[open] Buttercup 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [open] Buttercup

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[open] Buttercup InsidiousSomberBlackwidowspider-small
Kippetje
107
Actief
“What is beautiful is good, and who is good will soon be beautiful.”

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Faintlight
BerichtOnderwerp: [open] Buttercup   [open] Buttercup Icon_minitimema 19 aug 2019 - 17:12

[open] Buttercup Faint310

Het was nog wel een beetje wennen hoor. Opeens had ze een nieuwe den die ze moest ontdekken, een nieuwe naam die haar veel ouder liet lijken dan ze was en geen vriendjes en vriendinnetjes meer die naast haar sliepen. De Elders den was altijd erg rustig, heel anders dan de warme nursery die ze gewend was. De poes deed haar best om positief te blijven en vriendjes te maken met de elders, maar hoewel sommigen ook wel heel lief waren, wilden veel liever gewoon slapen dan haar geklets aan horen. Stiekem vond ze het best een beetje moeilijk, al probeerde ze dat niet door te laten schemeren. Ze miste de nursery en Whitepaw en Lotuspaw en haar broertje en zusje... Iedereen was nu enthousiast bezig met het opbouwen van hun leven, een leven dat zij nooit zou hebben. De poes had zichzelf altijd verteld dat het geen zin had om verdrietig te zijn over iets dat ze nooit zou hebben en in plaats daarvan blij te zijn met wat ze had, maar soms was het toch een beetje lastig om niet naar het apprentice leven te verlangen als ze al die coole verhalen over trainingen en avonturen hoorde van anderen. Oh, ze mocht niet klagen, ze zou er wel iets van maken! De poes was net klaar met haar nest maken en hoorde dat er meer katten het kamp in kwamen, waarschijnlijk terug van patrouille. Meteen veerde ze overeind en stapte vrolijk op de bron van het geluid af om te vragen hoe het was gegaan. Als je haar zo door het kamp zag lopen, zou je haast niet zeggen dat ze blind was. Ach ja, hier kende ze alles, en het zou je verbazen hoe goed een kan zich kon laten leiden door haar andere zintuigen. Toch zou ze nooit buiten het kamp kunnen overleven, maar ze kon altijd nog de avonturen herleven door de verhalen van andere.

&Open!
Oh, to see without my eyes
[open] Buttercup Faintosbig
The first time that you kissed me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Primrose
Member
[open] Buttercup CJZe8M5
James
65
Actief
“We all grow tired eventually; it happens to everyone. Even the sun, at the close of the year, is no longer a morning person.”


CAT'S PROFILE
Age: 65 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Primrose
BerichtOnderwerp: Re: [open] Buttercup   [open] Buttercup Icon_minitimema 19 aug 2019 - 17:57

De patrol was lang en eentonig geweest, iets wat enkel als een zegen gezien kon worden in alle eerlijkheid. Een saaie dag betekende geen slecht of erg nieuws, een saaie dag betekende geen extra zorgen. Ondanks dat het de vermoeidheid in zijn lichaam erger maakte om in een sleur te zitten was het ook niet het eind van de wereld. Morgen zou vast wel weer spannender worden. Nu kon hij was rusten, eten en misschien bijpraten met zijn vrienden in de clan. Dat vooruitzicht maakte zijn laatste stappen richting het kamp wat feller dan de rest. Eenmaal thuis schudde hij dan ook tevreden zijn vacht uit om dit van het laatste water en pluis te ontdoen. Nu het weer warmer werd veranderde hij in zijn zomervacht, waardoor hij enorm verhaarde nu. Over de jaren heen was hij er wel aan gewend geraakt, al was het altijd naar om een spoor van pluis achter te laten. Net toen hij verder wilde lopen viel zijn blik op de jonge elder die hun richting op kwamen. Faintlight, blind geboren. Het moest vast moeilijk zijn voor de kleine meid. Primrose stapte maar haar kant op en sprak warm “Hallo Faintlight, ik heb je nog niet kunnen feliciteren op je nieuwe naam. Hij past perfect bij je” De kater ging zitten en sloeg zijn korte staart langs zijn lichaam. “Hoe bevalt het als Elder?” Ergens wist hij heel goed dat dit wel heel moeilijk zou kunnen zijn voor de ander. Het was ook logisch, ineens lag je in een den met al die oude mutsen terwijl de rest van je vrienden wel gewoon samen mochten blijven. Toch geloofde hij erin dat het onderwerp bespreken of in ieder geval aftasten de beste manier was om ermee om te gaan. Dus een beetje vissen naar Faintlight haar gevoelens vond hij wel op zijn plek.


[open] Buttercup Ddu46wq-6cbf29c8-4b6a-4be3-bb17-003b104c4bd8.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2U3MzM3YWQwLTRhNDQtNGRiZi1iZmI3LTIyODUyM2Y0NWI1OFwvZGR1NDZ3cS02Y2JmMjljOC00YjZhLTRiZTMtYmIxNy0wMDNiMTA0YzRiZDgucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[open] Buttercup InsidiousSomberBlackwidowspider-small
Kippetje
107
Actief
“What is beautiful is good, and who is good will soon be beautiful.”

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Faintlight
BerichtOnderwerp: Re: [open] Buttercup   [open] Buttercup Icon_minitimezo 27 okt 2019 - 16:26

[open] Buttercup Faint310

Haar ogen keken enkel dof voor zich uit, zoals altijd, maar haar oortjes draaiden alle kanten op. Inmiddels kon ze prima inschatten waar alles was en ook liep ze niet zo snel meer tegen andere katten aan. Ook Primrose rook ze op tijd en kwam tot stilstand, gezien zijn pootstappen haar al vertelde dat ze was gespot. “Hallo Faintlight, ik heb je nog niet kunnen feliciteren op je nieuwe naam. Hij past perfect bij je” ze snorde warm om zijn lieve woorden en kwam even wat dichterbij om met haar neusje zijn wang aan te raken ter begroeting. Of ze echt zijn wang raakte wist ze niet precies, maar iniedergeval vond ze onhandig iets wat daarop leek. Kort gniffelde ze voordat ook zij weer ging zitten. "Goedemiddag Primrose, dank u wel! Hoe is de patrouille gegaan?" vroeg ze oprecht geïnteresseerd. “Hoe bevalt het als Elder?” Opnieuw kwam er een kleine glimlach op haar gelaat, al was die wat wateriger dan de eerdere, "Oh, goed hoor, lief dat je het vraagt!" haar donzige staart legde ze over haar pootjes heen. "Ik moet wel een beetje wennen, ik sliep eigenlijk altijd samen met mijn vriendinnetje, nu is mijn nest zo koud..." Het was duidelijk dat ze er moeite mee had, maar goed, wie zou dat niet hebben? Alles was opeens anders, en het kwam nog veel harder aan omdat ze pas zo laat was verteld dat je als blinde kat geen warrior kon worden. Alleen Faintlight hield er niet van om te blijven hangen in verdriet, misschien kon ze fysiek niet zien, maar ze had een positieve kijk op het leven. "Maar de elders zijn erg lief en hebben prachtige verhalen, bovendien heb ik besloten dat ik klusjes poes wordt!" ze giechelde zachtjes.Oh, to see without my eyes
[open] Buttercup Faintosbig
The first time that you kissed me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[open] Buttercup
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: