[KITTEN SEARCH] into the blue memory 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [KITTEN SEARCH] into the blue memory

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Slate
Member
[KITTEN SEARCH] into the blue memory 23245374_84ILqMzcRRzNP9X
Marieke
5160
Finally Home.

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slate
BerichtOnderwerp: [KITTEN SEARCH] into the blue memory   [KITTEN SEARCH] into the blue memory Icon_minitimevr 30 aug 2019 - 10:13

KITTEN
SEARCH
SLATE (fisheye) x UNKNOWN

Fisheye is nu al best een tijdje in de bergen, gelukkig nog niet verjaagd door de Tribe, en na wat gezien zou kunnen worden als een one-night stand met een onbekende kater zijn er kleintjes op komst. Ze is nu op Trial bij de Tribe onder de naam Slate.

Wat basic info over Slate/Fisheye voor degenen die haar niet zo goed kennen: Ze is geboren in ThunderClan en heeft als jonge kitten een oogontsteking gehad die niet helemaal goed genezen is, hierdoor is één van haar ogen permanent opgezwollen. Ze is geen Apprentice geworden door de blindheid aan dit gezwollen oog, en heeft merendeel van haar leven in de elders' den doorgebracht. Ze is op latere leeftijd toch nog Apprentice geworden, maar heeft deze training nooit afgemaakt. Tijdens de journey en het verblijf in de de bergen heeft de bruin met witte tabby poes besloten om achter te blijven wanneer de Clans terug zouden gaan naar huis. Ze verblijft momenteel bij de Tribe in de hoop om haar toekomstige kittens een goed thuis te geven, ze heeft de Tribekatten verteld dat ze Slate heet in plaats van "Fisheye" en besluit om onder deze naam verder te leven.

Ze heeft al eens eerder (buiten de RPG) een nestje gehad, al waren die kittens helaas niet levend geboren.


Over de vader van de kittens is weinig bekend, hij gaf blijkbaar niet bepaald veel om haar aangezien hij na hun "one-night stand" nergens meer te vinden was. Qua uiterlijk is deze kerel een kortharige zwarte kat met een heel klein beetje wit in z'n vacht en geel-oranje ogen.


De kittens kunnen qua vachtkleur zwart zijn of bruin met tabbypatronen, al is zwart meer waarschijnlijk. Er is ook een redelijk grote kans dat de kits wit in hun vacht hebben. De oogkleuren van de ouders zijn beiden geel-oranje achtig dus er zit daar ook niet zo heel veel variatie.

Er zullen waarschijnlijk niet meer dan 4 kittens geboren worden. De namen van de kittens zullen de traditie van de Tribe volgen, maar aangezien "Slate" deze traditie nog niet 100% begrijpt zal ze haar kittens waarschijnlijk een beetje vreemde of ongewone namen geven. Namen die klinken als Tribe-namen maar niet helemaal. (gewone Tribe-namen mogen ook hoor)
Verder zullen de kittens hun moeders Clan-naam waarschijnlijk niet te weten komen (of in ieder geval niet snel), en  kan ik niet garanderen dat deze kittens daadwerkelijk in de Tribe komen, aangezien "Slate" voor nu nog op trial is.

Verder hoef ik geen grote, uitgebreide aanmeldingen of zo, do whatever you want zo lang ik een beetje een beeld van de kitten kan hebben.

De deadline is 30 september.
[KITTEN SEARCH] into the blue memory JXzosG

stuff:


Laatst aangepast door Slate op zo 29 sep 2019 - 18:19; in totaal 6 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanpaw.
Member
[KITTEN SEARCH] into the blue memory E3a2ae822630d36aa32d6b63403e5e6e
Amyyy
39
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ༄ 11 moons ༄
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanpaw.
BerichtOnderwerp: Re: [KITTEN SEARCH] into the blue memory   [KITTEN SEARCH] into the blue memory Icon_minitimevr 30 aug 2019 - 20:01

Lionkit Standing Proud on the rocks
_________________________________________________________________________

☆ Name ☆ Lionkit standing proud on the rocks
☆ Reason Why ☆ Fisheye kent de manier van de naamgeving van de Tribe nog niet zo goed, en door de jaren in de Clan zitten, zou ze uit automatisme de kitten automatisch een naam met de achtervoegsel 'kit' geven en daarna de rest van de naam.
☆ Gender ☆ She - cat
☆ Age ☆ Unborn
☆ Parents ☆ Fisheye x Unknown

☆☆☆☆☆

☆ Appearence ☆ Zwart - wit poesje met geel - oranje ogen en een wit puntje op haar staart.
☆ Build ☆ Een stevig gebouwd poesje, ietwat aan de brede kant ook en groot voor een kitten.
☆ Nose and pawprints ☆ Pink.
☆ Fur length ☆ Short

☆☆☆☆☆

☆ Character keywords ☆
☆ Protective ☆
☆ Loyal ☆
☆ Brave ☆
☆ Stubborn ☆
☆ Sometimes selfish ☆
☆ Mother's child ☆
☆ Manipulativ ☆
☆ Big mouth ☆

☆☆☆☆☆### , TAGGED , NOTES


[KITTEN SEARCH] into the blue memory Ocean_sig_2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonflow
Member
[KITTEN SEARCH] into the blue memory Mini-avatar-moonkit
190
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: [KITTEN SEARCH] into the blue memory   [KITTEN SEARCH] into the blue memory Icon_minitimevr 30 aug 2019 - 21:55

Hier is een link naar Fang {Of sharp teeth. https://pixabay.com/da/photos/kat-killing-makrel-unge-katte-1074729/
Ik kan geen plaatjes meer via tinypics uploaden dus ben ik nu druk opzoek naar een nieuwe site om dit te kunnen. wel jammer het ging daar altijd super gemakkelijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laurelpaw
Member
[KITTEN SEARCH] into the blue memory 3ww6bzmw
Dine
160
Actief
"Spoiler, we all die in the end."

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 8
Gender: She-cat ♀
Rank:
Laurelpaw
BerichtOnderwerp: Re: [KITTEN SEARCH] into the blue memory   [KITTEN SEARCH] into the blue memory Icon_minitimeza 31 aug 2019 - 20:03

[KITTEN SEARCH] into the blue memory Oie_j210

N A M E Twilight of a new tomorrow (Twilight •)
M E A N I N G Twilight of a new tomorrow staat voor het nieuwe begin. Het nieuwe leven wat Fisheye begint in de tribe, maar ook het nieuwe leven in de vorm van de kittens die Fisheye hier krijgt. Twilight is een nieuw hoofdstuk in Fisheye's leven. Een nieuwe kans voor iedereen.


[KITTEN SEARCH] into the blue memory Dankk4a-89fe4990-69c3-4c60-bf04-ac84cba5ca9d.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzM5ZGVhN2I1LTk5MmUtNGU5MS04NGU3LTcyMmRjZjdiY2QxOFwvZGFua2s0YS04OWZlNDk5MC02OWMzLTRjNjAtYmYwNC1hYzg0Y2JhNWNhOWQucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

G E N D E R Female

B O D Y T Y P E A little chubby, shorter than the regular cat

F U R C O L O R Brown
F U R L E N G T H Medium
P A T T E R N Tabby

E Y E C O L O R Yellow/orange/brown
E Y E S H A P E Round

C L A W S Pretty short and not that sharp
P A W S Pink
[KITTEN SEARCH] into the blue memory Dblf79p-b6e962e6-1a0a-4535-b6ba-295f4248bf69.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2I4MDA5MGJkLTIyNWItNGU3Ny1iZDRlLTAzMmE1MzE3ZWNhY1wvZGJsZjc5cC1iNmU5NjJlNi0xYTBhLTQ1MzUtYjZiYS0yOTVmNDI0OGJmNjkucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
[KITTEN SEARCH] into the blue memory Zonder10


[KITTEN SEARCH] into the blue memory Dankk4a-89fe4990-69c3-4c60-bf04-ac84cba5ca9d.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzM5ZGVhN2I1LTk5MmUtNGU5MS04NGU3LTcyMmRjZjdiY2QxOFwvZGFua2s0YS04OWZlNDk5MC02OWMzLTRjNjAtYmYwNC1hYzg0Y2JhNWNhOWQucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

C H A R A C T E R


[INSECURE] Twilight is best wel onzeker. Ze is onzeker over haar uiterlijk, omdat ze iets molliger is en ook vaak wat korter is dan anderen, maar ook over haar prestaties. Is ze wel goed genoeg? Ze heeft niet veel zelfvertrouwen en daarom trekt ze zich heel er aan wat anderen van haar denken. Als jij trots op haar bent, dan is zij ook trots op zichzelf, maar als je dat niet bent, dan kan ze zich van binnen helemaal kapot maken. 

[CARING] Twilight houdt heel erg veel van haar familie en vrienden. Als ze iemand verdrietig ziet, dan wil ze er alles aan doen om diegene te troosten. Ook als dat betekend dat zij dan alle lasten op zich neemt. Terwijl ze anderen opbouwt, brokkelt ze zelf langzaam af. Maar huilen doet ze niet, want ze wil geen zwakte tonen. Zij moet er tenslotte zijn voor haar moeder en familie, haar vrienden en iedereen die haar nodig heeft.


[SACRIFICE] Twilight is bereid alles op te offeren voor een ander. Als er iemand pijn moet hebben, dan wil zij dat wel zijn. Ze heeft moeite met het pijn doen van een ander en zou dit dan ook alleen doen als ze er echt van overtuigt was dat ze de ander daarmee hielp. Twilight zou nooit egoïstisch durven zijn, omdat ze niet vind dat ze dat zou mogen doen.


[KITTEN SEARCH] into the blue memory Dbulkw2-e3705b92-da3e-43e9-ae47-726a268f6fa1.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzhkZWJkNjdkLWU0ZDktNDUzYi1hZWQzLTk5ODU0OWY1MGJiZFwvZGJ1bGt3Mi1lMzcwNWI5Mi1kYTNlLTQzZTktYWU0Ny03MjZhMjY4ZjZmYTEuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0


[KITTEN SEARCH] into the blue memory Oie_3e10
_________________________________
Barnpaw • Beetle • Laurelpaw • Taipan 


Laatst aangepast door Laurelpaw op vr 20 sep 2019 - 18:37; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KITTEN SEARCH] into the blue memory Giphy
Elfje
881
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 26 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ardentheart
BerichtOnderwerp: Re: [KITTEN SEARCH] into the blue memory   [KITTEN SEARCH] into the blue memory Icon_minitimezo 1 sep 2019 - 2:08

Valley

Where Roses Bloom

I see the valley below, and it's a valley of peace.

GENERAL
Gender She-cat
Age Unborn
Birthplace
Tribe of Rushing Water
FAMILY
Mother Fisheye
Father Unknown
Siblings Unknown (for now)
Valley Is een poesje met een korte wit met bruin gevlekte pels. De bruine vlekken op haar pels dragen ook nog een tabby patroon. Ze heeft opvallend amberen ogen en een roze neusje. Ze is vanaf geboorte al redelijk wat groter dan de meeste kittens, maar dat bellemert haar niet. Ondanks haar wat grote bouw is ze nog steeds erg sierlijk en handig op haar pootjes, iets wat haar later gaat helpen, want haar bouw is overduidelijk die van een Cave Guard.
First Impression
Het eerste wat opvalt bij Valley is echter niet haar bouw. Nee, het zijn haar ronde, amberen oogjes die altijd vriendelijk staan. Ze nodigen anderen vaak uit om een gesprek met haar aan te gaan of gewoon naar haar toe te komen.
Love thou the Rose, yet leave it on its stem

Empathic

Valley is een poesje waarmee je je handen vol hebt. Ze mag goedgezind zijn, maar rustig is ze niet. Ze drukt zich erg expressief en vaak ook wat luid uit. Ze is in iedergeval niet antisociaal, maar soms kan ze wel een beetje te veel aanwezig zijn. Dat zal natuurlijk niet iedereen goed zitten, maar ze probeerd er altijd op te letten als iemand er iets over zegt.

kind

Natuurlijk is Valley vriendelijk van aard. Haar hele uiterlijk schreeuwt namelijk dat woord al. Ze zal bijna nooit haar stem verheffen en ruzies houdt ze niet van. Ze zal ook altijd wel iemand helpen vraagt deze daar om en buitensluiten doet ze ook niet aan.

Caring

Valley geeft veel voor haar vrienden en familie en zal ze ook koste wat kost willen beschermen. Daardoor kan ze soms als de overbeschermende zus/vriendin overkomen, maar dat zit nu eenmaal in haar zachtaardige aard. Deze eigenschap zorgt natuurlijk ook voor een grote persoonlijke loyaliteit; wat betekend dat ze de hele wereld zou weggeven voor haar vrienden en familie.

stubborn

Deze eigenschap sluit aan op de vorrige, maar verdiend toch een categorie appart. Valley zal altijd op haar gevoelens uitgaan, wat betekend dat als ze iets sterk voelt, ze niet op zal geven. Haar mening, doel of ambitie zal koppig vol worden gehouden totdat deze geaccepteerd/bereikt is of hopeloos lijkt. Maar dat laatste komt maar zelden voor bij Valley.

diligent

Valley is ook een ijverig poesje. Ze kan niet wachten om te beginnen met trainen en ze houd er van om nieuwe dingen te leren. Ondanks haar drukke karakter let ze dan ook altijd goed op, waardoor ze dingen snel oppikt en als iets niet lukt blijft ze het koppig oefenen, want ze moet en zal het goed doen.

curious

Dankzij haar ijverigheid en wil om te leren en het goed te doen, is ze ook wel erg nieuwsgierig. Dit is echter niet de beste combinatie met haar wat naïeve en vrolijke karakter, aangezien ze er graag op uit zal gaan, maar niet altijd de gevaren ergens in ziet.

Sincere

Eerlijkheid. Eerlijkheid is iets wat bij Valley erg centraal staat. Ze haat het om te liegen, al is er helemaal niet zo slecht in. Nee, ze verteld het liefst altijd de waarheid om een brok op haar keel te voorkomen. Toch kan ze hierdoor wel eens een klikspaantje zijn, wat haar niet al te geliefd zal maken. Echter komt ze liever voor haar eigen morele code op dan de foute beslissing van een ander.

Serene

Op haar koppigheid in succesvol zijn na, is Valley een erg vredig poesje. Zoals al eerder gezegd zal ze amper kwaad worden, zelfs als iemand haar dwars ligt. Boosheid is dan ook de enigste emotie die ze minder sterk voelt als alle anderen. Ze wilt andere katten geen pijn bezorgen, niet met woorden of klauwen.
MONTYArdentheart

thether me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slate
Member
[KITTEN SEARCH] into the blue memory 23245374_84ILqMzcRRzNP9X
Marieke
5160
Finally Home.

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slate
BerichtOnderwerp: Re: [KITTEN SEARCH] into the blue memory   [KITTEN SEARCH] into the blue memory Icon_minitimevr 13 sep 2019 - 16:06

Kleine bump!!

Ik heb nog geen deadline in gedachten, dus maak je geen zorgen over of je je aanmelding wel of niet af kunt krijgen~

also, hier is een dingetje voor als iemand geen leuke Tribe namen kan bedenken (thanks Babs) Dit zijn wel min of meer gewone Tribe namen, maar daar heb ik zelf geen problemen mee.


[KITTEN SEARCH] into the blue memory JXzosG

stuff:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slate
Member
[KITTEN SEARCH] into the blue memory 23245374_84ILqMzcRRzNP9X
Marieke
5160
Finally Home.

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slate
BerichtOnderwerp: Re: [KITTEN SEARCH] into the blue memory   [KITTEN SEARCH] into the blue memory Icon_minitimezo 15 sep 2019 - 16:42

sorry voor de dubbelpost, maar ik heb even enkele dingen aangepast in de beginpost ^^"

Verder heb ik een deadline besloten. 30 September sluiten de aanmeldingen en zal ik kijken naar welke aanmeldingen ik het leukst en/of meest passend vind. Wanneer ik de resultaten bekendmaak zie ik nog wel, maar het zal niet lang na de deadline zijn.

(also @Moonkit ik heb meer nodig dan enkel een plaatje voor een aanmelding. Met "een beeld hebben van de kitten" bedoelde ik meer dat ik me een beetje zou moeten kunnen inbeelden hoe het personage is)


[KITTEN SEARCH] into the blue memory JXzosG

stuff:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonflow
Member
[KITTEN SEARCH] into the blue memory Mini-avatar-moonkit
190
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: [KITTEN SEARCH] into the blue memory   [KITTEN SEARCH] into the blue memory Icon_minitimezo 15 sep 2019 - 20:29

Naam: Fang {Of sharp teeth.
Geslacht: kattin
Avatar: https://pixabay.com/da/photos/kat-killing-makrel-unge-katte-1074729/
Karakter eigenschappen:
Hulpvol: Ze helpt een ieder die haar hulp goed kan gebruiken en is daar dan ook niet verlegen om om zelfs een (mogelijke) vijand te helpen als deze in gevaar dreigt te zijn door een verwonding of van de bergen af dreigt te vallen.

Avontuurlijk: Fang is een zeer avontuurlijk type en zal dan ook niet stoppen met reizen tot ze al het kat mogelijke heeft gezien of gedaan wat ik haar macht ligt. Dus of ze in de bergen zal blijven? Dat is nog de vraag. Toch zal ze altijd naar haar geboorte plaatst terug keren als ze de drang voelt om naar huis te gaan.

Nieuwschierig: Door haar nieuwsgierige aard zal ze alles willen uit proberen wat haar ook in moeilijkheden kan brengen, maar ze zal altijd weer een oplossing weten te vinden.

Snel denken om te overleven: Ze heeft een scherpzinnig stel hersens en is dus ook niet dom om te handelen. Ze zal mogelijk wel naïef zijn, maar van fouten leert een kat alleen maar.


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slate
Member
[KITTEN SEARCH] into the blue memory 23245374_84ILqMzcRRzNP9X
Marieke
5160
Finally Home.

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slate
BerichtOnderwerp: Re: [KITTEN SEARCH] into the blue memory   [KITTEN SEARCH] into the blue memory Icon_minitimezo 29 sep 2019 - 18:29

Reminder dat de deadline morgen is, dus mocht je een last minute aanmelding willen maken doe dat dan snel ;3

Verder wil ik er even bij zeggen dat ik geen geboortetopic ga maken, maar in plaats daarvan een soort timeskip topic waar de kittens al geboren zijn en waarschijnlijk al een paar weken oud zijn.


[KITTEN SEARCH] into the blue memory JXzosG

stuff:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slate
Member
[KITTEN SEARCH] into the blue memory 23245374_84ILqMzcRRzNP9X
Marieke
5160
Finally Home.

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slate
BerichtOnderwerp: Re: [KITTEN SEARCH] into the blue memory   [KITTEN SEARCH] into the blue memory Icon_minitimema 30 sep 2019 - 8:05

De kittens zijn gekozen!

Slate zal Fang, Valley, en Twilight met veel liefde proberen groot te brengen!

De kittens zitten (nog) niet bij de tribe dus vergeet niet om ze bij de Rogue gebruikersgroep aan te melden.


[KITTEN SEARCH] into the blue memory JXzosG

stuff:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KITTEN SEARCH] into the blue memory C1s4xhs
Dine <3
5
Actief
"Wake up with a smile
and you will shine all day."

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 0.75
Gender: She-cat ♀
Rank:
Twilight •
BerichtOnderwerp: Re: [KITTEN SEARCH] into the blue memory   [KITTEN SEARCH] into the blue memory Icon_minitimema 30 sep 2019 - 20:04

Twilight is hier! Heel erg bedankt nog, trouwens!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fang •
Member
[KITTEN SEARCH] into the blue memory Mini-avatar-Fang
30
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fang •
BerichtOnderwerp: Re: [KITTEN SEARCH] into the blue memory   [KITTEN SEARCH] into the blue memory Icon_minitimema 30 sep 2019 - 23:04

Fang meld zich
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slate
Member
[KITTEN SEARCH] into the blue memory 23245374_84ILqMzcRRzNP9X
Marieke
5160
Finally Home.

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slate
BerichtOnderwerp: Re: [KITTEN SEARCH] into the blue memory   [KITTEN SEARCH] into the blue memory Icon_minitimedi 1 okt 2019 - 13:41

hier is het eerste topic voor de kittens, ze zijn hier ongeveer 3 weken oud.


https://www.warriorcatsnl.com/t39745-this-makes-us-the-lucky-ones#842404


[KITTEN SEARCH] into the blue memory JXzosG

stuff:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KITTEN SEARCH] into the blue memory DPKsfdL
14
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Valley •
BerichtOnderwerp: Re: [KITTEN SEARCH] into the blue memory   [KITTEN SEARCH] into the blue memory Icon_minitimewo 2 okt 2019 - 21:01

Oop,
Valley is er ook eindelijk <3


[KITTEN SEARCH] into the blue memory Valley11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slate
Member
[KITTEN SEARCH] into the blue memory 23245374_84ILqMzcRRzNP9X
Marieke
5160
Finally Home.

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slate
BerichtOnderwerp: Re: [KITTEN SEARCH] into the blue memory   [KITTEN SEARCH] into the blue memory Icon_minitimema 21 okt 2019 - 10:05

de kittens mogen op 1 moon


[KITTEN SEARCH] into the blue memory JXzosG

stuff:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slate
Member
[KITTEN SEARCH] into the blue memory 23245374_84ILqMzcRRzNP9X
Marieke
5160
Finally Home.

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slate
BerichtOnderwerp: Re: [KITTEN SEARCH] into the blue memory   [KITTEN SEARCH] into the blue memory Icon_minitimewo 11 dec 2019 - 18:44

Kittens mogen naar 2 moons

(had eigenlijk eerder al gemogen maar ik was eventjes afwezig, als jullie het er mee eens zijn kunnen we de kittens ook al naar de 3 moons schuiven)


[KITTEN SEARCH] into the blue memory JXzosG

stuff:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slate
Member
[KITTEN SEARCH] into the blue memory 23245374_84ILqMzcRRzNP9X
Marieke
5160
Finally Home.

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slate
BerichtOnderwerp: Re: [KITTEN SEARCH] into the blue memory   [KITTEN SEARCH] into the blue memory Icon_minitimevr 27 dec 2019 - 18:51

Kittens mogen aangemeld worden bij de Tribe <3


[KITTEN SEARCH] into the blue memory JXzosG

stuff:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slate
Member
[KITTEN SEARCH] into the blue memory 23245374_84ILqMzcRRzNP9X
Marieke
5160
Finally Home.

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slate
BerichtOnderwerp: Re: [KITTEN SEARCH] into the blue memory   [KITTEN SEARCH] into the blue memory Icon_minitimeza 11 jan 2020 - 13:14

de kittens mogen naar 3 moons


(mochten jullie dit te snel vinden gaan laat het dan even weten)


[KITTEN SEARCH] into the blue memory JXzosG

stuff:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [KITTEN SEARCH] into the blue memory   [KITTEN SEARCH] into the blue memory Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[KITTEN SEARCH] into the blue memory
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: