Thuja occidentalis 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Thuja occidentalis

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Primrose
Member
Thuja occidentalis CJZe8M5
James
65
Actief
“We all grow tired eventually; it happens to everyone. Even the sun, at the close of the year, is no longer a morning person.”


CAT'S PROFILE
Age: 65 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Primrose
BerichtOnderwerp: Thuja occidentalis   Thuja occidentalis Icon_minitimevr 16 aug 2019 - 15:33

De point kater maakte zich rustig een weg door het territorium, de dag was nog maar net begonnen en de stroken van kleur verdwenen net uit de lucht. Het was een van de betere tijden om te jagen op land. Hoewel riverclan weinig grond had hiervoor waren prooidieren toch aangetrokken naar hun waterbron en volle natuur. En aangezien de vis het weinig uitmaakte op welke tijd je erachter aan ging, besloot hij te beginnen met droge poten. Bij het zien van een jonge waterrat dook hij ineen en kroop er voorzichtig achteraan. Het was moeilijk voor de riverclanner om geluidloos te sluipen, maar hij hoopte dat het achtergrondgeluid van de rivier hem wat speling gaf. Toen het beestje wegschoot het struikgewas in dook hij erachteraan, om in plaats van rat, kat te vinden. Kort liet hij een warm lachje horen, om hierna op te kijken naar de bekende. "Het spijt me Stormwind, je bent net wat te groot voor op de prooistapel" Zijn toon was droogjes waardoor het moeilijk te pijlen was wanneer hij een grapje maakte of niet, maar in zijn heldere ogen speelde lichtjes. Daarbij was Stormwind iemand die hem zeer goed gekend had.

+ Stormwind
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stormwind
StarClan
Thuja occidentalis DPKsfdL
Kiek
121
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 85 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormwind
BerichtOnderwerp: Re: Thuja occidentalis   Thuja occidentalis Icon_minitimezo 18 aug 2019 - 15:31


Hij had de waterrat geroken en was er achter aan gegaan. Rustig in de struiken zat hij te wachten tot het beest dichterbij zou komen. Tot hij zijn ogen opeens liet vallen op een bekende, wat was hij aan het doen? Primrose dook opeens ineen, ogen gericht op de struik waar hij zat. Oh nee hé. Stormwind zag de figuurlijke bui al hangen toen de kater een sprong maakte. Poten - met nagels - drukte ze zich in hem en lieten net zo snel weer los toen Primrose door had wat hij beet had. "Het spijt me Stormwind, je bent net wat te groot voor op de prooistapel" de droge toon die de kater altijd had was niks veranderd. Stormwind kwam overeind, uit de struiken en keek hem rustig aan. "Om nog maar te zwijgen over hoe fout kannibalisme is, Primrose. Het zijn moeilijke tijden, maar dat gaat ver." de grijze kater herkende het pretlichtje in zijn ogen maar al te goed. Die had hij ook gehad als ze samen-

Nee niet aan denken, dat was geweest. Stormwind schudde zijn kop. "Dus, hoe gaat het?" begon hij, in de hoop dat hij zijn hoofd van dingen af kon wenden. Wat was geweest, was geweest.


Thuja occidentalis 6Dup2Io
Legacy, what is a legacy?
It's planting seeds in a garden you never get to see
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Primrose
Member
Thuja occidentalis CJZe8M5
James
65
Actief
“We all grow tired eventually; it happens to everyone. Even the sun, at the close of the year, is no longer a morning person.”


CAT'S PROFILE
Age: 65 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Primrose
BerichtOnderwerp: Re: Thuja occidentalis   Thuja occidentalis Icon_minitimezo 18 aug 2019 - 22:30

De kater controleerde even wat hij zijn de ander had aangedaan, hoewel hij niet al te veel woog of kracht had gegeven kon een nagel toch maar naar steken. Gelukkig leek Stormwind niks zorgwekkends te hebben, waardoor hij de ander ook weer de ruimte gaf. Hij voelde zich meer op zijn gemak rond de ander, durfde meer zijn losse kant te laten zien, hoe subtiel die ook mocht zijn. Bij de opmerking draaide hij ook geamuseerd met zijn oortjes. “Dat lijkt me meer de morele kwestie die iedereen voor zichzelf moet bekijken. Ik begin liever met de praktische zaken, zoals het feit dat je net wat te groot bent.” Oh Stormwind. Als hij naar de warm grijze kater keek wist hij weer precies waarom hij ooit voor hem was gevallen zo veel moons geleden. Het ware mooie tijden geweest en de gouden ogen zouden voor hem altijd een prettige herinnering blijven. Al die dingen waren ook juist waarom hij nog altijd graag rond de kater was in een vriendschappelijke manier. Hij kreeg een klein grijnsje op zijn snuit “Al is een ander feit dan wel dat je zeker bij sommige in de smaak valt” Het was onschuldig plagen maar hij moest die opmerking nu eenmaal maken. Te mooi om te laten liggen. Al antwoorde hij weer normaal bij de volgende vraag. “Goed hoor. Het was even zwaar toen Mudpuddle, mijn ex apprentice, is overleden. Maar haar jongen zijn mooi en gezond, en ik mag mijn aandacht nu richten op Honeypaw” Hij ging zitten. “En met jou, Stormwind?”


Thuja occidentalis Ddu46wq-6cbf29c8-4b6a-4be3-bb17-003b104c4bd8.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2U3MzM3YWQwLTRhNDQtNGRiZi1iZmI3LTIyODUyM2Y0NWI1OFwvZGR1NDZ3cS02Y2JmMjljOC00YjZhLTRiZTMtYmIxNy0wMDNiMTA0YzRiZDgucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Thuja occidentalis   Thuja occidentalis Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Thuja occidentalis
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: