17:10

Viperpaw keek op toen de kreet van Tallstar over de open plek klonk. Net zoals alle anderen katten verzamelde hij zich, benieuwd naar wat er nu ging komen. Hij ging zitten en keek om zich heen. Hij had gehoord dat Settledpaw zijn staart was verloren, maar had het nog niet in zijn hart gevonden om zijn vriend te gaan bezoeken in de medicine cat’s den. Hij had gezien hoe erg Settledpaw worstelde met zichzelf en met zijn nieuwe identiteit. Dit feit gecombineerd met de spanning die toch al tussen hun hing, had geresulteerd in de beslissing van Viperpaw’s kant uit om niet naar hem toe te gaan, maar om hem eerder wat tijd te geven. Hij had nu hun ruzie Dewpaw niet meer opgezocht, maar hij wist dat hij de drang niet langer zou kunnen onderdrukken en dat hij haar uiteindelijk wel weer op zou gaan zoeken, ook al zou dat dik tegen de zin van Settledpaw zijn. Als ze hier doorheen kwamen, dan was het van belang dat hij niks meer tegen de tabby zou zeggen over haar, dat hij de tabby zou doen geloven dat het voorbij was. Maar goed, dat kwam later wel. Zijn blik gleed naar Settledpaw toen deze uit de medicine cat’s den kwam gestrompeld en een steek van medelijden ging door hem heen toen hij zag hoe onhandig dat ging, maar desondanks bleef hij op zijn kiezen bijten om te voorkomen dat hij op zijn gevoel zou reageren en naar de tabby toe zou gaan. En dus richtte hij zijn blik op Tallstar. Een verveelde uitdrukking verscheen op zijn gezicht toen twee apprentices een nieuwe mentor kregen, maar hij ging wat rechter zitten toen Tallstar het over een speciale kat had. Hij volgde de blik van de tabby en sloot even glimlachend zijn ogen toen hij zag naar wie hun leader keek. Daarna opende hij zijn ogen en keek toe hoe Settledpaw verschillende emoties ervoer toen hij benoemd werd als warrior en zijn nieuwe naam Settleddust luid door het kamp schalde. “SETTLEDDUST!” krijste hij luid samen met de anderen, zijn stem naar een onnodig hoog volume brengend zodat een paar katten die naast hem zaten hem geïrriteerd aankeken. Maar daar had Viperpaw al geen oog meer voor; zijn poten brachten hem automatisch naar de verminkte tabby. Semi-verminkt, dan. “Doe niet zo verbaasd, muizenbrein,” zei Viperpaw met een grijns en gaf Settleddust een stoot met zijn schouder, maar schoot automatisch naar de tegenovergestelde richting zodat hij kon voorkomen dat zijn vriend zou vallen. “Iedereen wist toch dat je zowel de moed als de kracht had om warrior te worden? Ik wist dat, tenminste.” Nu verscheen er wel een gespannen blik in zijn ogen. Want hoe ging Settleddust op hem reageren?


Tag: Settleddust
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
[18-07-'19] Ceremonie 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: [18-07-'19] Ceremonie   [18-07-'19] Ceremonie Icon_minitimedi 23 jul 2019 - 14:53


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperpaw had Settledpaw al een paar dagen met moeite aangekeken. Ondanks dat ze gek was op haar tweede grote broer, voelde ze zich ontiegelijk schuldig over het feit dat hij zijn staart verloren had. Het was niet helemaal haar schuld, maar als ze nou sneller de boom in was gekomen.. Als ze nou… Zoveel ‘what if’s’ gingen door haar kop heen als een sneltrein, en ze kwam er maar niet uit. Maar toch kon ze het niet laten om aanwezig te zijn bij de ceremonie van de kater. Hoe schuldig ze zich ook voelde, ze wilde er toch voor hem zijn. Ze wilde dit belangrijke moment voor hem bijwonen. Tenminste, als hij warrior mocht worden met zijn staart uiteraard… Pepperpaw trippelde meteen naar voren toen haar vader op de grote rots sprong en de clan bij elkaar riep, dichtbij de menigte zittende zodat ze alles goed kon volgen. Maar Settledpaw werd helemaal niet genoemd! Haar vader begon mentoren uit te delen! Hey nou! Prio’s papa! Maar gelukkig kwam Settledpaw daarna. Pepper’s hart zwol op van trots toen de kater haar grote broer’s naam noemde en hem een nieuwe naam gaf, Settleddust. Wat was Pepperpaw trots! “Settleddust! Settleddust!” miauwde Pepperpaw enthousiast en luid, zijn naam scanderend met de rest van de clan. Hierna spurtte ze op de kater af toen de ceremonie afgelopen was, langs Viperpaw heen spurtend om de kater een misschien wat te enthousiaste kopstoot tegen zijn borstkas te geven.

TAG: Settleddust, Viperpaw


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
[18-07-'19] Ceremonie DPKsfdL
Cynthia
3608
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 108 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [18-07-'19] Ceremonie   [18-07-'19] Ceremonie Icon_minitimedi 23 jul 2019 - 23:17

Het hele gedoe met de honden was nog niet eens zo lang geleden gebeurd, maar toch was het tijd voor een ceremonie. Een waarbij zijn oudste apprentice warrior zou worden, ondanks wat er gebeurd was met het gevecht met de honden. Zijn schouder zeurde nog steeds, ook al was hij niet een om dat toe te geven. Het was iets dat tenslotte zou helen. Dat kon hij niet zeggen van Settledpaw's staart tenslotte, die was de apprentice kwijt. Of in ieder geval een deel ervan. Toch was het vandaag tijd voor Settledpaw om een warrior te worden, want de apprentice had zich meer dan eens bewezen daarvoor. Hij luisterde geduldig naar de ceremonie en riep de namen wanneer het nodig was. Toch liet hij zijn stem net wat harder juichen bij de naam van Settleddust. Bij de laatste woorden van Tallstar rolde hij zijn ogen en draaide hij zich al in de richting van de kersverse warrior. "Gefeliciteerd." Sprak hij met een glimlach naar Settleddust.


If you are strong, you'll find responsibility
[18-07-'19] Ceremonie 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
[18-07-'19] Ceremonie Original
Renske
1903
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: [18-07-'19] Ceremonie   [18-07-'19] Ceremonie Icon_minitimedo 25 jul 2019 - 1:04

En toen opeens werd zijn nieuwe naam uitgeschreeuw over de vlakte. Verbaasd keek hij om. Het voelde zo surrealistisch. Waren ze allemaal zo trots op hem? Het duurde niet lang voordat de eerste kat hem kwam feliciteren, en tot zijn verbazing was het zijn vriend Viperpaw. Of ex-vriend. Settleddust was flink tegen hem uitgevallen en eigenlijk was hij nog steeds boos op hem. Ze had niet meer gesproken sinds, elkaar geen blik waardig gegund. Maar toch was hij hier, op misschien het moment dat hij hem meer dan ooit nodig had. Settleddust, hoe zeer hij zijn best deed om nors te kijken, kreeg de lach niet van zijn gezicht. Viperpaw begroette hem op zijn gebruikelijke zelf, waarna hij een stoot tegen zijn schouder keek. Settleddust bekje viel open toen hij meteen zijn evenwicht verloor en dreigde te vallen, maar Viperpaw was hem voor en ving hem op. Settleddust schoot een dankbare blik naar de gestreepte kater. Viperpaw zei vervolgens dat hij moed en kracht had, dat iedereen het wist. Settleddust kreeg een blok in zijn keel, hij klemde zijn kaken op elkaar. Zijn onderlip trilde kort, voordat hij zijn kop tegen die van zijn vriend duwde. ‘Bedankt,’ kwam er fluisterend over zijn lippen terwijl hij het moment kort vasthield. Hij trok zijn kop terug en een blik van vergiffenis veranderde zijn blik. Was het nu goed tussen hun? Ze zouden nooit meer op één lijn komen. Maar Settleddust zwoer op dit moment dat hij zijn best zou doen om hem te begrijpen.
Het moment duurde slecht een fractie voor een seconde, omdat hij plotseling werd getackeld door een kleine, pluizige verschijning. Meteen wiebelde hij op zijn achterpoten en viel achterover op zijn kont. Een kleine pijnscheut schoot door hem heen, maar hij klemde zijn kaken op elkaar en forceerde zichzelf te lachen. Een tedere blik ging naar zijn kleine bonus zusje terwijl hij haar snorrend een kopje gaf. ‘Voorzichtig doen, ik ben niet zo stabiel meer,’ grapte hij met de nodige zelfspot. Maar hij kon natuurlijk Pepperpaws enthousiasme nooit kwalijk nemen. Nee, hij zag het als een compliment. Als ze zo blij voor hem was.
Weer daarna kwam zijn mentor het groepje aansluiten. Settleddust knikte met de nodige respect naar de deputy en glimlachte toen hij hem feliciteerde. ‘En jij bedankt voor alle trainingen,’ mauwde hij dankbaar. Daarna ging zijn blik van Pepperpaw naar Acorndust. ‘Ik ga het trainen met jullie wel missen.’ En dat meende hij oprecht. Het zou een gat zijn in zijn dagelijkse routine. Hoewel hij het heel serieus had genomen, en Acorndust ook heel serieus was. De trainingen met Pepperpaw samen waren het leukst. ‘Maar nu heb je hem helemaal voor jezelf,’ mauwde hij naar de flamepoint apprentice. ‘Dus maak het hem maak lekker moeilijk,’ fluisterde hij naar zijn kleine zusje met een knipoog.
S e t t l e d d u s t

I still see your shadows in my room
Can't take back the love that I gave you
It's to the point where I love and I hate you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[18-07-'19] Ceremonie
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: