Shimmering Shine 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Shimmering Shine

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ashgaze
Member
Shimmering Shine DPKsfdL
4
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Ashgaze
BerichtOnderwerp: Shimmering Shine   Shimmering Shine Icon_minitimedo 22 aug 2019 - 18:18


De zon stond nog hoog aan de hemel, maar echt warm voelde het niet aan. Het was echt een van die dagen waarop 't warm leek, maar de zon niet sterk genoeg was. Een koude bries gleed door 't kamp heen, waarna een huivering over de rug van de grijze kater heen ging. Zijn helder blauwe ogen waren gesloten, terwijl hij zich te goed deed aan een kleine vis. Rustig viste hij een graat tussen zijn tanden uit en spuugde 't op de grond. Zijn korte vacht zorgde er gelukkig voor dat hij warm kon blijven, maar echt lekker weer was het niet. Het zou hem dan ook niet verbazen als het voor het einde van de dag zou gaan regenen. Ashgaze opende zijn ogen, het kamp was rustig. Het merendeel van de warriors waren aan het jagen of patrouilleren. Hij had zijn taken vroeg in de ochtend al uitgevoerd, aangezien hij op de ochtendpatrouille had gestaan vandaag. Het zorgde er wel voor dat zijn lichaam iets wat vermoeid aan voelde momenteel en hij een geeuw moest onderdrukken. De kater keek in de richting van de Nursery, er waren veel kittens op het moment. Veel potentiële nieuwe warriors voor Riverclan. Mocht er weer een gevecht komen tussen zijn clan en een andere, zouden ze misschien zelfs de overmacht kunnen hebben. Ashgaze grijnsde, hij was geen fan van vechten, maar wist dat het noodzakelijk was voor het leven dat hij leiden. Hij zou ooit de redder in nood zijn voor veel katten, of tenminste, dat was zijn droom. En volgens zijn adoptievader, Laurelwreath, kon hij dat best wel eens waarmaken. De grijze kater voelde hoe vermoeidheid over hem heen gleed en hij zakte op de grond, legde zijn kopje op zijn pootjes en doezelde langzaam weg in vredig dutje. Of tenminste, dat was de bedoeling.

[@Crabkit]


Ashgaze
Can I be the knight of your story?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skadi
Captain
Shimmering Shine Skadi-10
Elfje
413
Actief
I was a drab little crab once

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Skadi
BerichtOnderwerp: Re: Shimmering Shine   Shimmering Shine Icon_minitimedo 22 aug 2019 - 18:29

De gevlekte kitten was weer eens de nursery uitgestapt. Het was niet altijd even goed gegaan om een gesprek te voeren met een oudere clanmate, maar misschien was vandaag anders. Die stomme apprentice was tenminste nergens te vinden, merkte ze vrolijk op. Maar nu moest ze nog wel iemand zoeken om mee te gaan praten en die misschien ook de vragen te stellen die ze niet eens had kunnen stellen aan de apprentice van vorrige keer. Haar blauwe kijkers gingen het kamp rond en ze spotte een kat die wel leek te slapen. Wat gek! Waarom zou hij dan niet naar zijn den gaan? Zij en haar siblings mochten zelfs nergens anders als in hun nest slapen. Crabkit marcheerde dan ook op de grijze kater af. Waarom waren er zoveel grijze en witte en grijz-witte katten in deze clan? Dat was zo saai. "Hallo meneer!" groette ze eenmaal bij hem aangekomen. Okay, nu moest ze dit goed gaan doen. Ze moest aardig zijn en netjes vragen anders kreeg ze een straf, dat had Appleseed gezegd. "Wil jij mijn vragen beantwoorden?" Was dat netjes genoeg. Ze vond van wel en anders was het hun probleem. Ze deed al zoveel moeite om misschien zelfs afgewezen te worden. Als het dan nog niet goed was dan wist ze het ook niet meer.


Shimmering Shine Skadis16
Shimmering Shine Skadi_12
:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ashgaze
Member
Shimmering Shine DPKsfdL
4
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Ashgaze
BerichtOnderwerp: Re: Shimmering Shine   Shimmering Shine Icon_minitimema 26 aug 2019 - 20:14

Het voelde vredig aan om zo eens een beetje rust te krijgen, maar al snel werd zijn rustige momentje verstoort. Zijn grijze oortjes twitchte lichtjes toen hij het geluid van trippelende pootjes opving. Ashgaze opende zijn helder blauwe ogen en merkte al snel de gevlekte kitten voor hem op. "Hallo, Crabkit." miauwde de kater, terwijl hij geeuwde en overeind kwam. Zijn korte vacht bewoog toen hij zijn spierde liet rollen. Eventjes rekte hij zichzelf uit, voordat hij weer ging zitten en zijn staart over z'n pootjes heen sloeg. De kitten voor hem, Crabkit, had een leuke gevlekte vacht. Ergens was het zielig hoe saai hij eruit zag met zijn volledige grijze vacht, een beetje meer kleur zou er leuk in zijn geweest. Maar niet veel wat hij eraan kon doen. De kitten vroeg aan hem of hij vragen wilde beantwoorden. Ah, de nieuwsgierigheid van kittens, altijd een genot. De grijze kater knikte langzaam en ging liggen, zodat hij op ooghoogte zat met de kitten. "Maar natuurlijk, wat wil je allemaal weten?" miauwde hij op een vriendelijke toon.


Ashgaze
Can I be the knight of your story?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skadi
Captain
Shimmering Shine Skadi-10
Elfje
413
Actief
I was a drab little crab once

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Skadi
BerichtOnderwerp: Re: Shimmering Shine   Shimmering Shine Icon_minitimeza 31 aug 2019 - 20:32

tag: @Ashgaze
Say that you're bossy 'cause you are the boss
Huh, kreeg nou wat. Appleseed had gelijk; het werkte inderdaad beter dan aankondigen dat ze zomaar je vragen gingen beantwoorden. Toch, warriors waren ook vaak pretverdervers, dus ze wist niet of ze dat maar moest geloven.  Toch, ze ging het nog geen gewoonte maken om alles maar goedgelovig op te vatten zoals haar siblings. Ze wist zelf toch echt wel wat beter was voor haar. "Ik wil weten wat er buiten het kamp is. Ik weet dat er ergens een rivier is, maar is die groot? En waar trainen de apprentices? Zijn er nog meer speciale plekken?" Dat waren maar een paar van de vragen die ze had. Crabkit wist wel dat ze niet te veel in een keer moest gaan vragen, want dan zou de warrior voor haar verward raken en dan zou ze waarschijnlijk niet de beste informatie krijgen. En ze wilde toch echt zeker wel heel graag weten wat er buiten het kamp lag. Misschien zou ze hem wel zo ver krijgen dat hij haar een keertje mee naar buiten zou willen nemen en anders zou ze haar papa wel om haar pootje gaan draaien. Een paar stappen buiten het kamp konden toch geen kwaad?
MONTY


Shimmering Shine Skadis16
Shimmering Shine Skadi_12
:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Shimmering Shine
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: