[FAMILY SEARCH] Little...who? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [FAMILY SEARCH] Little...who?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[FAMILY SEARCH] Little...who? 0N3zaJp
Kiki
1666
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Mistgaze
BerichtOnderwerp: [FAMILY SEARCH] Little...who?   [FAMILY SEARCH] Little...who? Icon_minitimewo 4 sep 2019 - 21:55


Hallo allemaal!

Omdat Waz en ik langzaam bezig zijn om het nestje waar Mist en Fire uit komen nieuw leven in te blazen zoeken we iemand die Little... wilt spelen!
Origineel zou de warrior naam van Littlepaw Littlespark zijn, maar aangezien het er nooit van is gekomen bestaat het account dus niet. Erg jammer, want we zijn net zo lekker bezig om de fam actief te krijgen! Little.. wordt dus directe familie van Firedance, Winterbird, Mistgaze & Birchberry! Ze zijn erg hecht als broers en zussen en geven erg veel om elkaar! (Ondanks dat ene ding met die kittens maar shHHH)

Little... is dus een kitten van Brightspots (bengaal, groene ogen) en Polarbear (wit, fluffy, blauwe ogen)

[FAMILY SEARCH] Little...who? OngLg3y [FAMILY SEARCH] Little...who? NOzpFux

Als je je wilt aanmelden dan graag een omschrijving van de kat en motivatie posten en dan gaan Waz en ik soon kiezen! C:


xoxo het nest met de meeste drama in TC


You call and I respond
The sparrow and the song
I miss you when you're gone

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanpaw.
Member
[FAMILY SEARCH] Little...who? E3a2ae822630d36aa32d6b63403e5e6e
Amyyy
39
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ༄ 11 moons ༄
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanpaw.
BerichtOnderwerp: Re: [FAMILY SEARCH] Little...who?   [FAMILY SEARCH] Little...who? Icon_minitimeza 7 sep 2019 - 17:44

Littlelight - Littlewing

Little is, zoals haar naam zegt, klein. Maar gelukkig hoeft klein zijn niet altijd nadelig te zijn. Little heeft de gemiddelde bouw wel mee. Ze is niet te slank maar ook niet te dik. Ze is klein en fluffy, en door haar witte vachtje niet te missen. Haar oogjes hebben een blauwgroenige tint en neigen meer naar de groen. Little is klein maar wel behendigd en flexibel, wat erg handig is met het jagen. In het vechten blinkt ze minder hard uit.

Qua karakter is ze best opvallend. Ze is een vastberade dame die geen blad voor de mond neemt. Staat iets haar niet aan? Dan laat ze dat gegarandeerd weten. Little houdt er wel van om omringd te zijn door haar familie, ondanks de drama die er gaande is, maar dit hoort nu eenmaal erbij. Little is wel iemand die alles voor haar familie zal opgeven. Ze geeft om hun met heel haar hart en zou niet zonder kunnen. Tevens is ze trots dat ze klein is. Ze vind dat er veel voordelen zijn aan klein zijn, ondanks de sommige nadelen. Zij neemt immers minder plek in dan de rest, zij kan zich veel makkelijker verstoppen voor verrassingsaanvallen of tijdens het jagen, en ze is gewoon schattig klein. Dus wat moet je nog meer hebben?

》Mijn motivatie
Ik zou Little enorm graag willen spelen omdat ikzelf enorm goed weet hoe het is om klein te zijn. Ik ben 1.63 en 19 jaar, dus dan snap je wel hoe het leven als een "klein" meisje. En na jaren daar mee gestruggled te hebben, ben ik zelf de voordelen er van gaan zien, en wie mij er op aanspreekt dat ik klein ben mag het allemaal gaan aanhoren welke voordelen dit met zich mee brengt! Daarom zou ik het erg leuk vinden om Little te spelen, niet alleen omdat deze dame aan mijzelf doet denken, maar ook omdat ik weet hoe het is en hoe het voelt. Doordat ik een lange tijd niet actief ben geweest op Warrior Cats ben ik niet helemaal mee met de familiedrama, maar heb ik hier en daar wel dingen opgepikt en lijkt het mij erg interessant. Want zeg nu zelf, wie vind drama niet leuk?
Ook heb ik maar 1 kat in ThunderClan zitten, en daar mag wel verandering in komen, of niet soms? Al bij al lijkt het mij super leuk om Little te mogen spelen.
tag » words » notes


[FAMILY SEARCH] Little...who? Ocean_sig_2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fern •
Member
[FAMILY SEARCH] Little...who? Beertjeava
Beertje
77
Actief
Go on a diet they said
it will be fun they said
...

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fern •
BerichtOnderwerp: Re: [FAMILY SEARCH] Little...who?   [FAMILY SEARCH] Little...who? Icon_minitimevr 13 sep 2019 - 13:15


Littlespark is een kleine dame. Ze was de kleinste van het nest en dit is niets veranderd. De poes heeft de lengte van een 8 manen oude apprentice, maar ze heeft de geest van een volwassen kat. Haar vacht is kort en glad. Haar ogen zijn opvallend blauw die vurig staan in haar gebroken witte vacht. In een koperen tot grijze kleur staan bengaalse aftekeningen. Ze lijkt erg veel op haar moeder met de kleuren van haar vader. Littlespark heeft een bouw van een vechter. Ze is dan ook niet bang om dit te gebruiken. -spark, dat is haar op het lijf geschreven. Niet alleen is ze erg loyaal aan haar clan en familie, ook gelooft ze rotsvast dat Starclan bestaat. Haar toewijding is groot, net zoals haar mond. Ze heeft een explosief karakter en wordt heel snel kwaad of chagrijnig. Littlespark heeft geen kater nodig om voor haar zelf te zorgen. Liefst is ze zo zelfstandig mogelijk. Zij heeft de minst goede band met haar familie, maar ergens in een kiertje van haar hart heeft ze een eeuwige liefde en zal ze tot het einde vechten om hen bijeen te houden.

Ps: ik heb Littlespark beschreven als een poes, maar geslacht maakt voor mijn motivatie niets uit, willen jullie liever een vechtersbaasje als broertje is dat even goed C:

Hallo, ik ben Beertje, iemand met een voorliefde voor snowbengals. Ik zag ook meteen deze combinatie ontstaan uit Polar en Bright. Hoewel Riverclan the best clan is C: heb ik een jeugdband met Thunderclan, dit door de boeken en natuurlijk ook Branchtrove. Dat waren goede tijden, tijden die ik wil herschrijven (op een andere manier). Deze kattin is gebaseerd op een vriendin van mij. Ookal zou ze dan rood moeten zijn, het feit dat ik zo verschil met haar en dus ook met Littlespark laat het werken. Ik heb besloten om de naam te houden omdat ik spark en super mooi suffix maar ook prefix vind. Over de familie zelf, ik volg ze al van het begin en ik heb Brightspots leven gevolgd, maar ondertussen ging ik door met mijn eigen verhaallijnen. Tijd om hier dus deel van uit te maken.

Lovies Beertje


Let us form one body, one heart,
and defend to the last warrior our tribe, our home, our liberty, and the graves
of our fathers.
[FAMILY SEARCH] Little...who? 68n2bHz
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Grace •
Member
[FAMILY SEARCH] Little...who? DPKsfdL
Bunny
57
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Grace •
BerichtOnderwerp: Re: [FAMILY SEARCH] Little...who?   [FAMILY SEARCH] Little...who? Icon_minitimevr 13 sep 2019 - 16:42

Uiterlijk
Tinyspark is een kleingebouwde kater met een groot hart. Hij lijkt zeer sterk op een miniatuurversie van zijn vader; zijn vacht is wit en pluizig, zijn ogen even blauw. Hij is echter niet zo sterk, eerder pezig gebouwd en uitzonderlijk slank - soms tot op het ongezonde, zeker in periodes van schaarste.

Innerlijk Tinyspark heeft een zwakke gezondheid, waardoor hij doorheen de manen regelmatig door ziekte in zijn nest gehouden werd. Hij bezit echter een zekere trots, een zekere koppigheid die hem door de ziektes heen sterk hield - maar die er ook voor zorgde dat hij zich schaamde over zijn zwakte. Hij zou zijn zussen moeten kunnen beschermen, er voor hen zijn, en hier lag hij dan - als een elder. Maar hij schopte het wel degelijk tot warrior. Elke seconde die hij vrij had werkte hij, om sterker te worden, om meer te lijken op de kat die hij hoorde te zijn. Hij kreeg zijn naam voor deze volharding die hem uiteindelijk zijn warriornaam gegeven had - ook als sommigen hadden gedacht dat hij het niet zou halen. Tinyspark heeft moeite met connecties vormen met katten; misschien omdat hij zijn kittentijd al vaak afgezonderd had besteed, enerzijds omdat hij ziek was en anderzijds om niet te veel ziekten op te lopen van de andere kittens. Hij heeft geen vrienden en vind het moeilijk om zich in te leven in iemand anders. Hij spreekt niet veel en niet graag; hij denkt graag aan zichzelf als de stille bruut, de sterke man die geen tijd heeft voor al dat zeemzoete gedoe. Desondanks ziet hij zijn familie en zijn clan doodgraag en is hij de trouwste kat die je je kan inbeelden; in sommige situaties verscheurd door die twee loyaliteiten, al zal familie altijd de bovenhand nemen.

Motivatie
Ten eerste, ik weet dat er in de post Little... staat maar ik heb al een little, dus vandaar Tinyspark. Als dit een probleem is vind ik het niet erg om er alsnog Littlespark van te maken : )
Ten tweede, ik heb een hele lange tijd getwijfeld, aan de aanmelding begonnen en hem weer geschrapt, maar het idee liet me niet los. Een kat die fysiek zo zwak is, maar toch mentaal sterk genoeg om het tot warrior te schoppen dankzij zijn harde werk. Iemand die moeilijk connecties vormt, maar toch loyaal is en blijft aan zijn familie, ondanks alles; hij lijkt me het type kat die eigenlijk gewoon erbij wil horen, hoe moeilijk hij het ook vind. Hij doet me wel wat aan mezelf denken, al ben ik niet zo mentaal sterk (zou ik wel willen!)
Ten derde, ik kijk al heel lang toe op de hele dramafamilie (2.0?) van buitenaf en het lijkt me absoluut geweldig om er deel vanuit te kunnen maken.

xxx Bunny  


[FAMILY SEARCH] Little...who? Rg0Vx5
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Indigo
Member
[FAMILY SEARCH] Little...who? Tumblr_m28tydOb7u1qcwu03o8_250
Loïs
35
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♠ 6 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Indigo
BerichtOnderwerp: Re: [FAMILY SEARCH] Little...who?   [FAMILY SEARCH] Little...who? Icon_minitimewo 18 sep 2019 - 20:44

Littlelight - Littleflower - Littlefawn - Littlehunt - Littlesun


Little is an average sized but slightly underweight she-cat, with short, white fur and blue eyes. Alternative; half-long, red fur and green eyes. She has a few health issues, such as insomnia and deafness in her right ear. Little's body type looks more like that of a kittypet than a ThunderClan cat thanks to her genes. She doesn't have a lot of muscle unlike most of her clanmates, which has made her insecure many times but she's moved past this. She has found her strength in her own body, as she has more agility, is a very fast tree climber and a skilled bird hunter. Contrasting to her stark white fur, Little has a few scars that really stand out. Most are on her paws from tree climbing, but the biggest one in between her shoulders dates back to the time BloodClan had taken over ThunderClan.

Little is quite the social butterfly; she absolutely adores people and socializing. That said, she doesn't like being the centre of attention at all. No matter how much she loves being around others, she also has a big fear of them; or more so, what they think of her. She's scared that others think of her as weird, different or stupid, and oftentimes wonders if her own friends truly like her or just put up with her. Despite (or because of?) this anxiety, she has a heart of gold that's full of love. She tries her best to be a ray of sunshine in people's life, and carries a warmth with her. She is quite easily attachted to others and will quickly come up with nicknames and showers them with all forms of affection. Little has a lot of crushes, but none of them are serious as she's too insecure to actually engage in a healthy relationship. She is a follower, not a leader, and oftentimes decides not to speak her mind even though she might disagree. This means others don't see exactly how smart she is -- which she is. Little overthinks a lot, and even though she'd rather have her mind shut up for a second, it does give her a great intellect. Because of Little's traumatic youth with BloodClan and her neverending stream of thoughts, she has to deal with nightmares and a lot of sleepless nights. She's tired often, but hides this behind a big smile and happy thoughts. She manages, but every now and then she breaks down with a lot of crying and occassionaly, panic attacks.

Ik zou Little graag over willen nemen, aangezien ik dan weer is een account in ThunderClan heb en bovendien spreekt dit nestje me heel erg aan. Ik heb alle drama rondom alle zussen uiteraard gevolgd toen dit in 2016 allemaal gaande was, met de inval van BC en het verraad van Whifflepaw, Fire's reactie hierop en de dood van Brightspots etc. Hierdoor heb ik het gevoel dat ik Little heb kunnen beschrijven als een karakter die hiertussen zou passen ondanks dat ze er nooit echt geweest is. Het lijkt me super leuk om ook nog een verleden voor haar uit te denken maar dat ga ik doen als ze misschien gekozen wordt, zodat ik jullie daar nu nog niet helemaal mee lastig val!! Lijkt me ook top om wat meer met jullie te kunnen RPG-en, omdat ik nu of course niet zo super veel topics met jullie heb. x Loïs c:


[FAMILY SEARCH] Little...who? Indigo15
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[FAMILY SEARCH] Little...who? 7Hxq9xP
Beertje
44
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 74 moons ☁
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Swiftcloud
BerichtOnderwerp: Re: [FAMILY SEARCH] Little...who?   [FAMILY SEARCH] Little...who? Icon_minitimedo 3 okt 2019 - 22:05

Ik heb er lang over nagedacht en omdat Little een actief huisje verdiend meld ik me af <3
succes iedereen c:


Nothing's really left or lost without a trace. Nothing's gone forever, only out of place
[FAMILY SEARCH] Little...who? FFavLeV
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[FAMILY SEARCH] Little...who? Tumblr_ozdan63oIu1tt42qzo3_1280
Loïs
34
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sunstalker
BerichtOnderwerp: Re: [FAMILY SEARCH] Little...who?   [FAMILY SEARCH] Little...who? Icon_minitimema 2 dec 2019 - 11:48

Gaat dit nog door? <3


[FAMILY SEARCH] Little...who? Sunwin11
Alternative setje:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [FAMILY SEARCH] Little...who?   [FAMILY SEARCH] Little...who? Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[FAMILY SEARCH] Little...who?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: