{TS} More topics! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
GREENLEAF
Season
Greenleaf, 18 °C - 27°C
De vogeltjes kwetteren, het water kabbelt, de bloemen dansen en de lucht is zwaar van de hitte: eindelijk, het is greenleaf! Alle clans hebben het goed, nu prooi in overvloede is.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 {TS} More topics!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sentis
Member
{TS} More topics! Giphy.gif?cid=790b7611ee935f09d2ae534cf32e28fc1b17e93a198b33f1&rid=giphy
Eden
173
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Serial killer in training ♥︎
Sentis
Topic search

Hey hey, Ik ben weer opzoek naar topics (want ik heb er nog niet genoeg…*kuch*) je bent vrij vrij in het bedenken van onderwerpen. Liever heb ik niet dat mijn chars gewond raken zonder toestemming (of doodgaan) redelijke basic rules actully. Ik vind het niet erg met een aantal ietsjes over de grens te gaan (of de krijgscode *ehem*) in andere woorden, er is genoeg mogelijk. dus ik zou zeggen: You’re welcome. Ik heb voorkeur dat jij maakt :3

MADE BY ARSEA <3


{TS} More topics! Sensissig
BerichtOnderwerp: {TS} More topics!   {TS} More topics! Icon_minitimeza 14 sep 2019 - 23:47

Mapleleaf

Thunderclan
Young Warrior
She-cat

Mapleleaf is een jonge thunderclan krijger, ze is niet op haar mondje gevallen en behoorlijk eigenwijs. Niemand zegt haar wat ze moet doen. Ze staat voor alles open, en vind het niet erg om een met een nagel over de krijgscode te gaan. Ookal is het nogal al een fliter, en heeft een zwak voor kittens. Ze kan af en toe heel overdreven zijn, in andere woorden: Joviaal, Sociaal en koppig.

Rosepaw

Riverclan
Apprentice
She-cat

Rosepaw is een soms emotionele maar vrolijke leerling. Ze wil zo snel mogelijk alles leren en is een doorzettertje. Niemand kan haar soms stoppen. Ook al heeft ze zo haar zwakke kanten, zoals dat ze zover ze weet geen familie meer heeft in de riverclan; waardoor ze een beetje depressief is af en toe. is open voor alles, een avontuurlijke leerling die graag iets te ver gaat :3

Blueberry

Bloodclan
Young warrior
She-cat

Blueberry is, eh blueberry… Een enorm koppige en felle kattin. Ze is snel op haar teentjes getrapt en trekt snel, soms iets te snel, haar bek open. Ze lost alles maar al te graag op met vechten. Ze haat indringers en kittypets. Kan soms wat flirterig zijn naar knappe clangenoten oftwel een echte b*tch. and again: Staat open voor alles.

Whitefur

Windclan
Queen
She-cat

Whitefur is vrij naïef. Ze wil graag voor de clan zorgen, en voor haar kittens. Waardoor ze regelmatig vergeet bij zichzelf te blijven. Ze probeert er voor te zorgen dat ze ze zich zo goed mogelijk inzet voor de clan. Op elk gebied. Waar ze kan helpen helpt ze. Het hart van een echte moeder dus. Ookal kan ze soms wat bescheiden zijn, als je haar zwakkepunt vind dan kan. Verder een echte dromer.

Haze •

Tribe(hype!)
Prey-hunter
She-cat

Voorlopig met Haze nog geen topics! aangezien ze binnenkort kittens krijgt (TRIBE HYPE!) mocht je willen aanmelden voor zo’n schattige tribe pluizenbol: https://www.warriorcatsnl.com/t39419-ks-i-wish-i-could-turn-back-time

Terug naar boven Ga naar beneden
 
{TS} More topics!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Topic search-
Ga naar: