Open - You're a Sunflower 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 8 °C - 20°C
Het ijs en de sneeuw begint te smelten en er waait een zwoel briesje over het woud. Vogels beginnen verwoed nestjes te maken en eieren te leggen. Newleaf is dan toch eindelijk daar.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Open - You're a Sunflower

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Open - You're a Sunflower DPKsfdL
Night
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Nightdance
BerichtOnderwerp: Open - You're a Sunflower   Open - You're a Sunflower Icon_minitimeza 20 jul 2019 - 23:46Like an apple you forgot
Leave me to be I will rot
De wind bracht alleen maar bekende luchtjes richting haar neus, en toch voelde ze zich gek. Met het verlies van Oceanstar en het aantreden van een nieuwe clanleider en deputy moest Nightdance toegeven dat ze zich wat onrustig voelde. Het was toch altijd weer gek en anders als een nieuwe poot de macht beetgreep en dan ook nog met zo'n jonge deputy. Zat er wat achter? Wilde Stallionstar de deputy vormen naar zijn eigen poot? Nightdance kon er enkel naar gissen.

Vandaar ook dat ze 's nachts het kamp uit gelopen was, vastbesloten om eventjes een frisse neus te halen en het koele licht van de sterren op haar pels te laten vallen. Het kon toch niet anders dan dat Starclan het goedkeurde? Waarom zouden ze anders in stilte toegekeken hebben dat dit gebeurde? Oceanstar toegestaan hebben haar levens te geven? Langzaam en sierlijk liet Nightdance haar achterwerk op het koele, mulle zand neerzakken terwijl ze omhoog keek. Wat zou er überhaupt in Starclan gebeuren?
MONTY


Callin' it quits now, baby, I'm a wreck.
Open - You're a Sunflower Dbhmcdo-0d0d76f6-b551-43d9-900c-80a293768c6d.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzcyZjkwNmZlLWVkNWMtNGJkMy1hYjA0LTBkMDllOTRkNWIyM1wvZGJobWNkby0wZDBkNzZmNi1iNTUxLTQzZDktOTAwYy04MGEyOTM3NjhjNmQucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Crash at my place, baby, you're a wreck
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Darkpaw
Member
Open - You're a Sunflower DPKsfdL
xxx
18
Actief
you labeled me. i'll label you. so i dubb thee UNFORGIVEN

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
.Darkpaw
BerichtOnderwerp: Re: Open - You're a Sunflower   Open - You're a Sunflower Icon_minitimezo 21 jul 2019 - 0:02

only perception is limited
@nightdance als 't irritant is dat er geen hoofdletters zijn, meld 't dan eventjes (: thanks yuno!
hij was bijna gevlucht uit het kamp, er was zo veel geroezemoes en te veel katten die vragen aan het stellen waren over dingen die hij niet eens wilde weten. natuurlijk was het nieuws dat oceanstar zichzelf had opgeofferd voor haar kittens en daarnaast was stallionstar nu de nieuwe leader. darkpaw schudde zijn kopje terwijl hij door de uitgang van het kamp liep en zichzelf stilletjes vervloekte, hopend dat de fluisteringen in zijn kop zouden stoppen. er gebeurde momenteel te veel in het kamp, dingen waar hij zich niet mee wilde bemoeien.  het was beter om er niet te zijn nu.
vanuit zijn ooghoek had hij iemand weg zien lopen, een pluizige staart die hij herkende als nightdance. de kater had niet veel contact met andere katten, veel vonden hem vreemd dus bleef hij meestal uit de weg van andere katten, maar voor vanavond wilde hij een rustig gesprek kunnen voeren. hij besloot, misschien een beetje impulsief, dat hij de kattin zou volgen en kijken waar ze naartoe zou gaan.
het duurde dan ook niet lang voordat hij nightdance gevonden had in het territorium en van een afstandje keek hij toe hoe ze ging zitten en naar de lucht keek. net zoals bijna alle katten in de clans, was starclan een groot deel van hun leven. darkpaw was niet helemaal zeker erover, hij geloofde de leaders als het ging om hun levens en de medicine cats die boodschappen ontvingen, maar voor de rest had hij twijfels. twijfels die werden aan gesport door fluisteringen in zijn hoofd. lichtelijk twijfelend stapte de bruine kater op de kattin af en ging voorzichtig naar haar zitten. "stoor ik?" vroeg hij voorzichtig. "nightdance."


Open - You're a Sunflower HmeMP89
That is not dead which can eternal lie, and with strange aeons even death may die.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Open - You're a Sunflower
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: