[Fam search + more!] Your fave problematic 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [Fam search + more!] Your fave problematic

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[Fam search + more!] Your fave problematic Tumblr_p1ajss6CbQ1umgtvqo2_400
Kip
327
Actief
➳Don't you hear me howling
Don't you hear me howling babe?

CAT'S PROFILE
Age: ➳ 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Coyote •
BerichtOnderwerp: [Fam search + more!] Your fave problematic   [Fam search + more!] Your fave problematic Icon_minitimeza 24 aug 2019 - 23:46

Hey hoi! Natuurlijk mag de tribe hype bij mij niet onbekend blijven, dus ik zoek wat meer leven voor mijn boy Coyote that stole the fire! Wat snelle info over hem: Yote is nogal een problematisch geval, hij werkt wel erg hard en is zeer betrouwbaar, maar heeft ook nogal... Eigenaardige overtuigingen en kan niet al te goed met zijn woede omgaan. Hij is een erg knappe kater, maar zijn wat obsessieve trekjes schrikken poezen nogal eens af :'D
Even in het kort zijn geschiedenis, als je geen zin hebt om het hele verhaal te lezen op z'n profiel -a-:

Dus! Wat ik voor deze man zoek:

  • Een vader: Coyote heeft wel een handje vol familie, maar geen daarvan is echt actief. Ik zoek dus mogelijk nog zijn vader, deze is in principe een NPC genaamd Bark stripped from the tree, maar dit mag allemaal aangepast worden! Het enige dat vaststaat is dat zijn vader nogal een bars, hard karakter heeft en dat hij absoluut geen goede papa is geweest voor Yote. Meer uitgebreide info kan je op Coyote's profiel vinden onder het kopje geschiedenis! Sommige dingen kunnen nog aangepast worden maar zijn geschiedenis staat redelijk vast. c:
  • Een (half) sibling: Voor nu heb ik dus altijd gedaan dat hij als enige van het nest het heeft overleefd, maar ik sta open voor één volle broer of half zus die de aanval van de coyote ook heeft overleefd! Yote had eerst ook nog een half broer maar gezien de speler daarvan nooit echt actief is geweest sta ik ook helemaal open voor een a twee half broers/zussen.
  • Vijanden/rivalen: Tja, Coyote is nog best wel een figuur. Als je op de verkeerde knopjes drukt kan hij heel naar worden, waardoor hij ook wel wat vijanden/rivalen zou kunnen hebben. Één daarvan, zijn grootste rivaal, is Thunder van Linn, maar meer mogen altijd B)
  • Een vriend(in) ééntje mag hij dan wel van me hebben, maar dan moeten hun karakters ook wel op elkaar aansluiten.
  • Kennissen:tja, gewoon zijn mini, niet bestaande sociale cirkel wat uitbreiden!
  • Evt een kat die naar hem opkijkt/idoliseert: Misschien een idee! Yote is een harde werker, grote kater en best een indrukwekkend figuur. Eventueel zou een jonge kat wel heel erg naar hem op kunnen kijken, maar Yote is gemeen en zal deze waarschijnlijk niet veel blikken waardig gunnen ):
  • Iets anders! ik sta voor alles open! Plotjes mogen zo gek je wilt, ik kan bijna alles hebben hehe- Kipje


This isn't about right or wrong now
[Fam search + more!] Your fave problematic Coyos210
It's about wasted time.

(:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
[Fam search + more!] Your fave problematic 29puumf
~Butter(fly)~
3423
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: [Fam search + more!] Your fave problematic   [Fam search + more!] Your fave problematic Icon_minitimezo 25 aug 2019 - 0:35

antler that struck like thunder
G E N E R A L
n a m e Antler that struck like thunder
r e a s o n Een skelet van een hert lag in het donker achter de pas bevallen Haze, doordat de kitten zo klein, iel en sierlijk was en de kracht van een gewei menig dier behoorlijk kan verwonden. Is Antler hierna vernoemd, naar de kracht van een gewei dat de pijn van Bark symboliseert met de dood van zijn partner.
a g e 25 Moons
g e n d e r Female
b l o o d l i n e 100% Tribe
r a n k Cave Guard
p r e v i o u s    r a n k s Kitten & To-be

A P P E A R A N C E
f u r c o l o r Verscheidene tinten lichtbruin en wit
p a t t e r n Snowshoe
f u r l e n g t h Kort
e y e c o l o r Hemelsblauw
b u i l d Groot maar lenig
t a i l Donkerbruin en lang
p a w p a d s Roze
n o s e Roze
s c a r s Geen
d e s c r i p t i o n Antler is een grote maar slank gebouwde snowshoe kattin. Haar kop is voornamelijk wit met rondom haar oren een donker masker. Ze heeft een korte, glanzende vacht en sprekende blauwe ogen en is relatief lenig gebouwd. Haar poten zijn voornamelijk licht gekleurd en haar staart is lang, zacht en donker.

P E R S O N A L I T Y
g o o d   t r a i t s Hard working, Intelligent, Polite, Loyal, Introvert, Stern, Silent, Calm, Collected, Civil, Wise
b a d     t r a i t s Dreamy, Distant, Troubled, Harsh, Wicked
Antler lijkt over het algemeen aardig op haar broer Coyote. Net zoals hem lijkt ze op het eerste gezicht een koude kattin, die erg afstandelijk is maar voor de Tribe door het vuur zal gaan. Ze is hard werkend, intelligent en meestal vriendelijk. Regels en goede manieren zijn van groot belang voor haar, en hier houd ze zich ook bijna krampachtig aan vast. Dit zorgt er ook voor dat ze wellicht geen goede mentor zou zijn. Ze is te star, onbeweeglijk in haar beweegredenen. Net zoals Coyote is ze niet bijzonder impulsief, ze is intelligent en gooit zichzelf niet zomaar lukraak in een situatie. In moeilijke situaties houd ze haar hoofd goed koel en weet ze vaak wel een oplossing te vinden. Echter heeft ze een nadeel, ze is vaak dromerig. Een type dat niet altijd realistisch na kan denken en voor het beste hoopt. Ze probeert het positieve van andere katten graag in te zien, ook al heeft ze ervaring met het slechte.
Makkelijk in de omgang is ze niet altijd. Dit komt doordat ze een soort strengheid met zich mee brengt en zich totaal focust op de regels van de Tribe. Een kleine overtreding kan haar hardheid op een andere kat overbrengen. Ze heeft simpelweg het geduld niet om met jonge katten om te gaan die geen begrip hebben van standvastigheid en eer. Ook is Antler vaak teruggetrokken, ze praat niet al te veel en spreekt enkel met katten die ze respecteert op een wijze en krachtige toon. Ze is niet snel bang te noemen, waardoor ze een goede Cave Guard maakt. Net zoals Coyote spreekt ze niet zo vaak over onbelangrijke dingen, haar focus ligt op de Tribe en enkel de Tribe. Zaken in de familie zijn haar onbekend en vaak reageert ze op emoties nogal onhandig. Immers heeft ze al vroeg geleerd deze vaak achterwege te houden. Wellicht dat ze daardoor ook nog niet de liefde heeft gevonden. Emoties maken haar onzeker en een tikkeltje onrustig.
De kattin wil rust en controle in haar leven, aangezien zijzelf en Coyote dit in hun problematische jeugd niet hebben gehad. Dit maakt haar starheid nog erger naar andere katten toe. Net zoals haar broer geloofd ze er in dat ze ooit kittens op de wereld moet zetten, maar zolang ze niet in staat is een partner te vinden; zal ze dit niet doen. Kattinnen zijn er om goede toekomstige katten op de wereld te zetten die het geloof en de kracht van de Tribe voort kunnen zetten en de katers zijn er om hen hierin te beschermen.
Als iets niet gaat zoals ze wil, is ze een stuk beheerster dan Coyote zal zijn. Echter heeft ze vaak dan nog wel heel erg veel moeite om alles op een rijtje te zetten. Haar jeugd heeft haar dan ook niet koud gelaten. Antler staat er om bekend vaak te vriendelijk, rustig en daadkrachtig te zijn. Ze doet te weinig met haar emoties waardoor ze soms meer een geest van het verleden lijkt dan een echte kat.

H I S T O R Y Antler that struck like thunder, was de tweede kitten in het nest van Bark stripped from tree en Haze of the misty morning. Waar haar ouders een stroeve relatie hadden met elkaar; kon hetzelfde  gezegd worden over haar en haar familie. Haar moeder Haze hield onvoorwaardelijk van haar partner, maar Bark was enkel de relatie aangegaan om meer nageslacht te krijgen. Hij wilde zijn reputatie opbouwen in de Tribe. De kater had al een zoon bij een andere kattin gekregen, die de naam Ice crackling in the blue dawn kreeg, echter wilde diens moeder hem zo veel mogelijk uit de opvoeding van hun zoon houden. Bark had een nieuw nest nodig, een die hij wel kon vormen, en die bestond uit een paar sterke katers en mooie poezen die zijn legacy voort konden zetten. Zijn plan liep echter al voor de geboorte in de soep. De hoogzwangere Haze besloot een wandeling te maken door het territorium. Diep in het territorium, ver weg van het veilig kamp; begon haar bevalling. Ook al was er niemand in de buurt om te helpen, toch wist de poes succesvol een nest van vijf kittens op de wereld te zetten. Haze werd echter al snel opgemerkt door een hongerige, zwervende Coyote. Deze viel de pas bevallen poes dan ook aan en doodde haar tezamen met drie van haar vijf kittens. Een klein bruin-wit bolletje dat verstopt zat tussen Haze’s voorpoten overleefde de aanval, hij kreeg de naam Coyote that stole the fire. Echter was hij niet de enige die de aanval wist te overleven, een klein lichtbruin-wit poesje had zichzelf net zoals haar broer weten te verstoppen tussen de vacht van haar moeder. Twee levende kittens werden dan ook gevonden door de vader, Bark en een patrouille die mee gestuurd was. De kater was vol wrok, omdat zijn trouwe partner en de grootste kittens om het leven waren gekomen. Het enige dat over was, waren twee kleine kittens, die niet aan zijn eisen konden voldoen. Deze wrok zorgde dan ook voor de naam van haar broer, Coyote that stole the fire, naar de coyote die het vuur van zijn partner had gestolen. Toen viel zijn oog op het zusje van de kater, ze was nog kleiner, en ieler; bezat een zekere sierlijkheid. Achter Haze lag een skelet van een hert in het donker, en zo kreeg deze kattin haar naam. Antler that struck like thunder, voor de pijn die hij voelde was zo scherp als de klap van een gewei.

In tegenstelling van Coyote, duurde het erg lang voordat ze in haar lichaam groeide. Als kitten was ze klein en slank; met een dunne maar glanzende vacht. Ze was net als hem behoorlijk in zichzelf getrokken, aangezien ze graag in stilte dingen overdacht. Meestal probeerde ze informatie te vinden over hun overleden moeder Haze, maar aangezien Bark er niet over wilde praten en haar dikwijls uit jouwde als ze er over begon; kon ze enkel in stilte dromen over een echte familie. Antler wist dat ze zwakker oogde als Coyote, die haar met gemak tijdens het stoeien omver kon krijgen; maar was vastbesloten ook aandacht van haar vader op te eisen die haar nog minder blikken waardig toonde dan hij bij Coyote leek te doen. Voor haar was het in haar eerste Moons nog onbekend dat Bark alles behalve aardig was naar haar broer, en ergens was ze jaloers op hem dat hij wel met hun vader om kon gaan. Dat hun enige overlevende ouder wel tijd met hem door wilde brengen, want met haar sprak hij nog geen woord. Tegenover de andere Tribe leden leek het alsof hij veel met zijn dochter en zoon had, immers was hij vaak in de Nursery te vinden en nam hij Antler af en toe ook mee om iets te leren. Ze leken een normaal gezin, maar niet alles is wat het lijkt. De jonge Antler probeerde haar vader trots te maken, ze had een rustiger karakter, wellicht meer zoals Haze; waardoor ze Bark dikwijls aan haar deed denken. Deze pijn zorgde er voor dat hij af en toe tegen haar tekeer ging; ze moest sterker zijn zoals Coyote, feller. Niemand moest haar onderschatten, ze moest tonen  dat ze net zoals een gewei een aardig gevecht aan kon gaan. Net zoals haar broer veranderde Antler al snel naar een gesloten kattin, die zeer hard werkte om haar vader trots te maken. Zelfs al was hij dit zelden. Toch raakte ze het dromerige randje niet kwijt, de jonge kitten hield ervan om zich in te beelden dat ze ooit samen met haar broer de kater trots kon maken. Dat ze waardig zouden zijn voor de Tribe.

Antler was wellicht niet dom maar had haar vader altijd minder door dan Coyote. Antler groeide net zoals haar broer uit tot een grote kattin, enkel leek ze kleiner doordat haar vacht kort was. Kort, zacht en glanzend als zijde. Terwijl Coyote afstandelijk werd naar hun enige ouder, probeerde ze telkens weer zichzelf te bewijzen. Zelfs als haar vader haar vertelde dat ze geen potentie had; hoe vaker ze hoorde dat ze iets niet kon, hoe harder ze zich probeerde te bewijzen. In die tijd nam ze bijna geen rust van haar trainingen; iets waar Antler nog steeds spijt van heeft. De kitten werd namelijk maar een huls van wat ze kon zijn; het speelse en dromerige verdween rond de tijd dat ze To-be werd. Het verkrijgen van een mentor zorgde er echter voor dat de jonge kattin in zou gaan zien dat haar vader haar en haar broer verkeerd had behandeld. [ik ga nog even een mentor zoeken die deze taak kan hebben] Bark had inmiddels alle contact met Coyote verbroken en toen Antler duidelijk meer met haar mentor voor had dan met hem; gebeurde hetzelfde ook met haar. Ze was niet meer open voor zijn manipulaties en had een nieuwe drang gevonden; een gezonde drang. Het leven leiden met een trots en eer die goed geplaatst was. Een trots en eer dat uit zichzelf kwam. Net zoals bij haar broer eist Bark alleen zijn dochter nog op, als ze iets zeer goed heeft gedaan. In de hoop dat haar harde werk hem trots en eer kan brengen. Antler is niet de enige die een kat had die de zorg op zich nam Lunar Eclipse where moon is gone de zorg van haar broer op zich. De kater leek goed voor hem te zijn waardoor Antler zich terug trok en haar best deed een goede To-be te zijn en alle ervaringen van haar kittentijd op een rijtje te zetten.

Broer en zus waren beide niet de standaard To-be’s. Ze waren er niet op gefocust om met anderen samen te werken of gesprekken aan te gaan. Het harde leven had ook Antler behoorlijk beïnvloed. Waar andere katten, zeker op haar leeftijd graag met elkaar op pad gingen. Trok ze het liefste alleen door het territorium terwijl ze het ruige gebied leerde kennen. Haar mentor werd zeer belangrijk voor haar; immers was dit de enige kat die tot haar door kon dringen en haar goed genoeg kende om te weten wat haar wensen waren; nog voordat ze dit zelf wist. In tegenstelling tot haar broer maakte ze in deze tijd geen vrienden, ze was te druk bezig haar gewonde hart te verzorgen en haar vader uit de weg te lopen. Immers voelde ze ook een zekere angst voor Bark, die duidelijk niet blij met zijn kinderen was. Haar broer was op dat moment vooral gefocust op River, een knappe kattin die vanaf de afstand waarop ze toe keek, erg vriendelijk en warm oogde. Ze hoopte dat Coyote het geluk kon krijgen dat zijzelf nog moest vinden. De vraag was echter of ze het ooit zou vinden, ze bleef een gebroken kattin. Het geluk lachte Coyote nog niet toe, waardoor hij zich net als zijn zus vooral op de training tot Cave Guard stortte. Beide werden rond dezelfde tijd, vrij jong benoemd tot Cave Guards voor de Tribe.

In tegenstelling tot haar broer heeft ze nog niet de liefde gekend en snapt ze de strijd tussen hem en Thunder niet. Immers is River toch in haar ogen prima in staat om een keuze te maken. Een keuze van een partner. De kattin wil echter ook dat haar broer zich goed voelt en rond deze periode is ze dan ook langzaam wat vaker rondom hem te vinden. In de hoop dat haar rustige aanwezigheid hem houvast kan bieden. Zelfs al heeft ze zijn ervaringen niet, het is haar niet onbekend gebleven dat hij Spark als een zoon is gaan zien en het zien van jonge katten die zich langzaam in het hart van de bruin-witte kater weten te wurmen; is iets dat Antler hoop geeft voor haar toekomst. Een die hopelijk een wat vrediger bestaan voortbrengt.


thanks, spyder!


[Fam search + more!] Your fave problematic Oceano10
[Fam search + more!] Your fave problematic LcrIgCQ[Fam search + more!] Your fave problematic JwNO92g[Fam search + more!] Your fave problematic EjrsROF[Fam search + more!] Your fave problematic UK1ajoI[Fam search + more!] Your fave problematic 3qCkg2fp_o[Fam search + more!] Your fave problematic 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settledstar
Catministrator
[Fam search + more!] Your fave problematic Dutch22
Renske
2565
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: [Fam search + more!] Your fave problematic   [Fam search + more!] Your fave problematic Icon_minitimezo 25 aug 2019 - 16:37

Wren kan misschien naar Coyote opkijken? Ze is gek op alles wat groot en stoer is, en droomt van een goede cave-guard zijn. Maar bereid je dan wel voor op een enthousiast vuurtje, en een misschien wat minder blije Shroud :')

Settledstar
I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [Fam search + more!] Your fave problematic   [Fam search + more!] Your fave problematic Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Fam search + more!] Your fave problematic
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: