When the party is over 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 When the party is over

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rosepaw
Member
https://i.imgur.com/mNHdyCS.jpg
boukje <3
120
Actief
Take the risk or lose the change


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Rosepaw
BerichtOnderwerp: When the party is over    When the party is over Icon_minitimedi 24 sep 2019 - 17:13

Rosepaw leunde tegen de lichte vacht van Icecream, ze voelde zijn spanning en angst. "Het spijt me zo erg..." ze liet haar hoofd hangen en dikke tranen biggelde langs haar wangen op de grond. "Ik weet het niet meer Icecream, het enige wat ik me kan herrineren is een harde klap en toen niks meer." sputterde ze. Ze had geen idee wat hier gebeurt was, maar het was niet goed. Het was waarschijnlijk allemaal haar schuld. Zoals altijd. Ze schudde haar kop, “Kom je moet naar Chivysniff.” bood Icecream aan. Rosepaw knikte, "Ja ik denk het." langzaam met de kater aan haar zijde vervolgde ze hun weg terug naar het kamp.
Elke stap dichterbij bij het kamp ging moeizamer. Alsof er bij elke beweging een nieuw blok aan haar poten werd gebonden. Vlak voor de ingang stopte ze, een flits van herrineringen vloog door haar heen, een zwarte kitten met helder blauwe ogen, en een calico kitten. Beide als verstijfd, doodsbang. "Ravenkit en Crabkit." murmelde ze heel zachtjes. Wat was er met ze? Diep gravend in haar geheugen. Ze hapte naar adem, de rivier, de kittens. Ze had ravenkit meegenomen naar de rivier zoals ze manen geleden had belooft! "Icecream ik weet het," miauwde ze zachtjes. "Ik had Ravenkit mee naar de rivier genomen.." haar adem stolkte, kittens mochten het kamp eigenlijk niet verlaten. "Dat had ik hem een tijd terug belooft, maar verder." ze schudde haar kop. "meer weet ik gewoon niet," Vol smekende ogen keek ze Icecream aan, "Ik weet het echt niet meer, alsof mijn geheugen een grote bol spinrag is. Er is iets heel ergs gebeurt? Of niet?" ze wist, ze wist het gewoon. De kittens, de onbekende geur, de angst en spanning van Icecream, haar bonkende hoofd. Maar wat? Wat in sterrenclans naam...

GESLOTEN


When the party is over UsAc4ch

tnx:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chivysniff
StarClan
When the party is over Beertjeava
Beertje
1581
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: Full of stars (33 moons) ♡
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Chivysniff
BerichtOnderwerp: Re: When the party is over    When the party is over Icon_minitimedi 24 sep 2019 - 19:46

 
THE LESS I KNOW THE BETTER

Het was een gewone dag. Niets speciaals. De wereld was al even stil.
Chivysniff lag in het midden van haar den met haar kop op haar poten en haar ogen gesloten. Ze had meteen de straf aan Coyotepaw proberen uitleggen, zij moest nu haar oren zijn. Al voelde ze niet veel hinder. Ja katten konden niet uitleggen wat er aan de hand was, maar ze zag de symptomen wel. Ze had ook net genoeg gepraat om te praten, ook al wist ze niet of het juist was. De kattin voelde haar trouwens veel lichter. Dit had een oplossing geboden. De sfeer veranderde. Ze hoorde het niet, maar voelde het wel. Een zesde zintuig? Ook haar neus vertelde haar dat er een paar katten terug in het camp waren. Chivysniff opende haar ogen, niemand stond in haar den te roepen. Hmmm. Ze tilde haar lichaam overeind en trippelde naar de uitgang. Daar stak ze haar kop in de kouder wordende lucht. Het werd leaffall, stilletjes aan. De seizoenen deden heel raar, ze wisselde snel, het leek alsof het nog maar net leafbare was geweest. Chivysniff zag Creamy... nee Icecream een beetje moeizaam wandelen. Meteen stak ze ook de rest van haar lichaam door de brede opening. Toen ze naar hem toe ging zag ze ook een kleiner lichaampje, Rosepaw. Ze zagen er allebei nogal gestresseerd uit. Het was duidelijk dat ze allebei gehuild hadden. Chivysniff legde een poot op de schouder van Ice. "Probeer het uit te leggen." De woorden vloeiden uit haar mond, zonder dat ze wist of het juist was. Haar lippen herinnerde hoe ze moesten praten. Alleen haar stem klonk iets verder weg. Doffer.


When the party is over 9UZX2E2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rosepaw
Member
https://i.imgur.com/mNHdyCS.jpg
boukje <3
120
Actief
Take the risk or lose the change


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Rosepaw
BerichtOnderwerp: Re: When the party is over    When the party is over Icon_minitimedi 24 sep 2019 - 20:52

Rosepaw keek de Medicine cat aan, ze wist dat ze het hele verhaal moest gaan vertellen. “Vanochtend ging ik met Ravenkit naar de rivier,” hakkelde ze, helemaal vergeten dat hun medicine cat doof was. “dat had ik hem belooft toen ik nog klein was.” ze staarde naar de grond, “Dat was fout…” fluisterde ze zachtjes. “Verder kan ik me iets herinneren van Crabkit, maar meer niet. Alles is als een wirwar, een spinnenweb in mijn hoofd, zonder einde of begin.” Tranen prikte opnieuw achter haar ogen. Haar hoofd bonkte als een malle, en het enige wat ze wou was slapen, doen alsof deze gestoorde dag nooit gebeurd was. Maar de tijd kon niet terug gekeerd worden, al wist ze zelf niet eens echt goed wat er gebeurt was.”het laatste was een harde klap, en toen werd ik wakker en vond Icecream me.” murmelde ze er nog achter aan. Ze kneep met haar ogen, en viel langzaam om. Alsof het in slowmotion ging, met een klap belandde ze op de grond. Te uitgeput, te verward om ook nog maar iets te doen.


When the party is over UsAc4ch

tnx:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
When the party is over BVaqYmVp_o
Julia
690
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: When the party is over    When the party is over Icon_minitimema 30 sep 2019 - 11:43

Rosepaw murmelde dat ze het zo erg vond. Naarmate ze dichter bij het kamp kwamen werd hij overtuigd dat de apprentice het niet bewust had gedaan. Dat ze niet met opzet twee RiverClan kittens aan een Elite kat had gegeven. Toen sprak Rosepaw ineens de namen van Ravenkit en Crabkit uit, waardoor de blik in zijn helderblauwe ogen zich weer op de apprentice richtte. Ze was in de war, zo ver was duidelijk. Het leek erop dat ze zich iets begon te herinneren. “Rosepaw het is heel onverstandig om een kitten mee het kamp uit te nemen. Het is tegen de warrior code in dus je begrijpt vast dat ik het aan Butterstar en Panthergrowl moet vertellen.” Hij klonk moe, misschien zelfs wel wat gebroken. Hij was er niet goed in om streng te zijn, maar zijn boodschap was vast wel duidelijk. “Je hebt een klap tegen je kop gehad, dus het is logisch dat het een beetje een warboel in je kop is. Ravenkit en Crabkit zijn meegenomen door een BloodClanner. Heb je de vreemde geur geroken? Dat is de geur van de Elite.” Opnieuw gleed er een koude rilling over zijn rug. BloodClan was een gevaarlijke groep en hij was doodsbenauwd voor die katten en die katten hadden nu één van zijn kittens… Hij hielp Rosepaw het kamp in en keek zoekend om zich heen naar Chivysniff of Coyotepaw. Het duurde niet lang voordat zijn blik op Chivysniff viel die al hun kant op kwam. Ze had blijkbaar doorgehad dat ze op weg waren naar haar. Aan de manier waarop hij Rosepaw moest ondersteunen was dat waarschijnlijk ook niet te missen. De kattin legde haar poot op zijn schouder en voor een moment ontspande hij wat en schonk hij haar een klein dankbaar glimlachje, maar toen gaf ze aan dat hij het uit moest leggen en verstrakten zijn schouders weer. Rosepaw begon te ratelen. “Rosepaw.” Miauwde hij. “Op deze manier kan Chivysniff je niet volgen.” Met zijn poot wees hij naar de nursery om de kittens aan te duiden. Daarna wees hij naar Rosepaw en de uitgang van het kamp. Toen ging zijn poot naar zijn hals om de halsband van de BloodClan aan te duiden en meteen kwamen zijn nekharen weer overeind. Er sprongen nieuwe tranen in zijn ogen. Toen sloeg hij met zijn poot tegen zijn kop aan, om aan te duiden wat er met Rosepaw was gebeurd. Hij hoopte dat ze er op die manier een beetje uit zou komen. Hij wees naar de den van Butterstar. “Ik moet het Butterstar en Panthergrowl gaan vertellen.” Zei hij tegen Chivysniff en Rosepaw. Hij wilde dat ze het snel wisten voordat de BloodClanner te ver weg was, al was die dat waarschijnlijk al. Ze hadden niet echt snelheid kunnen maken met de verwonding van Rosepaw. Zijn Crabkit.. en arme Ravenkit. Ooh StarClan, liet het alsjeblieft goed met ze gaan. Hij keek naar boven. Papa waak over ze.


When the party is over Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rosepaw
Member
https://i.imgur.com/mNHdyCS.jpg
boukje <3
120
Actief
Take the risk or lose the change


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Rosepaw
BerichtOnderwerp: Re: When the party is over    When the party is over Icon_minitimema 30 sep 2019 - 16:34Icecream keek haar aan vol medelijden,“Rosepaw het is heel onverstandig om een kitten mee het kamp uit te nemen. Het is tegen de warrior code in dus je begrijpt vast dat ik het aan Butterstar en Panthergrowl moet vertellen.” Rosepaw knikte teneergeslagen, "Ik weet het." murmelde ze. Ze kon het nog steeds niet beseffen wat er gebeurt was, de geur van kittens vermengt met bloed, haar bloed en de vreemde katten geur die ze niet herkende. “Je hebt een klap tegen je kop gehad, dus het is logisch dat het een beetje een warboel in je kop is. Ravenkit en Crabkit zijn meegenomen door een BloodClanner. Heb je de vreemde geur geroken? Dat is de geur van de Elite.” vervolgde de kater terwijl er een rilling over zijn rug liep. Langzaam drongen de woorden tot haar door, dat ze een klap had gehad wist ze zelf ook wel, maar bloodclan. Diep zocht ze in haar in de war gemaakte geheugen. Bloodclan! De gemene clan die leefde bij de two-legs, moordzuchtige katten die tanden om hun nek droegen, elkaar vermoorden in koude bloeden. Een siddering gleed over haar heen. "Nee!" gilde ze uit. "Nee!" tranen vulde opnieuw haar ogen. Ze had er voor gezorgd dat twee onschuldige kittens in de handen van de Bloodclan waren gekomen. Hoe? was de vraag die nog steeds rond spookte, maar het boeide haar niet hoe, het was gebeurt. Allemaal door haar! Ze keek terug naar Icecream, met een schok besefte ze dat de kater de Pleeg vader van Crabkit was. Ze voelde zich nog schuldiger, als Crabkit niet meer terug kwam had ze een kitten van een vader afgepakt. En ook van de clan, van de familie van Ravenkit. Allemaal, ze had het allemaal verpest. De bloodclan was levensgevaarlijk, stel je voor, wat ze met die onschuldige kleintjes konden doen. Misschien zouden ze ze vermoorden, misschien zouden ze opgeleid worden als bloodclanners en waargemaakt worden dat de hele clans maar een fabeltje waren. Een dikke traan biggelde over haar wangen, hopend dat ze de twee kittens ooit nog zou zien.

Rosepaw keek naar de grond toen ze voor de Medicine cat stond, hoe kon ze ooit nog een poot in dit kamp zetten, als de waarheid uitkwam zou ze verbannen worden. De kittens zouden nooit meer terug komen en... en... ze slikte. "Chivysniff, Ik eh.." ze verplichte zich zelf de kattin aan te kijken, "Vanochtend, ging ik met Ravenkit naar de Rivier."" hakkelde ze. “dat had ik hem belooft toen ik nog klein was. En dat was fout." murmelde ze nog zachter als eerst, helemaal vergeten dat hun Medicine cat doof was geworden. Met moeite vervolgde ze haar verhaal, "En Crabkit volgde, ik nam haar ook maar mee en t-toen."[/b] snikte ze de laatste woorden uit. Ze draaide haar kop weg, ze kon het niet meer aan haar Clangenoot aan te kijken, ze had alles verpest, ze had twee kittens vermoord. Hoe durfde ze nog maar een haar in het territorium te plaatsen. Ze pinde haar oren plat in haar nek, “Rosepaw.” miauwde Icecream, “Op deze manier kan Chivysniff je niet volgen.” zijn stem klonk rustig maar gespannen te gelijk. Rosepaw keek hem niet aan en knikte maar, wat moest ze anders?
De witte kater legde in gebaren taal uit wat er gebeurt was, Rosepaw spitste haar oren, Chivysniff was doof! Hoe kon ze dat vergeten. Niet wachtend op een antwoord liep Icecream weer weg, “Ik moet het Butterstar en Panthergrowl gaan vertellen.” zei hij. Rosepaw keek hem smekend aan, het had niet veel zin, zoiets kon je niet verborgen houden voor een leider. "nee..." bracht ze ademloos uit. Met een lof liet ze zich vallen, al haar dromen om de perfecte Riverclanner te worden vervaagde als sneeuw voor de zon.

(Aangezien het een beetje door me kaar gaat heb ik de tweede post (na chiv) even opnieuw gschreven :3)When the party is over UsAc4ch

tnx:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chivysniff
StarClan
When the party is over Beertjeava
Beertje
1581
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: Full of stars (33 moons) ♡
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Chivysniff
BerichtOnderwerp: Re: When the party is over    When the party is over Icon_minitimedi 1 okt 2019 - 21:19

 
THE LESS I KNOW THE BETTER

Ze zag wel echt de angst in de ogen van de twee katten. Chivysniff zette haar goede poot weer naast de slechte. Hij oren spitsten zich, puur uit gewoonte. Ze zag dat Rosepaw een hele uitleg deed, maar liplezen kon ze nog net niet. Chivysniff keek van de apprentice naar Icecream. Die snapte het net nog wel. Waarschijnlijk was ze verward. Ze zag er ook zo slecht uit. De donkere kattin knikte langzaam. Ze begon het te begrijpen. Hoewel ze niet goed wist wat de poot naar de nek betekende, het betekende niets goeds. Aan de angst te zien en te ruiken. Toen de lippen van Icecream bewogen en zijn blik naar de leadersden ging knikte ze nogmaals. "Goed," mompelde ze zachtjes. De wankele apprentice viel om. Chivysniff duwde haar oren in haar nek en trok een gezicht. De klap had waarschijnlijk een lichte hersenschudding veroorzaakt. De medicine cat voelde met haar neusje aan het kopje van Rosepaw. Ze keek nog even achteruit, naar Icecream en glimlachte bemoedigend naar hem. Er waren kittens weg, dit was niet slim geweest van Rosepaw, maar zo van die dingen konden gebeuren. De kittens moesten zo snel mogelijk terug gevonden worden. Chivysniff boog zich over de kleine poes en nam haar nekvel vast, om haar naar haar den te sleuren voor verdere verzorging.


When the party is over 9UZX2E2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
When the party is over BVaqYmVp_o
Julia
690
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: When the party is over    When the party is over Icon_minitimedo 3 okt 2019 - 13:22

Hij zag de smekende blik van Rosepaw. Even bekeek hij haar, nee misschien moest ze die last niet alleen dragen. Hij was Crabkit kwijtgeraakt, dat was zijn fout, hij had beter op haar moeten letten. Zijn blik werd ernstig en hij boog zijn kop, om wat in haar oor te kunnen fluisteren. “Ik zal zeggen dat ik erbij was. Dat de BloodClanner te sterk was. Weet je nog hoe die kat eruit zag?” Dat zouden ze vast willen weten. Als hij met een gek verhaal aankwam, wist hij niet of ze hem nog zouden geloven. Toen ging hij weer normaal staan en keek naar Chivysniff die hem toeknikte, dat hij kon gaan. Rosepaw was in goede poten bij haar en hij glimlachte wat waterig. De medicine cat had het voldoende begrepen, dus dan kwam ze er wel uit met Rosepaw. Het was nu het belangrijkst dat Butterstar of Panthergrowl er vanaf wist. Als hij zichzelf daar ook een beetje voor moest opofferen, dan was dat maar zo. Hij wilde Rosepaw beschermen, maar daarvoor moest hij wel met een goed verhaal komen. Een verhaal die hij eerst in zijn kop zou moeten vormen, maar niet te lang, die tijd had hij niet. Die tijd hadden de kittens niet.


When the party is over Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rosepaw
Member
https://i.imgur.com/mNHdyCS.jpg
boukje <3
120
Actief
Take the risk or lose the change


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Rosepaw
BerichtOnderwerp: Re: When the party is over    When the party is over Icon_minitimedo 3 okt 2019 - 17:07

Rosepaw zag hoe Icecream aarzelde. Hij boog zijn kop, “Ik zal zeggen dat ik erbij was. Dat de BloodClanner te sterk was. Weet je nog hoe die kat eruit zag?” Rosepaw schudde haar kop, "Ik weet het niet, ik kan me enkel Ravenkit en Crabkit herinneren." Ze vond het moeilijk de kater aan te kijken, hij was immers de pleegpapa van de Calico kitten. "Je moet je niet schuldig voelen, ik ben de gene met schuld." murmelde ze, ze wou niet verbannen worden, maar ze kon Icecream deze last niet laten dragen. Als pantergrowl en Butterstar over details gingen vragen zouden ze geen van beide het antwoord weten. Wat niet alleen háár verder in de problemen zou helpen. Zij was de gene die gedaan had wat ze had gedaan. En ze wou niet dat andere katten daar meer onderleiden.


When the party is over UsAc4ch

tnx:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
When the party is over BVaqYmVp_o
Julia
690
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: When the party is over    When the party is over Icon_minitimedi 8 okt 2019 - 15:02

Rosepaw gaf aan dat ze het niet meer wist. “Geeft niet.” Miauwde hij terwijl er zich een ander idee in zijn kop vormde. Toen keek hij de apprentice weer aan. “Jawel, ik had beter op Crabkit moeten letten. Ze werkt zich snel in de nesten, daar had ik rekening mee moeten houden.” Miauwde hij toen rustig. “Ik zal zeggen dat ik moe was en jullie niet bij kon houden, dat jullie alvast vooruit mochten gaan. Dat toen ik er was het al te laat was.” Dan had hij het probleem dat hij niet wist hoe de BloodClanner eruit had gezien ook opgelost. Voordat Rosepaw er nog tegen in kon gaan draaide hij zich om. “Het komt goed maak je geen zorgen.” Met die woorden liep hij richting de den van zijn oudtante.

[Ice is voor zover topic uit]


When the party is over Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rosepaw
Member
https://i.imgur.com/mNHdyCS.jpg
boukje <3
120
Actief
Take the risk or lose the change


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Rosepaw
BerichtOnderwerp: Re: When the party is over    When the party is over Icon_minitimedi 8 okt 2019 - 16:45


“Nee Icecream alsjeblieft…” murmelde ze hem nog achteraan. Hij was Starclan Verdorie niet de moederpoes! Ze had gewoon nee moeten zeggen tegen Crab en tegen Raven. Vol verschillende gevoelens keek ze toe hoe de witte kater in de leaders den verdween.  
Ze draaide haar kop weg en stond langzaam op. Ze had geen puf meer, het had geen zin meer. Rosepaw stapte langzaam de medicines den binnen met nog een laatste blik op de nursery.

tot dus ver Topic uit.


When the party is over UsAc4ch

tnx:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
When the party is over
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: