Watch out: flammable 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Watch out: flammable

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sunpaw"
Member
Watch out: flammable  Tumblr_o91p63wo7m1s4fz4bo1_500
Renske
187
Actief
The day will be what you make it. So rise as the sun and burn.

CAT'S PROFILE
Age: ☀ 8 moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Sunpaw
BerichtOnderwerp: Watch out: flammable    Watch out: flammable  Icon_minitimewo 24 jul 2019 - 1:35

Sunkit was weer in een opperbest humeur: not. Eén of andere kitten had gezegd dat ze niet oud genoeg was om mee te doen met een mosballen spel. Sunkit had natuurlijk meteen het achterste van haar tong laten zien en dat had geresulteerd in een knallende ruzie. Ze was ook veel kleiner dan de oudere kittens geweest, maar dat maakte haar niet minder fel. Als een rood bolletje furie was ze aan de knokkerij gegaan, maar al snel was ze in de minderheid geweest en ook nog eens veelst te zwak tegen al dat geweld. Ze had huilend moeten afdruipen, en nu zat ze dan ook boos, haar wangetjes nog nat van de tranen, te slaan op een enkele mosbal. Haar blik steeds jaloers naar de spelende kittens, die lachend hun spel vervolgden, alsof er niets was gebeurd. Met een boos kreetje draaide ze zich om, zodat ze de andere niet langer kon zien en sloeg nog een gefrustreerd tegen haar bal. Iedereen was stom vandaag.

& Coldstreak eerst


Watch out: flammable  ICm6cat
Sun of a beach
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Watch out: flammable  DPKsfdL
90
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Coldstreak
BerichtOnderwerp: Re: Watch out: flammable    Watch out: flammable  Icon_minitimewo 24 jul 2019 - 22:00

Coldstreak kreunde inwendig toen hij één van de queens in zijn richting zag komen. Even overwoog hij om zich om te draaien en net te doen alsof hij het razend druk had met zijn apprentices, maar zowel Nightpaw als Rabbitpaw en Hastypaw waren op dit moment natuurlijk weer nergens te bekennen en dus moest hij zijn lot voor de komende uren maar ondergaan. En dus keek hij met een niet erg enthousiaste blik naar de queen die al bij voorbaat naar hem glimlachte. Toen ze zag dat dit geen effect had op de norse Coldstreak, vroeg ze twijfelachtig of hij voor een uurtje op wilde passen op de kittens omdat ze graag op jacht wilde gaan. Er waren natuurlijk wel andere queens, maar er waren er bij die hun rust nu echt nodig hadden omdat ze of net kittens hadden gekregen of er binnenkort zouden krijgen. Coldstreak gaf schoorvoetend toe en liep toen naar de nursery toe. Hij stapte naar binnen en wierp zijn blik op de spelende kittens. Ah, dat zag er allemaal uit, misschien kon hij toch dan wel gaan. Tot zijn blik bleef hangen op één van de pasgeboren kittens, Sunkit. En hij wist niet waarom, maar haar boze houding deed hem een beetje denken aan zijn eigen kittentijd, toen hij ook een paar keer werd buitengesloten. “Laat ze toch doen,” gromde hij tegen haar. “Het is toch iedere keer weer hetzelfde spel met dezelfde regels. Waarom zou je daar aan meedoen als je iets veel stoerders kunt doen?” En vervolgens gaf hij haar een zacht zetje. “Zal ik je een paar moves laten zien zodat je ze de volgende keer wél de baas kunt?” fluisterde hij vervolgens in haar oortje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sunpaw"
Member
Watch out: flammable  Tumblr_o91p63wo7m1s4fz4bo1_500
Renske
187
Actief
The day will be what you make it. So rise as the sun and burn.

CAT'S PROFILE
Age: ☀ 8 moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Sunpaw
BerichtOnderwerp: Re: Watch out: flammable    Watch out: flammable  Icon_minitimevr 26 jul 2019 - 1:30


Sunkit zat nog steeds kwaad in eigen zelfmedelijden, totdat een zwarte kat op haar afkwam. Haar eerste reactie was boos naar de kater kijken. Ze wilde potverdikkie niemand in haar buurt. Totdat hij opeens interessante woorden begon te zeggen en ze was één en al oor. Ze wilde inderdaad iets stoerders doen. Haar blikje klaarde meteen op en ze luisterde aandachtig, waarmee ze nog een blik naar de andere kittens wierp en in zichzelf mompelde dat ze stom waren. Totdat ze een klein zetje tegen zich aan kreeg en ze weer met vlammende oogjes naar de kater zag. Toen hij voorstelde om wat moves te laten zien om de baas te kunnen zijn sprong ze op vier pootjes, haar staartje schoot in de lucht en een geniepig lachje kwam op haar gezicht. Ze zou maar al te graag laten zien aan die minkukels dat ze de baas was. ‘Oh ja, heel gjaag!’ mauwde ze dan ook wild enthousiast, haar oogjes vervolgens bijna smekend. Hij zou haar wel leren vechten, zoveel meer dan die stomme kittens wisten. Dan sloeg ze ze de volgende keer in één keer onderuit! Met dat vooruitzicht kropen haar mondhoeken nog meer omhoog en keek ze vervolgens de zwarte kater met smekende oogjes aan.


Watch out: flammable  ICm6cat
Sun of a beach
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Watch out: flammable
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: