Take me to church 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Take me to church

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lítill
Member
Take me to church 8p9AkY3
Bo ~
873
Actief
just being old and grumpy

CAT'S PROFILE
Age: 76 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Lítill
BerichtOnderwerp: Take me to church   Take me to church Icon_minitimevr 26 jul 2019 - 0:56


Het waren geruchten geweest die Lítill nieuwsgierig hadden gemaakt. Een rogue groep. Die geloofden in één of ander ding die over hen waakte. Een soort StarClan voor de clans, hij moest er zowat van lachen. Allemaal grote onzin natuurlijk, maar daardoor was hij wel erg benieuwd naar... dit alles. Dus toen hij er een keer een poes erover hoorde praten... pakte hij zijn kans. Hij vroeg waar hij deze groep kon vinden, want hij was geïnteresseerd om ze te 'joinen'. Nooit in zijn leven. Een vredelievende groep, echt letterlijk het tegenovergestelde dan waar hij de leiding over had gehad, de bloeddorstige Elite. Maar, hij moest eerst maar eens kijken waar hij mee zou gaan praten. Eerst voelen hoe de katten waren, hij kon altijd nog informatie doorgeven aan zijn zoon. De Elite kon dit wel eens interessant vinden. Hij liep op een rustig tempo naar de oude kerk waar de zogenaamde groep zich zou bevinden. Oké, misschien overdreef hij nu zijn poot heel erg, maar dat maakte niet uit, dat zorgde misschien voor wat meer medelijden dan als hij normaal liep. "Hallo?" riep hij expres voorzichtig. Wat een prachtige acteur kon hij ook zijn he.

+Hyzaeth


Take me to church Os_zpsx5yyljap
Normal OS:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hyzaeth
Member
Take me to church DPKsfdL
25
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Hyzaeth
BerichtOnderwerp: Re: Take me to church   Take me to church Icon_minitimevr 26 jul 2019 - 1:11


Het was een rustige dag geweest. Met het warme weer waren er weinig katten op de been, waardoor Hyzi weinig te doen had. Het maakte ook niet zoveel uit, rustdagen waren ook fijn en met dit onmogelijke weer voelde ze er weinig voor om in beweging te komen. Maar rust bleef over het algemeen nooit lang hangen en dat bleek vandaag maar weer. Het eerste wat ze hoorde was een slepende pootstap, waardoor ze haar kop hief en haar oren spitste. Niemand van de groep had zo'n tred. Al snel verscheen er een ernstig verlittekende kat ter tonele, waardoor haar oren geïnteresseerd bijdraaiden in zijn richting. Hij was verlittekend, dat betekende dat ze weinig meer voor hem kon betekenen op basis van genezing. Maar misschien bracht iets anders hem wel hier? "Hallo vreemdeling," begroette Hyzaeth hem op een voorzichtige toon, "wat brengt je hier bij onze groep?"


Take me to church HVizWCmr_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Take me to church
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: