Foreign gods [open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Foreign gods [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Routnose
Catministrator
Foreign gods [open] BXcdW76
Kip
3019
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Foreign gods [open]   Foreign gods [open] Icon_minitimedi 1 okt 2019 - 0:42

Foreign gods [open] D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Een zachte regen viel neer en de donkere wolken waar zij vandaan kwamen schetste een sombere wereld. Routnose zuchtte en ademde de geur van natte aarde en regen in, zichzelf kort neer zettend tussen het half lange gras. Alles was hier onbekend, maar ergens stelde haar dat ook wel gerust. Ze had hier niets te zoeken en dat besefte ze zich maar al te goed, enkel wilde ze nog niet terug. De lente was nog warm, de regen zou haar geen kou. Ietwat treurig keek ze voor zich uit terwijl de gebeurtenissen van de laatste manen voor haar ogen spookten. Ze maakte zich zorgen om haar broertjes, om haar clan, om haar vrienden in Starclan... Soms dacht ze dan aan gebieden zoals deze, alsof ze weg kon rennen van alles en hier een ander bestaan kon beginnen. Natuurlijk zou ze dat nooit doen, want wat een dom en naïef idee was dat. Toch, soms was het goed om dan juist naar dit soort gebieden af te dwalen, en te zien dat tussen deze onbekende, treurende bomen en bergen er niets voor haar te halen was.


& Open!It is both a blessing and a curse
Foreign gods [open] Routos222
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Marvel
Member
Foreign gods [open] DItoaqE
Camilla
93
Actief
heroes are bullshit.

CAT'S PROFILE
Age: 27 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Marvel
BerichtOnderwerp: Re: Foreign gods [open]   Foreign gods [open] Icon_minitimewo 2 okt 2019 - 20:55


  Een vreemd gevoel had zich al dagen van hem meester gemaakt. Hij wist niet hoe hij zich moest voelen, wat voor beslissingen hij moest maken, wat en hoe hij dingen moest doen. Hij voelde zich geen BloodClanner, maar hij wilde niet alleen zijn, geen Rogue zijn. Het zou ook een dom idee zijn om zomaar de BloodClan te verlaten en op jezelf te gaan leven. Het was handig om de bescherming van een groep katten te hebben. Wel jammer dat die groep katten waar hij in zat nou net BloodClan was.
  Een diepe zucht verliet zijn bek terwijl hij langzaam voort sjokte. De wandelingen die hij dagelijks maakte werden steeds langer. Soms bleef hij zelfs een nachtje weg van de Clan. Maar nooit langer dan een dag. Marvel zag het niet zitten om alleen te zijn, ook al was hij erg op zichzelf gesteld.
  Nu je het over anderen had... Daar zat een eenzame kat. De rode kater hield halt en overdacht zijn keuzes. De ander was duidelijk een Clankat, dat kon hij ruiken. Welke Clan precies wist hij niet. Hij zuchtte en haalde zijn schouders op. Wat kon het kwaad ook.
   Een beetje aarzelend stapte hij op de kattin af. Hij gaf haar een kort knikje. 'Hey,' miauwde hij, zijn stem neutraal. Zou hij haar afschrikken met zijn geur? Hij hoopte van niet.


to build a better world
Foreign gods [open] XawRSyw
sometimes means tearing the existing one down
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darkmind
Member
Foreign gods [open] Mini-avatar-Darkpaw
252
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Darkmind
BerichtOnderwerp: Re: Foreign gods [open]   Foreign gods [open] Icon_minitimedo 7 nov 2019 - 1:57

Half in een gedoken zat de jonge clan kater nog enkele konijnen hupjes van de schaduwclan grens af te loeren naar een konijn die zat te knabbelen van het gras of welk soort onkruid ook. Zachtjes wiebelend met zijn achterwerk sloop Darkpaw dichterbij en toen hij er bijna was sprong hij op de prooi af, maar om de een of andere reden had het diertje hem gehoord en schoot weg. Darkpaw schoot achter hem aan, maar vergat dat hij over de geur grens heen spurten. Dat konijn was nu eigenlijk niet langer schaduwclan eigendom, maar die van de Rogue's. Toch schoot de jonge donker bruin gestreepte kater achter het konijn aan tot het beest tussen een tweebeen hek door schoot. De leerling klapte tegen het hout aan omdat het hek hem verraste. 'Grote sterrenclan waar ben ik?' dacht Darkpaw en keek verward rond. Hij kende deze plek niet en de geur van andere katten vertelde hem dat hij veel te ver van het Schaduwclan territorium af was om deze geuren op te pikken. Verdraait waar was hij en hoe kwam de leerling weer terug? De regen zorgde er ook voor dat hij zijn eigen geurspoor maar deels kon volgen en met zijn kop vlakbij de grond en open mond de lucht in te blijven drinken was meer voor honden! Een kreet klonk achter hem toen een tweebeen jong hem door het hek zag weg lopen. Half verrast half bang voor dat de jonge tweebeen hem zou achtervolgen door, door het hek heen te kruipen werd weg genomen doordat een volwassen tweebeen de jonge terug riep en het gevaar geweken leek te zijn, maar de hond die eerst naast de volwassen tweebeen had gestaan kreeg hem in het oog en sprong naar voren om zich door het hek heen te wurmen ook al werd hij toe geschreeuwd door zijn eigenaar, maar de hond leek hem niet te horen. Darkpaw bleef niet langer staan en spurten weg voor de hond helemaal door het hek heen was en wist al niet waar hij heen moest dus verdwaalde de leerling nog verder van het schaduwclan gebied af. Hij zigzagde tussen de struiken en tweebeen nesten door die ver van elkaar stonden. Darkpaw was zo verwilderd aan het weg rennen dat hij niet eens merkte dat de hond allang opgegeven had en hij zag bijna niets meer dan wat er alleen vooruit was, maar te laat zag hij twee katten voor zich en botste tegen de rode kat aan als die hem niet op tijd zou zien en uit de weg zou springen. De leerling probeerde nog te remmen, maar struikelde en rolde over de grond als een harige bruin gestreepte vacht. Zijn verwondingen die half genezen waren van de uilen aanval begonnen weer te prikken, maar hij wist niet of ze weer open zouden gaan?

Tag @Routenose en @Marvel
(Sorry veel drama aan het einde. hihihi)


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface


Laatst aangepast door Darkpaw op vr 24 jan 2020 - 21:48; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Catministrator
Foreign gods [open] BXcdW76
Kip
3019
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Foreign gods [open]   Foreign gods [open] Icon_minitimevr 22 nov 2019 - 23:16

Foreign gods [open] D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

De poes huiverde. Nu de wind op was komen steken en de regen zachtjes maar onophoudelijk door bleef vallen, begon de kou zijn tol te eisen. Ze wist dat ze snel terug zou moeten gaan, voordat katten haar gingen missen, maar wilde nog geen afscheid nemen van het onbekende land en de rust die het haar bood. Op, Routnose was zeer gesteld op de aanwezigheid van anderen maar diep van binnen bleef ze een introvert, die haar alone time nodig had om op te laden. De poes had kort haar ogen gesloten, toen plots een geluid haar verschrikt op liet kijken. Meteen sprong de poes wat angstig overeind toen ze een oranje kater zag, wiens geur haar onherroepelijk terug bracht naar de strijd in het woud. Het was een Bloodclanner. 'Hey," zijn stem was neutraal, maar Routnose was duidelijk op haar hoede. Ze was nooit iemand geweest die vooroordelen had over anderen, maar tegelijkertijd was ook zij degene die de doden weg had moeten bragen van de slag bij four trees - de doden die Bloodclan had veroorzaakt. Wat in tweestrijd slikte de poes. "G-goedenmiddag," stamelde ze onzeker. Enkel, nog voordat ze een gesprek konden starten, kwam er opeens een bruine schim op hen ingerend. Een bruine apprentice rende vol hun kant op, waardoor Routnose verschrikt een gat in de lucht sprong. Oh! Daar ging de rust opeens. "Kijk uit..!"

Sorry dat de reactie zo laat is!


It is both a blessing and a curse
Foreign gods [open] Routos222
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Marvel
Member
Foreign gods [open] DItoaqE
Camilla
93
Actief
heroes are bullshit.

CAT'S PROFILE
Age: 27 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Marvel
BerichtOnderwerp: Re: Foreign gods [open]   Foreign gods [open] Icon_minitimeza 7 dec 2019 - 16:00


De poes was duidelijk geschrokken van zijn plotselinge verschijnen, wat hij ook wel goed kon begrijpen. Een zachte zucht verliet zijn bekje toen ze hem stamelend begroette. Hij knikte enkel en wilde wat zeggen, maar het rustige moment werd ruw verbroken. De onbekende poes sprong een gat in de lucht en wat ze zei hoorde hij nauwelijks meer, want iemand was vol tegen hem aan geknald.
Grauwend rolde hij om, de jongere kater van hem af duwend. Snel sprong hij op, zijn tanden en nagels ontbloot. Wat was dit nou weer voor onzin? 'Wat denk je wel niet?' siste hij naar de donkere kater, duidelijk ook een Clankatje. Was het een aanval geweest? Dat zou wel heel dom zijn, want alhoewel Marvel zich een beetje mislukt voelde qua het doden van anderen, zou hij geen problemen hebben om zichzelf te verdedigen.

- ook laat van mijn kant, sorry


to build a better world
Foreign gods [open] XawRSyw
sometimes means tearing the existing one down
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darkmind
Member
Foreign gods [open] Mini-avatar-Darkpaw
252
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Darkmind
BerichtOnderwerp: Re: Foreign gods [open]   Foreign gods [open] Icon_minitimeza 7 dec 2019 - 18:34

Het ene moment had hij enkel lucht voor zich, maar al snel zag de donker bruine leerling niets dan rode vacht. Ze rolde om en Darkpaw werd weg geduwd. Half versuft van de klap klom Darkpaw half overeind en schudden zijn kop even voor hij echt weer om zich heen keek. Hij hoorde een paar sissende woorden zijn richting op gesproken worden en Dark keek rond. 'Sorry er was net een hond waarvoor ik weg rende. Het was niet mijn bedoeling om tegen u op te botsten.' verontschuldigde Darkpaw zich hoewel hij nog niet helemaal zichzelf was hingen zijn oren scheef doordat hij nog een beetje dol was van de klap en het rollen. Nu pas viel hem op welke geuren hij rook. De een was van de wind clan en de andere was veel scherper als de geur van blood...


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Catministrator
Foreign gods [open] BXcdW76
Kip
3019
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Foreign gods [open]   Foreign gods [open] Icon_minitimedo 12 dec 2019 - 21:31

Foreign gods [open] D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Haar ogen waren zo groot als schaaltjes door de plotse verschijning van de Shadowclan apprentice, al helemaal toen deze tegen de Bloodclanner aan botste. Routnose sprong op, angstig dat de rode kater de jonge apprentice iets aan zou doen, al helemaal toen deze zijn klauwen uit had geslagen.'Wat denk je wel niet?' Routnose sprong voor de Shadowclanner, zodat de Elite kat eerst langs haar moest voordat deze kwaad zou kunnen doen. 'Sorry er was net een hond waarvoor ik weg rende. Het was niet mijn bedoeling om tegen u op te botsten.' Niet dat ze zelf nou echt een indrukwekkend obstakel was, haar gestalte was veel kleiner dan menig kat en het was duidelijk dat ze bang was. Toch zou ze geen Medicine cat zijn als ze toe stond dat de Bloodclanner mogelijk kwaad zou doen tegen de jongere kat. "E-excuus, we zoeken geen problemen," verontschuldigde ze zich wat onderdanig tegen de rossige kater die ongeveer haar leeftijd had.


It is both a blessing and a curse
Foreign gods [open] Routos222
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Marvel
Member
Foreign gods [open] DItoaqE
Camilla
93
Actief
heroes are bullshit.

CAT'S PROFILE
Age: 27 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Marvel
BerichtOnderwerp: Re: Foreign gods [open]   Foreign gods [open] Icon_minitimema 23 dec 2019 - 23:39


Nog met ontblootte tanden en uitgeslagen nagels stond Marvel met zijn vacht omhoog voor de twee Clankatten. Als die gekke kater nog een poging waagde was hij er klaar voor. Maar hij kwam al met zijn excuus. 'Sorry er was net een hond waarvoor ik weg rende. Het was niet mijn bedoeling om tegen u op te botsten.' De rode kater staarde hem aan, zijn ogen vernauwd. Natuurlijk. Nog voor dat hij iets kon zeggen of doen, kwam de kleine poes tevoorschijn. Ze ging voor de ander staan.
Marvel keek haar enigszins verbaasd aan. Ze waren van twee verschillende Clans, waarom zou ze hem verdedigen? Ze trilde nog als een veertje ook.
'E-excuus, we zoeken geen problemen,' verontschuldigde de poes zich onderdanig. Marvel moest eerlijk zijn, hij had respect voor haar. Om een ander te beschermen, een kat uit een andere Clan, iemand die ze niet eens kende.
Hij keek haar nog even doordringend aan, voordat hij snoof en langzaam ontspande. Zijn nagels klapte hij weer in en zijn vacht ging liggen. 'Het zal wel,' mauwde hij kortaf en hij keek naar de bruine kater achter de poes. 'Laat het niet nog een keer gebeuren, jochie.'


to build a better world
Foreign gods [open] XawRSyw
sometimes means tearing the existing one down
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darkmind
Member
Foreign gods [open] Mini-avatar-Darkpaw
252
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Darkmind
BerichtOnderwerp: Re: Foreign gods [open]   Foreign gods [open] Icon_minitimevr 3 jan 2020 - 21:19

Ondanks zijn excuus bleef de rode bloodclanner hem dreigend aan staan kijken, maar al snel sprong de andere kat voor hem. De sterke geur van kruiden volde zijn neusgaten en heel even opende Darkpaw zijn bek ietsjes open om haar geur in te drinken. Dit moest de medicijnkat van de windclan zijn. Ze verdedigde hem alleen maar puur omdat ze zich verantwoordelijk voor elke kat voelde die in gevaar kon verkeren. Darkpaw was haar wel dankbaar, maar ze zou het vast nooit lang kunnen uithouden tegenover een straatkat als die bloodclanner... Darkpaw nam een minder onderdanige houding aan, maar wel neutraal zodat die rode duivel niet zou gaan denken dat hij dat monster voor hem uit zou willen dagen. Nee dank je. Dark mocht zich dan groter voor doen dan hij werkelijk was, maar de donkerbruine kater wist wel beter dan enkel op te scheppen. Dan moest je het ook waar maken. Darkpaw hield zijn koppie er wel bij. 'Alsof ik het expres deed. Als die hond er niet was geweest had ik niet tegen je op geknald.' mauwde Darkpaw en hij schudden zijn kop. Alsof hij tegen die bloodclanner aan wilde komen?


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Catministrator
Foreign gods [open] BXcdW76
Kip
3019
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Foreign gods [open]   Foreign gods [open] Icon_minitimema 20 jan 2020 - 18:56

Foreign gods [open] D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Wie deze apprentice was die zo ruig tegen de ander aan was gebotst, ze had geen idee. Het maakte ook niet uit, want wat ze wel wist was dat je Bloodclanners moest vrezen. Eens had ze er eentje geholpen en die had haar vervolgens meteen weggejaagd. Het bleven katten, net zoals zij en hem, maar wel katten die bloed aan hun klauwen hadden kleven en hele andere moralen volgden. 'Het zal wel,' miauwde de rode kater en ze durfde opgelucht adem te houden. 'Laat het niet nog een keer gebeuren, jochie.' die eerdere opluchting verdween echter als sneeuw voor de zon toen ze de koppige houding van de shadowclanner zag. 'Alsof ik het expres deed. Als die hond er niet was geweest had ik niet tegen je op geknald.' Routnose kromp wat ineen. Oh, de sukkel. De ontwetende apprentice, soms was het beter om je mond te houden, al had je gelijk. Waarschuwend legde Routnose haar staat voor zijn mond en keek hem doordringen aan. Wees stil smeekte ze hem zonder woorden. Soms was het beter om met een gebogen hoofd weg te lopen. Zeker beter dan de klauwen van een Bloodclanner te voelen.

It is both a blessing and a curse
Foreign gods [open] Routos222
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Marvel
Member
Foreign gods [open] DItoaqE
Camilla
93
Actief
heroes are bullshit.

CAT'S PROFILE
Age: 27 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Marvel
BerichtOnderwerp: Re: Foreign gods [open]   Foreign gods [open] Icon_minitimevr 24 jan 2020 - 13:58


Hij had wel gedacht dat hij dreigend genoeg was geweest. Maar de jonge kater vond het toch nog nodig om een extra opmerking te maken. 'Alsof ik het expres deed. Als die hond er niet was geweest had ik niet tegen je op geknald,' mauwde hij met een schuddende kop. De WindClanner legde echter haar staart voor de mond van de Apprentice. Kijk, die wist wel hoe het hoort.
Marvel snoof. 'Je had ook gewoon uit je doppen kunnen kijken,' snauwde hij, niet gecharmeerd van zijn keuzes. Het was toch niet zó moeilijk om te kijken waar je naartoe gaat? 'Ga nu maar meer gauw naar je zielige Clan huh,' mauwde hij. Toch had hij gemixte gevoelens over het Clanleven, maar Marvel wist het zelf allemaal ook niet meer.


to build a better world
Foreign gods [open] XawRSyw
sometimes means tearing the existing one down
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darkmind
Member
Foreign gods [open] Mini-avatar-Darkpaw
252
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Darkmind
BerichtOnderwerp: Re: Foreign gods [open]   Foreign gods [open] Icon_minitimevr 24 jan 2020 - 21:49

Na zijn woorden werd er een staart over zijn mond gelegd. Hoewel de donker bruine leerling het liefst in de staart van de windclanner gebeten had wist respecteerde hij alle medicijn katten, dus bleef hij hooguit boos in haar smekende doordringende ogen kijken. Darkpaw wilde niet tegen haar in gaan, want welke medicijn kat had nu eens ongelijk. juist geen enkele tot zo ver Dark wist, maar de volgende woorden lieten zijn boosheid jegens de rode kater nog feller door zijn bloed stromen. 'Zielig? Alsof jij niet in een clan leeft muizenbrein.' terwijl Darkpaw dit zei trok hij zich weg van de medicijn kat weg en zag dat hij dichtbij een stekelige doornstruik stond. Mocht het op vechten aan komen zou hij die rode bemoeial een stekelig welkom bezorgen.


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Catministrator
Foreign gods [open] BXcdW76
Kip
3019
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Foreign gods [open]   Foreign gods [open] Icon_minitimezo 26 jan 2020 - 21:51

Foreign gods [open] D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

De woorden van de Bloodclanner klonken haar onrechtvaardig kwaad in de ore, waarmee haar stereotype enkel meer werd gevoed. Routnose trok nerveus met haar oortjes en knikte hem een laatste keer toe, een onzekere glimlach voor één seconde op haar gelaat. De Shadowclan apprentice keek haar woest aan en Routnose wenste dat ze het aan hem uit kon leggen, maar niet hier. Niet nu. Zij had amper vechttrainingen gehad en hij was amper volgroeid, Bloodclanners waren getraind om te moorden - het risico moesten ze niet nemen. Echter leek deze zeer rationele realisatie niet door te dringen tot haar mede clankat. "Nee-" bracht ze nog uit, maar hij stapte weg van haar staart en richtte zich kwaad tot de rode Bloodclanner. 'Zielig? Alsof jij niet in een clan leeft muizenbrein.' Routnose voelde het bloed wegtrekken uit haar wangen en wilde een poot voor haar gezicht slaan, was het niet dat deze apprentice spelletjes aan het spelen was met, mogelijk, hun leven. "Shadowclanner!"siste ze dringend en keek de Bloodclanner angstig aan. "Haha, e-excuseer, hij moet nog het een en ander leren. K-k-kom, we gaan, nu," deed ze een laatste, zeer nerveuze poging om de situatie te sussen.

It is both a blessing and a curse
Foreign gods [open] Routos222
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Marvel
Member
Foreign gods [open] DItoaqE
Camilla
93
Actief
heroes are bullshit.

CAT'S PROFILE
Age: 27 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Marvel
BerichtOnderwerp: Re: Foreign gods [open]   Foreign gods [open] Icon_minitimevr 20 maa 2020 - 15:54


Marvel had eigenlijk helemaal geen zin meer in dit gedoe, maar zijn opmerking had toch nog wat losgemaakt in de donkere Clankat. 'Zielig? Alsof jij niet in een clan leeft muizenbrein.' Marvel snoof. Dat was nou net het probleem ja. Maar voor hij een reactie kon geven, was de poes al weer naar voren gestapt, proberend de ShadowClanner te sussen. 'Haha, e-excuseer, hij moet nog het een en ander leren. K-k-kom, we gaan, nu.'
Marvel richtte zijn groene ogen naar de hare. Ze klonk nerveus, dat was ze ook. Hij nam het haar niet kwalijk. Ze hadden nog geluk dat hij het was, en niet iemand anders. Toch zei hij daar niets over. Hij knikte. 'Doe dat maar.' Deze hele onderneming, wat totaal spontaan was geweest, was heel anders uitgepakt dan hij had gedacht. De Medicine Cat had lef getoond, al had ze geen enkele vecht ervaring. Toch kon Marvel maar beter zelf ook weggaan. Hij had hier geen zin meer in.


to build a better world
Foreign gods [open] XawRSyw
sometimes means tearing the existing one down
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darkmind
Member
Foreign gods [open] Mini-avatar-Darkpaw
252
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Darkmind
BerichtOnderwerp: Re: Foreign gods [open]   Foreign gods [open] Icon_minitimevr 20 maa 2020 - 22:38

Ondanks het ingrijpen van de windclan medicijn kat. Had ze misschien wel gelijk, maar Darkpaw speelde geen spel. Hij was bloed serieus. In een clan te leven was elkaar te helpen en je clan te beschermen niet andere pijn doen, als de verhalen over de bloedclan waar waren natuurlijk. Zelfs deze rooie kater scheen hetzelf te beseffen en snoof, maar stemde ermee in wat de windclanner gezegd had. Dark's ogen branden nog altijd fel als toen hij zijn woorden uit gesproken had. 'Voor onze wegen scheiden denk aan dit. Een clan behoord elkaar te helpen en te steunen, zelfs als je niet binnen je clans grenzen staat. Dat is niet zielig, dat maakt elke kat juist sterker.' mauwde Darkpaw nog voor hij zich naar de medicijnkat toe draaide. 'Kom dan gaan we terug naar huis.' zijn stem klonk iets zachter tegen de bruin met wit gevlekte en gestreepte poes waarna hij zich verder omdraaide. Kennelijk waren Bloodclanners nog koppiger dan Schaduwclanners, maar als ze niet inzagen dat zij juist elkaar verzwakte dan was dat hun probleem.
XD


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Foreign gods [open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: