The Iron Maiden 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The Iron Maiden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cobra
Deceased
The Iron Maiden 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: The Iron Maiden   The Iron Maiden Icon_minitimevr 6 sep 2019 - 21:35

Zachtjes vloekend struinde de zwarte kater in de richting van het Bloodclan kamp. Het was niet eens dat de grijze kattin op zijn rug ontzettend zwaar was, maar de dikke vacht maakte zijn werk ontzettend vervelend en hij begon toch wel in z'n poten te voelen dat hij al een langere tijd onderweg was. Normaliter was de weg naar het kamp niet bijster ver, maar met een kat op je rug, werd het toch wel eventjes een ander verhaal. Hij herinnerde zich nog goed de laatste keer dat hij dit had gedaan, met de kattin die nu Peril heette en onder zijn leiding stond. Eentje die hij van Shadowclan had gestolen, maar dat was een normale warrior geweest, dit was een kruidenkatje. Als hij deze kon breken en opnieuw kon opbouwen had hij iets prachtigs in zijn Elite. Een grijns stond op zijn gezicht terwijl hij zijn plan verder uitdacht en ondertussen het kamp binnen wist te wandelen. Hij voelde direct de ogen van meerdere Elite katten op hem gericht, maar hij wist ze stil te krijgen met een enkele blik. Hij bleef de Leader immers en alleen als hij iemand zou roepen, zouden ze iets ervan zeggen. Geruchten kwamen toch wel, dat kon hij niet ontkomen. Alleen hopen dat Shade niet weer een scene ervan zou gaan maken. Toen hij aankwam bij een van de kleinere, ongebruikte, schuurtjes, duwde hij de deur open en wandelde naar binnen toe. Daar gooide hij de kattin van zijn rug af en duwde de deur weer dicht. Rustig ging hij tegen de deur aanzitten en wachtte totdat ze wakker zou worden.

[Gesloten!]


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The Iron Maiden 0N3zaJp
Kiki
1648
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Mistgaze
BerichtOnderwerp: Re: The Iron Maiden   The Iron Maiden Icon_minitimevr 6 sep 2019 - 23:26

Haar hoofd draaide toen ze langzaam bij kwam. Ze voelde zich vreselijk, alsof ze slechte prooi gegeten had. Terwijl ze langzaam wakker werd kwamen de details terug van wat zich af had gespeeld voordat ze tegen de grond aan was gegaan. Een muffe lucht hing er bij de plek waar ze nu was. Ze kon het niet goed thuisbrengen, maar het rook een beetje naar ThunderClan na een lange tijd met regen. Toen besefte ze ineens dat ze niet meer in Thunderclan was. De bosgrond was verruild voor iets dat veel harder was. Langzaam kwam ze overeind en wierp ze een blik op de plek waar ze nu was. Om haar heen zaten muren, ze kon niet weg. Het was een soort grote den. Maar er was een uitgang, hoe anders was ze hier in gekomen? Ze zag licht bij een van de muren en ze wist zeker dat deze te verplaatsen viel. Met al haar gewicht drukte ze hier tegen aan, zette haar nagels in de planken en krabde hard. "Laat me er uit!" schreeuwde Mistgaze hard. Ze wist zeker dat Cobra haar hier ingestopt had. Ze was in zijn kamp. Hoe ging ze hier ooit wegkomen?


I don't feel like carrying all this weight
Or being broken around those who can't relate
Next time they ask I'll tell the truth and I'll say:
That I'm not ok.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
The Iron Maiden 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: The Iron Maiden   The Iron Maiden Icon_minitimedi 1 okt 2019 - 13:55

Het duurde niet al te lang voordat de lichte kattin bij kwam, sneller zelfs als toen met Peril. Ze leek dan ook iets meer bij zinnen te zijn dan dat de andere kattin ooit was. Maar misschien kwam dat ook omdat hij deze niet zo zwaar had toegetakeld voordat hij d'r mee had genomen. In ieder geval leek ze hem niet door te hebben, wat ervoor zorgde dat de schreeuw die ze slaakte hem bijna doof maakte. "Niemand die je komt redden," miauwde hij op een koude toon, terwijl hij uit de schaduw stapte en weer ging zitten. "Vertel eens, kruidenkatje. Waarom was je weg aan het vluchten?" Hij wilde eerste informatie, voordat hij de rest van de Elite op de hoogte zou brengen wat er hier gaande was.


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The Iron Maiden 0N3zaJp
Kiki
1648
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Mistgaze
BerichtOnderwerp: Re: The Iron Maiden   The Iron Maiden Icon_minitimedi 1 okt 2019 - 19:34

"Niemand die je komt redden," klonk het opeens en een schaduw stapte uit de duisternis. Dat was die kopie van Claw. Mistgaze draaide zich naar hem toen en keek hem aan. Hij leek op hem, twee druppels water. Zelfde kleur, zelfde ogen met dezelfde rare blik er in. "Vertel eens, kruidenkatje. Waarom was je weg aan het vluchten?" Mistgaze zette haar nekharen overeind. "Vluchten? Voor zover eik weet stond ik nog steeds op mijn eigen gebied en was ik gewoon aan het wandelen." zei ze tegen hem. Hij hoefde niet te weten waarom ze echt uit het kamp was gegaan, dat ze haar rang had opgezegd. "Je doet er verstandig aan om mij terug te brengen naar ThunderClan voordat ze hun medicine cat missen. Het duurt niet lang voor ze om uit te vogelen dat ik hier zit." zei ze toonloos. Hij hoefde niet te weten dat ze bang was, dat ze hier het liefste nu meteen weg wou. Want dat wist hij. Hij keek dwars door haar heen.


I don't feel like carrying all this weight
Or being broken around those who can't relate
Next time they ask I'll tell the truth and I'll say:
That I'm not ok.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The Iron Maiden
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: