Mud fight! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Mud fight!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Vipergaze
Member
Mud fight! DPKsfdL
Freedje
118

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vipergaze
BerichtOnderwerp: Mud fight!   Mud fight! Icon_minitimema 22 jul 2019 - 16:49

Hij had het er al met Acorndust over gehad en nu vond hij het eindelijk tijd worden om het uit te voeren. Een kleine grijns lag om zijn lippen terwijl hij zich naar voren boog en het mos zorgvuldig in de modder depte. Het zou behoorlijk smerig zijn als hij dit spul in zijn mond zou krijgen, maar hij zou zijn mond wel goed spoelen achteraf. Nu het er dik inzat dat hij volgende moon kans maakte om warrior te worden, wilde hij nog één keer een flauwe grap uithalen. Niet dat hij dat als warrior zijnde niet meer zou doen, maar vanaf dan zou alles serieuzer worden, hij werd waarschijnlijk gekwalificeerd om uiteindelijk mentor te worden, blablabla… Begrijp hem niet verkeerd: hij had er best zin in en dat soort dingen, maar hij zou zijn onvergetelijke tijd als apprentice zijn nooit meer vergeten. En dat was juist waarom hij dit plan moest voortzetten. Een grijns kroop om zijn lippen terwijl hij voorzichtig terug naar het kamp liep, het stukje mos gevuld met druipende modder tussen zijn tanden geklemd. Hij had het zorgvuldig aan de uiteinden vast zodat hij niet al te veel in zijn mond kreeg en tot nu toe lukte het goed. Hij ontweek op een snelle en efficiënte manier een paar boomstronken die hem per se tegen de grond wilden werken. De tabby tom verscheen niet veel later in het kamp, waar hij behoedzaam naar de nursery sloop en naar binnen keek. Hij zag dat een witte kitten, die hij herkende als Soundkit, haar oogjes langzaam open begon te doen. Perfect. Hij pakte het mos en legde het voor de ingang van de nursery neer, waarna hij zijn poot in de modder stak en deze vervolgens in de richting van Soundkit bewoog. “Hé, Soundkit, vang!” riep hij, waarna hij de modder vervolgens in haar richting liet katapulteren. Recht op haar gezicht af.


+ Eerste post voor Soundkit, daarna open voor alle kits die mee willen doen
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Mud fight!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: