Thundering down 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Thundering down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thundering down Ezgif_10
Elfje
47
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Blithestorm
BerichtOnderwerp: Thundering down   Thundering down Icon_minitimezo 11 aug 2019 - 21:50

Storms draw something out of us


that calm seas don't
De jonge warrior kwam hier niet heel vaak. Het was een mooie plek en hij kon de schoonheid waarderen, maar het gedonder van het vallende water en de snelle stromen maakten het vaak niet al te aantrekkelijk. Toch, het was fijn om even op een plek te komen die hij niet dag in dag uit zag. Hoe sociaal hij ook was, hij werd soms gek van iedereen in het kamp. Het was niet persé iets wat zij deden, maar gewoon dat iedereen echte vrienden leek te hebben en hij niet. Ja, hij kon met iedereen opschieten, hij was sociaal, maar veel vrienden had hij niet. Een harde waarheid waarop Darksoul hem eens had gewezen. Je hoefde geen genie te zijn om te weten dat dat in een ruzie was uitgelopen. Toch, hij probeerde nu wel volwassener over te komen op zijn clangenoten, op de eenzame grap hier en daar na, maar dat hielp hem minder zijn onzekerheden te verbergen. Al die problemen leker hier echter weg te vloeien, net zoals het water voor hem. Het was wild en onstuimig, net als angst en onzekerheid soms konden zijn, maar het ging eenmaal ook weg. Het kalmeerde hem gek genoeg en het leek er nooit echt op dat er al te veel katten waren. Dat was altijd een plus.
 

@ Ashbrook eerstthunder
struck
Tonight I'm gonna let the Devil in
Thundering down Wesqdm10
'Cause even Angels have a favorite sin

:.:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ashbrook
Member
Thundering down JJI054E
Liz
516
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons.
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Ashbrook
BerichtOnderwerp: Re: Thundering down   Thundering down Icon_minitimedi 13 aug 2019 - 19:58

Met een fikse klap in zijn nek had ze het muisje snel om het leven gebracht, zonder onnodig lijden. Tevreden keek ze nog even naar het lijkje om er vervolgens wat grond overheen te schrapen zodat ze deze later nog kon ophalen zodra ze terug naar het kamp zou gaan.  Ash' ijsblauwe ogen dwaalden uiteindelijk af naar de oorverdovende, maar verfrissende waterval niet ver vandaan van waar zij stond. Spontaan voelde ze de droogte op haar tong, wat water kon ze wel gebruiken. De gemaskerde kattin liep richting het natuurfenoneem. Even stond ze stil toen ze merkte dat er nog een andere kat aanwezig was. Haar kaken openden zich lichtjes zodat ze goed de geur van de kat tot zich kon nemen. Het was Blithestorm, gelukkig geen clanvreemde kat dus. De warrior liep naar het water en zakte door haar poten. "Hey, Blithestorm," begroette ze de kater voordat ze begon te drinken. Zelf kende ze hem niet echt persoonlijk, maar had wel het een en ander gehoord van wat er gaande was met hem de laatste tijd. Rustig dronk ze van het water terwijl ze de kater vanuit haar ooghoeken bekeek. Hij leek diep in gedachten, maar niet bepaald vrolijk, waardoor ze vermoedde dat hij te kampen zat met wat er was gebeurd met Darksoul. Even pauzeerde ze met drinken en ging rechtzitten. "Jij bent vast steengoed in.." begon ze en spetterde hem vervolgens met haar voorpoot nat met water, "watergevechten," sprak ze vervolgens met een uitdagende blik. Of hij het zou waarderen wist ze niet, maar Ashbrook kon op z'n minst proberen om hem uit zijn kwellende gedachtes te trekken.
ASHBROOK


 Ashbrook              Brook •

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thundering down Ezgif_10
Elfje
47
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Blithestorm
BerichtOnderwerp: Re: Thundering down   Thundering down Icon_minitimedo 22 aug 2019 - 18:00

Storms draw something out of us


that calm seas don't
Hij bleef niet lang alleen, want al gauw voegde een van zijn clangenoten zich bij hem. Niet dat hij gin protesteren. Dit was een plek in hun territorium en iedereen had het recht om hier te zijn. Toch, misschien zou een beetje gezelschap, wat niet het hele kwamp was, ook niet het slechtste idee zijn. Blithestorm keek opzij om te kijken wie van zijn clangenoten het was. Hij herkende de gemaskeerde kattin als Ashbrook, maar ze hadden nooit echt woorden gewisseld in een gesprek. Dat leek vandaag te veranderen. Ze begroete hem voordat ze voorover bukte om wat van het gevallen water te drinken. "Hallo, Ashbrook," groete hij dan ook vriendelijk terug. Toch, de jonge warrior was niet klaar geweest voor wat er zou volgen. "Jij bent vast steengoed in.." Begon Ashbrook ineens mysterieus voor hij in het gezicht gespetterd werd met water. Wat was dat nou? "watergevechten," Ohhh. Een uitdagende blik werd zijn kant op gegooid en een klein glimlachje maakte een weg naar zijn gezicht. Dat was dus het plan. Zelf stak hij nu ook zijn poot in het water en gooide een spetterende golf water haar kant op. "Dat ben ik zeker," vertelde hij haar, weer wat pret in zijn ogen terugkerend. Een wedstrijdje water naar elkaar gooien zou zomaar precies de afleiding kunnen zijn die hij nodig had.

thunder
struck
Tonight I'm gonna let the Devil in
Thundering down Wesqdm10
'Cause even Angels have a favorite sin

:.:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Thundering down
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Waterfall-
Ga naar: