Maybe the ear will listen if it is removed from the head. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Maybe the ear will listen if it is removed from the head.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bearclaw
Member
Maybe the ear will listen if it is removed from the head. Dcd601ba6103a602497cadadc60d3952a69fbf78_128
Oppermark
54
Actief
Maybe I told the Starclan to go fuck themself and came back here to wait for you.

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bearclaw
BerichtOnderwerp: Maybe the ear will listen if it is removed from the head.   Maybe the ear will listen if it is removed from the head. Icon_minitimedi 10 sep 2019 - 12:02


Maybe the ear will listen if it is removed from the head. EZCTNRm

Bearclaw hield zijn kaken stevig op elkaar geklemd om er zeker van te zijn dat hij Crowcall's nekvel niet zou loslaten. Die kleine rot hippie die ze was met haar vredestichtende gedrag, phu. Hij kon haar nel wel haar omdraaien. Door haar was het hele verassing's element van Windclan verpest toen ze het kamp van Riverclan hadden omsingeld en nu was het nog maar bidden als het zou lukken om vandaag de heatherfields terug te krijgen, mocht het plan helemaal in puin gevallen zijn dan zou hij er hoog persoonlijk voor zorgen dat de katten die het verpest hadden de aankomende moons geen hap prooi door hun strot zouden krijgen. En niet alleen dat. Hoewel Stallionstar hem opgedragen had om de drie musketiers zonder geweld terug naar het kamp te brengen kon de bruine warrior het niet laten om sowieso één van hen vandaag te straffen met een harde aanpak. De tom smeet Crowcall op de grond toen hij er zeker van was dat ze ver genoeg van de grens af waren en keek kort naar Lavenderstorm. Zijn groen bruinige ogen vertelde al wat hij van plan was en kort bleef hij de she-cat aanstaren om in te schatten als zij eens was met zijn plan. Toen hij dan ook een knikje kreeg van de gevlekte warrior draaide hij zich om naar de drie katten die ze hadden meegesleurd. "Crowcall, Frayhowl en Scarface." Sprak hij terwijl hij zijn spieren aanspande. "Als trouwe warrior van Windclan neem ik vandaag het recht in eigen handen voor de bestwil van onze leider. Vandaag sta ik tegenover drie verraders. Ik bid naar mijn voorouders dat ze zullen inzien waarom ik deze harde aanpak als straf gekozen heb. Jullie zijn brekers van de warrior code, hebben jullie loyaliteit geschonden door het te heulen met de vijand. Jullie trekken het woord van jullie leider in twijfel en negeren zijn commando's. Jullie verraad zal nu direct aangepakt worden." Zijn zin eindigde met een harde uithaal naar Crowcall- en toen nog één, en nog één, en weer één uithaal, en nog één, en nog één... Bearclaw zal door blijven stompen tot iedereen in het woud haar geschreeuw kon horen!

@Lavenderstorm, @Crowcall, @Frayhowl, (@Scarface?)
note: toestemming voor pw gekregen. Dit speelt zich af tijdens het gevecht rcxwc.


Maybe the ear will listen if it is removed from the head. Bearos3resize
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member
Maybe the ear will listen if it is removed from the head. Ngzy20
Floriske
2296
Actief
When you're broken
there's no assurance
you made a better place

CAT'S PROFILE
Age: 45 manen
Gender: She-cat ♀
Rank:
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: Maybe the ear will listen if it is removed from the head.   Maybe the ear will listen if it is removed from the head. Icon_minitimedi 10 sep 2019 - 16:03

Zodra ze buiten gehoorsafstand van de rest van de clan waren, verviel Crowcall in een nors en gespannen stilzwijgen. Haar clangenoten kwamen haar niet helpen, zo veel was duidelijk. Het enige waar ze nog op hoopte was dat haar woorden in Stallionstars gedachten rond zouden blijven spoken en hij op enig moment in zou zien dat hij en zijn deputy verkeerd zaten. Ze probeerde niet te struikelen terwijl Bearclaw haar genadeloos voorttrok en wenste dat hij haar los zou laten. Was hij soms bang dat ze ervandoor zou gaan? Eerlijk gezegd wist ze zelf niet wat ze zou doen. Het had geen zin om terug te rennen, ze had gezegd wat ze te zeggen had, meer woorden waren er niet om haar mening kracht bij te zetten en met fysieke kracht zou ze niet ver komen. En een andere plek om heen te rennen had ze ook niet. Ze kon in de maïsvelden uit gaan zitten huilen, maar uiteindelijk zou ze toch wel de staart tussen de benen terug moeten naar het WindClankamp, want waar moest ze anders heen? Hoe dan ook, Bearclaw gaf haar geen kans om andere opties serieus te overwegen. Ze gingen rechtstreeks terug naar het kamp.

Althans, dat dacht ze.

Middenin het territorium hielden ze plots halt. Crowcall krabbelde geschrokken overeind van waar Bearclaw haar had neergesmeten en keek zenuwachtig om zich heen. Waarom waren ze gestopt? In haar angstige hoofd kwam de vraag weer omhoog: wat had Stallionstar tegen Bearclaw gezegd? Was het soms niet genoeg om hen weg te sturen? Had hij meer in gedachten? Bearclaw en Lavenderstorm leken stilzwijgend een afspraak te maken en Crowcall wierp een vlugge blik op Frayhowl en Scarface. Toen Bearclaw begon te spreken, keek ze gauw weer zijn kant op, terwijl haar oren in haar nek zakten. Het heft in eigen handen? Voor de bestwil van onze leider...? Handelde hij wel naar Stallionstars orders? Haar woede raakte overschaduwd door angst en ze deinsde terug, maar met Lavenderstorm achter haar kon ze nergens heen en ondertussen sprak Bearclaw verder. Hij is gek geworden, dacht Crowcall en haar bloed bevroor terwijl ze naar zijn woorden luisterde. "Jullie verraad zal nu direct aangepakt worden."

Crowcalls eerste kreet was van schrik, de volgende van pijn. Ze probeerde nog iets van moed te tonen, overeind te blijven staan, hem aan te kijken, maar zo ergens rond de tiende klap lag ze opgekruld op de grond, proberend haar kop te beschermen met haar poten, roepend dat hij moest stoppen. Terugvechten deed ze niet. Haar enige gedachte was dat ze hem niet het excuus van zelfverdediging mocht geven.


I step on broken glass, and dream of soft clouds
When feelings are heavy they become all we are

Maybe the ear will listen if it is removed from the head. WC_-_Crowcall_os_veren
Spoiler:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maybe the ear will listen if it is removed from the head. DPKsfdL
Rebecca
72
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lavenderstorm
BerichtOnderwerp: Re: Maybe the ear will listen if it is removed from the head.   Maybe the ear will listen if it is removed from the head. Icon_minitimedi 10 sep 2019 - 19:00

Raging like a storm


Terwijl de poes achter Frayhowl aanliep en Bearclaw volgde voelde ze haar staart over de grond slepen. De reactie van Frayhowl verdiende een straf en die van Crowcall ook maar ze had nu ook bij het beleg kunnen zijn. En iets zei haar dat ze nu daar moest zijn en niet hier. De stoet sjokte achter Bearclaw aan en ze wilde uit automatisme linksaf slaan naar het Camp, een shortcut maar Bearclaw stopte opeens midden in het veld. Haar groene blik ging naar de zijne. "Wat doe je?" vroeg deze maar ze gaf hem desondanks een knikje. "Als trouwe warrior van Windclan neem ik vandaag het recht in eigen handen voor de bestwil van onze leider. Vandaag sta ik tegenover drie verraders. Ik bid naar mijn voorouders dat ze zullen inzien waarom ik deze harde aanpak als straf gekozen heb. Jullie zijn brekers van de warrior code, hebben jullie loyaliteit geschonden door het te heulen met de vijand. Jullie trekken het woord van jullie leider in twijfel en negeren zijn commando's. Jullie verraad zal nu direct aangepakt worden." miauwde hij en plots vloog hij op Crowcall af en begon haar te meppen. Haar ogen werden groot van schrik, dit was niet wat Sabrefur had bedoeld met discreet. "Bearclaw" siste ze "Sabrefur wilde dit afhandelen". Haar ogen vonkten maar het leek niet door te dringen tot de bruine kater. Toen Crowcall opgekruld op de grond bleef liggen stapte ze tussen Bearclaw in en Crowcall. Ze was het niet eens geweest met haar handelen maar dit verdiende ze niet. "Genoeg" gromde ze tegen de bruine tom. "Dit is niet discreet, dit is een lijfstraf. Ik weet zeker dat Stallionstar dit niet heeft toegezegd" snoof ze en ze bereidde zich voor op een klap van de bruine kater.
thanks, spyder!


Maybe the ear will listen if it is removed from the head. Lavend18
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarface
Member
Maybe the ear will listen if it is removed from the head. DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: Maybe the ear will listen if it is removed from the head.   Maybe the ear will listen if it is removed from the head. Icon_minitimedi 10 sep 2019 - 19:28

Het was niet normaal om een kind te ontvoeren om je zin te krijgen al was het in het belang van de gehele clan. Dit hadden ze ook zonder zo'n uitzonderlijk drukmiddel kunnen doen. Scarface was nog altijd razend, maar hield verder zijn mond al mompelde hij wel net onhoorbaar mopperend. Tot Bearclaw ineens stopte en Crowcall neer smeet. Hij sprak van verraad en nog voor Scar had kunnen reageren begon hij op de zwarte poes in te slaan. Lavanderstorm probeerde Bearclaw te stoppen, maar Scar had er echt genoeg van hij moest een deel van zijn woede kwijt en siste woest voor hij zich op Bear storten. Eerst duwde hij de kater weg bij de twee poezen met de kracht die hij uit zijn vaart haalde tenminste dat hoopte Scar en sloeg naar het nekvel van Bearclaw zijn klauwen uit haalde. 'Jij spreekt van verraad en dat wij de krijgcode breken! Mij is geleerd eervol te zijn niet ontvoerders van een kid! Al is ze een leerling. Het is het breken van de krijgscode om jongen in gevaar te brengen niet ze in het gevaar te brengen door te dreigen ze wat aan te doen! Schreeuwde Scarface en had al zijn haren van zijn vacht opgezet. 'Dat plan is dus finaal mislukt, want voor Jullie ons weg haalde werd een van onze leerlingen het water in getrokken door een rivierclanner! Hoezo zijn wij dan code brekers?! Gewoon omdat wij een geen ontvoerings-plan in gedachten hadden!!! Grote Sterrenclan Kijk naar jezelf Ik schaam me diep voor jullie en dat weet de sterrenclan ook! Dit is een Actie die de Bloodclan zou doen niet wij clan katten!' gromde Scar nog en maakte zich klaar om het verder uit te vechten met Bearclaw, maar toch hield hij rekening met Lavenderstorm. Hij zou zich niet laten straffen door zulke onbenullige stommiteiten die niet door hem nog door iemand anders uitgevoerd moest worden. Niemand hoorde zo iets te doen.

(Sorry dit soort dingen liggen nogal gevoelig bij Scarface. hihihi)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bearclaw
Member
Maybe the ear will listen if it is removed from the head. Dcd601ba6103a602497cadadc60d3952a69fbf78_128
Oppermark
54
Actief
Maybe I told the Starclan to go fuck themself and came back here to wait for you.

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bearclaw
BerichtOnderwerp: Re: Maybe the ear will listen if it is removed from the head.   Maybe the ear will listen if it is removed from the head. Icon_minitimevr 20 sep 2019 - 16:42

Het was zwart voor de ogen van de gespierde tom toen hij keer op keer uithield naar Crowcall. Misschien gebruikte hij zijn nagels niet om haar oprecht zwaar te verwonden maar zijn klappen die aankwamen op de lichaam van de zwarte she-cat waren hard genoeg om serieus pijn te doen. De eerste kreet die zijn oren vulde liet hem sidderen van voldoening waardoor de adrenaline nog harder door zijn aderen begon te pompen. Na vele slagen begon zijn brein weer helder te worden en merkte hij dat Lavenderstorm tegen hem sprak. De tom hief zijn kop en keek met een ijzige blik naar de gevlekte she-cat voor hij zijn blik weer liet terug glijden naar Crowcal, de zwarte warrior lag slapjes opgekruld op de grond: wetend dat het geen nut had om terug te vechten tegen iemand zoals hem. "Dit is niet discreet, dit is een lijfstraf. Ik weet zeker dat Stallionstar dit niet heeft toegezegd" Bearclaw trok zijn blik weer los van zijn zwakke clangenoot en duwde zijn koude ogen weer in die van Lavenderstorm, zijn mond was half geopend om terug te reageren maar voordat er maar een woord zijn droge lippen verlaten kon werd hij in de rug aangevallen door Scarface. In zijn ooghoek kon hij nog net zijn aanval zien waardoor hij maar net op het nippertje zijn kop naar beneden kon duwen om de nagels van de witte tom te ontwijken- hij pakte immers wel wat bruine haartjes met zich mee maar zijn huid was maar net niet geraakt: Gelukkig niet, want een uithaal met nagels naar de nek van een ander kat kon heel gauw op het randje van dood komen. Nu werd Bearclaw dus al helemaal gek in zijn kop. Eerst verraadde deze drietal hun eigen clan voor de ogen van de vijand en nu wou een van hen hem ook nog eens vermoorden? De bruine tom negeerde de woorden van Scarface en viel direct terug aan. Zijn gespierde schouders van al het tunnel graven en alle zware trainingen rimpelde onder zijn bezwete vacht toen hij naar voren stapte en met een brute stoot uithaalde naar borstkas van de witte warrior om de lucht uit zijn longen te slaan. De bedoeling om hem hiermee verzwakt op de grond te krijgen. "Scarface, niet alleen ben je een verrader en een onruststoker maar gebruik je een gevecht's aanval om iemand te doden. Je zult boeten jij vieze judas. Ik draai je verdomde nek om en laat je lijk achter in het rogue gebied om te rotten." De tom haalde weer uit naar de tom maar expres alleen op plekken waar hij hem veel pijn mee deed zoals zijn kaak maar dodelijk verwonden deed hij nog niet. Hoewel hij graag zijn luchtpijp persoonlijk uit de keel wou trekken wist Bearclaw maar al te goed dat hij dan verbannen zou worden. Nee, hij zal Scarface uitschakelen maar wel pas zodra hij stonk naar rogue.


Maybe the ear will listen if it is removed from the head. Bearos3resize
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarface
Member
Maybe the ear will listen if it is removed from the head. DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: Maybe the ear will listen if it is removed from the head.   Maybe the ear will listen if it is removed from the head. Icon_minitimevr 20 sep 2019 - 21:18

Woest was de crème kater wel, maar hij zou nooit zijn nagels te diep hebben door laten dringen in de huid van een mede warrior hoe onenig Scarface ook met de andere kat zou zijn. Dus tijdens zijn uithaal zorgde hij er al voor dat zijn klauwen minder ver uit gestoken waren.  Echter had Bearclaw zijn aanval zien aankomen en moest Scar zijn best doen om niet door te stappen en een paar passen terug te maken voor hij zich weer op de bruine kater richten. Bear reageerde meteen terug met een uithaal naar zijn borst, maar Scar was ook niet gek om te blijven stil staan en sprong naar achteren waardoor hij nog een tik tegen zijn borst kreeg, maar genoeg om verder achteruit te lopen voor een pas of 4. 'Doden jouw? Daar ben je niet goed genoeg voor. Ik zou je enkel licht verwonden met die dikke huid van je. Want een echte judas is wie een Jongnappers helpt!'  gromde Scarface buuks en zag hoe Bearclaw uitvallen naar hem uit haalde. Dit ging meenis worden! Zelf was hij meer van plan geweest de bruine kater bij Crowcall vandaan te halen niet een gevecht uit te lokken, maar verdedigen en weg springen zou lang niet zo veel effect hebben... Een klap tegen zijn kaak liet Scar omwentelen, maar hij draaide door en schopte zich hoog op om over Bearclaw heen te springen. Hij was niet van plan om zich te laten aftuigen door deze bruut. Scarface kon goed vechten, maar niet met iemand die zo snel zijn zelf controle verloor. Dus besloot hij het op een lopen te zetten. Snel was hij zeker. Spijt als hij haren op zijn lijf dat Scar daarvoor de andere bij deze idioot achter moest laten. Maar bij zijn landing deed Scar nog 1 uitval en beet Bearclaw nog eerst Naar Bearclaw's achterpoot voor hij zich uit de voeten maakte. 'Ik ga jagen voor de clan.' riep Scar nog over zijn schouder voor de Crème kater er met  roffelde poten in een razend tempo over het land dat onder hem door schoot weg van alle ellende die zich daar afspeelde. Als hij langer met de bruine kater zou vechten dan zou hij dat nooit zonder permanente verwondingen overleven. Het  bloed dat onder de huid van zijn wang klopte negerend rende Scar tot hij niet meer kon en zijn longen zouden branden door het harde rennen.

(Topic uit)


Laatst aangepast door Scarface op za 28 sep 2019 - 19:59; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member
Maybe the ear will listen if it is removed from the head. Ngzy20
Floriske
2296
Actief
When you're broken
there's no assurance
you made a better place

CAT'S PROFILE
Age: 45 manen
Gender: She-cat ♀
Rank:
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: Maybe the ear will listen if it is removed from the head.   Maybe the ear will listen if it is removed from the head. Icon_minitimedo 26 sep 2019 - 17:15

Haar lichaam verstijfde in afwachting van de volgende klap, maar die kwam niet. Lavenderstorm was tussenbeide gekomen. Zelfs zij vond dat Bearclaw te ver ging. Crowcall haalde sidderend adem terwijl ze wachtte op Bearclaws reactie. De eerste stem die ze hoorde was echter die van Scarface en Crowcalls gezicht vertrok. Niet doen, dacht ze. Het enige wat Scarface hiermee zou bereiken, was dat hij de razernij van de grote kater weer op zou doen vlammen. Misschien zou hij hem zelfs zo ver krijgen dit keer zijn nagels uit te slaan. Hoezeer ze het ook met haar jongere clangenoot eens was, in gedachten smeekte ze hem om te stoppen, want als hij het niet deed, deed Bearclaw het ook niet. Dan zou die gestoorde kater blijven uithalen tot de ander dood in het gras lag, ze wist het zeker.

Maar voor nu liet Bearclaw haar in ieder geval met rust. Moeizaam duwde ze zich overeind. Even duizelde het haar. Ze proefde bloed en toen ze met haar tong langs haar tanden streek, voelde ze dat er een stukje ontbrak. In haar ogen brandden tranen van pijn, maar bovenal van schok, omdat een clangenoot haar dit aangedaan had. En ook van schaamte, omdat Bearclaw ten overstaan van haar medestanders had laten zien hoe makkelijk ze te reduceren was tot een trillend hoopje angst. Hoe ze ondanks haar dappere woorden van eerder geen enkele macht had, en niet genoeg moed om dit in stille volharding te doorstaan. Ze was zwak. Ze was bang. Naar Bearclaw durfde ze niet te kijken, bang zijn aandacht te trekken, maar ze voelde iets van opluchting toen Scarface vertrok.


I step on broken glass, and dream of soft clouds
When feelings are heavy they become all we are

Maybe the ear will listen if it is removed from the head. WC_-_Crowcall_os_veren
Spoiler:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maybe the ear will listen if it is removed from the head. 0N3zaJp
Kiki
1663
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Mistgaze
BerichtOnderwerp: Re: Maybe the ear will listen if it is removed from the head.   Maybe the ear will listen if it is removed from the head. Icon_minitimeza 28 sep 2019 - 12:23

Hallo Scarface,

Bearclaw heeft niet gevochten met zijn klauwen, toch wordt dit herhaaldelijk genoemd door Scarface. Ook wordt er gepowerplayed in de posts. Dit houd in dat jij als speler de acties voor een ander bepaald. In plaats van zeggen "Scarface beet in Bearclaw zijn poot" kun je beter "Scarface probeerde richting de poot van Bearclaw te bijten".

Als je vragen hebt mag je mij een PM sturen, of op Discord benaderen (Kiki). Probeer op deze dingen te letten in het vervolg.

Groeten,
Kiki, namens het Warrior Cats team


You call and I respond
The sparrow and the song
I miss you when you're gone

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maybe the ear will listen if it is removed from the head. DPKsfdL
Rebecca
72
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lavenderstorm
BerichtOnderwerp: Re: Maybe the ear will listen if it is removed from the head.   Maybe the ear will listen if it is removed from the head. Icon_minitimema 30 sep 2019 - 19:50

Raging like a storm


De klap waarop de poes zich had voorbereid kwam nooit, in plaats daarvan wurmde Scarface zich tussen haar en Bearclaw in waardoor ze met een bijna opgengevallen mond keek naar wat er zich voor haar ogen afspeelde. Was Scarface op zijn hoofd gevallen toen hij een kitten was geweest? De bruine tom en de creme tom werden een kluwe vacht en er werd over en weer gescholden over wie nu wat gedaan had en kwaad siste ze. Mánnen. Plots was alles ook weer klaar en maakte de creme kater zich los met de mededeling dat hij voor de Clan ging jagen waarna hij verdween. Haar ogen gingen naar Crowcall die naast haar stond die geen woord repte. "Speelkwartier is over. We gaan naar het Camp" snoof ze. Haar staart was dik van boosheid maar ze hield zich in, als een van deze drie katten het in zijn of haar hoofd haalde niet rustig naar het Camp te gaan zou ze die persoonlijk een flinke oorvijg geven.thanks, spyder!


Maybe the ear will listen if it is removed from the head. Lavend18
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Maybe the ear will listen if it is removed from the head.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: