Dirty paws 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Dirty paws

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Littlepaw
Member
Dirty paws Tumblr_pc6r57so0N1xzxmkmo1_500
Kip
86
Actief
Tiny but mighty!

CAT'S PROFILE
Age: ❧ 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlepaw
BerichtOnderwerp: Dirty paws   Dirty paws Icon_minitimedi 3 sep 2019 - 21:20

Weet je, eigenlijk vond ze haar broertje Hoarsekit niet zo heel erg leuk. Loudkit was veel beter, lang niet zo ruw en gemeen zoals Hoarse kon zijn. Maar! Haar witte broertjes was nog altijd, wel, haar broertje! En ze hield van hem, ookal kon hij stom zijn, want hij was niet saai. En dat was nou precies wat ze vandaag nodig had! Een kat die niet saai was, want ze wilde kattekwaad uithalen. Mama lag lekker te doezelen - dacht ze- en de andere queens waren met elkaar bezig. Bovendien, als ze in de problemen zouden komen, zou ze gewoon zeggen dat het Hoarse zijn idee was! Zie je, perfect plan; nu nog hem overtuigen. "Hoaaarse!" piepte ze naar hem, een ondeugden twinkeling in haar oogjes terwijl ze speels door haar poten zakte. "Ga je mee op avontuur?"


&Hoarsekit & open


Dirty paws D9fk1a4-499ee3f5-7dc3-461f-9f1b-8818acbf3a96.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2RkMzkyNjE4LTY3OWEtNGZjYS04OGNkLTg0NGYyNzc0ODcyMFwvZDlmazFhNC00OTllZTNmNS03ZGMzLTQ2MWYtOWYxYi04ODE4YWNiZjNhOTYuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dirty paws Gzf1Slk
❆ Michelle ❆
110
Actief
The first sign is fear. The second is always fire. Your people are afraid, and now the fires burn.

CAT'S PROFILE
Age: ❆ 13 Moons ❆
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young-Warrior
Hoarsevoice
BerichtOnderwerp: Re: Dirty paws   Dirty paws Icon_minitimema 30 sep 2019 - 21:10He was forged from iron
He never broke.

Hij had heeeeel diep liggen slapen. Maar nu was hij klaar wakker en verveelde hij zich rot. Sterker nog, hij wist totaal niet meer wat hij met zichzelf moest doen. Zijn staart had hij al drie keer tepakken gekregen als de geweldige jager die hij was. Alle prooi op de prooistapel was al een tweede keer vermoord door hem. En elk verhaal van de elders kende hij nu uit zijn hoofd en wist hij op zijn eigen geweldige manier te vertellen. aka. Hij was BORED. Gelukkig kwam daar zijn stomme zusje Littlekit. Al zijn siblings waren stom. Maar de vraag naar avontuur was er niet een die hij afsloeg. Dus sprong hij grijnzend overeind en knikte naar zijn zusje. "Een kitten avontuur, of een echt avontuur?" Vroeg hij knipoogend naar de ingang van het kamp.
My shining dishonesty will be the salvation of me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dirty paws DWmMvLs
Beertje
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons ⋆
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Porcupinefoot
BerichtOnderwerp: Re: Dirty paws   Dirty paws Icon_minitimedi 1 okt 2019 - 11:03

Dirty paws KB5bp1P
Porcupine was gisteren officieel 1 moon geworden. Dit was de periode waar hij nog niet echt het camp uit durfde, maar wel graag naar verhaaltjes luisterde. Dat hij niet durfde betekende dat hij een slappeling was. Dat wilde hij helemaal niet zijn! Porcupinekit lag momenteel opgekruld als een bal bij zijn moeder. Haar vacht was warm, haar geur zoet. Hij was erg graag bij haar, maar ook bij zijn papa. Acorndust. De kleine kastanjerode kater spitste zijn oortjes toen hij wat geroezemoes hoorde. Meteen hopte hij uit zijn bed. Volgens hem had hij avontuur gehoord? Het katje struikelde meteen naar de plek des onheils. Zijn nog kittenblauwe oogjes werden groot bij de aanblik van de oudere kittens. "Mag ik mee?", piepte hij luid en dapper. Ja dat wilde hij zijn. Dapper!


Dirty paws 8n9xQ5F
Dirty paws VZNiXqZ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Dirty paws
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: