[open] shudder before the beautiful 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [open] shudder before the beautiful

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Slate
Member
[open] shudder before the beautiful R4mQFf
Mari
5097
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Slate
BerichtOnderwerp: [open] shudder before the beautiful   [open] shudder before the beautiful Icon_minitimewo 18 sep 2019 - 18:44

a new life
Slate
open topic
Slate... Slate... Ze moest zeker wennen aan de naam, maar het gaf haar een gevoel van vrijheid dat ze nooit verwacht had te voelen. Ze had her in haar tijd als eenling niet eens aan gedacht dat ze zomaar haar naam kom veranderen, zo gewend was ze geraak aan die vreselijke naar die ze merendeel van haar leven gedragen had.

Op een rustig tempo wandelde de poes door de grot, rondkijkend op zoek naar nieuwe details die ze voorheen nog niet gezien had. De Tribe was vreemd genoeg dichter bij een Clan dan dat ze verwacht had. Er waren ceremonies, katten die jongere katten trainden, vaste naamtradities, zelfs iets dat leek op sharing tongues. Het was echt bijna zoals ThunderClan, maar dan net iets anders. Slate keek naar de waterval, waar het zonlicht een beetje doorheen scheen. Ze voelde zich nog niet helemaal thuis hier, maar dat had ze ook niet verwacht. Ze kon enkel hopen dat de Tribe haar zou accepteren als één van hen zodra haar trial periode voorbij was. Maar als dat zo zou zijn, betekende dat dat haar kittens namen zouden moeten krijgen die binnen de tradities van de Tribe zouden passen. Misschien was het goed om alvast wat "research" te doen naar die namen.

Slate besloot om richting een van de katten die zich op het moment in de grot bevonden te lopen en te zien of die wat meer te vertellen had over de naamtradities van hun cultuur. "Ehh.. Is het oké als ik wat vragen stel over dingen gerelateerd aan de Tribe?"
261
open voor wie Slate wil helpen met haar "research"


[open] shudder before the beautiful Hb6vk62

stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Day •
Chief
[open] shudder before the beautiful DPKsfdL
Floriske
394
Actief
Koester het licht
en het zal de schaduwen verjagen

CAT'S PROFILE
Age: 77 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
Day •
BerichtOnderwerp: Re: [open] shudder before the beautiful   [open] shudder before the beautiful Icon_minitimedo 19 sep 2019 - 11:43

Waar Shroud wat nerveus leek bij de komst van de nieuwkomers, vond Day het enkel op een positieve manier spannend om nieuwe katten te ontmoeten. Hij wilde ze leren kennen, meer weten over hun levens tot aan dit moment. Hij vond het mateloos fascinerend hoe katten van buiten de Tribe hun levens leidden, hoe hun karakters zich vormden, wat voor dingen ze meemaakten voorbij te bergen. Het was een inkijkje in een andere wereld. Van zulke nieuwe invloeden kon de Tribe alleen maar groeien, meende hij. Met Appleblossom had hij nu al mooie gesprekken gevoerd, maar de andere nieuweling had hij nog minder gesproken. Hij verheugde zich dan ook toen hij haar zijn kant op zag komen en begroette haar met een warme glimlach. "Natuurlijk, Slate. Het is Slate, niet?" Nadat ze eerst had gezegd geen naam te hebben, had hij van Shroud begrepen dat ze inmiddels een nieuwe gekozen had. "Niet iedere vraag in het leven is eenduidig te beantwoorden, en soms roepen antwoorden enkel nieuwe vragen op. Als het de waarheid is die je zoekt, zul je ontdekken dat die groot en ongrijpbaar is", miauwde hij. Een speelse twinkeling was even te zien in zijn ogen. "Maar de zoektocht is het zeker waard en ik zal je er met plezier in bijstaan." Vrij vertaald: vraag maar raak.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slate
Member
[open] shudder before the beautiful R4mQFf
Mari
5097
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Slate
BerichtOnderwerp: Re: [open] shudder before the beautiful   [open] shudder before the beautiful Icon_minitimedo 26 sep 2019 - 14:18

a new life
Slate
"Ja, het is Slate." sprak ze met een kleine, lichtelijk nerveuze glimlach naar de grotere kat die haar ook had begroet toen ze voor het eerste hier in de grot gekomen was. Ze luisterde aandachtig naar de cryptische woorden van de kater voordat ze haar vraag stelde. "Hoe werken jullie namen?" Haar vraag was erg direct, maar ze had eerlijk gezegd niet zoveel zin om cryptisch te doen of zo. "Want ze zijn duidelijk anders dan die van de Clan waar ik vandaan kom. In de Clan waar ik bij hoorde kregen de meeste katten een naam toegewezen waarvan het eerste deel meestal iets met hun uiterlijk te maken had, het tweede deel was afhankelijk van hun rang. Maar zo lijken jullie namen niet te werken, en ik ben eerlijk gezegd nieuwsgierig naar hoe het dan wel werkt." Slate was enthousiaster over dit onderwerp dan dat ze zelf verwacht had, maar als zij en haar toekomstige kittens hier mochten blijven zouden ze moeten leren hoe de cultuur in elkaar stak. Misschien zou ze deze kat, wiens naam ze niet kende of niet onthouden had, meer vragen stellen over de cultuur van de Tribe. Ze was blij dat deze kat zo vriendelijk en accepterend was, of leek, op het gebied van nieuwkomers in dit gebied.
214


[open] shudder before the beautiful Hb6vk62

stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Day •
Chief
[open] shudder before the beautiful DPKsfdL
Floriske
394
Actief
Koester het licht
en het zal de schaduwen verjagen

CAT'S PROFILE
Age: 77 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
Day •
BerichtOnderwerp: Re: [open] shudder before the beautiful   [open] shudder before the beautiful Icon_minitimeza 12 okt 2019 - 11:52

Hoe zeer leken de twee poezen die zich bij de Tribe wilden voegen op elkaar, en hoe zeer verschilden ze tegelijkertijd. De eerste gelijkenis die een kat opmerkte, was het linkeroog - afwezig bij Appleblossom, afwijkend bij Slate. En beiden hadden een verleden in de Clans. Keek je echter iets verder, dan zag je onmiddellijk de grote verschillen in hun karakters. Waar Appleblossom zacht en schuchter was, en al haar stappen voorzichtig zette, haar woorden zorgvuldig woog, bezat Slate een zekere directheid. Ze stapte de situatie binnen, keek even kort rond, en kwam dan zonder verdere uitstel ter zake. Graag had Day enkele vragen teruggesteld over de clannamen die ze noemde. Natuurlijk had hij er al wel iets over geleerd toen de clankatten hier waren. Sociaal en nieuwsgierig als hij was, had hij immers met enkelen van hen gesproken. Toch was het altijd interessant om van een ander meer te horen, aangezien ieders kijk op een zaak toch weer wat verschilde - loop om iets heen en je ziet het steeds van een andere kant, en iedere kant onthuld nieuwe zaken, nieuwe eigenschappen in details. Graag had hij haar gevraagd welke naam zij ooit gedragen had, wat ze de mooiste namen vond, of iedereen naar zijn uiterlijk vernoemd werd of dat er uitzonderingen waren, hoe hij geheten zou kunnen hebben. Maar in een vriendelijk gebaar besloot Day eerst haar vragen te beantwoorden.

"Onze namen komen voort uit de wereld om ons heen", begon hij. "Zo worden wij bij onze geboorte verbonden aan de wereld en het moment waarin wij geboren zijn. Mijn naam is het aanbreken van die nieuwe dag, mijn eerste dag. De herinnering aan een zangvogel die zijn vleugels spreidde in de ochtend en de roep van een dier in het bos liggen opgeslagen in andere namen. Onze namen zijn... associaties, verbindingslijntjes als het ware."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slate
Member
[open] shudder before the beautiful R4mQFf
Mari
5097
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Slate
BerichtOnderwerp: Re: [open] shudder before the beautiful   [open] shudder before the beautiful Icon_minitimezo 27 okt 2019 - 11:09

a new life
Slate
Slate stond bijna met open mond te luisteren naar de uitleg van de Tribe Chief. Bij deze uitleg klikte er ook verscheidene dingen in Slate's hoofd gerelateerd aan de op het eerste gezicht vreemde namen van de Tribekatten, zoals waarom ze zo lang waren dat ze soms afgekort moesten worden tot één woord. Ze bleef zelfs even stil nadat hij klaar was met uitleggen. "Dus jullie namen zijn dus niet gerelateerd aan jullie uiterlijk of vaardigheden, maar aan de wereld om jullie heen?" Vroeg Slate, al was het een retorische vraag. "Misschien minder persoonlijk dan de namen bij de Clans, maar ze dragen tegelijkertijd op hun eigen manier een belangrijke betekenis met zich mee." Ze was nu meer hardop aan het nadenken dan dat ze tegen Day of new light sprak. Ze vroeg zich af of haar naam verlengd zou kunnen worden tot een "volledige" Tribe naam. Iets zoals Slate cleaned by rain, misschien?
154


[open] shudder before the beautiful Hb6vk62

stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Day •
Chief
[open] shudder before the beautiful DPKsfdL
Floriske
394
Actief
Koester het licht
en het zal de schaduwen verjagen

CAT'S PROFILE
Age: 77 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
Day •
BerichtOnderwerp: Re: [open] shudder before the beautiful   [open] shudder before the beautiful Icon_minitimezo 24 nov 2019 - 18:15

Slate liet de woorden tot zich doordringen en Day knikte bij de vraag die volgde. Namen gerelateerd aan uiterlijk of karakter, dat was wat de clans deden, niet? De gebruiken van de Tribe schenen hem logischer toe. Hoe veel wist je immers over het karakter van een pasgeboren kat, en hoe veel betekenis kon er zitten in een naam die enkel gebaseerd was op oppervlakkige uiterlijke kenmerken? De namen van de Tribe symboliseerden iets, ze vormden een verbinding, een herinnering. Nu hij er even over nadacht, kon hij echter niet ontkennen dat er een zekere elegantie in de simplele waarachtigheid van een naam als Redfur zat. Slate vond de namen van de Tribe minder persoonlijk, maar daar kon Day het niet mee eens zijn. De omstandigheden van je geboorte waren net zo goed deel van je als de kleur van je vacht. "Is er dan iets persoonlijker dan de eerste herinnering die met jouw bestaan verbonden is?" miauwde hij met een zachte glimlach. Slates woorden waren geen aanval, en zijn warme toon maakte hopelijk duidelijk dat ze zijn woorden ook niet als verdediging hoefde op te vatten. Hij vroeg zich af hoe hij geheten zou hebben als hij in een clan geboren was. Wat zou zijn ouders aan hem opgevallen zijn? Was hij pasgeboren al groot geweest, of zouden ze voor het patroon van wit en bruin in zijn vacht gegaan zijn? "Slate is geen clannaam, wel?" vroeg hij. Het was de enige naam die ze Shroud gegeven had, maar gezien haar afkomst moest ze ooit een andere gedragen hebben, want als zijn geheugen hem niet bedroog, bestond een naam bij de clans uit twee woorden. Er moest een reden zijn waarom Slate haar clannaam niet gedeeld had, en daar had hij respect voor. Hij zou niet aandringen. Maar misschien zat er een verhaal achter dat ze eigenlijk wilde delen, maar wat ze nog niet had aangedurfd. Een vraag als dit was dan ook het begin van en zoektocht. Zou hij doodlopende eindes aantreffen? Grotten waarvan de ingang door rotsen werd geblokkeerd? Of zou het naar nieuwe paden leiden die hem meer over haar zouden vertellen? Zij was de gids - het was haar keuze.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slate
Member
[open] shudder before the beautiful R4mQFf
Mari
5097
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Slate
BerichtOnderwerp: Re: [open] shudder before the beautiful   [open] shudder before the beautiful Icon_minitimewo 11 dec 2019 - 18:23

a new life
Slate
De reactie van de Tribekat op haar woorden over hoe een Tribenaam "minder persoonlijk" was, gaven haar wat denkvoer. Op het eerste gezicht leken ze inderdaad minder persoonlijk, maar zoals Day het verwoordde klonk het eigenlijk juist wel persoonlijk. "Je hebt gelijk, al zijn de naamgewoontes persoonlijk op een andere manier. De één gaat over hoe je eruitziet en hoe je je gedraagt, de ander gaat over wat er met je geassocieerd werd aan het begin van je leven." Slate vond het een erg interessant om te leren over de tradities van de Tribe, ze zou wel moeten als ze bij hen zou willen wonen maar dat het ook daadwerkelijk leuk was maakte het makkelijker. "Maar beide tradities kunnen namen geven waar de drager van de naam het niet mee eens is." voegde ze er nog even aan toe. Ze mocht dan wel niet geboren zijn met een naam die ze haatte, maar die naam werd geforceerd veranderd naar eentje die ze wel haatte, en nog wel zonder het met haar te overleggen. Toen Day over Slate's huidige naam begon, moest ze even slikken. Het was een naam die ze ter plekke gekozen had toen ze besloot om zich bij de Tribe te voegen en die op zich wel een betekenis had, maar ze was er nog niet helemaal zeker van of het de "juiste" naam voor haar was. "Nee, Slate is inderdaad geen Clannaam," zei ze als antwoord. Zou ze hem vertellen over het feit dat zij zo'n naam gedragen had waar ze het niet mee eens was? Misschien later, maar nu nog niet. De woorden lagen wel op het puntje van haar tong, maar ze wilde niet haar hele levensverhaal bij deze min of meer vreemdeling van een Tribekat neerleggen. Ze was hier immers om een nieuw leven te starten en haar verleden achter zich te laten.
309
I'm back!


[open] shudder before the beautiful Hb6vk62

stuff:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[open] shudder before the beautiful
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: