An unknown Storm 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 An unknown Storm

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Honorpaw
Member
An unknown Storm Honor2
Butter
426
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Honorpaw
BerichtOnderwerp: An unknown Storm   An unknown Storm Icon_minitimedi 6 aug 2019 - 20:44

tag: niemand!
he who lives without discipline dies without
honor.
Er was een voelbare onrust in het kamp. De jonge kitten had niet meegekregen hoe het precies kwam dat de katten zich anders dan gewoonlijk leken de gedragen. Haar vader's stem hard kort over het kamp heen geschald, echter had ze niet mee gekregen wat de grote kater had gezegd. Toch merkte ze de spanning in de houding van de Queens en oudere kittens op. Het was vroeg in de ochtend, en in het donker brandden de ogen van de andere katten op. Haar blauwe ogen gleden onrustig naar die van haar moeder voordat ze zich opkrulde. Ze wilde papa, want zolang ze hem had, was ze veilig. Misschien dat hij de rust wel weer terug kon laten keren. Net zoals in de Nursery een gespannen sfeer hing, zou dat bij de Elders den ook zo zijn. De oude katten hadden net zoals de Queens de opdracht gekregen bij elkaar te blijven, veilig in een den. Verwijderd van de belegering door de troep katten die ze later als Windclan zou leren kennen. Honorkit draaide zich onrustig om voordat ze zocht naar een van haar speelmaatjes. Hoewel ze nog niet oud genoeg was om zich uit haar nest te verwijderen kon ze wel met een mosbal spelen, of met haar pootjes tegen andere kittens slaan. Was de zwarte geest er ook nog?

uitleg:
 

- Honorkit - Nursery
♥ spenny


An unknown Storm Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aegir
Member
An unknown Storm Zukobean
Renske
292
Actief
We drink the poison our mind pours for us, and wonder why we feel so sick

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Aegir
BerichtOnderwerp: Re: An unknown Storm   An unknown Storm Icon_minitimedo 8 aug 2019 - 17:00

Ravenkit hoorde geroezemoes buiten het kamp. Schreeuwende stemmen en een vlaag van vreemde geuren. Een andere clan, al wist hij natuurlijk niet wat dat betekende. En angst. De sfeer in de nursery sloeg om en was om te snijden. Maar kleine Ravenkit liet zich daardoor niet tegenhouden. Hij sprong uit het nest en trippelde meteen door de nursery heen, staartje omhoog en positieve nervositeit die zijn pootjes deed tintelen. Hij ging meteen richting de uitgang, willen wetend wat er allemaal buiten speelde. ‘Wat is er aan de hand?’ kirde hij dan ook, waarna hij met glimmende oogjes het kamp in probeerde te turen. Waren er monsters? Kwam er een gevecht? Hij kon dan wel helpen hoor! Ze zouden zijn vlijmscherpe tanden en klauwen voelen. Hij keerde zijn kopje op en hoopte op een antwoord van iemand in de nursery. Want alhoewel hij brandde van nieuwsgierigheid, wilde hij nog niet meteen straf omdat hij de nursery uit was gestormd terwijl het niet mocht. En zelfs Ravenkit voelde dat er meer gaande was.
                ÆGIR
from the depths darkness risesTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honorpaw
Member
An unknown Storm Honor2
Butter
426
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Honorpaw
BerichtOnderwerp: Re: An unknown Storm   An unknown Storm Icon_minitimedo 8 aug 2019 - 19:14

he who lives without discipline dies without
honor.
Een bekend donker gestalte leek deze onrust alleen maar leuk te vinden. De spanning om te kunnen zetten in enthousiasme, tenminste dat was wat de jonge kitten er uit op kon maken. Soepel sprong de zwarte kitten zijn nest uit, die Honorkit inmiddels wist te vinden, voorsat hij met zijn staart fier in de lucht rond trippelde. De jonge parelgrijze kitten kneep haar blauwe ogen samen terwijl ze gespannen met haar staart zwiepte. Wellicht kon ze dit keer weer de geest gevangen proberen te nemen. De vorige keer liet hij dit namelijk ook toe! De kater kwam echter niet nogmaals haar kant op maar liep in de richting van de uitgang. 'Wat is er aan de hand?' Kirde de kater terwijl hij zijn oogjes op het kamp gericht hield. Toen er niet direct antwoord leek te komen van de Queens opende de kleinere en jongere kitten haar mond. 'Gweeesttt!!! Wawen,' Piepte ze luid, misschien kon ze hem wel oproepen om haar te beschermen tegen de gevaarlijke monsters, daar waren goede donkere geesten toch voor?

♥ spenny


An unknown Storm Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
An unknown Storm
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: