Finding home [Lethal | Gesloten] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Finding home [Lethal | Gesloten]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bristle
Member
Finding home [Lethal | Gesloten] DPKsfdL
16
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bristle
BerichtOnderwerp: Finding home [Lethal | Gesloten]   Finding home [Lethal | Gesloten] Icon_minitimedo 25 jul 2019 - 21:06

Danger is real, but fear is a choice...
De tijd vloog, zo leek het tenminste. Immers was het al weer zes Moons geleden dat Buzzard, een Rogue was gedood door Lethal en was haar dochter Bristle al weer opgegroeid tot leeftijd van een Apprentice. Echter leek ze zich niet zo te ontwikkelen als de andere katten in de Clan. Ze was zeer zeker niet bang om anderen het achterste van haar tong te laten zien maar was te zachtaardig aangelegd. Het zat in haar genen, iets dat de jonge kattin nog niet wist. Voor haar waren Lethal en Brat altijd haar ouders geweest. Het feit dat de eerste haar moeder om het leven had gebracht kort naar de bevalling was iets dat de jonge kattin nog niet wist. Wellicht dat ze dan anders naar haar zou gaan kijken, kortom de jonge kattin was in dubio. Aan de ene kant wilde ze bij haar ouders blijven en aan de andere kant had ze een vredig leven nodig. Zonder het doden van andere katten en dieren zoals vossen. Natuurlijk wilde ze zichzelf blijven verdedigen maar e voelde er weinig voor om het onderste uit de kan te halen en haar best te doen hiervoor. Ze had in de Moons in Bloodclan wel geleerd om voor zichzelf op te komen, maar ze miste het vriendschappelijke gezelschap van katten die niet helemaal getikt waren; of zo uit op een hoge rang dat ze niet zouden twijfelen met elkaar te vechtten. Het paste niet bij haar, en dit had haar tot de keuze gedreven om Bloodclan te verlaten voordat ze als Apprentice hetzelfde diende te doen. Het was beter zo, wellicht dat ze kon vinden wat ze diep in haar hart miste. Toch kon ze niet vertrekken zonder haar moeder gedag te zeggen en dus stond ze wat schaapachtig bij de uitgang op de grote kattin te wachtten. "Mam," Sprak ze de grote kattin toe, ze zag er bijna monsterachtig uit, door al de littekens die haar vacht sierden. Iets dat zijzelf nog niet had, immers was haar vachtje net verzorgd en mooi gaaf. "Kunnen we het kamp verlaten?" Vroeg ze vervolgens, immers hoefde de rest van Bloodclan dit nog niet te weten. Ze wilde toch niet in contact blijven met de meesten hier.

~ notes ~
Elyon©


Finding home [Lethal | Gesloten] QxJ2mPO
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Finding home [Lethal | Gesloten]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: