abscond 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 abscond

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
abscond  OuyEXxt
James
203
Actief
"We would say anything just to hear what we want. Right or wrong. Then we lie to be forgiven. We would sell anything just to buy who we're not. Any cost. Oh, we kill our way to heaven."


CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Whitepaw.,
BerichtOnderwerp: abscond    abscond  Icon_minitimema 29 jul 2019 - 14:11

I admire you...


Voorzichtig en met geluidloze passen liep Whitepaw door het territorium. Hij vond het helemaal niet leuk om hier alleen te zijn. Natuurlijk wist hij dat er overal katten rondliepen en de kans groot was dat hij er een zou tegenkomen, maar alsnog. De wereld was gevaarlijk en groot. En hij? Hij was klein en kwetsbaar. Eindelijk was hij begonnen met in zijn lichaam te groeien, zoals zijn leeftijdsgenootjes een paar moons eerder hadden gedaan. Maar waar hun groot werden en spieren bouwde leek de albino apprentice juist sierlijker te worden. Hij was dun en lenig zoals shecats waren, maar met schouders en poten die je eerder zag bij een tom cat. Vanaf een afstandje kon je niet zeggen wat zijn geslacht was, iets wat niet opgehelderd werd door zijn stem. Deze was nooit diep geworden en bleef zacht en delicaat. Het maakte hemzelf weinig uit, zolang andere het ook niet erg vonden. De jonge kat sloop door het gebied heen, liet zich bedekken door de planten en begroeïng en kreeg het voor elkaar om ondanks zijn felle pels bijna onzichtbaar te zijn. Het vreemdste was nog dat er nauwelijks vuil aan hem zat, het wit bleef onaangetast. Whitepaw kwam pas uit zijn schuilplaatsen toen hij een bekende kater rook, zijn oortjes werden naar voren geduwd en hij vlijde zichzelf tegen de grotere kat aan, met een grijnsje op zijn snuit terwijl hij hem een kopje onder zijn kin gaf. Hij was altijd redelijk aantastelijk, vooral als het om zijn vrienden ging. “Hallo Bloodpaw, goed om je te zien”

+ Bloodpaw first
WHITESTAG
... I'm out of my head. Of my heart and my mind. 'Cause you can run but you can't hide. I'm gonna make you mine. 'Cause I can feel how your flesh now. Is crying out for more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
abscond
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: