Cold 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Cold

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fox •
Member
Cold J1rqvT3
Bo~
101
Actief
She said we should be prouder than lions
Roaring loud above the herd
Primal, primal, we're primal

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Prey Hunter
Fox •
BerichtOnderwerp: Cold   Cold Icon_minitimedi 3 sep 2019 - 22:05

Kittens. Ze waren nog jong en onbezonnen, maar hopelijk wel geliefd. Niet zoals hij was als kitten, waar hij de koelheid van zijn moeder voelde. Als enig kitten van dat nest was dat pijnlijk. Hij sloeg zichzelf erdoor heen hoor, dat daarbuiten, maar dat gaf hem wel.. een zwak voor sommige kittens. Hij liep rustig de cave in en schudde zijn doorweekte vacht uit. Het regende niet normaal hard, maar goed, hij had twee vogels te pakken gekregen. Dus dat was mooi voor de prooistapel. Hij legde ze rustig neer, waarna hij zijn lange vacht nog een keer uitschudde-- recht op de kitten die dichtbij stond. Oeps.
+ Beetle


Cold Os310
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cold DPKsfdL
Dine <3
21
Actief
"Make the world a better place, even if your part is really small. It will make a difference."

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Beetle •
BerichtOnderwerp: Re: Cold   Cold Icon_minitimezo 6 okt 2019 - 15:58

Cold Dc2fbin-ebafc8dd-4a28-4007-a4d7-3b44f6408cfc.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzY1MmI3Nzc0LTI1ZWYtNGRiMS1iMTIxLTM5MGIzMTI3NTQzNVwvZGMyZmJpbi1lYmFmYzhkZC00YTI4LTQwMDctYTRkNy0zYjQ0ZjY0MDhjZmMucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Beetle was al een hele dag to-be, maar zijn enthousiasme was amper- nee, niet afgenomen. "Hallo, Fox!" Groette hij de prey hunter. "Hoe ga-" Midden in zijn zin kreeg hij een gratis douche. Beetle leek het niet erg te vinden. Hij leek het zelfs fantastisch te vinden, alsof Fox hem niet nat had gemaakt met regen, maar met puur goud ofzoiets. "De regen is fantastisch, hé? Het is zo nat en leuk en, en-"


Cold Oie_np10
Barnpaw • Beetle • Laurelpaw • Taipan 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fox •
Member
Cold J1rqvT3
Bo~
101
Actief
She said we should be prouder than lions
Roaring loud above the herd
Primal, primal, we're primal

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Prey Hunter
Fox •
BerichtOnderwerp: Re: Cold   Cold Icon_minitimewo 9 okt 2019 - 1:47

Het was echt het verkeerde moment geweest om zijn langharige vacht uit te schudden en daarmee de kersverse to-be nat te maken. Hij had het niet eens gemerkt dat de jonge kater hem had begroet, want anders had hij nooit zijn vacht uitgeschud. Dus.. ja, echt een oeps. Maar toen hij naar de kater keek leek hij het niet eens erg te vinden, de kater leek zowat te stralen van geluk dat hij water op hem had gegooid? Hij fronste even, meende je dat nou? Welke kat vond dat nou leuk? "De regen is fantastisch, hé? Het is zo nat en leuk en, en-" Hij draaide zijn oren even en schudde zijn kop. "De regen is niet leuk, Beetle. Niet goed." sprak hij rustig tegen de kater. Het was lastiger om te jagen, je kon uitglijden de afgrond in. Het was gevaarlijk, niet leuk. "Als het zo hard regent moet je weg blijven van afgronden. Geuren zin zo goed als weg." vervolgde hij rustig tegen de jonge kater. Hij kon er beter nu van leren dan dat hij er later tegenaan liep. En hij moest er niet aan denken dat de kater de afgrond in zou vallen omdat hij uitgleed door de modder of gladde stenen.


Cold Os310
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Cold
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: