[Geboorte] New life 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [Geboorte] New life

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
StarClan
[Geboorte] New life DPKsfdL
Cynthia
3765
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: [Geboorte] New life   [Geboorte] New life Icon_minitimezo 25 aug 2019 - 16:08

Hij was op patrouille geweest, maar was teruggeroepen met het bericht dat zijn kittens op het punt stonden om geboren te worden. Hij had zich teruggehaast naar het kamp waar hij snel zijn weg naar de nursery maakte en naar binnen stapte. Op het moment dat hij binnenkwam werd net de eerste kitten geboren en bij de buik van zijn moeder neergelegd. Hij liet zijn blik naar het jonge katertje gaan, welke vacht langzaam aan het drogen was en allerlei kanten uit begon te staan. Een kleine glimlach speelde om zijn lippen, terwijl hij de naam uitsprak voor de kitten. "Porcupinekit," Na de eerste kitten volgden de volgende twee snel genoeg. De tweede kitten was een poesje, de derde een kater. "Moonkit," Sprak hij rustig terwijl hij het gevlekte poesje kort aanraakte met zijn neus, alvorens naar de 3e geboren kitten te gaan. "Darkkit," Dat was de naam voor de derde kitten, maar de bevalling was duidelijk nog niet voorbij. De volgende kitten was nog een poesje. "Comfreykit," Noemde hij haar. De laatste twee kittens volgden, zodat er uiteindelijk zes kittens lagen. De laatste twee waren nog twee katers, wat het vier katers en twee poezen maakte. Hij kon de glimlach niet van zijn lippen houden en raakte zachtjes de vijfde kitten aan, terwijl hij zijn naam gaf. "Sedgekit," Gevolgd door de zesde en laatste kitten. "Twistedkit," Ze hadden nu allemaal een naam en naar zijn mening waren ze stuk voor stuk prachtig. Hij hoopte wel dat het goed zou gaan samen met hun oudere siblings, maar dat zou moeten blijken met de tijd.

[Kittens mogen reageren, volgorde van posten maakt niet uit.]


If you are strong, you'll find responsibility
[Geboorte] New life 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Moonflow
Member
[Geboorte] New life Mini-avatar-moonkit
203
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: [Geboorte] New life   [Geboorte] New life Icon_minitimezo 25 aug 2019 - 20:32

De ruimte die ze in opgegroeid was begon behoorlijk krap te worden, hoewel het er heerlijk warm was. Ze had ook verschillende bewegingen naast zich gevoeld en soms ook een pootje of een lichaampje naast zich voelen bewegen. Ze zag dan wel niets, maar het hartslag van een grotere macht had ze al die tijd gevoeld en gehoord door haar gehele lijfje heen. Maar het werd tijd om een grotere ruimte op te zoeken. Waar zij en haar siblings verbrachten begon ineens samen te trekken en de ruimte nog krapper te maken! Het kleinte had het uit willen schreeuwen, maar ze kon haar mondje niet open krijgen zo werd ze aan alle kanten tegen haar aan geperst. Een doorgang leek ineens tussen de andere lijfjes te ontstaan. Al trappelend bewoog ze tussen de andere lijfjes door met haar snuitje vooruit. Weer een verkramping volgde en het was maar goed dat ze nog geen adem kon halen door haar mondje en neusgaatjes anders was alle lucht uit haar geperst geweest, zo krap werd het ineens alsof er iets om haar heen sloot en haar te doden wilde wurgen... Het kitten vocht voor haar leven, ze wist dat ze hier weg moest,m maar terug gaan lukte niet. Iets duwde haar voorwaarts en weigerde haar toegang om terug te gaan. Na alle krapheid voelde ze haar snuitje in het luchtledige te komen, maar ze was nog ingepakt in een soort van ballon die gevuld was met vruchtwater. Wild sloeg ze met haar pootjes in het water om eruit te komen, maar haar klauwtjes waren nog veel en veel te zacht om door het vlies heen te breken. Gelukkig was er iemand die haar eruit wist te halen en de kleine kit voelde hoe de warmte waar ze in verbleven was opeens van haar weg vloeide en voelde een koudere temperatuur dan die ze al die tijd gewend was geweest. Proestend zwiepte ze haar kopje heen en weer tot al het vruchtwater uit haar mondje was voor ze voor de eerste keer lucht inhaleerde.  Het voelde koud en scherp aan. Een krachtig gepiep kwam uit haar muiltje terwijl de kleine kit probeerde rond te kruipen, maar haar spieren waren te slap en haar gewicht niet gewend om haar kleine lijfje te dragen. Dus kwam ze ook niet verder dan enkele millimeters van haar plek. Haar navelstreng werd door gebeten en ze werd in haar nekvel gepakt om haar te verplaatsten. Een warme tong werd over het gevlekte kitten gehaald om haar droog te maken. Instinctief kroop het kleine katje naar de buik van haar moeder om zich met haar blinde dichte ogen naar de tepels waar ze een warme geur van afkwam. Meteen vond ze een tepel en zoog zich eraan vast. Een warme smakelijke vloeistof vulde haar mondje en ze dronk en rustig van terwijl ze gewassen werd.  Een stem klonk boven haar, maar echt verstaan wat die stem zei wist ze niet, maar ze kreeg een naam toe gewezen al zou ze die later nog wel vaker gaan horen. Al snel kwamen er meerdere lijfjes naast die van de hare neer gelegd worden en ze voelde zich nog rustig worden in de wetenschap dat ze niet alleen was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Sedgewhisper
Member
[Geboorte] New life DPKsfdL
Bo 3
63
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sedgewhisper
BerichtOnderwerp: Re: [Geboorte] New life   [Geboorte] New life Icon_minitimezo 25 aug 2019 - 22:06


Onbewust was hij in minder dan een seizoen tot een volmaakte kitten gegroeid, althans: bijna volmaakt. Ergens in die tijd had hij een zwart vachtje gekregen. En hoewel zijn strak gesloten ogen nu nog blauw waren, zou het niet lang duren voordat deze de gele kleur zouden krijgen die hij van zijn vader erfde. De kitten,  die één van zes was, werd plotseling gedwongen zijn veilige warmte op te geven voor de koude buitenwereld. Zijn leven begon en alles was hem vreemd: geluiden,  geuren en gevoel. De zwarte kitten wist niet dat het geluid dat hij hoorde zijn naam was,  afkomstig van zijn vader. Hij wist eigenlijk niks, en bewoog zich puur instinctief naar de plek die veilig voelde: de warme buik van zijn moeder. Het zou nog even duren voordat hijzelf zou beseffen dat hij anders was, want hij voelde zich volkomen normaal. Maar toen hij zich naast een ander bolletje pasgeboren kitten nestelde zou het voor de oudere katten meteen duidelijk worden. De kitten die Sedgekit was genoemd had veel meer moeite moest zich vastzuigen en een tepel en ook met het uiteindelijk doorslikken van de melk die hem door deze breekbare periode van zijn leven zou brengen. Hoewel dit niet vreemd voor hem voelde, hij had immers geen idee wat normaal was, was de ernstige afwijking in zijn kaak meteen een probleem waar hij tegenop botste. Desalniettemin werd de kitten stil toen hij kon drinken, en bleef hij rustig liggen terwijl hij steeds meer metgezellen kreeg.
Terug naar boven Ga naar beneden
Porcupinefoot
Member
[Geboorte] New life DWmMvLs
Beertje
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons ⋆
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Porcupinefoot
BerichtOnderwerp: Re: [Geboorte] New life   [Geboorte] New life Icon_minitimema 26 aug 2019 - 14:48

[Geboorte] New life KB5bp1P
Een klein leventje was ergens begonnen, niet zo lang geleden. Samen met andere kleine leventjes. Nog minder lang geleden hadden de bolletjes in de buik hun vachtje gekregen. Die van hem werd kastanjerood met hier en daar wat witte vlekken. Daar had hij de kleur verloren. Hij was geen tortie of calico, het pigment was gewoon verdwenen. Gelukkig was hij geen albino, maar later zou het kleurprobleem zich ook tonen in zijn ogen. Eentje daarvan had twee kleuren in een oog. Niet dat iemand daar ging over mopperen, het was er gewoon. De kleine kitten sliep rustig. Hij ging zijn geboorte onbewust door. Pas toen hij de eerste happen lucht nam ontwaakte er iets in hem. De kitten hief krachtig zijn hoofd op en begon te piepen uit volle borst. Hij leefde, hij had een stem en die mocht gehoord worden. Zijn vader Acorndust gaf hem zijn naam: Porcupinekit. Later een erg passende naam, nu gewoon gegeven voor zijn stekelvacht. Porcupinekit werd naar voren geschoven. Hij maakte geluidjes om te laten horen dat hij hier niet mee gediend was. Zijn oren waren nog dicht geplakt, hij was blind en toch kon hij de zware melkgeur ruiken. Het rode katje kroop naar voren en voelde een bolletje tegen zijn neus tikken. Zonder er verder bij na te denken zette hij zijn roze mondje er rond. Hij werd stil en niet veel later lag hij slapend bij zijn moeder en zijn andere broertjes en zusjes. Het witte buikje was lekker bol.


[Geboorte] New life 8n9xQ5F
[Geboorte] New life VZNiXqZ
Terug naar boven Ga naar beneden
Twistedheart
Member
[Geboorte] New life ZXqwKe2
Camilla
459
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Twistedheart
BerichtOnderwerp: Re: [Geboorte] New life   [Geboorte] New life Icon_minitimema 26 aug 2019 - 18:30


  Hij merkte er niet veel van, maar hij wist wel dat de warmte die hij had gevoeld in zijn moeders buik vele malen meer aangenamer was dan de kou erbuiten. Hij piepte luid toen hij de kou voelde, maar de het likken van zijn vader stelde hem gerust. Het katertje werd Twistedkit genoemd. Zijn vacht leek op die van zijn vader, maar dan zonder het wit. Door de lichamen om hem heen werd het toch allemaal wat aangenamer en langzaam kroop hij naar zijn moeders buik, alles op instinct. Het duurde even voordat hij er bij kon, zijn andere broers en zusjes waren hem immers voor geweest, maar uiteindelijk kwam hij toch aan de beurt. Gulzig dronk hij de warme melk van zijn moeder en even later lag hij opgekruld tussen zijn siblings vredig te slapen.


[Geboorte] New life Wc2u8Fj
whistle in the dark


Laatst aangepast door Twistedkit op di 27 aug 2019 - 21:29; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Comfreyroot
Member
[Geboorte] New life DPKsfdL
Butter
3
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Unborn
Gender: She-cat ♀
Rank:
Comfreyroot
BerichtOnderwerp: Re: [Geboorte] New life   [Geboorte] New life Icon_minitimema 26 aug 2019 - 19:08

COMFREYKIT

De kleine kitten had zich nog goed gevoeld in de buik van haar moeder. Ze groeide hard, maar dat kon ook gezegd woorden van haar broers en zus. Hoewel ze er gerust nog wel een paar dagen in kon rond drijven, was ze niet de enige die werd klaar gestoomd voor een leven in een Clan. Haar broers en zus hadden hier ook invloed op net zoals het lichaam van hun moeder. De kittens waren ver genoeg ontwikkeld om geboren te worden en dat betekende dat er een einde zou komen aan de rust en warmte die ze tot die tijd had gevoeld. Natuurlijk zorgde New leaf ervoor dat de kitten zich niet zo snel zou onderkoelen, maar als nog was het anders dan leven van haar moeder's zuurstof en eten. Haar ogen waren nog gesloten en ook haar oortjes zaten nog dicht tegen haar ronde kop aan geplakt. Ze werd als vierde van de zes geboren, waardoor ze drie oudere nestgenoten en twee jongere nestgenoten had. De kleine kitten leek niet zoveel problemen te hebben met de overgang van het rustige, vredige leventje in de baarmoeder naar de open, harde wereld. Immers begreep ze nog niet wat er gebeurd was en voelde de ruwe tong over haar lichaam heen, die haar neusgaten deed openen en haar de eerste adem teug deed halen, haar ontspannen opkrullen. De buik van haar moeder was in de buurt waardoor de eerst volgende actie het drinken was, nadat ze vol was piepte ze zacht voordat ze zich tegen de andere kittens opgekruld door slaap liet overwinnen.


[Geboorte] New life WA8qgjF
Terug naar boven Ga naar beneden
Darktail
Member
[Geboorte] New life Jifq8hY
Selena
43
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Darktail
BerichtOnderwerp: Re: [Geboorte] New life   [Geboorte] New life Icon_minitimedo 29 aug 2019 - 9:03


Het zou niet lang meer duren totdat er een nieuw nestje in ShadowClan geboren werd. In niet meer dan twee Moons waren de kleine wezentjes uitgegroeid tot volmaakte kittens. Zes om precies te zijn, twee poesjes en vier katers. Één daarvan was dit kleine katertje. Een neusje, twee kleine oortjes, een staartje en vier pootjes. Met zijn pluizig donkerbruin vachtje met zwarte strepen en twee blauwe oogjes, welke voor nu nog gesloten waren, maar die uiteindelijk zouden verkleuren naar prachtig geel net zoals die van zijn vader, al was er ook niks mis met blauw natuurlijk. Zijn gele oogjes en donkerbruin gestreepte vachtje zouden best wel wat van die van zijn vader weg hebben. Echter had de kitten geen witte vlekken, die zijn vader, wie trouwens de Deputy was, wel had.
Één van zijn broertjes verliet als eerste de veilige en warme ruimte waarin ze zich bevonden, waardoor de overige vijf voor heel eventjes iets meer ruimte kregen. Al snel was ook één van zijn zusjes aan de beurt. Daarna kwam deze kitten als derde ter wereld. De overige drie kittens voor eventjes achter zich gelaten.

Onbewust van wat er gebeurde belandde het katertje in de buitenwereld. De kou deed hem even opschrikken waarna de kitten zijn eerste adem haalde. Het katertje liet wat zachtje piepjes horen. Hij voelde de ruwe tong van zijn moeder over zijn vachtje heengaan. Instinctief kroop het kleine ding richting de geur van de warme melk. De eerste twee kittens lagen al bij hun moeder. Uiteindelijk zouden ook zijn laatste twee broertjes en zusje zich bij hen voegen. Zijn oogjes zaten nog dicht waardoor hij tastend met zijn pootjes zocht tussen de vacht van zijn moeder naar de warme melk. En ook de laatste drie kittens waren er, wat het nestje compleet maakte. Toen de kitten vol zat van de warme melk van zijn moeder, viel hij rustig in slaap naast zijn moeder, broertjes en zusjes.
Zijn vader gaf hem zijn naam. Waarschijnlijk vernoemd naar zijn donkere vachtje met de nog donkerdere strepen. Darkkit. Al was de kitten zich dat nu nog niet bewust.


[Geboorte] New life NLM48x8
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [Geboorte] New life   [Geboorte] New life Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Geboorte] New life
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: