they call me devil 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 they call me devil

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shade
Deceased
they call me devil Ukp3iK
Kiek
142
Actief
If I'm crazy, I'm on my own
If I'm waitin', it's on my throne
If I sound lazy, just ignore my tone

CAT'S PROFILE
Age: dead
Gender: She-cat ♀
Rank:
Shade
BerichtOnderwerp: they call me devil   they call me devil Icon_minitimedi 24 sep 2019 - 19:02

Het was nu een maand geleden dat ze haar kittens gehad had. Het was tijd dat ze is gingen kijken hoe groot hun wereld echt was. Shade had Indigo meegenomen deze keer. Ze zou ze niet allemaal in een keer meenemen, dan zouden ze elkaar voor de voeten lopen. Daarbij was Indigo speciaal voor haar. Haar eerstgeborene, haar baby. De sterkste uit het nest. Ze zou zo goed voor haar zorgen. Als ze groot was zou ze de BloodClan gaan leiden en iedereen laten zien waar ze van gemaakt was. Indigo kwam uit de twee beste ouders die ze zich maar had kunnen wensen, het kon niet mis gaan. En Shade zou eindelijk trots kunnen zijn. Haar kinderen op de troon, haar nageslacht zou nog eeuwig in de BloodClan invloed hebben. "Kom Indigo, ik wil je een stukje bij het park laten zien." zei ze tegen haar kleine draakje voordat ze haar liefdevol iets aandrukte met haar staart.

[Indigo & een geheime invaller alleen xoxo!]


SHADE


When I go into the ground, I won't go quietly, I'm bringin' my crown.
When I go into the ground, oh, they gotta bury me face down.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Indigo
Member
they call me devil Tumblr_m28tydOb7u1qcwu03o8_250
Loïs
35
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♠ 6 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Indigo
BerichtOnderwerp: Re: they call me devil   they call me devil Icon_minitimedi 24 sep 2019 - 19:27

Hoewel de omgeving waar ze in opgroeide verre van liefdevol was, merkte Indigo hier voor nu nog niks van. Want liefde kreeg ze in overvloed, ondanks haar de katten waar ze mee omringt was waren de katten in haar directe omgeving - haar moeder en vader - goed voor haar. Indigo groeide als een speer, netjes zoals het moest, en had nu ze de één moon had aangetikt geleerd om zich redelijk goed voort te kunnen bewegen. Soms wou ze nog wel eens over haar eigen poten struikelen, en echt soepel was het allemaal nog niet, maar over een week of twee zou ze lopen alsof ze nooit anders gedaan had. Met haar grote, diepblauwe ogen keek ze naar haar mama toen deze vermeldde dat ze iets zouden gaan doen vandaag; het park bezoeken. Het park was nog een relatief abstract concept voor de kleine kitten, maar ze had er zin in! Onbekenden maakten haar enthousiast en 'het park' was daarop geen uitzondering. Enthousiast trippelde ze dan ook achter haar mama aan, met van die leuke kittenpasjes, en spon hard toen ze aangeraakt werd door mama's staart. "Wa is pawk?" vroeg ze, haar spraak duidelijk nog gelimiteerd maar het was een begin.


they call me devil Indigo15
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shade
Deceased
they call me devil Ukp3iK
Kiek
142
Actief
If I'm crazy, I'm on my own
If I'm waitin', it's on my throne
If I sound lazy, just ignore my tone

CAT'S PROFILE
Age: dead
Gender: She-cat ♀
Rank:
Shade
BerichtOnderwerp: Re: they call me devil   they call me devil Icon_minitimedi 24 sep 2019 - 19:36

Haar kleine frummel die naast haar liep warmde haar normaal koude hart. Ze was zo lief. Indigo en de andere kittens betekende alles voor haar. "Wa is pawk?" vroeg de jonge kitten aan hem. "Het park is een plek waar mensen samenkomen. Hier zijn soms ook honden. Maar daar let ik op, honden zijn heel gevaarlijk." zei ze toen tegen haar baby. Shade haar staart ging langzaam over de kleine kitten haar rug heen. Toen ze eenmaal bij het park aankwamen stapte ze richting het bloemenveldje met Indigo. "Kijk is, dit zijn bloemen. Dit hebben we niet zoveel in het BloodClan kamp. Hier zijn er veel meer." maar toen kwam een geur haar neus binnen, eentje die ze herkende van de vorige keer. "Bloodpaw.." siste de kattin met haat. Alle liefde uit haar ogen verdween in een wenk en Shade ging in overlevingsmode. Ze moest haar baby beschermen en Bloodpaw zou sterven. "Blijf bij mama, Indigo." sprak ze streng.


SHADE


When I go into the ground, I won't go quietly, I'm bringin' my crown.
When I go into the ground, oh, they gotta bury me face down.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
they call me devil Tenor
Mark
511
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: they call me devil   they call me devil Icon_minitimedi 24 sep 2019 - 20:04

Die vieze geur.. die bittere lucht die zijn strot dichtkneep toen hij het inademde. De stank van bloed dreef langs hem om heen als muizengal die hij maar niet van zijn poten af kon wassen. Elke keer als hij al maar aan haar dacht dan voelde hij zijn littekens branden op zijn lijf en de geur van bloed waar hij bijna in verdronken was om hem heen slaand als een dikke wollen sjaal. Oh, de woede die brandde in zijn ogen was onmisbaar toen hij zonder goed na te denken de stank van de elite she-cat volgde. Het bracht hem naar de twoleg place: ergens bij een onbekende park die geclaimd leek te zijn door heel Bloodclan, want hun rottige geur hing hier zowat overal. Toch kon hij de geur van Shade er makkelijk tussen uitvissen samen met de aroma van moedermelk. Dit kon niet waar zijn toch? Die monster had kittens op de wereld gezet? De haren op de lijf van de tom tintelde terwijl hij veder liep. Bloodpaw was echt een lieverdje- echt waar! maar ow ow ow hij had een grote minpunt en dat was dat hij redelijk wraaklustig was. Hij zou die rot poes ooit de keel doorbijten, als dat nou vandaag zal zijn of pas over vijftig moons, hij zou haar terugpakken en goed ook. Bloodpaw verschool zich in een veld met bloemen om zijn geur te maskeren maar de wind draaide zonder waarschuwing om waardoor de geur van verse kruiden's en Shadowclan de hele omgeving omringde. De tom zag hoe Shade al gauw doorkreeg dat ze niet meer alleen was en zijn naam uitsprak. De medicine cat apprentice liet een laag gegrom horen toen hij zichzelf omhoog hees vanuit zijn schuilplaats en op de zwarte elite member sloop. Zijn nagels klapte uit en hij was er op gebrand om in ieder geval een poging te doen om de zwarte bitch te verminken tot zijn blik opeens op een kleine hummeltje viel. Wat? Had ze haar kroost meegebracht naar buiten? De tom snuffelde kort de lucht met ongeloof maar werd gewoon hard op de feiten gedrukt: de vieze bloedwijf gaf de geur van melk af wat hem vertelde dat ze inderdaad kinderen op de wereld gezet had. Het bracht werkelijk een knoop in zijn maag. Z'n beest als haar verdiende het niet om kittens te hebben. "Het is tijd om afscheid te nemen." Gromde hij terwijl hij zijn vurige ogen in die van de zwarte she-cat boorde. Hij zal deze kitten redden van de duivelse klauwen van haar moeder.


they call me devil Bloodo10

pixie pix:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shade
Deceased
they call me devil Ukp3iK
Kiek
142
Actief
If I'm crazy, I'm on my own
If I'm waitin', it's on my throne
If I sound lazy, just ignore my tone

CAT'S PROFILE
Age: dead
Gender: She-cat ♀
Rank:
Shade
BerichtOnderwerp: Re: they call me devil   they call me devil Icon_minitimewo 25 sep 2019 - 11:29

Dacht hij nou echt dat ze niet door zou hebben dat hij haar gevolgd had? Maar nu was hij te dicht bij gekomen. Shade haar haren gingen overeind staan. De kater was uit op wraak na haar laatste geintje met hem, dat wist ze zeker. Wat ze niet verwacht was was dat hij haar op was komen zoeken in haar eigen gebied. "Het is tijd om afscheid te nemen." gromde de kater naar haar. Haar helblauwe ogen keken recht in die van Bloodpaw. "Denk je nou echt dat ik je zomaar aan mij of mijn kinderen laat zitten?" snauwde ze naar hem. "Je bent nog dommer dan je er uit ziet, Bloodpaw. Mij aanvallen in mijn eigen gebied." bomen die zij markeerde, die van haar clan waren. Hij was nog dommer dan ze gedacht had. "Ren terug naar ShadowClan voordat je jezelf pijn doet, dom kind." maar na die woorden wist ze dat hij dat nooit zou doen. Niet nu zijn ego gekrenkt was door haar. De deuk was groter dan ze dacht. Een grijns toverde ze tevoorschijn terwijl ze Indigo iets naar achteren schoof voordat ze zelf naar voren stoof om haar nagels uit te slaan naar zijn schouders, ze zou hem krijgen. Dit keer ging de kater dood. "Oceanstar is dit keer niet hier om je huid te redden." siste ze bij zijn oor toen ze dichtbij genoeg was.


SHADE


When I go into the ground, I won't go quietly, I'm bringin' my crown.
When I go into the ground, oh, they gotta bury me face down.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Indigo
Member
they call me devil Tumblr_m28tydOb7u1qcwu03o8_250
Loïs
35
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♠ 6 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Indigo
BerichtOnderwerp: Re: they call me devil   they call me devil Icon_minitimewo 25 sep 2019 - 11:51

Haar moeder beantwoordde haar vraag, maar echt snappen deed ze het nog niet. Alleen dat er gevaar was klikte wel, dus bleef ze dichtbij haar moeder. Met een :O-gezichtje keek ze naar de bloemen die haar aangewezen werden, waarna ze hier aan snuffelde. Ze kreeg wat pollen op haar neusje en zacht grinnikte ze. Wat grappig! Ze vond ze heel "Mwooi,". Ze wou er nog wat over vragen aan haar mama, maar deze veranderde plots van houding en geschrokken keek Indigo om zich heen. Ze voelde meteen aan dat er wat mis was en kroop dan ook onder haar moeder, zodat haar rug tegen diens buik aandrukte terwijl haar koppie tussen de zwarte voorpoten door stak. Zo kon ze nog wel alles goed zien maar was ze ook beschermd. Een kater kwam te voorschijn, die kende ze niet. Ze schrok niet heel erg van zijn uiterlijk, immers was ze wel wat gewend in de BloodClan en was dit meer normaal dan gek voor haar. Indigo's haartjes kwamen overeind toen ze hoorde dat haar moeder begon te snauwen. Ze zou haar helpen! Hard spuugde ze naar de kater tegenover haar (net zoals Zenna dat zo kan). Plots werd ze wat naar achteren geschoven en met grote ogen tuimelde ze omver. Snel krabbelde ze weer overeind, in de war waar haar moeder heen was en plots voelde ze zich wel heel exposed in dit onbekende park en de grote wereld.


they call me devil Indigo15
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
they call me devil Tenor
Mark
511
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: they call me devil   they call me devil Icon_minitimewo 25 sep 2019 - 13:57

De tom drukte zijn kaken strak op elkaar, de woede van vorige keer stroomde door zijn lijf heen als een woeste renpaard die bijna bij het eindstreep was van een wedstrijd. Oh hij had zo graag op moment zoals deze een warrior willen zijn, ouder, getraind en machtig, maar daar lag zijn hart niet naar. Vechten was niks voor hem maar vandaag moest hij. Hij zette zijn vriendelijke, zorgzame medicine cat karakter aan de kant en schoof zijn overlevingsinstinct naar boven toe. De trainingen die hij van Acorndust en Acefray geleerd had herhaalde hij snel in zijn kop terwijl de elite she-cat hem begon uit te dagen met woorden. Whatever. Het interesseerde hem geen reet wat ze zei en hoe dom hij nu bezig was. Hij was hier voor een reden, Starclan had zijn poten vandaag naar de grens geleid en daar had hij de geur van de zwarte bitch geroken. Er moest een reden zijn waarom ze precies vandaag elkaars pad kruiste en die hij had gevonden toen zijn vurige ogen op een kleine kitten gevallen was. Het spuwde boos naar hem toe terwijl ze beschermend tussen de poten stond van haar 'moeder'. Arm ding had nu al zo veel vechtlust in haar- dat kon gewoon niet gezond zijn op z'n jonge leeftijd. Bloodclanners waren stuk voor stuk duivelse beesten, manipuleerde en mishandelde hun kinderen om hen bloeddorstig te maken. Dat was geen leven.. Hij zal deze kitten redden, kosten wat het kost. Shade stoof naar voren toe en hield uit naar zijn schouders, maar de tom had de laatste weken sinds hij aangevallen was door de she-cat getraind en was dus nu beter voorbereid. Bloodpaw sprong naar achteren en draaide zich met een snelle ruk om zodat hij aan de zijkant van Shade stond in plaats van tegenover haar. "Oceanstar is dit keer niet hier om je huid te redden." De zwart rood gevlekte tom kromde zijn rug en zette zijn dikke vacht overeind. Oceanstar was een gevoelig onderwerp geworden voor de jonge tom sinds ze overleden was. "Haar ziel en kracht zal me bij staan wanneer ik je je verdiende loon geef." Sprak de tom terwijl hij een klodder kweeksel in haar gezicht tufte en terug aanviel met een sprong naar haar flank met de bedoeling zijn klauwen in haar lijf te slaan en zijn tanden te begraven in haar rug.


they call me devil Bloodo10

pixie pix:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shade
Deceased
they call me devil Ukp3iK
Kiek
142
Actief
If I'm crazy, I'm on my own
If I'm waitin', it's on my throne
If I sound lazy, just ignore my tone

CAT'S PROFILE
Age: dead
Gender: She-cat ♀
Rank:
Shade
BerichtOnderwerp: Re: they call me devil   they call me devil Icon_minitimewo 25 sep 2019 - 14:29


Hij had de move aan zien komen en draaide bij, zodat hij naast haar stond. Een klodder spuug kwam in haar gezicht die ze snel weg probeerde te vegen. Maar hij was al snel weer op haar afgesprongen en klauwen haakte zich in haar zij en tanden in haar rug. De kattin krijste van de pijn en gooide zich achterover om hem van haar af te krijgen. In haar val sloeg ze haar poten naar hem uit om een gezicht of nek te raken. Ze zou hem pijn doen, het betaald zetten om haar zo te vernederen voor haar baby. Shade drukte zich overeind en wachtte op wat haar tegenstander zou doen. Hoe zou hij dit aanpakken?


SHADE


When I go into the ground, I won't go quietly, I'm bringin' my crown.
When I go into the ground, oh, they gotta bury me face down.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
they call me devil Tenor
Mark
511
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: they call me devil   they call me devil Icon_minitimedo 26 sep 2019 - 18:39

Bloodpaw tufte onverwachts vol in het gezicht van de zwarte Bloodclan she-cat waardoor ze afgeleid raakte en hij de kans kreeg om haar aan te vallen. Meteen dook de maine coon op de ander af en sloeg zijn klauwen in diens flank terwijl hij zijn kaken hard rondom haar ruggengraat sloot. Het pijnlijke gekrijs dat snel volgde gaf hem een extra boost om dit gevecht door te zetten en beet harder maar Shade bleef natuurlijk niet als een idioot staan en gooide haarzelf achterover. Bloodpaw liet nog net op tijd los om niet met haar meegetrokken te worden en verpletterd te worden onder haar gewicht maar was door zijn lompe bouw te sloom om ook nog eens voor haar uitslaande klauwen te ontwijken. Een enkele kras volgde al snel over zijn wang heen maar dat liet hem echt niet afschrikken. De medicine cat apprentice grauwde toen ze weer opstond en vloog weer op de zwarte she-cat af, haar nu proberend naar achteren te drijven door enkele keren naar haar borstkas en gezicht uit te halen. Als hij haar uit eindelijk zover wist te krijgen om haar naar achteren te pushen dan had hij meer ruimte om bij haar kitten te komen.


they call me devil Bloodo10

pixie pix:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shade
Deceased
they call me devil Ukp3iK
Kiek
142
Actief
If I'm crazy, I'm on my own
If I'm waitin', it's on my throne
If I sound lazy, just ignore my tone

CAT'S PROFILE
Age: dead
Gender: She-cat ♀
Rank:
Shade
BerichtOnderwerp: Re: they call me devil   they call me devil Icon_minitimedo 26 sep 2019 - 18:52

Haar klauwen gingen over de wang van de kater heen. Jammer dat ze geen oog had kunnen raken, dan had hij nog meer pijn gehad. Hij trapte echter niet in haar trucje en klom onder haar weg voordat ze de grond geraakt had. Toen ze beide weer goed tegenover elkaar stonden volgde er al snel klauwen richting haar borst en hoofd. Ze trok haar kop in en sprong achteruit. De enige manier om die klauwen voor nu te ontwijken. Ze probeerde haar klauwen terug te slaan naar hem, om hetzelfde geintje andersom ook te flikken. Hij kon niet dichter in de buurt van Indigo komen. Hij was nu eigenlijk al te dicht bij...


SHADE


When I go into the ground, I won't go quietly, I'm bringin' my crown.
When I go into the ground, oh, they gotta bury me face down.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
they call me devil Tenor
Mark
511
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: they call me devil   they call me devil Icon_minitimedo 26 sep 2019 - 19:15

Hij kreeg het voor elkaar om haar een sprong naar achteren te zetten maar meer dan dat werd het hem helaas niet. De zwarte Bloodclanner gebruikte dezelfde tactiek als hem en sloeg bijna haar nagels weer in zijn gezicht toen hij nogmaals naar voren stapte om haar nog meer weg te drijven. De tom trok zijn kop naar de zijkant toe om haar klauw te ontwijken en hapte naar haar poot toe om daarna uit het niks het gevecht te stoppen door weg te rennen. In zijn ooghoek had hij het kleine lichaampje van de jonge kitten zien weg hobbelen om een schuilplaats te zoeken en hij gebruikte dus nu zijn kans om haar weg te trekken uit het duistere leven die voor haar gepland was door haar doorgedraaide moeder. Bloodpaw rende zo snel als zijn poten hem dragen konden en stoof op de kit af die was gaan schuilen tussen enkele struiken. Kleine sneetjes vormde op zijn gezicht toen hij als een malle zijn kop in de doornstruik stak om de kitten bij haar nekvel te grijpen en weg te sprintte. Achter hem hoorde hij al snel de harde pootstappen van Shade die - ofcourse - de achtervolging in zette om haar kind terug te krijgen. De medicine cat apprentice rende door maar merkte dat hij steeds langzamer werd met elke extra meter die hij maakte. Een kitten in je bek maakte je nou ook niet erg snel ofzo. De tom keek over zijn schouder terwijl hij rende en zag hoe de zwarte she-cat hem begon in te halen. Nog geen seconde later voelde hij haar nagels over zijn onderrug heen klauwen maar de tom stopte niet met rennen en trapte met alle geweld met zijn achterpoot naar haar kop.


they call me devil Bloodo10

pixie pix:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shade
Deceased
they call me devil Ukp3iK
Kiek
142
Actief
If I'm crazy, I'm on my own
If I'm waitin', it's on my throne
If I sound lazy, just ignore my tone

CAT'S PROFILE
Age: dead
Gender: She-cat ♀
Rank:
Shade
BerichtOnderwerp: Re: they call me devil   they call me devil Icon_minitimedo 26 sep 2019 - 19:26

Haar poot had hem niet geraakt, maar oh wat wenste ze dat ze de kater zijn ogen er uit kon krabben. Hij hapte naar zijn poot en die trok ze terug zodat zijn tanden daar niet in zouden komen. Maar toen zag Bloodpaw ineens zijn kans en sprintte richting Indigo. Oh nee! Dat ging niet gebeuren. Ze kon nog net zien welke kant hij met haar baby opsprintte en ze zette de achtervolging in. "Laat mijn baby los! Laat haar met rust! Ze is van mij!" grauwde ze kwaad terwijl ze uithaalde naar kater zijn flanken. Ze kon haar nagels over zijn onderrug heen trekken, maar vlak voordat haar poten loskwamen van zijn rug kreeg ze zijn poot met een enorme vaart onder tegen haar kin aan. Shade viel achterover van de kater af en bleef even op de grond liggen. Compleet van de wereld, alles duizelde en haar oren suisde. Ze zag wazig hoe de bruine gevaarte wegrende, samen met haar kind.. haar baby. "Geef mijn baby terug.. ik hou van haar." mompelde ze zacht. Woorden die Bloodpaw niet zou horen en Indigo ook niet meer.


SHADE


When I go into the ground, I won't go quietly, I'm bringin' my crown.
When I go into the ground, oh, they gotta bury me face down.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
they call me devil Tenor
Mark
511
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: they call me devil   they call me devil Icon_minitimeza 28 sep 2019 - 13:34

Hij had haar geraakt! Oh starclan! wat een geluk.. Zijn achterpoot had een trap tegen de kin van de zwarte she-cat geven die door de klap duizelend omviel. Hijgend van de spanning keek hij achterom, bang dat ze weer zou opstaan en hem te pakken zou nemen maar ze bleef roerloos op de grond liggen. Bloodpaw rende door, geen seconde twijfelend om te stoppen. Hij zal niet in de geintje trappem van de Bloodclanner dat ze nu hopeloos op de grond lag en huilde om haar kind. Nee, ze gaf niks om haar baby. Ze was een monster, een moordenaar, een psychopaat, de duivel. Hij zal de kleine she-cat kitten redden van haar bloederige lot. Ze zou gelukkig worden in Shadowclan, een goeie warrior worden- of misschien wel medicine cat apprentice! Hij kon haar alle planten leren die in het bos groeide, mee helpen met bloemetjes plukken in new leaf en mee genieten van zijn passie. Zou dat niet geweldig zijn? Hoe haar leven van een toekomstige sadist naar die van een hardwerkende, loyale, rechtvaardige Shadowclan warrior veranderde omdat hij dapper genoeg was om haar moeder aan te vallen en haar los te rukken uit haar bloeddorstige klauwen. Hij zal haar opvoeden, haar beschermen, koste wat het kost. De she-cat was nu een Shadowclanner en lid van zijn familie.

- topic uit.


they call me devil Bloodo10

pixie pix:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Indigo
Member
they call me devil Tumblr_m28tydOb7u1qcwu03o8_250
Loïs
35
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♠ 6 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Indigo
BerichtOnderwerp: Re: they call me devil   they call me devil Icon_minitimeza 28 sep 2019 - 13:41

Dit had een leuk uitstapje moeten worden, maar toen ze haar mama hoorde gillen van de pijn was dit een geluid wat niet leuk kon zijn.. Dat wist Indi zeker. Angstig dook ze ineen door het geluid, waarbij ze met grote bange ogen naar de aanvaller keek. Toen deze tijdens het vechten vlak langs haar kwam, sprong ze een meter naar achteren, waarna ze vlug naar een bosje snelde om daarin te schuilen. Mama zou haar zo wel kunnen vinden, toch? Na een kort tijdje hoorde Indigo vluchtige pootstappen en met gespitste oren keek ze hiernaar, haar moeder verwachtend. Maar toen plots de kop van hun belager door het struikgewas verscheen piepte ze akelig. Hij pakte haar vast en hard stribbelde ze tegen. Gelukkig zag ze mama al aan komen rennen. Die zou haar redden! Maar plots viel mama op de grond en met betraande ogen moest Indigo toekijken hoe de zwarte vacht uit het zicht verdween terwijl ze weggedragen werd. Wat... Wat nu? Ze was nog nooit zonder mama geweest. Verslagen hing ze in de bek van Bloodpaw.


they call me devil Indigo15
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
they call me devil 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: they call me devil   they call me devil Icon_minitimedi 1 okt 2019 - 14:04

Hij was ingelicht over het feit dat Shade was gaan wandelen met Indigo, zijn jonge dochtertje. Natuurlijk vertrouwde hij zijn partner dat ze goed voor de kittens zou zorgen, immers was haar moederinstinct beter dan dat hij ooit zou kunnen veroorloven, maar hier had hij toch wel zijn twijfels over. Meteen na de jacht, nadat het hem te oren was gekomen, had hij alles neer gelegd, een paar taken uitgedeeld en was in de richting van de geur van Shade en zijn dochtertje gerend. Lucht branden in zijn longen, en zijn hart sloeg dubbel zo snel. Er zat hem iets dwars, dit kon niet goed aflopen. De geur van bloed kwam hem tegemoet en voor de eerste keer in zijn leven maakte het hem voel ziek. IJswater stroomde door zijn lichaam heen, maar hij vermande zichzelf en rende verder. In de verte zag hij een zwarte gedaante lichaam. Zichzelf aanspannend rende hij wat harder om uiteindelijk bij het lichaam van Shade te komen. "Nee, Shade. Wat is er gebeurd," mompelde de zwarte kater, terwijl hij zijn snuit in haar vacht drukte. Ze voelde nog warm en hij voelde haar hart kloppen. Waarschijnlijk was ze alleen buitenwesten. Maar er was een geur die hem meteen opviel, die hij woedend maakte, die ervoor zorgde dat hij zijn bloed voelde koken. Shadowclan. Die vervloekte clans hadden het weer geflikt. Niet alleen hadden ze zijn partner buiten westen geslagen, hij kon Indigo ook niet meer vinden. Angst omvatte zijn hart, terwijl hij één met één optelde en de conclusie trok dat Shadowclan zijn kitten had gestolen. Cobra zakte door zijn poten en bleef bij Shade liggen. Hij mocht niet te kwaad worden, hij moest zijn emoties onder controle houden. Hij moest wraak nemen op Shadowclan.


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shade
Deceased
they call me devil Ukp3iK
Kiek
142
Actief
If I'm crazy, I'm on my own
If I'm waitin', it's on my throne
If I sound lazy, just ignore my tone

CAT'S PROFILE
Age: dead
Gender: She-cat ♀
Rank:
Shade
BerichtOnderwerp: Re: they call me devil   they call me devil Icon_minitimezo 20 okt 2019 - 19:19

Hoe lang ze daar knock out op de grond lag wist ze niet, wat ze wel wist was dat elke seconde dat ze daar lag Indigo verder van haar weg zou zijn. Ze wou haar baby terug, haar meisje. Maar ze was gestolen. Toen Shade weer bij kwam voelde ze dat er iets naast haar lag, de geur verried dat het Cobra was. "Cobra.." zei ze zachtjes. Ze wreef over haar hoofd heen en probeerde iets rechterop te gaan zitten. "Indigo is gestolen, door Bloodpaw uit ShadowClan." de kater zou niet van haar af zijn. "Ze moet terug komen. Ik wil haar terug hebben, nu." nieuwe woede, energie verzamelde zich in haar woorden. "Ik trek dat gevlekte joch zijn kop er af en maak een warm kleedje van zijn vacht voor Indigo." snauwde ze toen. Haar blauwe ogen schoten naar die van Cobra. Ze kon niet zomaar binnen walsen bij ShadowClan, maar ze zou Indigo terug halen.


SHADE


When I go into the ground, I won't go quietly, I'm bringin' my crown.
When I go into the ground, oh, they gotta bury me face down.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
they call me devil
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: