Electric girl 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Electric girl

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Electric girl DPKsfdL
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Silverkit~
BerichtOnderwerp: Electric girl   Electric girl Icon_minitimezo 8 sep 2019 - 15:56


Silverkit slaakte een dromerige zucht. Ze lag bij de uitgang van het kamp en staarde verlangend naar buiten. Nu dat ze al een paar manen oud was werd de drang om te zien wat daarbuiten was alsmaar groter. Ze luisterde naar alle verhalen die ze maar horen kon, inclusief de saaie verslagen van warriors en apprentices die haar aan het einde van de dag vertelde wat ze hadden gedaan. Ze kon er uren naar luisteren, zelfs naar de verslagen. Haar staartje tikte zacht heen en weer, haar buik lag in het verkoelende gras terwijl de zon op haar pelsje scheen. In haar gedachte was ze al bij de moerassen die ergens in het territorium lagen. Silverkit wist niet hoe een moeras eruit zag en moest het doen met de verhalen van andere. Het was een slijmerige kuil met slijm erin dat bubbels blies en waarin je kon verdrinken of wegzakken als je niet oppaste. Silverkit wilde dat ooit eens zelf zien.
 
TAG: Roughkit STATUS: Topic is open!


Electric girl Dc5t1n1-dd730822-d827-4beb-b314-d73ce81e407e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2NmMjgzNmNiLTU4OTMtNGE2Yy1iMTU2LTVhODlkOTRmYzcyMVwvZGM1dDFuMS1kZDczMDgyMi1kODI3LTRiZWItYjMxNC1kNzNjZTgxZTQwN2UuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

When I awoke the moon still hung.
The night so black that the darkness hummed.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Roughwolf
Member
Electric girl EtYtPsL
Renske
200
Actief
Please run the hill down screaming

-- By order of me

CAT'S PROFILE
Age: 14 ☽
Gender: She-cat ♀
Rank:
Roughwolf
BerichtOnderwerp: Re: Electric girl   Electric girl Icon_minitimezo 8 sep 2019 - 23:24

Roughkit huppelde door het kamp. Ze zat achter een gele vlinder aan, die steeds net een neuslengte buiten haar klauwen wist te blijven elke keer als ze omhoog sprong om hem proberen te vangen. De vlinder bracht haar dwars tussen pratende warriors door, doezelende queens die van de hete zon genoten en spelende apprentices. Totdat de vlinder omhoog vloog. Steeds hoger en hoger. Roughkit deed nog een aanloopje met een hoge sprong omhoog, proberend de vleugels tussen haar klauwen te krijgen maar… Plof. Ze had helemaal niet gekeken waar ze heen ging, haar ogen hadden alleen maar naar de lucht gestaard, naar de vlinder die nu al staartlengten boven haar vloog, weg naar het bos. Maar ja, die plof. Ze was namelijk bijna recht bovenop Silverkit geland! ‘Oeps, sorry!’ miauwde Roughkit met een vrolijk lachje. Ze krabbelde overeind en schudde de stof van haar vacht. ‘Wat ben je aan het doen?’ vroeg ze toen aan de grijs gestreepte kitten. Roughkit was de vlinder alweer helemaal vergeten, die was toch al lang en breed verdwenen.


Electric girl Dbl6hi8-a10f09a7-53a0-4afc-9921-33177fc8267f.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzY1MmI3Nzc0LTI1ZWYtNGRiMS1iMTIxLTM5MGIzMTI3NTQzNVwvZGJsNmhpOC1hMTBmMDlhNy01M2EwLTRhZmMtOTkyMS0zMzE3N2ZjODI2N2YucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
πιξελ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Electric girl
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: