I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Puffincliff
StarClan
I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar] MajesticFlusteredAmericangoldfinch-max-1mb
beertje
103
Actief
You wanna fly? you got to give up the shit that weighs you down...

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ✿
Gender: She-cat ♀
Rank:
Puffincliff
BerichtOnderwerp: I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar]   I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar] Icon_minitimevr 20 sep 2019 - 10:59


Puffincliff had iets zeer fout gedaan. Ze durfde amper naar haar geliefde zoons en dochter te kijken. Die werden nu warrior. Ze was o zo trots. Haar groene ogen schitterde weer toen ze er aan dacht, hoe lief en wat een goede warriors ze zouden zijn. De kattin voelde dat alles fout ging. Ze was misselijk en de pijn was veel erger dan haar eerste keer. Ze was ook wat ouder, maar dit moest normaal gezien geen probleem geweest zijn. De zwart-witte moeder wist niet eens of het gezond was. Haar buik was amper gezwollen.

Het was donker, maar ze had net de nachtpatrouille van de grens zien terug komen. Dat betekende dat alleen de jachtpatrouille er nog was. Puffincliff glipte het kamp uit. Ze zou in de voormiddag onberoerd terug komen. Haar kleine lichte pootjes roffelde door het kamp. Ze voelde de golf van pijn en misselijkheid over haar heen gaan. In het camp, in haar nest had ze al gebloed. Ze wist dat het fout zat. Starclan gunde haar dit kind niet en daarom moest ze het aan zijn of haar vader geven. Misschien waren het wel twee kittens of vier dode kittens. Haar buik verkrampte, niet alleen bij de gedachten.

De mooie slanke kattin lag bij de grens van Windclan territory. Een zilte geur verspreidde zich. Ze had zich in een bosje verstopt. De braamstruik prikte als ze bewoog. Naast haar lag een wit bundeltje en heel veel bloed. Ze zag dubbel. Dit was heel erg fout. Puffincliff hees zich overeind. Haar pootjes trilden. Ze nam haar zoontje op en stak de grens over. Ze geraakte niet verder voordat ze in elkaar zakte. Een paar eerste herfstbladen waren van de Fourtrees naar hier geblazen. Ze waren rot, maar groot. De Shadowclan kattin kon niet meer. Ze legde haar kind op de blaadjes. Zijn piepjes waren zwak, maar ze waren er. De zon begon op te komen. Puffincliff moest maken dat ze hier weg kwam. Met schokkerige bewegingen stond ze op. Haar kop hangend liep ze over de grens.

Ze geraakte niet heel erg ver. De kattin zakte een goede vossenlengte van de grens in elkaar. Haar ogen waren troebel van de tranen. Ze trok haar pootjes bij haar. Hopelijk ging haar geheim veilig zijn, want zij kreeg het niet meer over haar lippen. Haar hart pompte het laatste beetje bloed rond. De mooie groene ogen gingen naar boven, naar de donkerblauwe fluwelen hemel en de laatste sterren die vervaagd werden door de eerste zonnenstralen. "Sorry," fluisterde ze zachtjes voordat haar laatste adem werd uitgeblazen en het leven uit haar ogen verdween.

[Gesloten tot ik het aangeef]
[Patrouille Windclan: Amberstorm en Stallionstar]


p u f F I N
For one so small, you seem so strong. My arms will hold you, keep you safe and warm.
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar] 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar]   I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar] Icon_minitimevr 20 sep 2019 - 11:22What good is power if you cannot protect the ones you love?


Het was ontzettend vroeg voor sommige katten, hijzelf was net voordat de zon opkwam het Camp uitgegaan om een ochtendwandeling te maken. Vandaag zou het druk genoeg zijn en als hij terugkwam zouden de eerste katten pas verschijnen. Hij geeuwde even tijdens het lopen en schudde zijn witte kraag die in de war zat. Deze kwam weer terug in het model dat het altijd had en hij versnelde zijn passen, het was misschien wel een ochtendwandeling maar de Clan moest weer beschermd worden zodra hij terug was. Zijn poten voerden hem richting de ShadowClan grens en stopten abrupt toen er een zilte geur gemengd met bloed zijn neus binnen dreef. Gealarmeerd werden zijn ogen groot, wat was er gebeurd?
Hij opende zijn bek om de geuren in te drinken en voelde toen een zachte bries zijn kant op komen die de geuren nog eens extra zijn kant opdroeg. Snel stapte hij door het hoge gras heen om daar vervolgens op een blad een wit hoopje te zien liggen, nog nat van een geboorte en geen moeder in de buurt. “Oh, kleine toch” miauwde hij en snelde naar het kleine hoopje toe. Hij kon de kleine kitten niet geven wat die nodig had, namelijk melk maar warmte kon hij wel bieden. Hij sloeg snel zijn staart om de kitten heen en tilde de kitten op van het blad om hem in zijn dikke pluizige staart te wikkelen. Hij keek om zich heen om te zien of er een kat in de buurt was maar het enige wat hij rook was de zilte lucht en het bloed. Waar was deze kleine vandaan gekomen? “Waar kom je vandaan dan? ShadowClan?” miauwde hij en hij begon de kitten te likken zodat die warm zou worden. Het leek alsof iedere Clan zijn of haar kittens hier aan de grens legde als vondeling maar hij kon het niet over zijn hart verkrijgen de kitten hier achter te laten. Bovendien was het ShadowClan Camp erg ver weg en was hij sneller terug in WindClan dan dat hij in het ShadowClan Camp was. Hij sloot zijn ogen even en zuchtte diep. “StarClan geef me een teken wat ik moet doen” miauwde hij zacht waarna hij verder ging met de kitten stevig likken. Er stak weer een wind op en het blad waarop de kitten had gelegen blies tegen zijn staart aan. Zijn groene ogen keken van het blad naar de kitten waarna hij langzaam knikte. “Leafkit” miauwde hij en hij keek naar de horizon die langzaam verder kleurde. Hopelijk was er nog een kat die een ochtendwandeling maakte.RIP Puffin <3I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar] JXidV8r
I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar] Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Indra
Member
I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar] BBTakD
Bunny
1491
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: Re: I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar]   I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar] Icon_minitimevr 20 sep 2019 - 12:12

Amberstorm was op pad gegaan voor zelfs de zon boven de horizon gestegen was. Dit moment was haar favoriete moment van de dag; wanneer het stil was en iedereen sliep, wanneer de duisternis van de nacht langzaamaan zich gewonnen gaf voor het licht. Het was een soort bedrukkende maar toch bevrijdende eenzaamheid; alsof ze de enige kat in het hele woud was. Haar gedachten werden onderbroken door de geur van bloed en het geluid van krakende herfstblaadjes. Amberstorm fronste; ze versnelde haar pas in de richting van de geur. Bloed was nooit een goed teken. Bloed betekende pijn en angst en dood. Door de takken van een braamstruik zag ze een kitten, een heel kleine nog maar; pasgeboren. Maar ze zag ook beweging, een kattin die wegsnelde, die het kleine ding aan zijn lot overliet. Even aarzelde ze; maar daarna ging ze achter de poes aan, zonder nog een blik op de kitten te werpen. Hoe durfde ze haar kitten achter te laten? Had ze dan geen respect voor de warriorcode, voor het nieuwe leven? Hoe zeer ze zelf hetzelfde had willen doen, ze had nooit een kitten achtergelaten.

De poes was niet snel meer, maar Amberstorm kreeg haar nooit volledig in beeld; niet tot ze neerstortte niet ver van de grens met Shadowclan. De bruine tabby aarzelde even bij de geurlijn maar stak hem toch over. Ze knielde neer bij de zwart-witte kattin die de onmiskenbare geur van Shadowclan droeg. Dus waarom had ze dan haar kitten in Windclan achtergelaten? Voor de vader, misschien? De warrior keek de poes aan in haar groene ogen. Ze staarden doods voor zich uit. Ze slikte ongemakkelijk en boog wat meer neer, voelend voor een ademhaling. Maar er was geen ademhaling meer; de warmte die de kattin uitstraalde zou niet lang blijven stralen. De kattin wist niet goed wat te doen. Ze bleef even stilstaan bij het lichaam, vechtend tegen tranen die ze niet goed begreep. Ze had de poes nooit gekend, wist haar naam niet eens, maar toch deed haar dood pijn. Misschien omdat ze er zo dichtbij was. Misschien omdat ze gevoeliger was dan ze altijd wou doen lijken. Ze hief haar voorpootje op en sloot de ogen van de poes. Shadowclan zou haar een waardig afscheid geven. Ze was immers één van hen; zij zouden haar naam kennen, haar familie, haar kittens.

Terugdenkend aan de kitten die ze in Windclan achtergelaten had draaide ze zich om en stak ze terug de grens over; na nog een laatste blik geworpen te hebben op het lichaam van de zwart-witte poes ging ze op sneller tempo terug naar de kitten. Maar ze vond het jonge ding niet alleen; ze hoorde Stallionstar de kitten nog net omdopen naar Leafkit, voor ze het tweetal benaderde. "De moeder is een Shadowclanner..", mauwde ze zachtjes, alsof dat nog niet duidelijk was aan de Shadowclangeur die de kitten droeg en die nu ook aan haar vacht kleefde. "Ze.. Is dood." Haar stem hakkelde lichtjes, maar ze was sterk. Ze zou geen emotie tonen over een Shadowclanner die ze niet eens gekend had.


I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar] 5FUjk8
I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar] 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Sabrefur
StarClan
I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar] DPKsfdL
Lianne
115
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 63 moons †
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sabrefur
BerichtOnderwerp: Re: I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar]   I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar] Icon_minitimevr 20 sep 2019 - 15:53


Voor de zoveelste keer opende Sabrefur zijn vermoeide ogen en gromde hij zacht. Hij voelde dat hij maar kort geslapen had en die vermoeidheid zijn oogleden zwaar maakte. Sinds Lightdove was overleden had hij geen nacht meer vredig kunnen slapen. De rust was weg en zijn nest was altijd koud. Hij was zo gewend om haar ademhaling naast hem te horen, om haar te zien als hij wakker werd en haar in zijn slaap te ruiken. Maar haar geur was inmiddels al uit zijn nest vervlogen.

Met tegenzin hees hij zich overeind en stapte hij zijn nest uit. Hij baande zich een voorzichtige weg tussen zijn slapende clangenoten. Hij was nu toch al wakker, het had geen zin meer om zijn ogen dicht te doen. Hij zou toch niet meer in slaap kunnen vallen. Hij pikte de geur op van Stallionstar en besloot om die te volgen, bij gebrek aan iets beters. Wie weet voelde hij er wel wat voor om een praatje te maken. De geur leidde echter naar een ziltige geur, en bloed. Sabrefur volgde gedwee het spoor tot dat hij Stallionstar op de grond zag liggen. Amberstorm was bij hem. "Ik zie dat ik niet de enige ben die de slaap niet vatten kan."  Kondigde hij zichzelf aan. Hij hoorde nog net de woorden 'Ze is .. dood'. Hij knikte naar Amberstorm en vestigde zijn blik op Stallionstar. Op dat moment viel Sabrefur zijn oog op de kitten die verstopt zat in Stallionstar's vacht. Als hij op dat moment niet zich had bewogen had hij hem waarschijnlijk niet eens gezien, hij lag zo'n beetje helemaal verscholen. De ShadowClan geur prikte nu ook in zijn neus en een ontevreden blik gleed er over de deputy's gelaat. Het was geen hogere wiskunde wat hier aan de hand was. "Een Shadowclan kitten?" Bromde hij met vernauwde ogen, zijn aanvankelijke afkeuring inslikkend voorlopig.  


I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar] Wg7c5f9Y_o
My heart's an artifice, a decoy soul
Who knew the emptiness could be so cold?
I've lost the parts of me that make me whole
I am the darkness, I'm a monster
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar] 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar]   I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar] Icon_minitimezo 22 sep 2019 - 18:06What good is power if you cannot protect the ones you love?


Hij hield zijn blik nog voor een poosje op de horizon maar zag geen verandering optreden. Zijn groene ogen knepen zich samen en hij wikkelde de witte kitten iets verder nog in zijn staart zodat die zeker geen koude wind op zich kon krijgen. Bezorgd keek hij naar het kleine hoopje, die moest snel naar de Nursery toe waar het warm en droog was.

Plots hoorde hij pootstappen en toen hij opkeek van het witte bundeltje zag hij Amberstorm staan met iets onleesbaars in haar groene ogen. "De moeder is een Shadowclanner.." begon Amberstorm "Ze.. Is dood." miauwde ze daarna hakkelend. Even bleef hij stil en keek hij naar de heuvel waar Amberstorm vandaan was gekomen en hij voelde een tweestrijd. Moest hij Amberstorm vragen Leafkit mee te nemen naar de WindClan Nursery of moest hij haar vragen om ShadowClan in te lichtten over de dood van hun Clanmate? Voor hetzelfde geld dacht ShadowClan dat zij hun Clanmate hadden omgelegd en vielen ze WindClan ineens aan. De patrols zouden vast snel stuitten op het lichaam van de dode ShadowClanner maar toch. "Ik zie dat ik niet de enige ben die de slaap niet vatten kan." sprak er een stem achter hem en hij ontmoette de blauwe ogen van zijn Deputy. "Een Shadowclan kitten?" vroeg Sabrefur met een brom in zijn stem. "Ja" miauwde hij. "Een kitten die zo snel mogelijk in veiligheid gebracht moet worden. De kou is gevaarlijk voor deze pasgeboren kitten. De moeder, wie ze ook was, heeft hem achtergelaten op de grens. Waarom weet ik niet, maar ik weet wel dat deze kitten warmte nodig heeft" miauwde hij keek van Sabrefur naar Amberstorm. "Daarom wil ik deze kitten nu meenemen naar de WindClan Nursery. We mogen kittens in gevaar niet negeren" miauwde hij doelend op de Warrior Code.

"Amberstorm, licht Routnose in dat we naar het Camp komen met een pasgeboren kitten. Deze kit heeft alle hulp nodig die hij nu kan krijgen" instrueerde hij de tabby Warrior. Daarna keek hij naar Sabrefur en gaf hij de zwarte kater een knikje. "ShadowClan moet ook ingelicht worden maar dat komt later. Sabrefur, check of er niet toevallig nog ergens een kit in gevaar verstopt is door de moeder. Kom daarna naar mijn Den" miauwde hij en hij boog zijn kop en pakte het nekvel van de kitten voorzichtig vast. Hij was nu warm en moest zo snel mogelijk naar de Nursery.Notes: -<3I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar] JXidV8r
I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar] Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Sabrefur
StarClan
I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar] DPKsfdL
Lianne
115
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 63 moons †
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sabrefur
BerichtOnderwerp: Re: I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar]   I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar] Icon_minitimema 23 sep 2019 - 20:23

Sabrefur had graag ter plekken gediscuseerd met Stallionstar waarom hij het daar niet mee eens was, waarom ze die kitten terug moesten brengen maar nu was niet het moment. Later, wellicht. Dus toen Stallion zijn orders uitdeelde knikte de zwart witte deputy kort en keerde hij zich om. Hij liep gedwee terug naar het lichaam van de warrior en rook kort aan haar vacht. Zoet, koud, bloed, melk. Zeker weten dood. Hij controleerde de plekjes rond de moederpoes maar zag geen teken van leven. Ook niet op de plek waar ze aanvankelijk haar kitten had neergelegd. Bloed kleefde er aan het gras. Toen hij klaar was richtte hij zich op. Hij besloot om haar voor nu maar te laten liggen. Wat voor signaal gaf het als hij de warriors dode lichaam mee sleepte naar het kamp? Met een zucht kwam hij in beweging en liep terug naar het kamp waar Stallionstar en Amberstorm hem al voor naartoe waren gegaan.


I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar] Wg7c5f9Y_o
My heart's an artifice, a decoy soul
Who knew the emptiness could be so cold?
I've lost the parts of me that make me whole
I am the darkness, I'm a monster
Terug naar boven Ga naar beneden
Leafkit*
Member
I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar] DPKsfdL
10
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon ❅
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Leafkit*
BerichtOnderwerp: Re: I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar]   I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar] Icon_minitimedi 24 sep 2019 - 11:18

Een witte kitten werd gedragen door een zwart-witte kattin. Het leek op zich niet veel verschil. Er was wel een klein puntje. De kitten was klein en het dreef door water, het werd gedragen door de amper dikke buik van zijn mama. Zijn mama die hem in leven hield. Ook al kon ze niet van hem houden. Misschien was ze gedoemd, omdat haar andere kinderen ook niet écht haar kinderen waren. Al bij al had hij daar niet veel last van. Hij zweefde in het onderbewustzijn en tot nu had hij een mooi leven. Rustig schommelde hij heen en weer, tot hij voelde dat zijn moeder ging liggen. Het was vandaag wat drukker geweest. Er was iets veranderd dat zijn bewustzijn had gewekt. Hij wist nog niet goed wat hij daar nu mee moest. Hoewel de eerste weken van zijn leven hij het niet voor te zeggen had. Dan waren het instincten. Het wit mannetje viel na een paar tellen zonder lucht met een plofje op de grond. Het vliesje werd van zijn piepklein lichaampje gelikt en hij deed wat hij voor een tijdje nog wel zou doen. Ademen. De eerste sensatie die hij had was een koude scherpe pijn. Niet de pijn die hij later zou meemaken, maar dit was hij niet gewend. Hij opende zijn roze, tandloze bekje en piepte zwakjes. De wereld werd weer gewichtloos, hoewel hij voelde dat hij naar beneden getrokken werd. Hmmm dit was ook een vreemd gevoel. Hij stopte met piepen en smakte onbewust met zijn mondje. Het naamloze katje had honger. Zonder dat hij het echt besefte. Een koude, maar droge sensatie kwam onder zijn even roze pootjes. Hij kroop instinctief ineen. De enige warmtebron verdween. Hij kon zijn kopje niet langer op tillen om naar haar en haar melk te zoeken.

Het duurde niet lang, toch niet in de echte wereld. In zijn kopje lag hij hier al veel te lang. Hij rilde en gemurmel kwam uit zijn bekje. De kitten was een vechter. Dat zou hij altijd blijven. Woorden en beelden kwam nog niet bij hem, maar de geur en atmosfeer veranderde. Hij voelde plots een warme tong over zijn kopje gaan, over zijn lichaampje. Tegen de haren in. Het was niet onplezierig, het was niet fijn. Hij werd er wel lekker warm van. Het witte beestje werd Leafkit genoemd. Later zou hij de sensatie onder zijn kleurloze pootjes als bladeren aanvoelen. Een veilig gevoel, net zoals het warme pluizige waar hij nu in knuffelde. Hij duwde zijn lichaampje steviger in de warme vacht van Stallionstar en sloeg zijn pootjes erom. Alsof hij een stevige knuffel gaf. Hij had nog steeds honger, maar het was niet zo erg meer nu. Hij zou geholpen worden.

KEEP LOOKING AT YOURSELF, I'M WATCHING YOUR BACK


I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar] FnpMeAo
I keep my freedom deep into my bones
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar]   I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
I wronged my family [Amberstorm & Stallionstar]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: