Darkness is all I see 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Darkness is all I see

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Chillypepper
Member
Darkness is all I see BBTakD
Bunny
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chillypepper
BerichtOnderwerp: Darkness is all I see   Darkness is all I see Icon_minitimedo 5 sep 2019 - 15:27

Ook al stond Chillykit nu al vier manen met nieuwsgierige blik in dit leven, toch waren er dingen die haar bléven verbazen. Zoals de nacht, bijvoorbeeld. Ze was geschrokken toen ze haar oogjes opendeed en het helemaal geen verschil leek uit te maken; al was dat bij nader onderzoek niet helemaal waar. Ze kon schimmen zien, vormen, lichte verschillen in duisternis - maar geen kleuren of details, zoals overdag. En hoe meer ze keek, hoe meer ze zag. Het was verbazingwekkend en ergens werd haar jonge breintje herinnert aan het moment dat ze voor het eerst haar oogjes opendeed. Dat herinnerde ze zich niet meer bewust, maar het gevoel zou haar altijd bijblijven. Het dichtste dat ze er nu bij kon komen was door haar oogjes te sluiten en weer open te doen, en opnieuw alle details te ontcijferen uit haar omgeving. Dat herhaalde ze een paar keer; open, dicht, open, dicht, open- Aah! Plots zat er een kitten recht voor haar snuitje. Het grijze poesje schrok en tuimelde achteruit.

+Darkkit eerst


Darkness is all I see SFqKyj
Terug naar boven Ga naar beneden
Darktail
Member
Darkness is all I see Jifq8hY
Selena
43
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Darktail
BerichtOnderwerp: Re: Darkness is all I see   Darkness is all I see Icon_minitimema 16 sep 2019 - 15:10Stilletjes was het jonge katertje uit zijn nest gekropen. Hij wierp even een blik achterom, om te kijken als één van zijn broertjes of zusjes hem niet gevolgd had, maar zo te zien hadden ze niet gemerkt dat Darkkit het nest had verlaten. Zijn oogjes, die nog steeds blauw waren, keken de Nursery rond. Waar zou hij heen gaan? Al snel vielen zijn oogjes op een grijze kitten. Darkkit trippelde naar de andere toe en ging zitten. Maar voordat hij ook nog iets had kunnen zeggen, tuimelde de andere kitten geschrokken achteruit. De plotse beweging van de ander liet Darkkit ook een beetje schrikken, zijn kleine oortjes lagen plat in ze nekje. Langzaam stond hij weer op, hij wou het poesje niet nog een keer laten schrikken en hij was zelf toch ook best wel een beetje geschrokken. Het was helemaal niet zijn bedoeling geweest de andere te laten schrikken. Hij wou vragen als alles goed was met de andere, echter kwam er niet veel meer uit zijn bekje dan een paar vragende piepjes.


Darkness is all I see NLM48x8
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Darkness is all I see
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: