Ohana means family {Family Search} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Ohana means family {Family Search}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ohana means family {Family Search} DPKsfdL
Amyyy
10
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Spiderpaw'
BerichtOnderwerp: Ohana means family {Family Search}   Ohana means family {Family Search} Icon_minitimezo 25 aug 2019 - 16:16

Zoals sommigen wel weten heeft Spiderpaw al een verhalen lijn. Deze is nog niet gestard en dus geeft dat nog even de mogelijkheid om Spidey's sibs erbij te betrekken. Omdat Spiderpaw vernoemd is naar een insect, is het logisch dat de rest van het nest ook een insecten naam draagt.

Eventuele prefix's:
Ant - mier
Centipede - duizendpoot
Cockroach - kakkerlak
Beetle - kever
Bug - keverachtige

Of natuurlijk zelf iets anders maar het moet! in het insecten thema passen!

De twee sibs komen uit hetzelfde nest als Spidey. Zij zullen dus ook een grote rol spelen als Spider elder word. Met andere woorden, de sibs reageren verschillend op de situatie en dus zou het fijn zijn dat ze echt actief zijn en dus ook echt meedoen in de storyline.

Wat verwacht ik / wil ik graag zien?
▪︎ Ik wil graag een lijstje zien. Het hoeft niet uitgebreid te zijn maar de belangrijkste dingen moeten er zeker in.
▪︎ Een motivatie zou ook erg fijn zijn maar deze is niet verplicht.
▪︎ Ook een voordbeeldpostje is fijn, maar ook dit is niet verplicht.
▪︎ Wat wél verplicht is, is hoe de sib op de gebeurtenis van Spidey zal reageren, hoe deze er mee zal omgaan en etc.
▪︎ En de laatste eis is, actief zijn. Maar ik denk dat dat voor zich spreekt! c:

Dit is het ongeveer voor nu wel. Ouders zijn NPC, maar mogen aangeboden worden. De namen van de ouders staan in Spidey's sheet. Ik zal de storyline hier nog even inzetten in een spoiler.

Spidey's fate:

Wil je meer informatie? Aarzel dan niet om even te reageren of een PM te willen sturen! Heb je interesse om een deel te zijn voor in de storyline of andere leuke ideetjes? Ook altijd welkom!


S P I D E R B E L L Y
Ohana means family {Family Search} Sig
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darktrail
Member
Ohana means family {Family Search} Mini-avatar-Darkpaw
344
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: Ohana means family {Family Search}   Ohana means family {Family Search} Icon_minitimewo 28 aug 2019 - 3:58

Ach gut. Arme kat. Ik kan wel een broer van spiderpaw spelen

Naam: Mantispaw
Naam afkomstig: bidsprinkhaan
Leeftijd: 8 mooie
Kleur vacht: rood tabby marmerd.

Mantispaw sloop over het windclan terretorium met zijn muil open opzoek naar prooi voor de clan. De geur van konijn hing zwaar in de lucht en hij begon  uit de richting van de wind te sluipen zodat het konijn hem niet zou ruiken. Toen hij het diertje van een grasspriet zag knabbellen wist hij het. Dit konijn was er geweest! Met een snelle en krachtige sprong landen bij bovenop zijn prooi en beet het dier snel dood. dit konijn was voor zijn zusje Spider. Ze had het al zwaar genoeg na het ongeluk. Toch was hij wel boos. Boos op vele. Ook op zich zelf. Hij had haar niet kunnen beschermen tegen wat haar dit aan gedaan had. Maar toch liet Mantispaw het niet merken dat hij boos was en trippelde terug naar het kamp

Omgaan met de verwondingen van spiderpaw:
Mantispaw geeft zichzelf de schuld dat hij zijn zusje niet had kunnen behoeden voor dit vreselijke lot. Dus doet hij zijn uiterste best om haar ter zijde te staan en toont geen medelevende blik naar haar omdat Mantispaw al snel door heeft dat ze daar een hekel aan heeft. Ook is mantis boos op starclan, maar spreekt dat niet hardop uit. Al zal zijn zuster hem er wel eens over horen mopperen.
Mijn motivatie:
Ik speel graag rpg's en ben wel toe aan een uitdaging. Maar ik schrijf ook graag en wil spiderpaw graag vergezellen met Mantispaw.


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ohana means family {Family Search}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: