[Sun time] TribeHYPE 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Sun time] TribeHYPE

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
[Sun time] TribeHYPE DPKsfdL
Babs
50
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Jackal •
BerichtOnderwerp: [Sun time] TribeHYPE   [Sun time] TribeHYPE Icon_minitimevr 30 aug 2019 - 19:23

LOCATIE VAN SUN TIME: Buiten voor de grot, lekker in de warme zon!

JACKAL
Jackal knipperde langzaam met haar ogen terwijl ze haar kop langs de waterval stak. Een brede glimlach verscheen op haar lippen toen de zon met grote stralen warmte aankondigde. Ze konden naar buiten voor Sun Time. Jackal zwaaide een paar keer met haar staart om de rest van de tribe aan te geven dat het kon. "De zon is warm! We kunnen naar buiten!" kondigde ze luid aan, waarna ze een konijn van de prooistapel pakte en met vlugge stappen naar buiten liep. Met een brede lach plofte ze neer met haar kont in het zand. Die slowpokes van een tribegenoten van haar moesten maar opschieten! Ze keek nog een keertje over haar schouders. Kom op, kom op!

TAG: Open

OOC:
* Sun Time is de tribenaam op dit forum voor Sharing Tongues! Het is ook op zonhoog en als het goed weer is gaan de katten voor de grot zitten.
* Fisheye en Appleblossom zijn al aangekomen in dit topic, maar Mole is nog niet verdwenen! Let op, Fisheye heeft haar naam tot nu toe geheim gehouden!

RODDELS:
* Coyote en Jackal zijn samen een nacht weg geweest. Hebben ze flink de bloemetjes buiten gezet?
* Trekt Wren adelaren aan? Is er een specifiek agressieve adelaar?
* Wanneer krijgt Day nou eens een keertje kittens?
* Speelt er iets tussen Grace en Serval?
* Heeft Cardinal nou drie relaties of houdt ze zowel katers áls poezen aan het lijntje?

TIPS:
* Post gewoon wanneer je tijd hebt en wandel vooral tussen groepjes heen en weer! Sun Time valt vaak stil omdat mensen op elkaar blijven wachten tot het stil valt.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Grace •
Member
[Sun time] TribeHYPE DPKsfdL
Bunny
49
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Grace •
BerichtOnderwerp: Re: [Sun time] TribeHYPE   [Sun time] TribeHYPE Icon_minitimevr 30 aug 2019 - 19:28

De slanke poes keek op toen een jongere kattin voorstelde om naar buiten te gaan voor Suntime, iets dat Grace wel aanstond. Een grijns verscheen op haar snuitje en ze veerde recht, snel achter Jackal aantrippelend voor de goeie plaatsen bezet waren. Met een plofje ging ze neerzitten naast de bruingestreepte kattin, misschien ietsje te dichtbij - haar vacht en die van Jackal raakten elkaar aan. Grace had daar geen probleem mee, maar ze vergat soms dat niet iedereen dat fysieke contact even fijn vond. "En, wat zijn de nieuwste roddels?", vroeg ze meteen, de jongere kattin aankijkend met haar kristalblauwe ogen.

Tag: Jackal


[Sun time] TribeHYPE Rg0Vx5
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Starteller
Endless Hunting
[Sun time] TribeHYPE DPKsfdL
Babs
352
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Healer To-be
Starteller
BerichtOnderwerp: Re: [Sun time] TribeHYPE   [Sun time] TribeHYPE Icon_minitimevr 30 aug 2019 - 19:30

SHROUD
Het viel moeilijk te missen dat het Suntime was. Jackal schreeuwde het immers door de grot heen. Shroud keek op van de stapel kruiden die ze aan het sorteren geweest was en schoof ze terug in een scheur in de muur. Daar bleven ze veilig en droog en hopelijk weg van kittenpootjes. De kattin stapte de sick cats den uit en rekte zich uit. Gelukkig was die Den al een tijdje leeg, maar ergens had ze toch wel het zeer morbide verlangen dat er een keertje iemand ziek werd. Het was fantastisch dat het zo goed ging met iedereen, maar straks ging Skyteller een keertje dood in een freak accident en had ze nog nooit op een echte patient kunnen oefenen. De zorgen van een healer. Dreadful. Ze trok een vogel van de stapel en wandelde ook naar buiten. Ze nam op enige afstand van Jackal plaats. Met die schreeuwlelijkerd hoefde ze nog niet per se een gesprek.

TAG: Open


[Sun time] TribeHYPE 7tNWfW2U_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Sun time] TribeHYPE DPKsfdL
Babs
902

CAT'S PROFILE
Age: ✴ 68 Moons ✴
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Appleblossom
BerichtOnderwerp: Re: [Sun time] TribeHYPE   [Sun time] TribeHYPE Icon_minitimevr 30 aug 2019 - 19:37

APPLEBLOSSOM
Op zich was het bijzonder hoe verschillende de Tribe en de clans waren, en tegelijkertijd ook zo hetzelfde. Bij de clans hadden ze Sharing Tongues, hier bij de tribe kenden ze Suntime. Ze hadden ook een trainingssysteem met mentoren, maar wel specifieke taken. Appleblossom vroeg zich ergens af of ze allemaal van dezelfde katten afstamden, het kon toch haast geen toeval zijn? Maar tegelijkertijd, waarom waren ze elkaar dan vergeten? Ze deed in ieder geval haar best om te integreren, ondanks dat ze dat moeilijk vond. Deze drukke gebeurtenissen waren daarentegen moeilijk voor Appleblossom. Licht huiverig pakte ze een eekhoorn van de stapel en liep ze naar buiten, op een afstandje van de vormende groepjes plaatsnemend. Ze twijfelde nog even of ze bij katten ging staan, maar de stress over wat ze dan moest zeggen om zichzelf te introduceren werd te groot. Appleblossom bleef dan ook voor nu in haar eentje zitten met haar eekhoorn.

TAG: Open


[Sun time] TribeHYPE UWej4nZO_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Sun time] TribeHYPE DPKsfdL
Babs
50
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Jackal •
BerichtOnderwerp: Re: [Sun time] TribeHYPE   [Sun time] TribeHYPE Icon_minitimevr 30 aug 2019 - 19:41


Het duurde gelukkig niet lang tot andere katten naar buiten kwamen gelopen. Jackal grijnsde breed toen Grace naar haar toe gewandeld kwam. De kattin kwam altijd op de juiste momenten aanlopen en had ook altijd wel iets om over te praten. Zeker niet onprettig als je hier was om te kleppen. Jackal spitste haar oren toen Grace haar vroeg of er nog roddels waren. Voor een moment twijfelde Jackal, maar daarna begon ze breed te grijnzen naar haar gesprekspartner. "Nou.." begon Jackal, de spanning iets opbouwend, "ik heb gehoord dat jij en mijn lieve broertje Serval het gezellig gehad hebben?"

Tag: Grace


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Sun time] TribeHYPE DPKsfdL
Dine <3
31
Actief
"Make the world a better place, even if your part is really small. It will make a difference."

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Beetle •
BerichtOnderwerp: Re: [Sun time] TribeHYPE   [Sun time] TribeHYPE Icon_minitimevr 30 aug 2019 - 19:42

[Sun time] TribeHYPE Dc2fbin-ebafc8dd-4a28-4007-a4d7-3b44f6408cfc.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzY1MmI3Nzc0LTI1ZWYtNGRiMS1iMTIxLTM5MGIzMTI3NTQzNVwvZGMyZmJpbi1lYmFmYzhkZC00YTI4LTQwMDctYTRkNy0zYjQ0ZjY0MDhjZmMucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Beetle genoot ontzettend van dit soort momenten, vooral omdat je er heel veel van leerde. Ook waren er dan véél meer katten te vinden die hem konden vertellen over de wereld buiten de Nursery. Over de prachtige bergen en alle bijzondere dieren en planten... Beetle kon haast niet wachten tot hij een To-be kon worden. Omdat Grace en Jackal in gesprek leken te zijn, wendde Beetle zich tot Shroud. Hij had Shroud nog niet zo vaak gesproken en was nieuwsgierig of deze poes zijn belangrijkste vragen zou kunnen beantwoorden. Voorzichtig hobbelde hij naar de Healer To-be. "Hallo, Mevrouw Shroud. Mag ik iets vragen?" Als er iets was wat Beetle geleerd had, dan was het wel om beleefd te zijn naar ouderen.

+ Shroud


[Sun time] TribeHYPE 81v017

[Sun time] TribeHYPE M8mwph88w

Barnpaw • Beetle • Laurelpaw • Kukri • Pumpkinkit 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Starteller
Endless Hunting
[Sun time] TribeHYPE DPKsfdL
Babs
352
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Healer To-be
Starteller
BerichtOnderwerp: Re: [Sun time] TribeHYPE   [Sun time] TribeHYPE Icon_minitimevr 30 aug 2019 - 19:48


Katten begonnen langzaam bij elkaar te clusteren. Grace en Jackal begonnen meteen met een verhit gesprek, uiteraard en ze zag dat de nieuwe kat Appleblossom zich een beetje afzonderde. De rossige kattin zat met haar ene oog een beetje van een afstand te turen. Een lichte frons verscheen op Shroud's gezicht terwijl ze de kattin observeerde. Day vertrouwde haar, maar Shroud had er moeite mee om eerlijk te zijn. Het was haar net te toevallig. Tegelijk, er was nu ook weer een nieuw sneu geval komen aankloppen. Net zoveel reden om verdacht te zijn op die kattin, die kattin die niet eens haar naam wilde geven. Shroud werd uit haar gedachten getrokken door een oudere kitten. "Ja Beetle? Natuurlijk, je mag me alles vragen," miauwde ze op een geruststellende toon.

Tag: Beetle


[Sun time] TribeHYPE 7tNWfW2U_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Sun time] TribeHYPE DPKsfdL
Dine <3
31
Actief
"Make the world a better place, even if your part is really small. It will make a difference."

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Beetle •
BerichtOnderwerp: Re: [Sun time] TribeHYPE   [Sun time] TribeHYPE Icon_minitimevr 30 aug 2019 - 19:59

[Sun time] TribeHYPE Dc2fbin-ebafc8dd-4a28-4007-a4d7-3b44f6408cfc.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzY1MmI3Nzc0LTI1ZWYtNGRiMS1iMTIxLTM5MGIzMTI3NTQzNVwvZGMyZmJpbi1lYmFmYzhkZC00YTI4LTQwMDctYTRkNy0zYjQ0ZjY0MDhjZmMucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Beetle was blij dat de poes haar in iedergeval niet negeerde. "Ja Beetle? Natuurlijk, je mag me alles vragen," Beetle keek haar verbaasd aan. Als ze echt vond dat hij haar alles mocht vragen, dan zou hij een vraag uit de categorie 'iedereen-keek-ongemakkelijk-toen-ik-het-aan-hun-ging-vragen' kiezen. "Ja?" Gewoon, even als controle vroeg hij die vraag nog even. Nou, als ze dat echt vond. "Hoe worden kittens gemaakt?" Het was Beetle niet ontgaan dat er roddels waren rond een bepaald onderwerp, maar hij snapte niet perse wat er nou precies zo bijzonder aan was. Hij had deze vraag al eerder gevraagd, maar om de een of andere reden keken katten hem dan altijd een tijdje ongemakkelijk aan en switchten toen opeens van onderwerp.


[Sun time] TribeHYPE 81v017

[Sun time] TribeHYPE M8mwph88w

Barnpaw • Beetle • Laurelpaw • Kukri • Pumpkinkit 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Starteller
Endless Hunting
[Sun time] TribeHYPE DPKsfdL
Babs
352
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Healer To-be
Starteller
BerichtOnderwerp: Re: [Sun time] TribeHYPE   [Sun time] TribeHYPE Icon_minitimevr 30 aug 2019 - 20:06


Misschien moest ze eens gaan nadenken voordat ze wat zei. Maar tegelijkertijd had ze nou ook weer niet precies de vraag verwacht die ze keek. Voor een hartslag knipperde Shroud verbaasd met haar ogen. Gelukkig was ze zelf moeder geweest en absoluut niet voor één gat te vangen. "Nou Beetle, dat gebeurt als twee katten heel veel van elkaar houden," vertelde Shroud op samenzweerderige toon, "maar de rest mag je mentor je vertellen als je wat ouder bent." Ze eindigde met een knipoog. Jammer Beetle.

Tag: Beetle


[Sun time] TribeHYPE 7tNWfW2U_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Feral •
Member
[Sun time] TribeHYPE DPKsfdL
James
16
Actief
"I'm not a saint but I could be if I try"

CAT'S PROFILE
Age: 110 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
Feral •
BerichtOnderwerp: Re: [Sun time] TribeHYPE   [Sun time] TribeHYPE Icon_minitimevr 30 aug 2019 - 20:37

De oude kater zuchtte tevreden toen het zonlicht zijn pels raakte. De heerlijke warmte maakte de sleur van de dag toch wel weer de moeite waard. Daarbij vond hij sun time stiekem ook wel leuk. Feral was fan van roddels en van te weten wat er allemaal in de tribe plaatsvond, en momenten zoals dit waren er toch wel de beste voor. Daarbij was de hoogstaande zon en rust prettig voor zijn oude botten, al zou hij dit natuurlijk nooit toegeven. Nee, de blinde kat zou doorgaan tot hij er dood bij neerviel. En als hij een beetje geluk had duurde dat ook niet al te lang meer. Hij nam kort de aanwezige geuren in zich op en vond zo een doelwit. Een van nieuwtjes was ook aanwezig en hij was wel benieuwd uit welk hout ze gesneden was. De ruwe uitziende gave guard wandelde haar richting op en bromde een begroeting. "Ey meissie. Is die eekhoorn gezelliger dan ons?" Feral klonk zoals altijd humeurig en kortaf, al was er in zijn helder blauwe ogen een pretlichtje te vinden. Hij besloot ook maar schappelijk te doen voor nu. "Hoe bevalt het groepsleven voor een zwervertje als jij?"

Tag: Appleblossom
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Sun time] TribeHYPE DPKsfdL
Babs
902

CAT'S PROFILE
Age: ✴ 68 Moons ✴
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Appleblossom
BerichtOnderwerp: Re: [Sun time] TribeHYPE   [Sun time] TribeHYPE Icon_minitimevr 30 aug 2019 - 22:20

Appleblossom zag hoe de gesprekken op gang kwamen en keek wat ongemakkelijk naar haar eekhoorn. Misschien kon ze wachten tot er iemand naar haar toe kwam? Zou dat helpen? Zou dat vanzelf gebeuren? Ergens moest ze terugdenken aan haar tijden in Riverclan, waar ze met Sharing Tongues vaak alleen gegeten had, af en toe jaloerse blikken werpend op Honeyspots die ondanks dat ze zo naar tegen Apple gedaan had, toch vrienden en uiteindelijk een mate had gekregen. Zij had geprobeerd om liefde te vinden buiten de clans, maar had gefaald. Ze werd uit haar storm van gedachten losgetrokken door een kater welke haar benaderde. Een oude, voddig uitziende kater, maar alsnog een tribekat. "Oh.. hallo," miauwde ze met een voorzichtige glimlach. "Nee zeker niet, ik.. wilde alleen geen gesprekken verstoren." Haar oren voelden zich heet van schaamte toen ze zich besefte hoe stom dat klonk, maar ze kon haar woorden niet meer terugnemen. "Ik kom oorspronkelijk uit een groep, dus het voelt vreemd.. nostalgisch. U heeft hier altijd geleefd neem ik aan?"

TAG: Feral[Sun time] TribeHYPE UWej4nZO_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Feral •
Member
[Sun time] TribeHYPE DPKsfdL
James
16
Actief
"I'm not a saint but I could be if I try"

CAT'S PROFILE
Age: 110 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
Feral •
BerichtOnderwerp: Re: [Sun time] TribeHYPE   [Sun time] TribeHYPE Icon_minitimevr 30 aug 2019 - 22:45

Voorzichtig en verontschuldigend, zo zou Feral de poes omschrijven. Dat waren niet perse slechte eigenschappen maar ze waren ook niet ideaal voor een kat die zich weer bij een nieuwe groep probeerde te voegen. Hij wist niet waar mevrouw vandaan kwam of waarom ze zich bij de tribe wilde voegen, en dat waren ook helemaal niet zijn zaken om zijn snuit in te duwen. En hoewel hij wel van mening was dat ze voorzichtig met de nieuwe vreemdelingen moesten zijn, moesten ze deze ook een kans geven op een nieuw thuis. Al was het maar voor de simpele reden dat uiteindelijk de bloedlijnen een beetje op raakte. "Je komt ook niet ver als je jezelf enkel op de achtergrond zet. Neem maar van mij aan dat wij tribe katten heel close zijn. Het zou heus niet tegen je werken her en der wat vrienden te maken" bromde hij met zijn ruwe en gebroken stem. Maar hij knikte bij haar vraag. "Dit is mijn thuis ja en ik heb nooit een ander gekend" Hij ging comfortabel liggen op de warme stenen waarna hij zijn ogen sloot, niet dat dit al te veel verschil bracht voor hem. "Hm, dus als je vragen of wat te lullen hebt zou ik het nu doen meis, 'k ben niet altijd zo goed gezind"

Tag: Appleblossom
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Sun time] TribeHYPE DPKsfdL
Babs
902

CAT'S PROFILE
Age: ✴ 68 Moons ✴
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Appleblossom
BerichtOnderwerp: Re: [Sun time] TribeHYPE   [Sun time] TribeHYPE Icon_minitimevr 30 aug 2019 - 23:08


De kater tegenover haar was een beetje brommerig, maar niet per se slecht.. Ze was op straat ook wel eens brommerige katten tegen gekomen, die blaften over het algemeen meer dan dat ze beten. Uiteraard was het gevaarlijk dit aan te nemen, dus Appleblossom bleef nog wel een beetje op haar hoede, maar ze kon op z'n minst een klein beetje ontspannen. En ze had iemand om mee te praten, dat was ook fijn. Ze kneedde het zand onder haar pootkussentjes zachtjes met haar teentjes toen de kater haar toebromde dat ze zo niet in de groep kwam, een beetje in verlegenheid gebracht. "Ja.. weet ik. Eén op één gaat het best goed. Maar grote groepen.. die zijn een beetje moeilijk." Ze draaide één van haar oren naar achteren en richtte haar blik kort naar de grond. Starclan wat was ze een slechte indruk aan het maken. "Dan zou ik sowieso om je naam willen vragen. Mijn naam is Appleblossom, als dat nog niet genoeg door de roddelmolen is gegaan."

TAG: Feral[Sun time] TribeHYPE UWej4nZO_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fern •
Member
[Sun time] TribeHYPE Beertjeava
Beertje
75
Actief
Go on a diet they said
it will be fun they said
...

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: To-be
Fern •
BerichtOnderwerp: Re: [Sun time] TribeHYPE   [Sun time] TribeHYPE Icon_minitimeza 31 aug 2019 - 11:29

[Sun time] TribeHYPE S1cuswZ
Het was een hete dag in de bergen. Een unicum. Dat betekende Sun Times. Fern curled up underneath the sunset voelde nieuwe energie door haar lichaam stromen. Ze was net hard getraind geweest, haar spieren brandden. Haar uithouding was nog niet hoe het moest zijn, hoewel ze een jonge kat was. Een beetje moe kwam ze aanwandelen. Iedereen zat voor de Cave, het was altijd een mooi zicht. De waterval spetterde een regen van mist op haar neer. Het gaf verkoeling aan haar spieren. Haar vurige blik gleed over de katten. Ze zag plots een heel bekende vacht en trippelde erop af. Eervol begroef ze een neusje in zijn nekvacht. "Goeiemiddag Feral howl echoing through woods, zou u het oké vinden als ik u vacht was?", vroeg ze met een vriendelijk stemmetje. Haar blik ging naar de andere persoon die erbij zat. Het was een mooie roodbruine poes. Fern ging zitten en zwaaide met haar staart. Kende ze deze persoon? Het centje viel nog niet helemaal en ze had ook hun gesprek gemist.

Tag: Feral & Appleblossom


[Sun time] TribeHYPE D8opmkx-561cbcb2-2866-4c0b-8502-4c007ddb9146.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2FjMGY0NzQwLTBhOTMtNGMzMi05NTUzLWZhNGYxZTQ3NzBmY1wvZDhvcG1reC01NjFjYmNiMi0yODY2LTRjMGItODUwMi00YzAwN2RkYjkxNDYuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

fern curled up underneath the sunset
[Sun time] TribeHYPE E4c1AuV
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Feral •
Member
[Sun time] TribeHYPE DPKsfdL
James
16
Actief
"I'm not a saint but I could be if I try"

CAT'S PROFILE
Age: 110 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
Feral •
BerichtOnderwerp: Re: [Sun time] TribeHYPE   [Sun time] TribeHYPE Icon_minitimeza 31 aug 2019 - 13:31

Hij tikte zijn staart tegen de stenen ondergrond en luisterde naar wat de vreemde te zeggen had. Blijkbaar waren grote groepen nog wat lastig. Iets waar hij zichzelf wel in kon vinden. Feral knikte dan ook. “De naam is Feral howl echoing through woods. Maar noem me Feral, meissie” Hij was redelijk losbondig over hoe andere hem noemde, naja, wanneer hij in een goede bui was. “Grote groepen zijn ook niet mijn ding. Anders ga je morgen mee met ons. Een paar prey hunters, een guard to be en ik gaan er morgen op uit. Kan je mooi de rest ook wat leren kennen” Dit was zijn manier van zijn hand uitreiken naar een vriendschap. Of in ieder geval Appleblossom een beetje te helpen haar plek te vinden in de tribe en haar de kans te geven te laten zien wat ze in zich had. Daarbij waren de jaaguitjes ook altijd leuk. De oude kat genoot ervan. Hij draaide zijn oren bij het horen van pootstapjes, en rook toen de geur van Fern. Niet lang hierna voelde hij een snuitje. Karakteristiek mopperde hij wat onverstaanbaars, om hierna een lik te geven tussen haar oren. Goed kind. “Ga je gang jongedame, ik verwacht wel dat ik er hierna minstens 50 moons jonger uitziet” Een van zijn mondhoeken trok omhoog. “Appleblossom, dit is Fern curled up underneath the sunset, Fern dit is Appleblossom. We hadden het er net over hoe ik haar morgen wilde begeleiden tijdens het jagen”

Tag: Fern & Appleblossom
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Sun time] TribeHYPE DPKsfdL
Dine <3
31
Actief
"Make the world a better place, even if your part is really small. It will make a difference."

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Beetle •
BerichtOnderwerp: Re: [Sun time] TribeHYPE   [Sun time] TribeHYPE Icon_minitimeza 31 aug 2019 - 13:35

[Sun time] TribeHYPE Dc2fbin-ebafc8dd-4a28-4007-a4d7-3b44f6408cfc.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzY1MmI3Nzc0LTI1ZWYtNGRiMS1iMTIxLTM5MGIzMTI3NTQzNVwvZGMyZmJpbi1lYmFmYzhkZC00YTI4LTQwMDctYTRkNy0zYjQ0ZjY0MDhjZmMucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Opnieuw zag Beetle de ongemakkelijke en twijfelachtige uitdrukking. Blijkbaar had het dus écht te maken met de vraag en niet met de kat zelf. Niet dat Beetle daar iets wijzer van werd. "Nou Beetle, dat gebeurt als twee katten heel veel van elkaar houden," De samenzweerige toon maakte Beetle alleen maar nieuwsgieriger en hij wachtte op de climax. "maar de rest mag je mentor je vertellen als je wat ouder bent." Teleurgesteld keek Beetle naar beneden. Hij had de knipoog wel gezien, maar kreeg nu z'n vaag vermoeden dat eigenlijk niemand hem dit uit ging leggen. Als Shroud het hem niet wilde uitleggen, dan zou zijn Mentor dat vast ook niet doen. Teleurgesteld strompelde Beetle weer terug naar de Nursery, maar opeens werd zijn aandacht getrokken. "....morgen wilde begeleiden tijdens het jagen...." Jagen? Jagen! Als Beetle deze katten kon overtuigen om hem mee te nemen, dan zou hij misschien wel mee mogen jagen. Hij was natuurlijk nog maar een kitten, maar hij kon heel stil zijn. Met een hernieuwde energie waggelde hij nu weer terug naar een andere groep katten. "Mag ik mee?" In zijn oogjes stond een hoop en aan zijn gespannen lijfje kon je zien hoe spannend hij dit vond en hoeveel zin hij wel niet had. Misschien kon hij de buitenwereld wel zien! Wow, wat een kans!

[Feral, Fern, Appleblossom....]


[Sun time] TribeHYPE 81v017

[Sun time] TribeHYPE M8mwph88w

Barnpaw • Beetle • Laurelpaw • Kukri • Pumpkinkit 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Sun time] TribeHYPE Tumblr_pvf7hhGXik1y5huzuo1_400
Renske
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Prey Hunter
Serval •
BerichtOnderwerp: Re: [Sun time] TribeHYPE   [Sun time] TribeHYPE Icon_minitimema 2 sep 2019 - 14:36


Serval hoorde de schrille stem van zijn zus door de grot klinken. Sun-time? Verlangend ging zijn blik naar buiten. Dat klonk zeker niet verkeerd. Hij zag al enkele katten uit de grot verdwijnen, waarna hij ook aansloot nadat hij een wit konijn van de prooistapel had gegrepen. Hij werd even opgehouden toen hij een aanbod kreeg van een andere prey-hunter om mee te gaan op zijn patrouille morgen, die hij vriendelijk accepteerde, om vervolgens met een knikje weer verder op zijn eigen weg te gaan. Eenmaal buiten ving hij nog het laatste deel van het gesprek tussen Shroud en jonge Beetle op en grinnikend ging hij naar de healer to-be die werd achtergelaten door de teleurgestelde kitten. Hij plaatste zichzelf bij de knappe poes en legde zijn maaltijd neer. ‘Soms zijn die kleine mormels nog best vermakelijk,’ sprak hij met een vrolijke twinkeling over de kitten. Over het algemeen vond Servals die kleine mormels… mormels. Maar hey, voor dit soort momentjes kon je ervoor tekenen, toch?

Tag: Shroud


Leptailurus serval
[Sun time] TribeHYPE JYIIkWN
serval prowling through field
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Sun time] TribeHYPE Tumblr_p1ajss6CbQ1umgtvqo2_400
Kip
327
Actief
➳Don't you hear me howling
Don't you hear me howling babe?

CAT'S PROFILE
Age: ➳ 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
Coyote •
BerichtOnderwerp: Re: [Sun time] TribeHYPE   [Sun time] TribeHYPE Icon_minitimema 2 sep 2019 - 16:53

Ah, Jackal mocht dan wel 99% van de tijd onzin verklaren, haar idee om deze middag buiten de grot te spenderen was iets dat hij niet tegen zou spreken. Natuurlijk zou hij haar niet vergezellen, sinds ze langer dan 12 uur weg waren geweest samen kreeg hij al vreemde blikken en dergelijke giftige woordenwisselingen zou hij niet de hand in werken. Dus stond de kater op en liep hij richting de uitgang, zijn ogen kort op de tabby poes gefixeerd, maar zeker om genoeg afstand te bewaren. De massieve guard zette zich neer in de zon, zich pijnlijk bewust van het feit dat deze snel plaats zou maken voor de regen van het volgende seizoen. Enkel meer reden om rustig te genieten. Coyote zette zijn meegenomen vogel voor zich neer, waarna hij zich op een door de zon verwarmde steen neerzette. Erg veel zin om zich te mengen had hij niet. Al helemaal niet wanneer zijn favoriete gesprekspartner inmiddels een rottend karkas was. De grote kater zette kort gefrustreerd zijn klauwen in de onbreekbare steen onder zijn poten toen het besef dat ze nog altijd de moordenaar van Wisp niet gevonden hadden opnieuw als donder insloeg. Hoe was het eigenlijk mogelijk dat hij en ieder ander hier vrolijk converseerden wanneer een dergelijk mysterie als donkere wolken boven hun koppen hing? Zelfs de warme zon kon die niet weg jagen.

Tag: nog niemand!


This isn't about right or wrong now
[Sun time] TribeHYPE Coyos210
It's about wasted time.

(:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slate
Member
[Sun time] TribeHYPE R4mQFf
Mari
5097
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Slate
BerichtOnderwerp: Re: [Sun time] TribeHYPE   [Sun time] TribeHYPE Icon_minitimema 2 sep 2019 - 18:33

a different view
no-name?
Ze was een beetje de Tribegrot aan het verkennen toen plots de stem van een kat door de grot galmde. "De zon is warm! We kunnen naar buiten!" Ze herkende de stem niet, maar de persoon aan wie deze toebehoorde was waarschijnlijk vrolijk. De bruin-witte kat moest nog wennen aan de Tribe, hun namen, hun gewoontes, en dergelijke, maar tot nu toe leek deze groep katten zeker niet slecht.

Ietwat nerveus volgde ze de groep katten naar buiten, nieuwsgierig naar wat het zon-gedoe betekende. Ze zag dat de katten buiten in de warme, door de zon verlichtte plekken gingen zitten of liggen in groepjes. Zou dit vergelijkbaar zijn met de Sharing Tongues van ThunderClan? Er waren waarschijnlijk verscheidene manieren om dat uit te vinden, maar zij besloot om op een van de katten die voor nu nog alleen zat af te stappen. "Is het oké als ik hier bij kom zitten?" vroeg ze aan de grote, bruin-beige kat in wiens richting ze gelopen was.

TAG: Coyote
164
here comes that one weird cat


[Sun time] TribeHYPE Hb6vk62

stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Foal •
Member
[Sun time] TribeHYPE DPKsfdL
Rebecca
45
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5/6 Moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Foal •
BerichtOnderwerp: Re: [Sun time] TribeHYPE   [Sun time] TribeHYPE Icon_minitimema 2 sep 2019 - 21:30

Only young once  


Haar neusje wiebelde bij de geur van alle katten samen. Mama lag te slapen voor nu en Bee was niet in de buurt om haar mee naar buiten te smokkelen. Dan moest ze het zelf maar doen. Buiten schreeuwde Jackal "De zon is warm! We kunnen naar buiten!" en ze kneep haar blauwe oogjes samen. Buiten? Snel sloop ze de Nursery uit en liep ze naar de prooistapel om daar een muisje te pakken en behoedzaam keek ze om zich heen. Was er iemand die wilde spelen? Of prooi delen? Ze schuifelde met haar pootjes en ging in een hoekje zitten en keek naar hoe de grote katten allemaal voorbij liepen. "Wil iemand delen?" piepte ze en ze keek hoopvol om zich heen. Er moest toch iemand hier binnen zijn die niet naar buiten ging en met haar prooi wilde delen?

Tag: Alone :cthanks, spyder!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Sun time] TribeHYPE
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: