{Ardentpaw} Stuck 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 {Ardentpaw} Stuck

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Pepperpaw
Editor
{Ardentpaw} Stuck Yx3a1dao_o
Babs
2183
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: {Ardentpaw} Stuck   {Ardentpaw} Stuck Icon_minitimema 12 aug 2019 - 22:01


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
 Hoog gekef klonk achter haar en ondanks dat ze de kleine hond al enkele vossenlengtes achter zich had gelaten, leek het alsof ze nog steeds de hete adem van het dier op haar hielen kon voelen. Pepperpaw's ogen stonden wijd opengesperd van angst en ze had haar oren plat in haar nek gedrukt. Haar ademhaling kwam gejaagd uit haar keel geraced. Het was niet eens een grote hond die haar achterna zat, maar alsnog was Pepperpaw's blik wild van angst. Ze wilde zo snel mogelijk weg bij het doodenge dier! Ze was zo bang, dat ze niet eens doorhad dat het Thunderpath voor haar opdoemde tot ze rakelings voor een auto langsvloog. Een gierend geluid klonk en een luid getoeter en een klap. Hijgend stond Pepperpaw echter op Thunderclan gebied, haar adem gejaagd en haar ogen wijd opengesperd. De hond echter, lag op het donderpad, niet bewegend.

{Eerste post voor Ardentpaw}

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
{Ardentpaw} Stuck Giphy
Elfje
690
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Ardentheart
BerichtOnderwerp: Re: {Ardentpaw} Stuck   {Ardentpaw} Stuck Icon_minitimema 12 aug 2019 - 22:38

De tabby apprentice was een muis aan het besluipen. Met stille en lichte stappen werkte hij zijn weg naar het onwetende beestje toe. Hij was uiterst geconcentreerd op het vangen van het beestje, maar een luid, boos geluid in de nabije verte zorgde ervoor dat de muis alert werd en hem opmerkte. Ardentpaw weerdrukte de neiging om erachteraan te rennen en bracht zichzelf juist in beweging naar waar het geluid vandaan was gekomen; het Thunderpath. Het was een gevaarlijke plek, waar de monster over een stenen pad reden en zomaar katten konden verwonden of zelfs vermoorden. Toch, de monsters maakten maar zelden zoveel lawaai als daarnet. Zou er iemand in gevaar zijn? Met een versnelde pas baande hij dan ook in een rechte baan op het pad af, waar hij toch wel eventjes verrast werd en niet bepaald op een goede manier. Daar stond Pepperpaw, aan de ThunderClan zijde van het Thunderpath, haar ogen wijd en ze leek hem nogal angstig. En daar achter haar lag het overreden lichaam van een hond. Hij berwoog niet meer en Ardentpaw was van mening dat het beest dood was. Toch, zijn aandacht was meer bij Pepperpaw, die zeker geschokt leek door het hele gebeuren. Iets wat hij zeker kon begrijpen, maar het was contrasterend naar de avontuurlijke apprentice die hij een tijdje geleden op fourtrees had ontmoet. Gauw liep hij op haar af. "Hey, gaat het?" vroeg hij bezorgd, vijandelijkheid zeker achterwege latend. Ze had zeker niet gekozen om op deze kant van het Thunderpath te komen, dat was wel duidelijk aan de hond die daar zo doodstil lag, Het enigste wat hij kon bedenken is dat ze achterna was gezeten door het beest en zij net aan een monster ontkomen was maar de hond niet.{Ardentpaw} Stuck Ardent69
MEET ARDENT
564 IC posts || Topic Tracker
:.:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Editor
{Ardentpaw} Stuck Yx3a1dao_o
Babs
2183
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: {Ardentpaw} Stuck   {Ardentpaw} Stuck Icon_minitimedi 13 aug 2019 - 7:12

Haar gehele lichaam stond in een overlevingsstand. Ogen wijd totdat ze wit omrand waren en haar vacht die alle kanten oppiekte, Pepperpaw zag er meer verwilderd uit dan dat ze in tijden had geleken. Het drong pas later door dat de hond niet meer achter haar aan gerend had. De jonge apprentice was als bevroren geweest, alsof ze vastgenageld was aan het zachte, stinkende gras van het donderpad. Pas toen ze een bekende stem hoorde en een geur rook die ze herkende, wist ze in beweging te komen. Eerst schrok ze ontzettend, de andere apprentice met grote schrikogen aankijkend. Maar toen herkende ze hem pas echt. Als in een waas zocht ze de eerste troost die ze vinden kon en Ardentpaw, als eerste bekende neus die ze mocht aanschouwen en die vriendelijk klonk, was hier het slachtoffer van. Toen hij op haar af kwam lopen drukte ze dan ook bevend haar voorhoofd tegen hem aan, bijna op het punt staan te gaan huilen. Monsters en honden, dit was ook wel 1 van de beroerdste dagen ooit voor Pepper.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
{Ardentpaw} Stuck Giphy
Elfje
690
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Ardentheart
BerichtOnderwerp: Re: {Ardentpaw} Stuck   {Ardentpaw} Stuck Icon_minitimedo 15 aug 2019 - 21:09

Pepperpaw richtte haar angstige ogen op hem en voor hij het wist had ze haarzelf tegen hem aangedrukt. Hij kon voelen hoe ze beefde en hij kon wel bedenken dat ze niet okay was. Hij zou dat zelf ook niet zijn geweest. Toch, Ardentpaw drukte zichzelf wat dichter tegen Pepperpaw aan, om te laten merken dat hij daar was. "Het is okay," vertelde hij haar, al was dat misschien niet helemaal waar. Ze was bijna aangereden en de hond achter hen op het Thunderpath was alleen maar een harde herinnering daar aan. "Het monster is weg en alles is goed afgelopen," vertelde hij haar op kalmerende toon, wat meer zekerheid kwam terug in zijn stem en hopelijk zou dat haar dan gerust stellen. Dat was dan ook wel een grote opluchting geweest zelfs voor hem. Misschien was hun vorrige ontmoeting niet op de beste toon afgelopen, maar hij vond haar wel aardig en hij wilde zeker niet dat ze door een monster raakgereden zou zijn geweest. Gelukkig was ze veilig nu, maar met schok leek dat nog niet helemaal doorgedrongen te zijn. "Je bent veilig en ik ga pas weg als jij je ook veilig voelt," vertelde hij dan ook standvastig, want hij ging haar zeker niet alleen achterlaten aan de rand van het Thunderpath.{Ardentpaw} Stuck Ardent69
MEET ARDENT
564 IC posts || Topic Tracker
:.:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Editor
{Ardentpaw} Stuck Yx3a1dao_o
Babs
2183
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: {Ardentpaw} Stuck   {Ardentpaw} Stuck Icon_minitimema 19 aug 2019 - 20:58


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Langzaam kwam ze iets tot rust, al bleef de jonge apprentice ontzettend beven. Qua grote nachtmerries kon niks tippen aan honden. haar hartslag hamerde in haar gevlamde oortjes terwijl haar adem gejaagd uit haar bek gestuwd werd. Toch wist ze iets te kalmeren toen de Ardentpaw tegen haar begon te spreken. Langzaam, bibberend knikte ze hem toe Het feit dat ze nu aan Thunderclan territorium stond was nog niet helemaal ingezonken, maar goed, dat kwam vanzelf wel. “D-de hond..” stamelde ze, nog altijd wat beverig, “H-hij was er ineens! Hij kwam ineens aan rennen!” Ze pinde haar oren plat in haar nek terwijl ze sprak en nog een keertje omkeek naar het donderpad. Daar lag hij, roerloos. Af en toe reed er een monster omheen, nauwelijks afremmend. “Is hij..” fluisterde Pep zachtjes, met grote ogen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
{Ardentpaw} Stuck Giphy
Elfje
690
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Ardentheart
BerichtOnderwerp: Re: {Ardentpaw} Stuck   {Ardentpaw} Stuck Icon_minitimewo 21 aug 2019 - 22:57

Ze leek wat te kalmeren en begon met een bibberende stem te vertellen dat de hond haar ineens achterna zat en de rest kon hij wel raden. Het beest lag eenmaal doodsteel op het Thunderpath, ontweken door zelfs de monsters. Toen Pepperpaw hem dan ook fluisterend vroeg of hij dood was. Ze had haar zin niet afgemaakt, maar het was overduidelijk wat ze bedoelde en hij wist niet wat hij moest antwoorden. Ardentpaw was bang dat als hij ja zou zeggen, Pepperpaw zou denken dat het haar schuld was. "Ik- ik denk het," miauwde hij als antwoord, want zelf vond hij het ook geen fijn idee, zelfs als het beest haar achterna had gezeten. "Maar het is niet jouw schuld, hij had ook kunnen stoppen," vertelde hij. Want dat was het belangrijkste. Toch, afremmen tijdens een sprint was moeilijk, wie weet was het dan als nog gebeurd. Natuurlijk ging hij dit niet zeggen tegen de al geschrokken kattin, dat zou niet slim zijn. Toch... "Ik wil wel kijken als je wilt, voor de zekerheid?" Stelde hij haar voor.{Ardentpaw} Stuck Ardent69
MEET ARDENT
564 IC posts || Topic Tracker
:.:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Editor
{Ardentpaw} Stuck Yx3a1dao_o
Babs
2183
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: {Ardentpaw} Stuck   {Ardentpaw} Stuck Icon_minitimevr 23 aug 2019 - 7:05

Pepperpaw's blauwe ogen waren strak op de hond gericht, dit levende en ademende wezen wat nu zoals haar moeder en Lionstep zonder adem op het donderpad lag, dood. Een siddering trok door haar lijfje heen en ze had moeite haar blik los te trekken van het geheel. Die hond zou nooit meer overeind komen. Niet dat ze zo intens veel medelijden voelde met de arme sloeber, want het bleef een hond, maar dood in combinatie met het idee dat ze daar ook gelegen had kunnen hebben maakte haar misselijk. Uiteindelijk wist ze haar blik los te maken en kon ze die op Ardentpaw richten. Ze knikte wat verstomd toen hij bevestigde dat de hond dood was, maar schudde daarna haar kop geschrokken, ogen groot. "Nee niet het donderpad op!" miauwde ze geschokt, "Straks komt er weer een monster. H-hij is al dood." Dacht ze, hoopte ze, wilde ze. Pas toen kwam het besef. Haar ogen werden wijd van schrik. "Ik ben op thunderclan gebied.."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
{Ardentpaw} Stuck Giphy
Elfje
690
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Ardentheart
BerichtOnderwerp: Re: {Ardentpaw} Stuck   {Ardentpaw} Stuck Icon_minitimedi 27 aug 2019 - 18:31

Hij was eigenlijk wel wat opgelucht toen Pepperpaw niet wilde dat hij het donderpad opging, zelfs al had hij het voorgesteld. Het bleef een eng ding, zelfs als er geen monsters overheen donderden. Toch vond hij het ergens wel rot om de hond daar maar te laten liggen, om nog platter gereden te worden. Maar Pepperpaw had gelijk, het was het zeker niet waard om zijn eigen leven er voor te wagen. Dat was echter ook het moment dat ze leek te realiseren dat ze niet op haar eigen kant van de grens was. "Ik denk niet dat iemand zo nauw kijkt, met wat er net gebeurd is." Daar kon hij niet zeker van zijn, maar hij durfde wel te wedden dat een eerlijke warrior haar niet zomaar weg zou sturen na een bijna dood ervaring. Anders zou hij wel voor haar opkomen, want zou ze terug moeten, dan moest ze weer terug over het donderpad en dat leek nu niet de beste optie. "Ik ben nu de enigste hier en ik ga je zeker niet gelijk terugsturen," verzekerde hij haar dan ook.{Ardentpaw} Stuck Ardent69
MEET ARDENT
564 IC posts || Topic Tracker
:.:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Editor
{Ardentpaw} Stuck Yx3a1dao_o
Babs
2183
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: {Ardentpaw} Stuck   {Ardentpaw} Stuck Icon_minitimema 2 sep 2019 - 15:40

ONCE UPON A DECEMBER

De realisatie dat ze op Thunderclan gebied was, maakte haar verschrikkelijk misselijk. Niet alleen was ze hier en wist ze heel erg goed dat ze hier niet mocht zijn, ze wist ook nog eens dat ze ooit nog een keertje terugmoest, dus weer dat enge pad over. En dat was op het moment even veel. Ze keek naar beneden, naar haar trillende pootjes die op dit moment even moeite hadden om haar lichaam omhoog te houden. Toen Ardentpaw begon te spreken, hief ze haar blauwe blik weer en knikte ze langzaam, alsof ze zichzeld ook nog moest overtuigen. Daarna, heel voorzichtig, verscheen er een glimlach op haar lippen. "Pas op hoor.. straks valt Acorndust uit de boom."
NOTES
NOTES
Waspsting
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
{Ardentpaw} Stuck Giphy
Elfje
690
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Ardentheart
BerichtOnderwerp: Re: {Ardentpaw} Stuck   {Ardentpaw} Stuck Icon_minitimedo 5 sep 2019 - 19:49

Hij kon merken dat hij Pepperpaw nog niet overtuigd had dat het okay was voor haar om aan de ThunderClan kant van het donderpad te zijn. Misschien was het dat dan ook niet helemaal, volgens de regels dan. En alsnog probeerde ze de atmosfeer wat lichter te maken, door een grap te maken. Ardentpaw glimlachte even voor hij een antwoord gaf. "Ik denk niet dat hij hier in de bomen kan klimmen," grinnikte hij zacht. Het was nu wel grappig, dat de deputy van ShadowClan voor hun neus uit een boom was gevallen, maar toenertijd was Pepperpaw er best boos om geweest. Dat leek nu allemaal een beetje onbelangrijk. Toch, het was een goed teken dat ze iets vond om over te lachen. "Maar je weet het maar nooit, met die stalkende mentor van jou," vertelde hij haar met een amusante blik op zijn gezicht.{Ardentpaw} Stuck Ardent69
MEET ARDENT
564 IC posts || Topic Tracker
:.:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Editor
{Ardentpaw} Stuck Yx3a1dao_o
Babs
2183
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: {Ardentpaw} Stuck   {Ardentpaw} Stuck Icon_minitimevr 13 sep 2019 - 21:16


ONCE UPON A DECEMBER


Het was gek om hier te staan en met Ardentpaw te praten, hier, op zijn eigen gebied. Waarschijnlijk zou Acorndust, als hij haar hier zag, haar aan haar nekvel het donderpad over gesleurd hebben. Windclan gebied was één ding, maar ergens nog wel begrijpelijk. Ze had immers haar eerste maan doorgebracht bij de clan op de heide. Thunderclan daarentegen? Daar waren geen excuses voor, geen verzachtende omstandigheden die het nog beter konden maken dat ze hier was. Maar voor nu was ze hier veilig en voor nu werd ze nog niet weggejaagd. Ze hoefde het donderpad nog niet over. Pepperpaw kon ergens opgelucht ademhalen. En met haar opluchting begon ze ook zachtjes te lachen bij de opmerking van Ardentpaw. “Hij zou niet durven,” miauwde ze toen ze uitgelachen was. “En ik ben al heel groot, ik mag heen waar ik heen wil gaan.” Ze snoof kort en stak haar borstkas wat naar voren om groter te lijken, waarna ze weer begon te lachen en onmiddellijk weer leegliep. Tot zoverre intimidatie.
NOTES
NOTES
Ardentpaw

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
{Ardentpaw} Stuck Giphy
Elfje
690
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Ardentheart
BerichtOnderwerp: Re: {Ardentpaw} Stuck   {Ardentpaw} Stuck Icon_minitimezo 15 sep 2019 - 21:59

But I know what's in my heart. And I'm not afraid of anything, or anyone
... words
Pepperpaw
Pepperpaw vertelde dat Acorndust het niet zou druven en dat ze een grote meid was. Na haar actie om haarzelf grote te laten lijken, lachte hij dan ook vrolijk met haar mee. Ze was bij verre na niet intimiderend op dit moment, maar hij wist dat hij dat zelf eigenlijk ook nooit was. Toch, de spanning van de hele situatie leek een beetje te verdwijnen. Hij had tenminste weer wat plezier om met haar te praten en lachen. Toch... "Waarom zat er eigenlijk een hond achter je aan, Pepperpaw?" vroeg hij haar op wat voorzichtige toon. Kans dat de sfeer zo weer in duigen zou vallen, maar ze was in gevaar geweest en niemand kon hem de schuld geven om dan een beetje bezorgd te zijn. Hij vond haar immers aardig.{Ardentpaw} Stuck Ardent69
MEET ARDENT
564 IC posts || Topic Tracker
:.:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Editor
{Ardentpaw} Stuck Yx3a1dao_o
Babs
2183
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: {Ardentpaw} Stuck   {Ardentpaw} Stuck Icon_minitimevr 4 okt 2019 - 22:39

ONCE UPON A DECEMBER

Pepperpaw keek nog een laatste keer over haar schouder, de hond lag nog steeds stil, er verschenen geen andere honden of tweebenen. Dus dat was wel redelijk veilig. Aan het donderpad was ze ook wel gewend ondertussen. Acorndust had gelijk gehad. De monsters schreeuwden heel veel, maar hun pad verlieten ze helemaal nooit. Wat Pepperpaw betrof, scheelde dit enorm qua veiligheid. Tot ze over moest steken natuurlijk.. Haar aandacht werd weer terug getrokken door Ardentpaw. Ze schudde meteen haar hoofd. "Ik heb geen idee! Hij was er ineens! Ik zag ook geen tweebenen ofzo erbij!" Ze drukte haar oren kort plat in haar nek. "Hebben jullie de laatste tijd last van tweebenen?"

NOTES
NOTES
Ardentpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
{Ardentpaw} Stuck Giphy
Elfje
690
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Ardentheart
BerichtOnderwerp: Re: {Ardentpaw} Stuck   {Ardentpaw} Stuck Icon_minitimezo 6 okt 2019 - 19:07

But I know what's in my heart. And I'm not afraid of anything, or anyone
... words
Pepperpaw
Een hond zonder tweebenen? Daar had hij nog nooit van gehoord. Hij keek zelf ook eventjes naar het nu doodstille beest op het donderpad. Zou hij uit zijn tweebeen nest ontsnapt zijn omdat hij ook niet bij tweebenen wilden leven? Dat leek hem wel een beetje gek, maar het was niet onmogelijk. Pepperpaw leek het ook geen fijn idee te vinden dat de hond geen tweebenen bij zich had gehad, dat was te merken aan hoe ze haar oren kort plat in haar nek legde. Misschien leek ze te denken dat zijn tweebenen hem zouden komen zoeken met wat voor vraag ze hem nu stelde. Het was er ook eentje waar hij niet helemaal zeker het antwoord op wist, want hij kwam niet meer zo vaak in de buurt van de tweebeen plaats. Niet meer sinds een hele groep Bloodclanners hem had gevonden toen hij nog maar net een paar pootstappen over de grens had gezet. Dat was wel genoeg om hem daar weg te houden. Hij schudde dan ook zijn kop in antwoord. "Nee, ik heb er geen gezien voor een tijdje," sprak hij. Natuurlijk liepen er altijd wel een paar over bepaalde paden met hun honden, maar meer dan dan had hij er nog niet opgemerkt.{Ardentpaw} Stuck Ardent69
MEET ARDENT
564 IC posts || Topic Tracker
:.:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Editor
{Ardentpaw} Stuck Yx3a1dao_o
Babs
2183
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: {Ardentpaw} Stuck   {Ardentpaw} Stuck Icon_minitimezo 6 okt 2019 - 19:46


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Het was een stuk ontspannener praten met Ardentpaw nu Acorndust niet in een boom kón zitten. Of nou ja het kon wel, er wuifden immers takken boven hun hoofden, maar dan was hij net zo fout als zij. De bomen stonden immers op Thunderclan gebied en als hij daar in zou hangen, dan was hij zelf de grens over gestoken en mocht Pepper hém op zijn donder geven. Hah! Maar het leek haar niet waarschijnlijk. Ze zuchtte vol opluchting toen Ardentpaw aangaf dat er geen honden waren op Thunderclan gebied. "Gelukkig maar," miauwde ze met een voorzichtige glimlach. "Dan kan ik hier nog eventjes rustig blijven staan, al moet ik zo wel terug.." Ze wierp een bezorgde blik naar het donderpad en huiverde kort. Dan moest ze.. het donderpad weer oversteken. Dat stond nou niet bepaald op de bucketlist.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
{Ardentpaw} Stuck Giphy
Elfje
690
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Ardentheart
BerichtOnderwerp: Re: {Ardentpaw} Stuck   {Ardentpaw} Stuck Icon_minitimezo 6 okt 2019 - 20:35

But I know what's in my heart. And I'm not afraid of anything, or anyone
... words
Pepperpaw
Ze vertelde hem met duidelijke tegenzin dat ze zo wel weer terug zou moeten en hij wist dat ze gelijk had. Maar het donderpad zag er voor hem al niet aantrekkelijk uit, dus voor haar zou het al helemaal een ding zijn wat ze maar al te graag zou willen vermijden. Maar hij wist dat ze niet voor altijd hier kon blijven, want het was ThunderClan territorium en als iemand anders haar zou vinden zouden ze niet twijfelen. Kort bedacht hij zich dan ook, dat als iemand hen nu zou vinden, ze niet blij zouden zijn met hem in zijn clan. "Ik- Ik kan wel met je mee oversteken?" stelde hij wat weifelend voor. Ze had niet gewild dat hij zijn leven ging riskeren voor de dode hond, maar hij wilde haar niet alleen over het donderpad laten gaan. Al zou dat wel betekenen dat hij dan de grens zou oversteken. Niet het beste idee, maar tenminste was het een idee.{Ardentpaw} Stuck Ardent69
MEET ARDENT
564 IC posts || Topic Tracker
:.:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Editor
{Ardentpaw} Stuck Yx3a1dao_o
Babs
2183
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: {Ardentpaw} Stuck   {Ardentpaw} Stuck Icon_minitimema 7 okt 2019 - 21:16


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Haar tong plakte aan haar gehemelte aangezien haar mond gortdroog was geworden van het idee dat ze het donderpad weer over moest. Haar staartpunt beefde lichtjes en voor een moment was het geruis van de bladeren het enigste wat er tussen hen afspeelde tot er weer een monster voorbij racete. Misschien moest ze het maar opgeven nu. Ze was al van Windclan naar Shadowclan gegaan. Bij deze was ze een Thunderclanner. Maar ergens wist ze ook wel dat het geen optie was en dat ze dat niet wilde. Geschokt keek ze op toen Ardentpaw zei dat hij anders wel meeging. "Maar dan moet jij weer terug! Dan moet je het pad twee keer over! Dat kan ik niet van je vragen!" miauwde Pepperpaw met platgelegde oren, "straks raak je gewond en dat wil ik niet!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
{Ardentpaw} Stuck Giphy
Elfje
690
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Ardentheart
BerichtOnderwerp: Re: {Ardentpaw} Stuck   {Ardentpaw} Stuck Icon_minitimezo 13 okt 2019 - 16:24

Dat was misschien niet het meest doordachte ding om te zeggen, want ze keek hem geschokt aan. Ze vertelde hem dat ze het niet van hem kon vragen om twee keer het donderpad over te gaan terwijl hij dan gewond kon raken. Ja, zeker niet het meest doordachte ding wat hij had kunnen zeggen. Vooral nu hij ook realiseerde dat hij dan voor een tijdje op ShadowClan territorium zou staan. Nee, misschien zouden ze daar inderdaad niet heel veel mee opschieten. "Maar als je alleen gaat, dan kan jij ook gewond raken. En straks komt er ineens een monster en sta je daar bevroren in schok," Ardentpaw had door dat hij misschien een beetje nerveus aan het ratelen was, maar hij zag Pepperpaw nu wel als een vriend, na alles wat er was gebeurd in beide ontmoetingen die ze hadden gehad. Hij wilde niet dat haar iets zou overkomen doordat een hond het nodig had gevonden om haar achterna te gaan. Natuurlijk wist hij wel dat dat de natuur van die beesten was, maar het maakte het er niet beter op.{Ardentpaw} Stuck Ardent69
MEET ARDENT
564 IC posts || Topic Tracker
:.:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Editor
{Ardentpaw} Stuck Yx3a1dao_o
Babs
2183
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: {Ardentpaw} Stuck   {Ardentpaw} Stuck Icon_minitimewo 16 okt 2019 - 22:01


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Gingen ze hier nu daadwerkelijk een discussie hebben over of hij wel of niet het donderpad op moest? Pepperpaw kon het haast niet geloven, maar het gebeurde toch echt. "Maar dat maakt niet uit!" miauwde Pepperpaw geschrokken. "Ik kan dat echt wel!" Al liepen de rillingen over haar lijf van kop tot staartpunt, maar dat mocht even buiten beschouwing blijven wat haar betrof, "en straks staan we daar beiden als bevroren dus dat helpt ook niet!" Ze zwiepte nerveus met haar staart. Ze wilde helemaal niet dat Ardentpaw gewond zou raken!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
{Ardentpaw} Stuck Giphy
Elfje
690
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Ardentheart
BerichtOnderwerp: Re: {Ardentpaw} Stuck   {Ardentpaw} Stuck Icon_minitimewo 6 nov 2019 - 21:02

But I know what's in my heart. And I'm not afraid of anything, or anyone
... words
Pepperpaw
Dat maakte niet uit? Natuurlijk maakte dat wel uit! Haar veiligheid was ook belangrijk, niet alleen de zijne.Toch maakte Pepperpaw daarna wel een goed punt. Het zou inderdaad niet helpen als ze straks allebei stokstil stonden op het donderpad. Maar hij wilde nog steeds niet dat ze alleen ging en dan gevaar liep en ze kon ook niet hier blijven. Ze schoten hier totaal niets op, in iedergeval. Ardentpaw vondt het niet erg om hier met haar te staan blijven praten, maar ze stonden hier nu al een tijdje en de kans dat er een warrior aan deze zijde of aan de ShadowClan zijde van het donderpad zou verschijnen werd alleen maar groter. Dan zouden ze beiden in grote problemen zitten en dan maakte het niet uit wat er daarvoor is gebeurd.{Ardentpaw} Stuck Ardent69
MEET ARDENT
564 IC posts || Topic Tracker
:.:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{Ardentpaw} Stuck
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Boundaries :: Thunderpath-
Ga naar: