(Open) I'm weightless 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 (Open) I'm weightless

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Neritefur
StarClan
(Open) I'm weightless Tumblr_opapp7CpDF1w3dffdo1_500
102
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons (deceased)
Gender: She-cat ♀
Rank:
Neritefur
BerichtOnderwerp: (Open) I'm weightless   (Open) I'm weightless Icon_minitimedo 12 sep 2019 - 14:45


Er hing een onbehagelijke stilte over het Shadowclan territorium. Het was windstil en het zou nog ruim een uur duren voordat de eerste zonnestralen over de aarde streken. Toch was Neritekit al wakker. Ze kon weer eens niet slapen en besloot om haar heil ergens anders te gaan zoeken. Ze was nu al vier manen oud en begon steeds meer zelfvertrouwen te krijgen. Ze had er dus ook geen moeite mee om naar buiten te gaan in haar eentje. De bomen die het kamp omringende waren echter zo dicht bij elkaar gegroeid dat het moeilijk was om de hemel te kunnen zien. Neritekit zuchtte en keek omhoog naar de grote rots waar de warriors sliepen en Tallstar. Een vreemd gevoel bekroop haar op dat moment. De haartjes van haar nek schoten overeind terwijl ze zich ervan bewust werd dat iemand naar haar aan het kijken was. Neritekit keek om maar haar blauwe ogen zagen niemand. Verward liet ze haar blik omhoog glijden naar de duistere schaduwen van de bomen om haar heen. Ze meende twee lichtpuntjes te zien voordat die verdwenen. Het gebeurde zo snel dat het een speling van haar verbeelding had kunnen zijn..

Neritekit rilde en draaide zich om. Ze voelde zich plots een heel stuk minder stoer. Ze wijdde het aan de duistere nacht en aan de zware stilte die over het kamp en het bos lag. Ze was hoe dan ook niet erop voorbereid wat er daarna gebeurde. Er klonk een heel zacht, bijna onhoorbaar geritsel die haar deed verstijven. Ze keek langzaam om en zag iets groots uit de duisternis materialiseren. Een geest! Het kwam met een razende snelheid op haar af maar doordat Neritekit zo geschrokken was leek dat moment veel langer te duren. Te lang.. te lang voor haar om te zien wat het werkelijk was dat op haar af kwam en even later zijn klauwen in haar zij boorde.

(Open) I'm weightless Giphy


(Open) I'm weightless Day4cc8-074c62af-bd19-4647-ab3a-720613aaa6fd.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzQ3YzFjZGEwLTA3YjItNDdiZS1iMzgyLWMzNjE4MGZkODA4MFwvZGF5NGNjOC0wNzRjNjJhZi1iZDE5LTQ2NDctYWIzYS03MjA2MTNhYWE2ZmQuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Alive and burning brighter. I am the fire
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darktrail
Member
(Open) I'm weightless Mini-avatar-Darkpaw
344
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: (Open) I'm weightless   (Open) I'm weightless Icon_minitimedo 12 sep 2019 - 16:18

Hij kon de slaap maar niet vatten. Zo lag de donkere gestreepte leerling te spelen in zijn nest. Er was iets waardoor deze jonge kat niet kon slapen. Dus gaf hij het op m
Om het te proberen. Darkpaw stond op en liep naar buiten. Klaarwakker gleden zijn ogen over het slapende kamp. Zijn blik viel op een van de kittens die zich de kraamkamer uit gewaagd had en besloot in haar richting te gaan lopen, maar vanuit de schaduwen. Zijn blik bleef op haar en zijn omgeving gericht maar wat hij zag liet hem voor korte tijd als aan de grond genageld staan. Een grote uil wilde van het kitten zijn ontbijt maken!?!? Er was geen Warrior binnen het kamp die hem zou kunnen helpen dus besloot Dark om hetzelfde te doen en sprong de uil af die net zijn klauwen in het kitten wilde boren. De leerling zetten zich zo krachtig als hij maar kon af en landen bovenop de rug van de uil. Waar hij zijn leerling lange klauwen in de rug van de grote vogel zetten gevolg door zijn tanden die hij diep in de nek van de vogel zetten. Sterrenclan wat een dik verendek had die uil zo diep zonk hij weg tot Darkpaw uiteindelijk het warme vlees van de uil tussen zijn open bek voelde en zo hard toe beet als hij maar kon. Geschrokken probeerde de uil weg te komen, maar door de verrassing leken diens vleugels lam van schrik te zijn. Darkpaw bleef stevig vast houden en hoopte dat hij Neritekit los had gelaten. Het helse kabaal die de krijsende uil maakte zou vast meer krijgers wekken, maar zijn eerste zorg was het kitten dat deze uil had geprobeerd te doven uit de schaduw clan. Daar zou de uil zwaar voor boeten! Voor zover hij de uil kon toetakelen natuurlijk.


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Neritefur
StarClan
(Open) I'm weightless Tumblr_opapp7CpDF1w3dffdo1_500
102
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons (deceased)
Gender: She-cat ♀
Rank:
Neritefur
BerichtOnderwerp: Re: (Open) I'm weightless   (Open) I'm weightless Icon_minitimedo 12 sep 2019 - 21:29


Er volgde een pijnscheut en een geschrokken kreet ontfutselde zich uit haar. Het gewicht van de uil was genoeg om haar een eind van de grond te krijgen en haar maag te laten omkeren toen ze zich gewichtsloos voelde. Een beweging onder haar, de oehoe die luid begon te schreeuwen. Neritekit werd losgelaten en tuimelde naar beneden, deze keer oprecht gewichtsloos, tot dat ze op de grond terecht kwam met een zachte plof. Gelukkig was ze niet hoog geweest toen de uil haar had los gelaten. Ze voelde een pijn door haar lichaam scheuren zoals ze nog nooit gevoeld had. Ze bleef op haar zij liggen en keek omhoog naar Darkpaw. Voordat ze iets anders kon zeggen schoot een tweede schaduw naar beneden die uithaalde naar Darkpaw en weer omhoog vloog, duidelijk niet het er mee eens hoe Darkpaw zijn mate aanviel. De tweede oehoe was nog groter dan de ander en kwam terug voor een tweede ronde. Neritekit probeerde nog overeind te klimmen maar was te laat en voelde hoe voor het tweedemaal klauwen zich in haar zij boorde en haar moeiteloos optilde. "Mama!!" Gilde Neritekit vol angst toen ze de grond onder zich zag verdwijnen en omhoog werd getrokken op geluidloze vleugels.

Topic uit!


(Open) I'm weightless Source

Verassing! Het lijkt erop dat er een tweede uil is verschenen en
Neritekit heeft meegenomen. Wie weet hebben ze een nest in de buurt ergens..(Open) I'm weightless Day4cc8-074c62af-bd19-4647-ab3a-720613aaa6fd.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzQ3YzFjZGEwLTA3YjItNDdiZS1iMzgyLWMzNjE4MGZkODA4MFwvZGF5NGNjOC0wNzRjNjJhZi1iZDE5LTQ2NDctYWIzYS03MjA2MTNhYWE2ZmQuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Alive and burning brighter. I am the fire
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darktrail
Member
(Open) I'm weightless Mini-avatar-Darkpaw
344
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: (Open) I'm weightless   (Open) I'm weightless Icon_minitimedo 12 sep 2019 - 22:01

Hij had zo veel veren voor zijn ogen dat Darkpaw niet kon zien of er nog meer uilen zich in de buurt ophielden, maar een hevige pijn die over zijn schouder schampte liet hem opkijken, maar de leerling weigerde los te laten. De tweede uil was er net zo snel weer vandoor. Maar veranderde van richting en dook op het kitten af dat de eerste uil toch los gelaten had. 'Neritekit, nee!!!' riep hij luid, maar het 4 manen oude kitten was te laat en werd door de uil mee gesleurd de donkere nacht in. Woede spoelde door hem heen en iemand zou boeten. Dark had zijn prooi nog steeds niet losgelaten en was dat ook niet van plan ook. De kop van het grote beest draaide zich op zijn moment van zwakte naar hem om en probeerde de leerling van zijn rug te pikken. Woede raasde door hem heen en Darkpaw dook met zijn kop naar voren om de uil net onder zijn kaak vast te grijpen en zijn luchtpijp dicht te drukken met op elkaar geklede kaken. De uil kon nu niet langer meer krijgen. Nog piepen. Wel was het beest wild aan het spartelen om vrij te komen, maar de schaduw clan kater bleef stevig vast houden. Een leven voor een leven. Die smerige uilen hadden het op zijn clan voor zien. Nou dan konden ze het krijgen ook! Darkpaw zou elke uil die zich in hun bos zou wagen doden als het moest, alleen al om de kittens en kleine leerlingen veilig te houden! Na wat een eeuwigheid leek stopte de uil met bewegende. Maar hij was nog zo wordt dat de jonge kater nog niet los liet. Het zou maar eens een list zijn? Maar toen Darkpaw het lichaam voelde af koelen liet hij pas los en uiten een wanhopige kreet die door merg en been ging. De jonge kat sleepte de uil naar de hoge steen waar hij veiliger was dan in het open gedeelte van het kamp en wist dat het niet beleefd zou zijn om hun leider midden in de nacht te wekken, maar het was niet anders. Hij ademde even kort in voor Darkpaw om Tallstar riep.


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenstrike
Catministrator
(Open) I'm weightless SnKxPwp
Kiek
235
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Ravenstrike
BerichtOnderwerp: Re: (Open) I'm weightless   (Open) I'm weightless Icon_minitimevr 13 sep 2019 - 20:45

Hij was wakker geworden toen hij Neritekit voelde woelen in het nest. Hij had eerst zijn ogen weer dicht gegaan en was gaan slapen, maar toen hij opeens op één plek kou voelde wist hij dat Nerite weg was gegaan. Toen gingen zijn ogen wel helemaal open en zag Ravenkit dat het nog donker was buiten. Wat ging ze doen? Ravenkit besloot dat hij achter haar aan ging. Hij bleef in de opening van de nursery kijken. Misschien moest ze alleen even plassen? Ze zou zo wel terug zijn.

Maar toen gebeurde er iets wat Ravenkit zich niet had kunnen indenken. Hij had wel eens gehoord over uilen en de enge verhalen die er bij hoorde, maar hij had ze nog nooit echt gezien. En nu zag hij er eentje op zijn zusje afvliegen. Het beest was enorm. Zijn vleugels leken wel twee keer zo groot als de nursery terwijl het beest naar beneden kwam. Klauwen grepen zich vast in Neritekit en tilde haar zonder moeite van de grond. Een gil kwam uit Neritekit die bijna tegelijk te horen was met die van Ravenkit. Tranen in zijn blauwe ogen terwijl hij op zijn zusje en de uil afrende. "Mama! Tallstar! Acorndust! Help me! Help Neritekit!" Hij sloeg met zijn kleine klauwen in de lucht maar de uil was allang hoger dan hij kon springen. Hij was zijn zusje kwijt aan een uil! Ze moesten haar vinden!
Amore accanto a te, baby accanto a te.
Io morirò da re

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darktrail
Member
(Open) I'm weightless Mini-avatar-Darkpaw
344
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: (Open) I'm weightless   (Open) I'm weightless Icon_minitimevr 13 sep 2019 - 21:06

Het zou te lang duren voor hij uitleg kon geven. Die vreselijke uil had een van de kittens en die moest terug gevonden worden en snel ook, maar alleen gaan was ook weer een stommiteit om te doen. toch kon hij het spoor dat hij nog had van het gegil van Neritekit had niet negeren. Ravenkit het broertje van het ontvoerde kitten was kennelijk ook wakker en nog voor hij om hulp kon roepen was het kitten dat al aan het doen. 'Ravenkit leg jij alles uit ik probeer om Neritekit's geroep te volgen. De andere kunnen mijn geurspoor volgen dan ga ik meteen?' vroeg Darkpaw terwijl hij van de dode uil weg sprong naar het kitten om hem aan te spreken. Hij moest snel handelen, misschien zou hij op zijn kop krijgen, maar als hij een kit kon redden dan was dat het waard! Meteen sprinten de leerling weg al staken zijn verwondingen nog zo erg, maar hij moest zich nu niet laten kennen hij moest Neritekit de andere konden dan later hem volgen hopelijk...

(Topic uit... nou ja verplaatst.hihihi)
https://www.warriorcatsnl.com/t39613-open-fly-away#841236


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
(Open) I'm weightless
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: