Hali 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Hali

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Spark •
Member
Hali 13465573_1No3qMFiC2lhCt4
Jamie
98
Actief
“Dear universe, give me something to burn for”


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
Spark •
BerichtOnderwerp: Hali   Hali Icon_minitimeza 24 aug 2019 - 12:23

De zon stond al hoog aan de hemel toen Spark voorzichtig de cave was uitgewandeld. Normaal zou hij dit enkel doen met begeleiding, maar daar was ook helemaal niks leuks aan. Hij wilde avontuur en hun gebied verkennen. Wie weet wat voor mooie dingen er allemaal in verstopt lagen! Met een jongensachtig lachje op zijn snuit sloop hij in de schaduwen van het struikgewas, een trek die hem heel erg natuurlijk lag. Echter wist hij zelf ook niet dat dit door zijn afkomst kwam, enkel dat het natuurlijk voelde om te sluipen en verstopt te zitten. Toen hij iets zag bewegen voelde hij zijn hartslag versnellen en zijn spieren samentrekken van enthousiasme. Hij kon nog niet echt jagen, hij was immers nog volop in training. Maar dat maakte er juist voor dat het nog heel erg leuk en spannend was om te doen. Hij sloop nog wat dichterbij, om hierna met een lenige sprong op zijn prooi te belanden. Hij was onhandig, had zijn klauwtjes niet eens uitgeklapt en leek ook over het hoofd te hebben gezien dat dit de staart was van iemand... oops. Schuldbewust haalde hij zijn pootjes weg. "Sorry mevrouw Shroud, ik wist niet dat u het was" Spark moest toegeven dat het extra beschamend was dat hij zichzelf vernederd had tegenover iemand waar hij zo naar op keek.

+ Shroud


Just because you are soft doesn't mean you are not a force. Honey and wildfire are both gold.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hali DPKsfdL
Babs
332
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Healer To-be
Starteller
BerichtOnderwerp: Re: Hali   Hali Icon_minitimezo 25 aug 2019 - 12:23


Voorover gebogen over een poel had Shroud zich halt gehouden, in stilte in haar kop kruiden reciterend. Ze mocht gezegend zijn met een goed geheugen, maar Skyteller leek af en toe te verwachten dat ze het hele woud kon classificeren als je het aan Shroud vroeg. Smeerwortel.. Papaver.. Watermint.. Langzaam ging ze er zoveel mogelijk af en probeerde ze het juiste kruid en toepassing erbij te halen. Het ging steeds beter, maar Tribe of Endless Hunting nog aan toe, had ze het prettig gevonden als ze dit níet hoefde te doen. Toch genoot ze stiekem wel van hoe de meeste katten naar haar op keken. Ze begon steeds meer in haar rol te groeien, ze leerde steeds meer bij. Misschien zou ze inderdaad ooit in staat zijn om te Tribe te leiden naar een goede toekomst. Maar hopelijk kwam dat pas over een flink aantal manen. Haar concentratie werd echter gebroken door een wezen die op haar staart sprong, met vernauwde ogen draaide Shroud zich om, klaar om aan te vallen. Het kon immers net zo goed een bedreiging zijn, maar ze ontspande meteen toen ze een jonge to-be zag. "Oh Spark jij bent het maar," verzuchtte ze, "ik dacht dat iets gevaarlijks mijn staart aanviel joh." Misschien moest ze beter op gaan letten. Ze wisten immers nog niet wie of wat Wisp had aangevallen..


Hali 7tNWfW2U_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Spark •
Member
Hali 13465573_1No3qMFiC2lhCt4
Jamie
98
Actief
“Dear universe, give me something to burn for”


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
Spark •
BerichtOnderwerp: Re: Hali   Hali Icon_minitimema 26 aug 2019 - 0:51

Spark was nog te jong en te onschuldig om de houding van Shroud te herkennen. Hij had nog nooit een aanvallende houding gezien, spanning in de spieren of de tekenen dat hij moest oppassen. De wereld was misschien niet altijd aardig geweest voor hem, maar nooit fysiek. Het enige wat de jonge kater opmerkte was dat Shroud niet boos op hem was, en dat was het allerbelangrijkste. Hij glimlachte dan ook opgewekt richting de goudgekleurde poes. “En ik dacht dat u een beestje was! Gelukkig kan ik nog niet zo goed jagen, anders had ik u gevangen” De bengal grinnikte, hoewel hij beleefd was had hij een jongensachtige ondeugd in zijn stem tijdens het plagen. Het jonge dier liet weinig merken van de rouw die hij werkelijk voelde. Daar was Spark juist heel erg goed in, om alles wat hem dwars zat en verdrietig maakte op te proppen en nooit meer naar om te kijken. Dat was immers wat hij had geleerd van al zijn ouderfiguren. Coyote en Thunder waren niet bepaald de emotioneel open types, en Willow duwde haar eigen rouw ook weg. Dus waarom zou hij anders doen dan de volwassenen? “Wat was u aan het doen?” volgde er nieuwsgierig. Shroud was als healer to be wel héél erg leuk om vragen aan te stellen. Skyteller was net een beetje te eng.


Just because you are soft doesn't mean you are not a force. Honey and wildfire are both gold.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hali DPKsfdL
Babs
332
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Healer To-be
Starteller
BerichtOnderwerp: Re: Hali   Hali Icon_minitimedi 5 nov 2019 - 20:25

Gelukkig leek Spark niet heel erg onder de indruk te zijn van haar opstaande pels en haar naar achter gelegde oren. Het jonge katje leek zich van geen kwaad bewust. Hij verklaarde dat hij dacht dat ze een beestje was geweest en dat ze gevangen was als hij beter was geweest in jagen. Shroud schudde glimlachend haar kop. "Wat ben je daar dan goed voor aan het oefenen dan," miauwde ze, haar blik verzachtend, ze had altijd al een zwak voor kittens gehad, "Ik weet zeker dat de tribe heel veel aan je gaat hebben als een jager als je helemaal getrained bent als je zo hard oefent." Dat ze zo erg van hem geschrokken had liet ze nu maar buiten beschouwing. Dat was helemaal niet relevant voor waar ze het nu over hadden. "Ik was kruiden aan het leren," antwoordde ze op zijn vraag, waarna ze een gebaar maakte naar de kruiden die ze voor zich uitgestald had. "Ik moet ze allemaal kennen wil ik katten kunnen genezen als healer later." Ook al was het een verschrikkelijke rotklus.. Maar goed.


Hali 7tNWfW2U_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Spark •
Member
Hali 13465573_1No3qMFiC2lhCt4
Jamie
98
Actief
“Dear universe, give me something to burn for”


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
Spark •
BerichtOnderwerp: Re: Hali   Hali Icon_minitimedo 7 nov 2019 - 2:33

De kleine kater kon het niet helpen om een klein beetje te groeien bij het compliment van Shroud. Hij duwde zijn borstje een beetje naar voren en zijn ogen kregen een trotse twinkel. Hij wilde het zo graag goed doen en prees was moeilijk uit zijn vader te wurmen. Dit deed hem goed. “Ik hoop het echt mevrouw Shroud, dat ik iedereen kan trots maken” Dat was alles wat hij wilde, andere tevreden stellen door hard te werken. Toch dreef zijn attentie al snel door naar wat de ander aan het doen was. Dat was immers super interessant. Zelfs al had hij geen idee wat het was, het móest wel interessant zijn als een healer to-be het deed. Oh dat was eigenlijk wel heel stoer. Ze waren beiden to-be’s, alleen was mevrouw Shroud wel een heel stuk ouder als hem. Blijkbaar was ze kruiden aan het leren. En die blaadjes waren kruiden. Hij was nog nooit in de problemen geweest om ze in het echt te hoeven te zien. Nieuwsgierig sloop hij wat dichterbij en raakte voorzichtig een blaadje aan met zijn poot. Alsof hij bang was het te breken. “Dat lijkt me echt super leuk mevrouw. Dan bent u super slim en kunt u iedereen helpen als ze pijn hebben” Voor hem was de healer ook iemand die alles kon oplossen zonder limiet. Hij kreeg een kleine smirk op zijn snuitje toen een idee hem te binnen schoot. “Als u wilt kunnen we samen oefenen? Ik heb mogen jagen op u staart en dan mag u kruiden oefenen op mij. Healertje spelen voor grote katten” Hij grinnikte. “Ik doe alsof ik wat heb en dan moet u verzinnen welke kruiden zouden helpen?” Speels wapperde zijn staart heen en weer terwijl hij de grond kneedde. Hij vond het best een leuk plan.


Just because you are soft doesn't mean you are not a force. Honey and wildfire are both gold.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hali DPKsfdL
Babs
332
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Healer To-be
Starteller
BerichtOnderwerp: Re: Hali   Hali Icon_minitimedo 19 dec 2019 - 16:10


Och wat was Spark toch een lieverd. Zou je niet zeggen met zijn ouders, maar Shroud kon hopelijk erop toezien dat hij niet zo verpest zou raken als zijn vader of pleegvader. Moeder kon ze niet veel over zeggen, maar dat leek ook geen stralend zonnetje toen ze Spark kwam brengen. Het was maar moeilijk in de tribe, misschien moesten ze de meeste katers maar gewoon van de berg rollen, dat zou vast minimaal driekwart van de problemen binnen de tribe oplossen. “Ik weet zeker dat je nu al iedereen trots maakt kleine Spark,” snorde Shroud, waarna ze haar neus even tegen zijn voorhoofd aandrukte. En ook was hij blijkbaar een hele creatieve geest, aangezien hij een heel plan aandroeg hoe ze beide konden oefenen. “Dat klinkt me als een heel goed plan Spark, ga maar van start,” moedigde ze aan. Misschien was het niet zo behulpzaam als stampen, maar dan had ze in ieder geval een gezelligere oefensessie dan dat ze eerst had gehad.


Hali 7tNWfW2U_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hali
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory-
Ga naar: