moon child 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 moon child

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
moon child Tenor
Mark
488
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Bloodhound
BerichtOnderwerp: moon child   moon child Icon_minitimeza 28 sep 2019 - 13:56


moon child BX2HQyN


Bloodpaw rende door tot zijn poten verkrampte en hij niet meer veder kon. Zijn nek voelde zwaar en pijnlijk door het dragen van de kitten en hoewel ze nog erg klein en licht was was het toch een grote obstakel om haar zo diep in het Shadowclan gebied te krijgen met een moordlustige moeder op de hielen. Gelukkig wist de medicine cat apprentice te ontsnappen van de psychopathische she-cat toen hij haar op de grond wist te krijgen door een trap op de kin maar hij wist niet hoelang het zou duren voor Shade weer zou opkrabbelen en hem weer na te jagen. Daarom was hij doorgerend als een paard die om de seconde een klap kreeg met de zweep. Uitgeput van alles zakte de tom ineen bij een omgevallen boom en legde de kitten die hij nog geen uur geleden gestolen had neer. Ondanks dat hij doodop en hijgend op de grond lag hield hij de zelf gekleurde Bloodclan kitten tussen zijn poten om er voor te zorgen dat ze niet zomaar zou vluchten.


- Beechpaw & Indigo


moon child Bloodo10

pixie pix:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
moon child DPKsfdL
Cynthia
452
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: moon child   moon child Icon_minitimezo 3 nov 2019 - 20:55

Ze had Bloodpaw niet in het kamp gevonden, want ze had hem graag mee willen nemen om iets te doen, maar hij was er niet. Ze had dan ook geen andere manier gezien dan om zelf het kamp uit te gaan om wat te doen. Wat ze alleen niet verwacht was, was om op een gegeven moment de geur van Bloodpaw op te pikken vermengd met nog wat anders. Ze fronsde voor een moment, want de extra geur leek een bekende geur met zich mee te dragen. Voor nu schoof ze het echter aan de kant en volgde het spoor tot ze de kater zag liggen. Hij leek buiten adem te zijn en toen ze dichterbij kwam merkte ze een kitten op tussen zijn poten. "Bloodpaw?" Vroeg ze voorzichtig, niet goed wetend wat de kater had gedaan. Nu ze de geur van de kitten tenslotte rook kon ze het plaatsen bij die Bloodclanner die Bloodpaw toen aangevallen had. "Wat doet die kitten hier?" Een bloodclankitten hier? Hoe was dat gebeurd?


moon child 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Indigo
Member
moon child Tumblr_m28tydOb7u1qcwu03o8_250
Loïs
34
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♠ 6 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Indigo
BerichtOnderwerp: Re: moon child   moon child Icon_minitimedo 21 nov 2019 - 18:04

Indigo werd erg moe van alle indrukken. Het werd een beetje teveel voor haar. Eerst werd ze ontvoerd en nu zag, hoorde en rook ze allemaal nieuwe dingen en bovendien miste ze haar mama. Als vanzelf sloten haar oogjes zich vermoeid. Ze viel in slaap, en werd weer wakker toen ze eindelijk tot stilstand kwamen. Een klagend piepje verliet haar bek. Haar nek deed pijn van hoe lang ze gedragen was. Ze werd neergezet. Indigo keek om zich heen, maar zag niets bekends. Ze huiverde. "Mama?" piepte ze, maar ze rook haar moeder ook niet alleen aan haar eigen vachtje.


moon child Indigo15
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
moon child Tenor
Mark
488
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: moon child   moon child Icon_minitimedi 26 nov 2019 - 20:34

De kitten deed niks dan enkel wat om haar heen kijken. Begrijpelijk. Arm kind zou wel uitgeput zijn door alles wat er zo plots gebeurd was. Ook Bloodpaw voelde de energie uit zijn lijf sijpelen. Hijgend legde hij zijn kop neer en probeerde op adem te komen maar lang had de tom niet om tot rust te komen. Een stem vulde de omgeving en geschrokken keek de medicine cat apprentice op. Direct sloeg hij zijn dikke pluizen staart om de kitten heen die hij gestolen had. "Beechpaw.." Zuchtte de tortie tom opgelucht. Hij keek haar aan. Niet goed wetend wat te doen of te zeggen. Hij duwde dan ook zijn oren kort in zijn nek. Hij ontweek direct haar blik toen ze vroeg wat de onbekende kitten hier deed. Hakkelend met zijn woorden krabde Bloodpaw met zijn achterpoot achter zijn oor en hield daarna zijn schouders op. "Ja.. I-ik.." Hoe moest hij dit gaan uitleggen? "Haar moeder.. ik, uuh, i-ik heb haar gered." Kwam er toen half gebakken uit. Het was namelijk niet niks om ineens met een Bloodclan kitten tussen je poten te staan. Bloodpaw keek neer op de kitten die zoveel op hem leek en krulde zijn staart warm rond haar lijfje heen om haar om te warmen. Arm kind was aan het huiveren. Hij voelde zich kinda slecht maar hield in zijn achterhoofd dat haar moeder een doorgedraaide psychopaat was en dit het beste was voor het kind.


moon child Bloodo10

pixie pix:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
moon child DPKsfdL
Cynthia
452
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: moon child   moon child Icon_minitimewo 27 nov 2019 - 19:08

De kitten had de geur van Bloodclan bij zich, maar Bloodpaw beweerde dat hij de kitten gered had. Dat kon goed waar zijn als de kitten slecht behandelt werd door een Bloodclanner of hij had haar moeten redden van een Bloodclanner. De kitten was alleen nog zo jong, dus ze besloot voor nu niet verder te vragen. "Ze is nog jong." Was het enige dat ze zei. Zou de kitten nog melk nodig hebben of zou het al prooi kunnen eten? Dit was zeker niet iets waar ze ervaring mee had. "Wat wil je met haar doen?" Bloodpaw had die kitten nu wel gered, maar wat moesten ze er nu mee? Konden ze haar gewoon meenemen naar het kamp en een leugen verzinnen? Maar wat voor een leugen dan? Ze konden geen van beide het excuus gebruiken dat de kitten van een van hun was.


moon child 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
moon child
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: