RiverClan Ceremony [8-19] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 RiverClan Ceremony [8-19]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pantherstar
StarClan
RiverClan Ceremony [8-19] Bba20rI
Loïs
2050
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Pantherstar
BerichtOnderwerp: RiverClan Ceremony [8-19]   RiverClan Ceremony [8-19] Icon_minitimezo 18 aug 2019 - 13:10RC Ceremonie


Het werd weer hoog tijd voor een ceremonie. Nu Butterstar haar stem kwijt was.. Werden bepaalde dingen moeilijker. De clan toespreken was een ramp, er moest iemand naast haar staan om ieder woord te herhalen en dat was onhandig, licht uitgedrukt. Hierdoor hadden ze afgesproken dat de deputy voor zolang nodig was de ceremonies over zou nemen. Ergens hoopte Panthergrowl nog altijd dat de leidster op een ochtend wakker zou worden en haar stem weer zou hebben. Maar met iedere dag die voorbij ging werd de kans kleiner en kleiner. Of zo leek het, in ieder geval.

"Laat alle katten die oud genoeg zijn om zijn of haar eigen prooi te vangen verzamelen voor een ceremonie! De bekende woorden weergalmde door het kamp terwijl hij de clankatten toekeek vanaf de leider's den, waar hij opgesprongen was. Aangezien Butter, zo goed en kwaad als het ging, de clan al had toegesproken over haar stem zou hij dit niet nog een keer doen. Grote kans dat het de sfeer van een ceremonie alleen maar verpeste. Want er was ook zeker goed nieuws voor RiverClan.

"StarClan heeft ons gezegend," sprak de deputy, al hoorde hij de ironie in zijn woorden. Ja, StarClan had hen gezegend op bepaalde vlakken, maar had hen ook vervloekt op andere. "Er zijn veel kittens die ik mag benoemen tot apprentice! Bluekit, Stonekit, Rosekit, Mossykit en Lotuskit, jullie mogen allemaal naar voren komen. Faintkit, voor jou heb ik iets speciaals in gedachte." Dit laatste was een lastig iets. Faintkit was een blinde kitten, en moest elder worden. Maar hij wilde niet dat ze zich buitengesloten voelde. Vandaar dat hij ook haar naam benoemde. "Bluekit, je hebt de leeftijd van zes manen bereikt en je mag dus apprentice worden. Vanaf nu zal jij bekend staan als Bluepaw! Marshfire zal jou trainen." De kater wachtte totdat het geroep van de nieuwe naam uitstierf, waarna hij doorging met de volgende kitten. "Stonekit, ook jij bent op leeftijd gekomen en zal vanaf nu Stonepaw heten. Jij zal door Ashbrook getraind worden," Opnieuw liet hij een korte pauze vallen voor felicitaties. "Rosekit, het is hoog tijd dat jij je apprentice naam krijgt, vanaf nu ben jij Rosepaw, en je zal gaan trainen met Blueflower," vervolgde hij met een glimlachje. "Mossykit, de tijd is aangebroken dat je apprentice mag worden en vanaf nu zal je door het leven gaan als Mossypaw. Jouw trainingen zullen door Butterpact verzorgd worden." Nu kwamen ze aan bij de laatste kitten die vandaag apprentice zou worden. "Lotuskit, jij bent ook oud genoeg om apprentice te worden en zal vanaf nu Lotuspaw heten. Jij zult door Appleseed getraind worden." Zo, dat waren er een heleboel. Nu kwam hij bij Faintkit aan. "Faintkit, omdat jij niet het zicht hebt om apprentice te worden, zal ik jou nu je volledige naam geven, zodat je bij de elders in kan trekken. En je mag mij soms komen opzoeken voor een training," Dit was een lastige boodschap om door te geven, en Panther was misschien ook niet de meest tactvolle persoon om dit te doen. Hij wist niet goed hoe hij dit nieuws het voorzichtigst kon breken aan haar en hoe ze zou reageren. "Vanaf nu zal jij Faintlight heten, naar het stralende lichtpunt dat je bent in iedereen's leven."

"Dan zijn er nog een paar apprentices klaar om warrior te worden! Littlepaw en Blizzardpaw, jullie mogen naar voren komen." De deputy was trots op hen beide, maar vooral op Littlepaw die zichzelf had bewezen dat ze een ware RiverClanner was, ondanks haar afkomst. "Littlepaw, jij zal vanaf nu Littlefish heten, naar hoe je thuishoort in RiverClan en je loyaliteit." Panthergrowl knikte haar trots toe. "Blizzardpaw, jij zal vanaf nu Blizzardheart heten, naar je sterke hart en gevoelens." Het was Panthergrowl opgevallen hoe boos Blizzardpaw af en toe kon zijn richting de clan na de oorlog met WindClan, vandaar dat hij deze naam erg toepasselijk vond voor haar. Hij hoopte dat ze, nu ze het warriorsleven inging, zich realiseerde dat het een keuze was die gemaakt was voor RiverClan's eigen bestwil.

Nu waren er nog een aantal apprentices die zonder mentor zaten. "Firepaw, Coyotepaw, Barnpaw en Honeypaw kom maar naar voren," miauwde hij met een knikje. "Jullie hebben een nieuwe mentor nodig door verschillende omstandigheden. Firepaw, jij zal getraind worden door Chillybreath. Coyotepaw, jij zal door Sunlight getraind worden. Barnpaw, jouw trainingen zullen door Littlefish gegeven worden. Als laatste Honeypaw, jouw mentor zal Primrose zijn."

"Ik wil de ceremonie afsluiten met een mededeling. RiverClan is gezegend met een nieuw leven, Butterflykit en Mudkit, een nest van Mudpuddle. Zij heeft hier helaas zelf het leven bij gelaten, maar wij weten dat ze naar StarClan gegaan is en wij danken haar voor haar inspanningen voor de clan!" Dit nieuws was niet nieuw, maar het was erg belangrijk om toch vermeld te worden.

"Hierbij is de ceremonie beëindigd."

Lijstje:
 


RiverClan Ceremony [8-19] EHnbxOu        0        RiverClan Ceremony [8-19] 12ADpxX
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
RiverClan Ceremony [8-19] BBTakD
Bunny
383
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Littlefish
BerichtOnderwerp: Re: RiverClan Ceremony [8-19]   RiverClan Ceremony [8-19] Icon_minitimezo 18 aug 2019 - 13:40

Littlepaw stond nerveus te trappelen toen Panthergrowl de ceremonie bijeenriep. Hoewel het moment getint werd door de afwezigheid van Butterstar, die met haar stem-probleem niet in staat was de ceremonie te doen, hing er een sfeer van opgelatenheid in het camp. Een heleboel kittens werden apprentice, er was het mindere vrolijke nieuws van Faintkit die elder werd onder de naam Faintlight, maar toen was het haar beurt. Samen met Blizzardpaw liep ze naar voren. De calico wierp haar leeftijdsgenoot een vriendelijke, opgewonden glimlach en richtte haar aandacht toen naar Panthergrowl. Zij was eerst aan de beurt. Littlepaw werd omgedoopt naar Littlefish, vanwege de clan waar ze nu écht bij thuishoorde. Die woorden horen uit de mond van de grote deputy bracht haar meer blijdschap dan ze zich had kunnen inbeelden. Soms voelde ze zich niet helemaal thuis, niet helemaal deel van de clan - maar dit was een verzekering dat Riverclan haar clan was en altijd zou zijn, waar ze ook vandaan kwam. En ze zou loyaal zijn, tot op het moment dat ze haar levenloze lichaam ter water lieten om voor altijd bij de vissen te zijn. Littlefish stuiterde praktisch terug naar haar plaats in de groep, een grote glimlach werpend op Coyotepaw en Outrage. Ze was volwassen nu! Het voelde nog altijd raar, als een koortsdroom waaruit ze binnenkort wakker zou worden. Maar ze zou ervan genieten voor zolang de droom duurde. En het was blijkbaar niet voorbij, want nu werd haar nieuwe naam genoemd als mentor - iets waarvan ze had verwacht dat ze het voor vele manen nog niet zou moeten doen, al was ze geweldig blij dat haar nu al deze verantwoordelijkheid toevertrouwd werd. Met een grote glimlach die eeuwig op haar snuitje gepleisterd leek, liep ze op de niet zo veel jongere kater af. Een beetje onhandig in haar enthousiasme raakte ze zijn neusje aan. "Dit gaat leuk worden!", mauwde ze vrolijk, haar turquoise ogen glimmend.

Tag: (onrechtstreeks: Blizzardpaw, Coyotepaw, Outrage) Barnpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Appleseed
Member
RiverClan Ceremony [8-19] 6VpWtAD
Beertje
165
Actief
All is stone
And all is soft inside

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Appleseed
BerichtOnderwerp: Re: RiverClan Ceremony [8-19]   RiverClan Ceremony [8-19] Icon_minitimezo 18 aug 2019 - 13:43

RiverClan Ceremony [8-19] D774jax-8cefc964-c054-49b2-b061-265854f47e70
Het was ochtend. De patrouilles van de nacht en de vroege morgen waren net terug gekeerd. Ze werden vriendelijk onthaalt met knuffels en gesnor. De warriors van de clan maakte zich op om erop uit te trekken. Kittens knipperden de slaap uit hun ogen. Ook een donkerbruine cyperse kater stapte in de ochtend gloren. Hij had langer kunnen blijven liggen omdat hij niet met een patrouille mee moest. Hij schudde zijn poten los en een gaap rolde over zijn lippen toen hij naar een rustig plekje wandelde. Daar begon hij zich ongestoord een wasbeurt te geven. De zon was nog niet goed wakker, maar gaf toch al warmte af. Zijn pels kleurde warmgeel.

"Laat alle katten die oud genoeg zijn om zijn of haar eigen prooi te vangen verzamelen voor een ceremonie!"

Hij hief zijn kop op. De stem van hun grijze deputy weergalmde nog na. Appleseed maakte nog snel zijn gezicht proper voordat hij zich naar de andere young warriors haastte. Panthergrowl had hem aangesproken. Hij en Butterstar vonden dat hij klaar was om een mentor te worden. Vanaf die dag kon hij niet wachten op de ceremonie. Hij was erg benieuwd wie zijn apprentice zou worden, want er werden veel kittens 6 moons. Hij luisterde benieuwd naar alle namen. "Vanaf nu zal jij bekend staan als Bluepaw!" Hij keek naar Marshfire en Bluepaw die hun neusjes tegen elkaar aanhield. De spanning in zijn borstkas steeg. "Bluepaw Bluepaw!!" Zelf leek het gisteren dat de clan zijn naam riep. Applepaw, maar wat nog heerlijker was, was Appleseed. De trots die hem vulde was zo groots geweest. "Stonekit, ook jij bent op leeftijd gekomen en zal vanaf nu Stonepaw heten." Hij keek naar de kattin die het neusje van de gloednieuwe apprentice aanraakte. "Stonepaw!", riep hij met de clan mee. Hij voelde dat zijn stem tegen het einde van de ceremonie hees zou zijn. "Rosekit, het is hoog tijd dat jij je apprentice naam krijgt, vanaf nu ben jij Rosepaw, en je zal gaan trainen met Blueflower." Ook Mossykit werd een apprentice. Hij keek naar de koppels die hun neusje aanraakte. Zijn hartje was net een vogeltje. Hij zwaaide met zijn staart naar Blueflower. Dit was ook haar eerste apprentice. "Rosepaw, Mossypaw!" Toen kwam de laatste kitten. Zijn hart racete. Het kon zijn dat hij een oudere apprentice kreeg waarbij de mentor hem niet meer kon trainen, maar die waren meestal wat moeilijker voor een eerste. Zijn ogen werden groter terwijl Panthergrowl de woorden uitsprak.

"Lotuskit, jij bent ook oud genoeg om apprentice te worden en zal vanaf nu Lotuspaw heten. Jij zult door Appleseed getraind worden."

Zijn ogen werden zo groot als maantjes. Een glimlach van oor tot oor kwam op zijn gezicht, Lotuspaw. Wauw! Met borstkas vooruit gestoken wandelde hij naar voren. Hij keek neer op de kleine apprentice en boog zich dan naar voren om haar neusje aan te raken. Ze was zo klein en zo schattig. "Gefeliciteerd Lotuspaw," fluisterde hij haar toe. Trots draaide hij zich om en ging zitten op zijn plaats. Hij keek toe hoe zíjn apprentice bij de rest ging zitten. Al een stap naar de volwassenheid. De cyperse kater moest moeite doen om zijn hoofd bij de rest van de ceremonie te houden, maar hij riep alle namen mee: "Wieehoeew Faintlight!!" Ook waren er twee warriors. Eentje was zelfs vroeger een Shadowclanner als hij het niet mis had. "Littlefish, Blizzardheart!" De ceremonie kwam ten einde. Zoals voorspeld kregen oudere apprentices hun nieuwe mentor. Hopelijk klikte het met dit duo wel. Als laatste kwam er vrij emotioneel nieuws. Er waren nieuwe kittens en dus ook nieuwe namen: Butterflykit en Mudkit. Even ontmoette zijn ogen Otterbrook. Twee nestjes en meteen zijn vrouw verliezen. Een rilling kwam op zijn rug. De ceremonie was hiermee besloten. Appleseed veerde meteen recht en maakte zich een weg naar Blueflower. Hij duwde zijn neus tegen haar oor. "Gefeliciteerd hé, je gaat dat goed doen!" Ja Rosepaw zou een fantastische warrior worden, net zoals Lotuspaw. Hehehe, hun bloemenmeisjes.

Tag: Lotuspaw & Blueflower


RiverClan Ceremony [8-19] YlY5zoT
art:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rosepaw
Member
https://i.imgur.com/mNHdyCS.jpg
boukje <3
120
Actief
Take the risk or lose the change


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Rosepaw
BerichtOnderwerp: Re: RiverClan Ceremony [8-19]   RiverClan Ceremony [8-19] Icon_minitimezo 18 aug 2019 - 21:01

Eindelijk waren de manen van hel in de Nursery voorbij. Het ging gebeuren, Rosekit zou officeel apperentice worden. Ze was blij, ze kon eindelijk wat afleiding vinden. Misschien ging het verdriet zo ook wat over. Haar pleegmoeder gaf een laaste lik over haar kop. Haar vacht was glanzend gewassen, net zo als de andere kittens die 6 manen hadden bereikt. “ik ben trots op je.” fluisterde haar pleegmoeder in haar oor. Rosekit wiebelde met haar oren maar zei niks. "Laat alle katten die oud genoeg zijn om zijn of haar eigen prooi te vangen verzamelen voor een ceremonie!” brulde Pantergrowl. Rosekit haastte zich de Nursery uit en zocht een een goed plekje vooraan. “ Starclan heeft ons gezegend” miauwde de deputy luid. “Er zijn veel kittens die ik mag benoemen tot apprentice! Bluekit, Stonekit, Rosekit, Mossykit en Lotuskit, jullie mogen allemaal naar voren komen. Faintkit, voor jou heb ik iets speciaals in gedachte.” Rosekit wiebelde enthousiast met haar oren. Met ogen vol verlangen stapte ze een beetje aarzelend naar voren. Ze keek naar de andere kittens die tot zo ver allemaal bij hun moeder hadden gezeten en nog een laatste lik kregen. Een steek van verdriet raakte haar, maar die vaagde snel weer weg toen de Deputy zijn verhaal vervolgde, “Bluekit, je hebt de leeftijd van zes manen bereikt en je mag dus apprentice worden. Vanaf nu zal jij bekend staan als Bluepaw! Marshfire zal jou trainen.” Rosekit keek nieuwsgierig naar Bluepaw. Pantergrowl vervolgde zijn verhaal en ging kitten naar kitten af. Rosekit masseerde de grond met haar nagels. “Rosekit,” met ogen zo groot als volle maan staarde ze de Deputy aan. Haar staart zwaaide opgewonden heen en weer.
“Rosekit, het is hoog tijd dat jij je apprentice naam krijgt, vanaf nu ben jij Rosepaw, en je zal gaan trainen met Blueflower,” Rosekit, nu Rosepaw stapte aarzelend de richting van Blueflower op. Ze raakte de neus van haar nieuwe mentor voorzichtig aan. “Rosepaw! Rosepaw!” riepen de katten om haar heen. Trots keek ze om zich heen. Rosepaw!


RiverClan Ceremony [8-19] UsAc4ch

tnx:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
RiverClan Ceremony [8-19] Tumblr_o6vun6dNKP1vn0ci8o4_400
Bo~
928
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Chillybreath
BerichtOnderwerp: Re: RiverClan Ceremony [8-19]   RiverClan Ceremony [8-19] Icon_minitimezo 18 aug 2019 - 21:42

Eens in de zoveel tijd was het weer tijd om met de hele clan bij elkaar te komen om nieuwe warriors, apprentices en soms elders te verwelkomen. Vandaag was ook geen uitzondering voor de clan om bij elkaar te komen. Panthergrowl riep iedereen weer bij elkaar en van alle kanten kwamen kittens, queens, apprentices, warriors en elders bij elkaar. Eerst werden meerdere kittens benoemd tot de nieuwe apprentices van RiverClan. Bluepaw, Stonepaw, Mossypaw, Rosepaw en Lotuspaw. Faintkit, die blind bleek te zijn, kreeg haar eldernaam: Faintlight. Ze riep de namen vol trots mee, al vond ze het wel erg voor arme Faintlight. Vervolgens werden Littlepaw en Blizzardpaw benoemd tot warriors: Littlefish en Blizzardheart. Als laatste werden Firepaw, Coyotepaw, Honeypaw en Barnpaw benoemd om naar voren te komen. Ze hadden door omstandigheden een nieuwe mentor nodig. Toen ze bij Firepaw hoorde dat zij de nieuwe mentor werd van de jonge kater knipperde ze even verbaasd, waarna ze naar voren liep met een zachte glimlach en de kater kort een neusje gaf. Daarna wachtte ze braaf de rest van de ceremonie af, waarna ze naar haar nieuwe, tweede apprentice liep. "Hey Firepaw." snorde ze zachtjes tegen de kater met een glimlachje op haar gezicht. "Ik wil zo spoedig mogelijk je training vervolgen-- om al je verliezen in te halen. Als je dat goed klinkt natuurlijk." niet dat hij echt een keuze had, maar goed. "Zijn er nog dingen die je moet melden aan me voordat we je training voortzetten?" Bepaalde mankementen, dingen waar ze rekening mee moest houden... Dat soort dingen vond ze altijd wel fijn om even te weten.

+Firepaw


She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
She's seen nothing but the concrete
Yeah the world has left her cold
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lotuspaw
Member
RiverClan Ceremony [8-19] S6AVkme
loïs
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Lotuspaw
BerichtOnderwerp: Re: RiverClan Ceremony [8-19]   RiverClan Ceremony [8-19] Icon_minitimezo 18 aug 2019 - 21:55

Toen de ceremonie aangekondigd werd stapte Lotus met een hart bonkend hartje naar voren. Ze wist dat ze deze ceremonie benoemd zou worden tot apprentice, ze was immers zes moons oud geworden en haar moeder had het haar al toegefluisterd. Maar oh wat was het spannend! Hoewel ze in de spotlight staan niet erg vond, was het toch zeker wel zenuwslopend dat dit het moment was waar ze de afgelopen manen zo naar uitgekeken had. Gelukkig had ze Faintkit, waar ze naast zat voor emotionele support.

Toen ook haar naam genoemd werd, stapte ze elegant naar voren, zoals ze van haar moeder geleerd had. Ze had aan het begin van de dag haar vacht al helemaal proper gemaakt voor dit moment. Ze lette goed op dat ze niet zou struikelen. Ze zou alles perfect doen! Met grote ogen keek ze naar de kater die haar mentor werd. Zijn naam was Appleseed en ze voelde zich ontzettend klein toen hij op haar af kwam! Hij was groot en gespierd, terwijl zijzelf juist wat kleiner en gestroomlijnd was. Onder de indruk en toch ook wel een beetje bang drukte Lotuspaw haar neusje tegen die van haar kersverse mentor aan. Haar hart maakte een driedubbele salto - oh wat spannend! Echter hoorde ze aan zijn stem dat hij blij voor haar was en ze glimlachte groot. Ze geloofde wel dat ze het goed zouden kunnen vinden samen!

Echter werd toen de naam van Faintkit genoemd en zoals ze al gevreesd had kon haar aller, allerliefste vriendin geen apprentice worden net als zij. Ze kreeg wel haar warriornaam, en wat was die mooi! Hij paste perfect bij haar vriendinnetje. Hard joelde ze mee; "Faintlight! Faintlight!" Ook gaf ze de ander een dikke kus op haar wang. Hopelijk was ze niet te verdrietig, de deputy had immers wel een aanbod gedaan om haar te trainen al was het dacht ze niet helemaal officieel.

Nadat de ceremonie afgelopen was kwamen haar papa en mama op haar af, allebei met een trotse glimlach. Het was blijkbaar een goeie dag tussen hen, want ze waren ook heel lieflijk naar elkaar toe! Hard spon Lotus toen de twee haar feliciteerden en haar beladen met kusjes en knuffels. Toen vertelde haar mooie moeder haar dat ze maar gauw haar mentor nog een keer moest opzoeken en met een bonkend hart knikte ze. Vlug keek ze het kamp door, op zoek naar Appleseed, en zag hem bij een andere she-cat staan die ook mentor was geworden van Rosepaw. Ze trippelde erop af en glimlachte naar de ander die ook net apprentice was geworden. "Gefeliciteerd hé! Zo te zien kennen onze mentoren elkaar," sprak ze sociaal en knikte op de twee, al iets meer uit haar schelp komend al was ze nog steeds geïntimideerd van de grote cyperse kater.
- Tag: Faintlight - Appleseed - Rosepaw - (Blueflower)


RiverClan Ceremony [8-19] Lotusp12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
RiverClan Ceremony [8-19] Images?q=tbn:ANd9GcQtKp-d3oGpfXIuJw8ZVUfUjCKKGjlHMbs-x6TMlH3LOpFA7W84pQ&s
Nynke
1335
Actief
dancing in my underpants.
i'm gonna run for government.
did mr. winter wonderland say:
"come here, kid, we really need to talk"?
bear with me, man, i lost my train of thought

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons young ✘
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Coyotespirit
BerichtOnderwerp: Re: RiverClan Ceremony [8-19]   RiverClan Ceremony [8-19] Icon_minitimezo 18 aug 2019 - 22:35


Het was zo raar om hier te zitten en Littlepaw daar te zien. Daar, haar Warriornaam krijgende. Natuurlijk was Coyotepaw blij voor haar partner in crime, ze zou een nieuw fase van haar leven ingaan! Dat was natuurlijk geweldig. Maar toch had Coyo een bitter gevoel bij deze happening. Ze had daar bij kunnen staan. Ze had samen met haar beste vriendin warrior kunnen worden, samen hun naam krijgen, samen de Vigil houden. Ze zouden samen alles horen te doen. Nu werd Littlepaw volwassen, kon ze een kater vinden die haar wel leuk leek en kittens krijgen. Iets wat Coyo nooit mocht doen, thanks to Starclan. Misschien was Coyo wel een béétje jaloers. Maar nee, zo mocht ze niet denken. Zij kon tenminste communiceren met StarClan, zij was eigenlijk wel een tikkeltje belangrijker dan een warrior. Bovendien kon niet iedereen dit pad kiezen. Nog beter, StarClan besliste uiteindelijk of jij geschikt was. Dus eigenlijk voelde Coyo ook wel een beetje voldoening, want zíj zou op een gegeven moment volwaardig Medicine Cat worden en dan weer een Apprentice opleiden om zo haar legacy op die manier door te geven. Het was goed zo. Toch voelde ze een steek in haar hart --zowel van geluk als verdriet-- toen ze de naam van Little hoorde. Ze heette nu niet meer Littlepaw, maar Littlefish. Het was een mooie naam, dat vond Coyo zeker. Maar het zou toch wel een beetje wennen zijn dat Little nu niet meer apprentice was, maar een warrior. Als kers op de taart hoorde Coy dat haar vriendin ook meteen een apprentice erbij kreeg. Ze kreeg een zonnige, enthousiaste glimlach toegeworpen van haar partner in crime, waarna die vrijwel direct naar haar Apprentice stapte. Natuurlijk, Littlefish had nu ook haar prioriteiten. De medicine cat apprentice zuchtte, en keek nog een laatste maal naar haar beste vriendin, waarna ze weer naar haar den en Chivysniff toeliep.


RiverClan Ceremony [8-19] Coyode10

Allemaal Kunst.:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rosepaw
Member
https://i.imgur.com/mNHdyCS.jpg
boukje <3
120
Actief
Take the risk or lose the change


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Rosepaw
BerichtOnderwerp: Re: RiverClan Ceremony [8-19]   RiverClan Ceremony [8-19] Icon_minitimezo 18 aug 2019 - 23:20

Rosepaw zat naast haar nieuwe mentor Blueflower en Appleseed de mentor van Lotuspaw. Haar hart bonkte nog steeds verschikkelijk, ze was eindelijk apperentice! Alle zorgen en eenzaamheid die haar de laaste dagen hadden beklemd leken verleden tijd, een klein stemmetje vroeg zich af hoelang die vreugde nog zal duren. Ze wiebelde wat nerveus met haar oortjes, in de verte zag ze Lotuspaw met haar ouders. Een steek van verdriet en jaloezie sneed dwars door haar heen, haar maag draaide en ze slikte. Ze kon niet elke andere kat met levende ouders haten maar de pijn in haar hart was nog te sterk. Lotuspaw kwam op gewekt hun kant op lopen. “ik zie dat onze mentoren elkaar al kennen” haar gewoonlijke glimlach straalde meer dan ooit, Rosepaw lachte terug als een das met kiespijn. Met een brok in haar keel kon ze net knikken en “Hmn” uitbrengen. Ze draaide haar kop een beetje weg van de rest, ze kon niet altijd in rouw blijven. Ze schudde wild met haar hoofd en wende zich weer tot Lotuspaw en hun mentoren. “Ik ben benieuwd wat we morgen zullen leren.” ze keek schuin naar Blueflower en weer terug naar haar mede-apperentice. Ditmaal lukte het haar om een echte glimlach te voorschijn te toveren.


RiverClan Ceremony [8-19] UsAc4ch

tnx:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
RiverClan Ceremony [8-19] 8a7eb63e52ba226d4cb5df0145e2fd571c60bb19
Opper
79
Actief
the h e a r t of winter

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Whitewalker
BerichtOnderwerp: Re: RiverClan Ceremony [8-19]   RiverClan Ceremony [8-19] Icon_minitimema 19 aug 2019 - 13:16

Whitepaw kneep zijn ogen samen toen hij zijn mentor’s stem over het kamp hoorde roepen. Ditmaal voor een ceremonie en niet omdat hij weer eens een draai om de oren zal krijgen. De witte tom snoof, geïrriteerd dat Panthergrowl nu de ceremonies overnam en hierdoor nog minder tijd had om hem te trainen. Wat had je aan een deputy als mentor als hij te druk was met andere dingen? Normaliteit vonden andere apprentice het een eer als je de deputy of leader als mentor had maar Whitepaw ergerde zich er enkel aan. Panthergrowl was een dikke vetzak die te veel bezig was met andere dingen dan hém. Het enige positieve ervan was dat hij zijn vrije tijd wat vaker kon spenderen met Faintkit. De apprentice keek dan ook verrast en ineens een stuk nieuwsgieriger op toen de naam van de blinde she-cat viel. Hoh! Wacht! Zou Faint deze ceremonie Elder worden? Daar moest hij bij zijn!! De witte tom krabbelde snel overeind en probeerde zijn prikkelende vacht vlak te krijgen door zijn tong er over heen te laten raspen. Panthergrowl sprak haar nieuwe naam en Whitepaw riep luids mee. “Faintlight!!” Drumde zijn stem echoënd door het kamp. De rest van de ceremonie ging al weer langs hem heen want naast Faintki-light was er niks of niemand anders waar hij iets om interesseerde. De witte tom wou net naar Faintlight toe lopen toen de ceremonie beëindigd was maar iemand anders was hem al voor. Kwaad vlamde zijn ogen op toen hij zag dat Lotuspaw zijn vriendin een smakkerd op de wang gaf. Whitepaw wou de she-cat net de wind van voren geven maar ze was al weggelopen om haar mentor op te zoeken. De tom snoof kort en sloeg zijn blik op zijn modderige poten. “Hey, Faintlight..” Murmelde hij nadat hij eindelijk de kans kreeg om haar te spreken. “J-je hebt een hele mooie naam gekregen.. ben je een beetje blij?” Vroeg hij met een trek van zijn oren. Kort twijfelde hij nog als hij haar een neusje geven zal maar zijn mood was daar nu al veel te verpest door Lotuspaw en haar kus. Jealous much? Agh boeiend! Lotus was sowieso toch al een stomme poes pff.

tag: Faintlight (Panthergrowl & Lotuspaw)


RiverClan Ceremony [8-19] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
RiverClan Ceremony [8-19] InsidiousSomberBlackwidowspider-small
Kippetje
103
Actief
“What is beautiful is good, and who is good will soon be beautiful.”

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Faintlight
BerichtOnderwerp: Re: RiverClan Ceremony [8-19]   RiverClan Ceremony [8-19] Icon_minitimema 19 aug 2019 - 17:54

RiverClan Ceremony [8-19] Faint310

Oh! Vandaag was de grote dag. Haar moeder had haar vachtje helemaal mooi en schoon gelikt, ookal had Faintkit nog zo gezegd dat ze dat zelf ook wel kon. Natuurlijk had ze wel door gehad dat haar moeder had moeten huilen, en dat haar vader enkel haar broertje en zusje had gefeliciteerd en haarzelf niet, maar ze deed haar uiterste best om haar oude, vrolijke zelve te blijven. Haar moeder gaf haar nog één dikke knuffel en begeleidde haar naar het midden van het kamp, wat Faintkit prima zelf kon, maar ze wilde haar moeder niet nog verdrietiger maken. "Laat alle katten die oud genoeg zijn om zijn of haar eigen prooi te vangen verzamelen voor een ceremonie!" de bekende woorden galmden door het kamp en Faintkit luisterde aandachtig naar wat Panthergrowl te zeggen had. Zoals verwacht benoemde hij haar broertje en Lotuskit tot apprentices en Faintkit joelde hun namen zo luid en enthousiast mee als ze kon, waarna ze haar vriendinnetje een super duper grote kus op haar wang gaf. "Gefelicteerd Lotuspaw!" spinde ze vol warmte en toen was het haar beurt. "Faintkit, omdat jij niet het zicht hebt om apprentice te worden, zal ik jou nu je volledige naam geven, zodat je bij de elders in kan trekken. En je mag mij soms komen opzoeken voor een training," ze slikte een brok in haar keel weg en glimlachte zo vrolijk als ze kon. Natuurlijk had ze het al geweten, maar het was toch vreemd om nu al haar volledige naam te krijgen. Maar! Ze mocht met Panthergrowl trainen! En dus ook met Whitepaw, dat was super stoer! "Vanaf nu zal jij Faintlight heten, naar het stralende lichtpunt dat je bent in iedereen's leven." kleine traantjes blonken in haar niet werkende ogen toen hij dat zei en de hele clan haar naam mee joelde. Dat was lief, dat was echt heel lief. En ze zou haar pseudo-mentor trots maken, samen met de rest van de clan! Als ze dan niet apprentice en warrior kon worden, dan zou ze al het andere worden. Vrolijk hief ze haar borst naar voren en was een beetje overweldigd door al het lawaai, maar de smakkerd op haar wang van Lotuspaw bracht haar weer ter aarde. Ze lachte om diens felicitatie en bedankt haar vriendinnetje, een klein beetje beteuterd dat ze daarna weg huppelde. Natuurlijk begreep ze dat ze haar mentor op moest zoeken, maar ze hoopte dat ze nog heel even zometeen hun nieuwe namen konden vieren samen. Het was namelijk wel even slikken om naar de Elders den te verhuizen en ze hoopte dat ze dat niet alleen hoefde te doen. Maar oh, wat was Faintlight toch een bofkont met haar geweldige vriendjes. “Hey, Faintlight..”Het was Whitepaw, die speciaal nog even naar haar was toegekomen. “J-je hebt een hele mooie naam gekregen.. ben je een beetje blij?” Overweldigd door blije gevoelens kwam ze op hem af, waarna ze vrolijk haar kopje langs de zijne wreef. "Dankjewel Whitepaw! Ik ben super blij!" spinde ze, vrolijk door de lieve woordjes en felicitaties van iedereen. Vervolgens maakte ze zich van hem los en glimlachte hem breed toe.

TAGS: Lotuspaw, Whitepaw
Oh, to see without my eyes
RiverClan Ceremony [8-19] Faintosbig
The first time that you kissed me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
RiverClan Ceremony [8-19] VcoUtBO3_o
Lianne
227
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ● 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Blueflower
BerichtOnderwerp: Re: RiverClan Ceremony [8-19]   RiverClan Ceremony [8-19] Icon_minitimezo 25 aug 2019 - 21:03

Blueflower was dankbaar dat Panthergrowl haar dan toch eindelijk met de eer had bestoken. Ze zou vandaag voor het eerst mentor worden. Ze had vlinders in haar buik maar op een goede manier. Toen het haar beurt was om naar voren te stappen deed ze dat ook en duwde ze haar neus tegen die van Rosepaw aan en lachte ze haar bemoedigend toe. Daarna stapte ze opzij om ruimte te maken voor de rest van de ceremonie. Toen die afgesloten was stond ze op om meteen begroet te worden door de cyperse kater die ze inmiddels heel goed kende nu. Ze spon hartelijk toen hij zijn neus tegen haar oor duwde. Ze gaf hem een liefdevolle tegen zijn schouder en glimlachte ook. Ze vond het zeer vertederend dat hij zoveel vertrouwen in haar had. “Dankjewel hoor Appleseed, jij zult het ook goed doen.” Miauwde ze eerlijk. “Rosepaw, gefeliciteerd! Ik beloof je alles te leren wat ik weet. Morgenvroeg zullen we beginnen, ga nu maar gauw je nest claimen in de apprentice den.” Ze gaf Rosepaw een hartelijke knipoog en wendde zich toen tot Appleseed en Lotuspaw.

Tagged: Rosepaw, Appleseed, Lotuspaw. Speelt zich af voordat Blueflower ziek word en Appleseed de training op zich neemt de dag erna klik


RiverClan Ceremony [8-19] Memer

Strawberries, cherries and an angel's kiss in spring
My summer wine is really made from all these things


RiverClan Ceremony [8-19] TOtR47SC_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
RiverClan Ceremony [8-19]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: