These little eyes 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 These little eyes

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Darktrail
Member
These little eyes Mini-avatar-Darkpaw
344
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: These little eyes   These little eyes Icon_minitimema 2 sep 2019 - 21:52

Hij was al vroeg wakker om met Jacht corvee. Niet dat dit katertje dat erg vond. Zolang hij zijn clan kon dienen deed hij het graag. De eerste vangst was een dikke waterrat, maar hij had geen zand nog bladeren om die erover heen te krabben, maar wel dennennaalden. Gelukkig kon Darkpaw snel weer op stap en ving eerst nog een kikker en een mus die hij bij de waterrat neerlegde. Later vond hij nog een flink aantal muizen voor hij besloot om eerst terug te gaan naar het kamp. Het was momenteel goed jagen en zijn jacht technieken waren nog niet helemaal zoals ze hoorde te zijn, maar hij ving en voeden de clan ook. Na de kleine prooien weg gebracht te hebben was de waterrat aan de beurt die hij bij thuiskomst meteen naar de kraamkamer moest brengen. Dus trippelde Darkpaw naar de plek waar het al een tijdje krioelde van de kittens. Het was lief om te zien en ooit zouden dit ook krijgers van de Shadow clan zijn over een aantal manen. Dark had wat moeite om de waterrat naast de kraamkamer neer te leggen omdat de moederkatten ook nog genoeg ruimte over moesten houden om in en uit de ingang te komen zodat ze niet over de prooi zouden vallen of over de staart zouden struikelen. Daarna drong Darkpaw de kraamkamer in om de moederkatten mee te delen dat hun ontbijt buiten op hen lag te wachten en bood even aan om op de kittens op te passen. Alle moeder katten knikte hem vriendelijk toe en verlieten de den om te gaan eten. Voor de zekerheid had Dark ook een paar muizen neer gelegd. Tja voor kittens zorgen was net zo'n zware taak als voor de clan zelf te zorgen toch? Darkpaw liep langs de nesten en bijna alle kittens lagen te slapen. Het ene nest lagen jongere kittens dan de andere. Een van hen herkende hij wel. Moonkit was een vrij avontuurlijk kitten en was al een beetje aan het rond hobbelen door de clan ondanks dat ze nog zo jong was. Zijn blik viel op een grijskitten. Haar naam was hem even ontschoten, maar dit kleintje trok op de een of andere manier even zijn aandacht.

@Chillykit


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
These little eyes BBTakD
Bunny
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chillypepper
BerichtOnderwerp: Re: These little eyes   These little eyes Icon_minitimedo 5 sep 2019 - 15:19

Nog twee ellenlange manen te gaan voor ze eindelijk apprentice zou worden en de clan kon dienen zoals het hoorde! Of, tsja, dan nog niet volledig, maar dan kon ze tenminste beginnen leren - nu was ze nog "klein en hulpeloos", twee woorden die ze liever niet met zichzelf associeerde. Nog twee manen! Haar gele oogjes vielen op een apprentice die de den inkwam en meteen interesseerde ze zich natuurlijk naar zijn bezigheden. Hoewel ze nog te jong was om officieel dingen te leren, kon ze nu al te weten komen hoe ze later sterk kon worden. De kater was gespierd gebouwd en had een bruine vacht; en zijn blik was op haar gericht! Chillykit zwaaide half naar hem om zijn aandacht te trekken. "Hoe word ik zo sterk als jou?", viel ze meteen met de deur in huis. Als ze zo groot was, zou niemand haar zwak vinden of het nodig vinden om haar te beschermen; in tegendeel, dan zou zij de beschermer zijn!


These little eyes SFqKyj
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darktrail
Member
These little eyes Mini-avatar-Darkpaw
344
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: These little eyes   These little eyes Icon_minitimedo 5 sep 2019 - 18:37

Het grijze kitten met haar gele ogen keek naar hem op met een geïnteresseerde blik in haar aandoenlijke oogjes. Darkpaw was al naar haar op weg nog voor ze half zwaaide om zijn aandacht te trekken een glimlach verscheen op zijn lippen en Dark ging naast haar nest zitten en luisterde naar haar vraag. 'Als je net zo hard traint als ik wel.' vertelde Darkpaw haar en sloeg zijn staart om zijn poten. Het was heerlijk warm binnen in de kraamkamer. Alles was rustig de meeste kittens lagen natuurlijk te slapen. 'Maar je hebt zo veel meer te doen dan trainen alleen.' voegde Dark eraan toe en dacht na. Hij was blij zijn clan te kunnen dienen.


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
These little eyes
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: